Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Najlepsze walki w Polsce?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

11 godzin temu, IIL napisał(a):

Walk Crane'a nie mogę znaleźć. Same relacje fanów na yt jedynie jakie to było niby dobre. :P

Drugą zobaczysz tutaj od 01:10:00, pierwsza chyba tylko na płatnym VOD (gala miasto bezprawia)

Teraz jak przy kawie rozmyślam to muszę oddać też honory main eventowi z Ledwo Legalne 2 - Johnny Blade vs Viking w death matchu z jarzeniówkami zawieszonymi na linach, bumpami na widelce i innymi atrakcjami. Oglądanie tego to było, że tak powiem out of body experience i żaden późniejszy warszawski death match jej nie przebił

Edytowane przez abudhabi
  • Dzięki 1
https://forum.wrestling.pl/topic/80334-najlepsze-walki-w-polsce/page/2/#findComment-630393

• Reputacja:   599

Dzięki. Fajnie, że mamy koneserów tematu na forum.

Przydałby się jakiś plebiscyt np Top 10 walk czy coś w przyszłości. ;)

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/80334-najlepsze-walki-w-polsce/page/2/#findComment-630394

• Reputacja:   214

W Gdańsku dobre było Rhodes vs Orton... :P

@abudhabi szanuje za avek z Paździochem :diabel:

https://forum.wrestling.pl/topic/80334-najlepsze-walki-w-polsce/page/2/#findComment-630395

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• IIL
      Poszukałem na ten temat i to tylko spekulacje odnośnie wpisu Johna na Instagramie: John Cena Drops TNA Wrestling Tease – TJR Wrestling TJRWRESTLING.NET Not for the first time, John Cena has got the internet buzzing.     Sam wpis na Insta jakiś wyczerpujący nie jest... John Cena (@johncena) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 94K likes, 780 comments - johncena on January 19, 2025        
    • Grins
      Nie żeby coś ale pojawił się jakiś news że Cena niby zaakceptował zaproszenie do walki w TNA  Nie wiem czy to fake, czy coś ale byłby niezłe jaja jakby się tam pojawił, srogie zaskoczenie a walkę można byłoby z organizować na jakimś show od NXT, jak już przypierdolić z odejściem to przypierdolić, Cena w innej federacji to byłby shoocker roku i w sumie John odbębnił by swój pierwszy debiut poza federacją, oby się na to zgodzili, fajna frajda dla fanów by była  
    • Grins
      No właśnie mi chodzi tutaj bardziej o Rossa, moim zdaniem nie będzie już tak drugiego dobrego komentatora jak on, w erze Attitude robił kawał dobrej roboty, później też... Mi się ogólnie dobrze słucha Cole'a, razem z Graves'em, tak samo Barretta też mi się dobrze słucha, a do Pata nie potrafię się przekonać jeszcze na początku jakoś dało radę go słuchać i nie był tak irytujący ale teraz to masakra i te jego wejściówki jakby nie wiadomo jaką był personą w świecie Wrestlingu ale jak @ MattDevitto  pisał Hamburgery go lubią i dlatego jest tak mocno wciskany do gardła, bo liczy sie siano i wyświetlenia.    To jeśli ma się pojawić ktokolwiek z tej trójki, to tylko Foley reszty nie chce widzieć  Ale pojawi się Goldberg który za pewnie wypchnie Gunthera  wróć Gunthera nie będzie w RR MATCHU przecież ma pas XD
    • DarthVader
      W sumie, to dla takich legend pojawianie się żeby zrobić jakiś taunt i za chwilę wylecieć to nawet dobry patent... Gala jest na stadionie, więc akurat żeby po rampie na wózku się dokulać na ten ring...
    • DarthVader
      W Gdańsku dobre było Rhodes vs Orton...   @abudhabi szanuje za avek z Paździochem 
  • Dodaj nową pozycję...