Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA iMPACT! 18.10.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TNA iMPACT! 18.10.2007

[Przed galą leci music video przedstawiający pay-per-view Bound for Glory.]

[Na ringu jest Samoa Joe]

Joe : Jak wiecie w niedziele nie dotrzymałem obietnicy! Cała Atlanta widziała jak Christian Cage odliczył mnie i zatrzymał swój sreak, wsadź go sobie, jeszcze Cię dorwę! Nie przegrałem przez to że Christian był lepszy.. tylko dlatego że Cage miał pomoc! Dobrze widzieliście kto pomógł Christianowi, Matt Morgan osoba która miała stać obok i patrzeć czy Tomko i AJ nie przeszkadzają nam w walce, a tutaj taki numer! Pozbawił mnie zwycięstwa! To się liczy! Nikt nie będzie patrzeć na to jak mnie pokonał Christian, liczy się tylko zwycięstwo! Morgan jak jesteś tam z tyłu to zapraszam!

[Na rampę wchodzi Matt Morgan i ściąga okulary]

Morgan : Słucham Cię Joe.. czego chcesz ?

Joe : Nie pytaj się zgadnij! Co boisz się mnie!? Zapraszam bliżej kozaku! Przez Ciebie przegrałem a więc się zemszczę!

Morgan : Samoa Joe zdenerwowany na mnie? Co ty nie powiesz Joe, czemu jesteś zły na mnie?

Joe : Nie drażnij się ze mną!

Morgan : Spokojnie Joe! Złość piękności szkodzi! Przegrałeś to się liczy i co chcesz Joe? Chcesz mnie pokonać? Mam wejść i po raz kolejny skopać Ci tyłek?

Joe : Zapraszam! pokaże Ci co to znaczy zadzierać z Joe!

[Zza pleców Morgana]

Cornett : Joe spokojnie! Nie będziecie walczyć! Nie ma takiej opcji! Matt jest tutaj by dbać o mnie, a nie walczyć z tobą! Przegrałeś walkę i sam powiedziałeś że to będzie po raz ostatni! A więc koniec Joe nie dostaniesz walki z Christianem! Jeżeli nie masz problemów to my już sobie pójd…

Joe : Cornette! Boisz się o swojego pupilka tak ?

Morgan : Joe ty…

Cornette : Twoje zachowanie Joe jest skandaliczne! Jeżeli nie zmienisz swego zachowania to poniesiesz konsekwencje!

[Jim i Matt Morgan opuszczają rampę, jednak przed wejściem w tunel Matt Morgan odwraca się, patrzy na Joe i pozdrawia go środkowym palcem! Rozwścieczony Joe stoi i patrzy]

Opener`s Match

Shark Boy vs. Alex Shelley

Przebieg : Shelley ma przewagę i stara się jak najszybciej skończyć z przeciwnikiem. Pin 1…2…Ale Smark Boy ucieka! Alex widocznie jest znudzony walką, siada obok leżącego przeciwnika i ziewa. Wstaje i podnosi Smark Boy`a. Teraz whip na linki i Clotesline! Shark Boy upada, a Chris Sabin woła Shelleya. Mówi coś Alex`owi na ucho, a zza pleców atakuje Smark Boy. Shark Bites! Shelley biega po ringu a Shark Boy wgryzł mu się w tyłek. Sabin widząc tą scenę zaczyna się śmiać i upada na ziemię. Teraz Shark Boy przestaje gryźć, czeka aż Shelley się obróci, Dropkick i Shelley leży w narożniku i nie wie co się dzieje trzymając się za tyłek. Shark Boy widząc szansę wchodzi na narożnik, łapie Alexa Shelleya za szyje i D.S.D.!!! Próba pinu 1…2…3… Shark Boy wygrywa. Sabin się podnosi i widzi że jest po walce ale nie wie że jego partner przegrał. Shark Boy schodzi z ringu i cieszy się u boku Erica Younga. Sabin podchodzi do partnera i się śmieje dalej…

Zwycięzca : Shark Boy

Backstage : Biuro Cornetta

Wchodzi Petey Williams, którego nie widywaliśmy ostatnio zbyt często.

