Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

KPW Arena 27 - Zapowiedzi Rosettiego

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KPWrestling

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• -Raven-
      Ja pierdolę, aż się nie chce wierzyć. Street wydawał się być niezniszczalny. Pamiętam jak na jednym ze zlotów szliśmy ekipą już trochę porobieni i nagle - gdzieś nam zniknął Streetovs. Patrzymy do tyłu, a on tam się szarpie z jakimś typem. Najlepsze było to, że pośrednio ocalił kolesiowi życie, bo laska która próbowała tamtego odciągać, wjebała go finalnie do taksówki i rzuciła na odchodne: "zapomnij, żadnego ślubu nie będzie!" Kolo był nieszablonowy i niepodrabialny. Zawsze chętny na zlot i potrafiący bawić się na maksa do rańca. Pamiętam jak na pierwszy w historii zlot Atti, w Szczecinie, przyjechał w masce Jushina Thunder Ligera Oczywiście był kopalnią wiedzy o lucha libre. Do dzisiaj pamiętam jego minę jak na zlocie zagaił go Rambo i mu nawija, że on też kiedyś oglądał meksykański wrestling i pamięta takiego zawodnika... Nazywał się chyba... El Pajaco Poza tym Street siedział od zawsze, tak jak ja, w black metalu, oraz jak ja uwielbiał horrory i popierdolone filmy w stylu Lyncha, dlatego tematów (także na PW) nam nigdy nie brakowało. Pamiętam jak wspólnie próbowaliśmy rozkminiać Inland Empire, Lyncha i przerzucaliśmy się pomysłami jego interpretacji. Zawsze żałowałem, że gdzieś zniknął mi z radaru i przestał się udzielać na forum (niestety taka kolej rzeczy z większością userów), ale podejrzewałem, że doścignęła go proza życia (wiedziałem, że jego dziewczyna spodziewała się dziecka i miał zostać ojcem, czym się bardzo stresował). Nie myślałem, że życie rozpisze mu zajobbowanie w najważniejszej walce, w tak młodym wieku... Vaya con Dios, Compadre. Pamiętamy!
    • IIL
      Coś w tym jest. Według plotek...   Flair mógłby w sumie zaspokoić chęć powrotu wylatując szybko z ringu... 
    • IIL
      Widziałem raz PpW na żywo w Wawie i faktycznie nagrania z yt nie oddają w pełni tego klimatu.  Dzięki za propozycje.  PpW Co Za Noc:   Walk Crane'a nie mogę znaleźć. Same relacje fanów na yt jedynie jakie to było niby dobre.   ps. Witamy na forum
    • Attitude
      Za nami kolejny epizod WWE Monday Night Raw na Netflixie w drodze do Royal Rumble. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Show otworzyli Jey Uso i Gunther z konfrontacją przed ich walką o World Heavyweight Championship na Saturday Night's Main Event: Link do filmu Zgodnie z zapowiedziamy JBL powrócił podczas Raw. Najpierw wziął udział w segmencie z New Day, a potem komentował pojedynek, w którym Rey Mysterio pokonał Kofiego Kingstona. New Day kontynuowali potem atak na Mysterio i LWO, które próbowało ich odeprzeć. Link do filmu Bayley przekazała, że nie tylko dołącza teraz do rosteru Raw w ramach okienka transferowego. Zadeklarowała także, iż weźmie udział w tegorocznym Women's Royal Rumble Matchu i będzie chciała powtórzyć zeszłoroczny sukces. Tego samego wieczora Bayley przegrała z Nią Jax. Ponownie wśród publiczności pokazała się Roxanne Perez, która chciała zaingerować w te starcie. Link do filmu Warto odnotować jeszcze, że przy okazji po walce doszło do bójki Rhei Ripley z Nią. Była to zemsta Ripley za atak Jax z samego otwarcia show. Link do filmu Link do filmu Sami Zayn zadeklarował udział w Royal Rumble Matchu. Niespodziewanie doszło do jego konfrontacji z Kevinem Owensem. Zayn spodziewał się, że zostanie potraktowany tak, jak Cody Rhodes. Owens jednak stwierdził, iż rozumie akurat zachowanie Samiego z ostatnich miesięcy, bo doskonale wie, jaką jest osobą. KO poszedł krok dalej i stwierdził, iż chciałby zrealizować jeszcze jeden ich wspólny cel - by main eventowali WrestleManię w walce o mistrzostwo świata. Link do filmu Na koniec Seth Rollins pokonał Drew McIntyre'a w ich walce rewanżowej z WrestleManii 40. McIntyre kontynuował atak po walce. Rollinsowi próbował pomóc Sami Zayn. Zamiast tego Zayn przypadkowo wymierzył Helluva Kick Rollinsowi. Link do filmu Skrót Raw: Link do filmu Aktualna zapowiedź Saturday Night's Main Event: * WWE World Heavyweight Championship Match: Gunther vs. Jey Uso * WWE Women's World Championship Match: Rhea Ripley vs. Nia Jax * WWE International Championship Match: Bron Breakker vs. Sheamus * Contract signing with Cody Rhodes and Kevin Owens and Shawn Michaels moderating * Braun Strowman vs. Jacob Fatu Za tydzień na Raw: * WWE World Tag Team Championship Match: War Raiders vs. JD McDonagh & Dominik Mysterio * Logan Paul zadebiutuje na Netflixie * Wystąpi Cody Rhodes Aktualna karta Royal Rumble: * Undisputed WWE Championship Ladder Match: Cody Rhodes vs. Kevin Owens * Men's Royal Rumble Match: John Cena, CM Punk, Roman Reigns, Seth Rollins, Drew McIntye, LA Knight, Jey Uso, Rey Mysterio, Sami Zayn, 21 More TBA * Women's Royal Rumble Match: Nia Jax, Bayley, 28 More TBAPrzeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • MattDevitto
      Z tego co widzę jest już link do gali na yt, więc ponownie powinna być dostępna też u nas:
  • Dodaj nową pozycję...