Williams : Witaj Jim.

Cornette : Witaj Petey. Co Cię do mnie sprowadza?

Williams : A więc nie występowałem ostatnio za często, a więc chcę nadrobić to wszystko w walce o pas X Division!

Cornette : Co? Coś ty właśnie powiedział?

Williams : Że chcę walkę o pas X Division! Masz zaniki słuchu na stare lata co?

Cornette : Słuchaj Petey! Nie dostaniesz żadnej walki! Możesz co najwyżej podkładać się przeciwnikowi, żeby mogli sobie dopisać kolejne zwycięstwo, bo nie nadajesz się do niczego więcej! Czy wyraziłem się stanowczo jasno??

Williams (zdenerwowany łapie Jima za krawat i ciągnie go do siebie) : Jeżeli nie dasz mi taj walki…

Morgan (rzucając się na Williamsa) : Wara! Jeżeli za 5 sekund nie znajdziesz się za drzwiami to Cię tam wyrzucę!

Williams : Ja tego tak nie zostawię!

[wychodzi i trzaska drzwiami]

Cornett : Co za typ!

Non-Title

AJ Styles & Tomko vs Triple X

Przebieg: Tomko i AJ Styles od dłuższego czasu pracują nad Elix`em Skipper`em, którego okładają w pobliżu swojego narożnika, co chwile zmieniając się. Tomko wykonuje whip o liny na Skipperze i próbuje Yakuza Kick! Skipper skutecznie unika ciosu i biegnie w kierunku lin, by ponownie się z nich odbić, jednak wtedy AJ Styles chwyta go za kark i próbuje dusić, Tomko podbiega do Skipper`a i ponwnie próbuje Yakuza Kick! Elix robi unik i kop trafia AJ`a, Tomko zdezaorientowany woła coś do Styles`a, co wykożystuje Skipper i zmienia się z Senshim! który odbija się od lin i aplikuje enzugiri! następnie Skipper szybko wykonuje Instant Replay!! Senshi wspina się na narożnik i uderza Warriors Way!!! Skipper pinuje, 1-2-3!!!

Zwycięzcy: Triple X (Senshi i Elix Skipper)

Po walce:

AJ Styles wchodzi na ring i zaczyna kłótnie z Tomko, który dopiero co pozbierał się bo atakach Triple X, kłótnia nabiera tępa, w końcu Tomko popycha AJ Styles`a, rozłoszczony Styles uderza w twarz Tomko, w tej chwili na ring zbiega Chrisian Cage i stara się zaniechać spór przyjaciół. Obojgu każe podać sobie ręce, pierwszy rękę wyciąga AJ, jednak Tomko nie podaje mu ręki, odbiera swój pas od sędziego i oddala się z ringu.

Backstage: (W szatni Christiana)

W szatni znajdują się Tomko i Christian Cage.

Cage: Tomko widzisz ile zdołałeś dzięki mnie osiągnąć ?

Tomko robi minę jakby nie wiedział o co chodzi.. po chwili jednak Cage spojrzał na pas drużynowy, który Tomko trzymał na ramieniu.

Tomko: (chrząknął) Tak, widzę..

Cage: Wraz z AJ`em jesteś mistrzem drużynowym TNA! nie możesz zaprzepaścić mojego wysiłku zwykłą kłótnią!

Tomko: Tak, ale..

Cage: (przerywa mu) Cicho.. masz się pogodzić z AJ`em, rozumiesz !?

Tomko znów mierzy wzrokiem Cage`a..

Cage: Zrób to dla mnie, za to ile wysiłku w Ciebie włożyłem..

Tomko: Dobrze..

TNA Knockouts Championship

Roxxie Leveaux© vs. Gail Kim

Przebieg : Roxxie naciera na Gail Kim. Clotesline! Gail Kim upada ale Roxxie nie przestaje! Elbow Drop i pin…1…2…Ale Kim ucieka. Roxxie szybko podnosi przeciwniczkę i whip w narożnik, biegnie ale nadziewa się na boota Gail Kim która szybko wchodzi na narożnik i Missile Dropkick! Gail Kim nie przerywa biegnie i wchodzi na następny narożnik, skacze i Leg Drop ale nowa mistrzyni ucieka. Roxxie podnosi Kim i whipuje ją po raz kolejny, próba Clotesline ale Gail Kim ucieka staje obok niej i Arm Drag! Kopniak w tył głowy i Elbow Drop! Co za kombinacja! Teraz Pin 1…2…Ale Roxxie ucieka. Na arenie włącza się theme Amazing Kong. Kim ponosi Roxie i się rozgląda, ta wykorzystuje sytuacje i Eye Poke, teraz podnosi Gail Kim i Voodoo Slam! Pin…1…2…3… Roxxie Leveaux wygrywa! Roxxie z pasem schodzi i wychodzi z areny, a Gail Kim leży na ringu.

Zwycięzca : Roxxie Leveaux

Single Match

"Wildcat" Chris Harris vs "Cowboy" James Storm

Przebieg: Christ i James odbijają się na linach i biegną w swoją strone i Clotesline! Obaj upadają na mate. Harris i Storm są potwornie zmęczeni! Harris kładzie rękę na leżącego obok Storma 1…2…ale Storm ma jeszcze na tyle sił by podnieść rękę. Na ringu zbliża sie Black Reign z kijem, wchodzi na ring i zaczyna atakować Harrisa, ustawia go tak jak na Hard Justice w narożniku i przypina kajdankami, zamachuje się z kijem jednak wtedy chwyta go Storm i wyrywa mu go z rąk, po czym nic nie mówiąc schodzi z ringu. Sędzia kończy walke.

Zwycięzca: no contest

Backstage : Jeremy Borash z Motorcity Machine Guns

Borash : Co chłopaki macie do powiedzenia na tą przegraną …

Shelley : Oj fart jeden raz się im udało! Ale to było po raz ostatni!

Sabin : hahahaha

Shelley : Z czego się tak cieszysz ?

Sabin : Pokonał Cię … Człowiek Rekin, hahaha!

Shelley : A może zamiast się śmiać byś mi pomógł?

Sabin : Ale jak on Cię ugryzł … hahaha

Shelley : haha…To nie jest śmieszne!

Sabin : Ok. Alex słuchaj… nie martw się za tydzień będę walczyć z kolegą naszego rekinka więc zemszczę się w Twoim imieniu, Ok ?

Shelley : Ok. Tylko żebyś wygrał..

Sabin : Ok, Ok... ale on Cię ugryzł … hahahaha!

Shelley : Zamknij się!

Hardcore Match

"The Monster” Abyss vs Raven

Przebieg : Raven wnosi na ring stół a Abyss pineski! Raven układa stół w narożniku i biegnie na Abyssa, który atakuje Ravena workiem pinesek. Raven leży a Abyss wysypuje pineski na Ravena, odbija się o linek i Splash! Pin 1…2… Ale Raven ucieka! Pineski wbiły się w Ravena jak w lalkę! z Ravena ciekną potoki krwi! Abyss nie kończy sadystycznej zabawy! Schodzi z ringu po kolejną rzecz, sięga pod ring i wyciąga kolejny worek! Tym razem ze szkłem! Wchodzi na ring ale zostaje przywitany Superkickiem! Koło ringu znajduje się Rhino, Raven tanuje do publiki, a on wchodzi czeka, Raven się obraca i GORE NA STÓŁ! Teraz Rhino schodzi z ringu, Abyss się podnosi kładzie rękę na Ravene i pin! 1…2…3…Koniec walki! Abyss schodzi z ringu i kieruje się w stronę wyjścia, w tej chwili światło gaśnie, a na ringu znajduje się Mitchell..

Mitchell – Abyss, widzę że nieźle sobie pogrywasz beze mnie! Ale nie martw się to się skończy teraz mój syn ćwiczy by nie dać Ci szans na ringu! Hahahaha! [Podnosi worek ze szkłem] Takim czymś Cię ostatnio prawie nie zabił prawda Abyss?

Rozwścieczony Abyss wbiega na ring[gaśnie światło i nagle się pojawia], Raven trzyma Abyssa a szkoło jest już rozsypane! Mitchella już nie ma. Krzyk Ravena i Raven’s DDT prosto w szkło! Teraz Raven woła Rhino do siebie, ten od razu wbiega na ring[gaśnie światło i nagle się pojawia] Raven znajduje się za Rhino z krzesłem. Chair Shot w tył głowy! [gaśnie światło i nagle się pojawia] Ravena już nie ma na ringu a Abyss i Rhino leżą na ringu.

Zwycięzca : Abyss

Backstage: (szatnia Cage`a)

Cage: AJ razem z Tomko posiadasz pasy drużynowe, nie możesz tego zaprzepaścić zwykłą błahostką..

AJ: Co !? Tomko, gdy zajmowałem się Skipper`em widziałeś, że tam stoje, specialnie kopłeś mnie, tak powinna zachowywać się mistrzowska para ?

Tomko: Co, nie widziałem Cię! Ty zamiast stać na swoim miejscu wpieprzasz się mi do walki!

(kłótnia zaczyna nabierać tępa)

Cage: Chłopaki spokojnie!

(Ci patrzą się na Cage`a)

Cage: Macie się pogodzić, ale to już!

[AJ i Tomko znów mierzą się wrogim wyrazem twarzy, po czym Tomko wyciąga rękę do AJ`a, ten jednak tym razem daje sobie spokój i wychodzi z trzaskiem.]

TNA X Division Championship

Last Chance Match

"Black Machismo" Jay Lethal© vs "The Fallen Angel" Christopher Daniels

Christopher Daniels w swojej szatni szykuje się do walki, wychodzi ze swojego pokoju, ale już tam ktoś czeka. Zamaskowana osoba! Daniels idzie nie wiedząc o tym. Idzie spokojnie lecz nagle tajemnicza osoba rzuca się na Danielsa. Rzuca go w ścianę, uderza pięściami i prowadzi na ring. Rzuca go na rampę Arm Dragiem i łapie krzesło. Czeka aż Christopher wstanie i Chair Shot! Daniels upada! Teraz zamaskowana osoba podnosi Danielsa i wrzuca go na ring. Jay już na nim jest. Gong startuje walkę Black Machismo stoi i patrzy się na leżącego przeciwnika. Publiczność krzyczy. Jay podchodzi i szturcha Danielsa. Tajemnicza osoba patrzy się na wszystko z rampy. Jay patrzy się na publikę po czym wchodzi na narożnik! ELBOW DROP!! Pin 1…2…3…Black Machismo wygrywa! Christopher Daniels nie może już startować o pas X Division z obecnym mistrzem! Tajemnicza osoba wchodzi w tunel i ściąga maskę! Kto to jest ?

Zwycięzca : Jay Lethal

Uderza muzyka Jeffa Jarretta "My World", po czym wychodzi Jeff Jarrett, unosi gitarę do góry, po czym wybuchają fajerwerki, jednak nie zmierza w strone ringu, tak jakby na kogoś czekał.. tak! na rampie ukazuje się Sting z pasem TNA World Heavyweight na ramieniu! obaj podawają sobie ręce i zmierzają w strone ringu.

Sting: Witajcie moi wierni fani, jak widać dane było mi trzymać jeszcze raz najważniejszy pas TNA. Pokonałem (robi ironiczną mine) "waszego bohatera".. który postanowił wygrac podstępem i napuścił Kevina Nasha nasza na mnie.. dzięki pomocy pretendenta do mego tytułu Jeffa Jarretta jednak Kurt został pokonany własną bronią..

J.J: Tak, na Bound For Glory wygrałem Fight for the Right, dzięki czemu uzyskałem prawo do walki o pas..

Sting: Zgadza się, na Genesis stoczymy walkę o mistrzostwo wagi ciężkiej, liczę na zdrową rywalizację z Twojej strony.

J.J: O mnie sie nie martw.. tego samego oczekuję od Ciebie.

Wtedy uderza muzyka Kurta Angle, który wchodzi bocznym wejściem wraz z Kevin`em Nash`em, zatrzymuje się koło stołu komentatorskiego i mówi:

K.A: Sting pamiętaj, że na Bound For Glory nie poddałem się! sędzia powinien zakończyć walkę na moją korzyść.. a Ty Jeff pożałujeż jeszcze tego, ze zadarłeś z mną, rozumiesz!?

J.J: Kurt.. to Ty miej sie na baczności!

Nie kończy zdania, gdyż z tyłu atakuje go i Stinga Steiner Brothers! Scott Steiner uderza Stinga metalową rurką, a Rick Steiner dusi Jarretta obrożą! Wtedy na ring wchodzi Kurt Angle i Kevin Nash, Steiners wykonują whip o liny na Jarrecie po czym uderzają Double Clothesline! wtedy Kevin Nash uderza kilka razy krzesłem, następnie Steiners podnoszą i przytrzymują Stinga, Kurt bierze pas i uderza nim Stinga w twarz, Skorpion zalewa się krwią..

S. Steiner: Jeff Jarrett, Sting to jest wasze miejsce! Ja i mój brat dosyć mamy walk z nic nie wartymi pseudo ikonami, w niedziele zniszczyliśmy Team 3D, łamiąc ich na stołach! Ja i mój brat chcemy czegoś więcej!

K.A: Dziękuje za pomoc bracia Steiner, te dwa gnojki dostali dzisiaj pierszą lekcję! Jeff Jarrett chcę swojego title shota!

S. Steiner: Za tydzień ja i mój brat chcemy stoczyć z nimi walkę! (wielki pop publiczności)

K.A: Hehe, (zwraca sie do Stinga i Jarretta0 za tydzień dostaniecie solidny wpie**ol od braci Steiners, ja również upomnę się o title shota..

Włącza się theme Kurta, Steiners podają sobie ręce z Kurtem i Nash`em, po czym schodzą z ringu.

Impact schodzi z anteny.

Edytowane przez The Sickman
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

1

• Milos

1

• Johnny-A

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

Rozumiem że szykuje się rozłam w Christian Coalitiona :D

Impact spoko,wyniki dobre troszkę błędów językowych("kopłeś","podawają") ale jest dobrze i oby tak dalej ;)

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Wow pierwsze Impact bardzo dobre !!:) czekam na więcej !!:)

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Sam jak to teraz czytam to widzę wiele błędów.. no cóż, mam nadzieje, że będzie coraz lepiej :)

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Najwazniejsza dla mnie czesc tj. walka Sharka przeprowadzona bardzo dobrze. Gryzienie, Morski Rzut Śmierci, 1...2..3! :) Poza tym ciekawy impact, intrygujący wydaje się nowy storyline z Christian Coalition.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

potwierdzam reszte komentujących: póki co wiele błędów językowych i składniowych, ale rozumiem, że jesteście młodzi i na to przymknąć oko. Jednak oczekuje, że się poprawicie pod tym względem!

Druga rzecz: macie świetny roster, wykorzystajcie to! Póki co jest ok, będe was obserwował :P

Dziwi mnie tylko tak rychły konflikt Tomko i AJ'a tuż po zdobyciu tytułu, ale może to ciekawie pociągniecie. No i szkoda, że nie było Juniora Fatu hehe można by go fajnie wykorzystać, w końcu to luzak:)