Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 16 10 2007

Undertaker_4don

Jaka ma być stypulacja meczu na Cyber Sunady o dasy Tag Team  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka ma być stypulacja meczu na Cyber Sunady o dasy Tag Team

• Cage Match
      4
    • Ladder Match
      2
    • Last Team Standing
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 16 10 2007

Witam na gali ECW dziś zobaczymy walki o #1 Contedner od wszystkich tytułów na ECW oraz pojedynek Williama Reagala i Dava Teylora z Elijahem Burke i Markim Henrym.

Elimination Table Match #1 Contender ECW Tag Team Championship

Tommy Dreamer & Boogeyman vs Major Brothers vs The Miz & Finlay

Końcówka: Tommy Dreamer i Boogeyman wyczyścili ring zadowoleni przynoszą stoły oraz Breeta pchają go na liny Double Flapjack na stół nie Brian zabiera stół i Breet upada na ziemię. Brain sprzedaje serie Clotheslinów chce wykonać Suplex na Boogeymanie ale ten kontruje i to on robi Suplex na ring wbiega Miz i Finlay ten drugi uderza Bogeya z Shilelagh w nogi, a Miz ustawia go na stole jeszcze parę uderzeń Miz wchodzi na narożnik ale Tommy spycha go z niego i miz spada za ring. Finlay podbiega do Tommego ten unika Clotheslinu i robi DDT pomaga Boogeyowi wstać i łapią braci Majors, tommy bierze breeta na narożnik, a Booegy ustawia Briana na stole Tommy robi supersuplex i Major Brothers są wyeliminowani. Tommy wrzuca na ring jeszcze dwa stoły, a Boogey łapie Finlaya ale ten wykręca mu rękę i robi neckbreaker, Miz w tym czasie wymienia się ciosami z Tommym. Finlay robi Pilediver na Boogeymanie i skacze Axe Handle na Tommego. Razem z Mizem wchodzą na ring i rozkładają dwa stoły podnoszą Boogeymana ale ten robi Irish wip na Mizie i sprzedaje Powerslam Finlay jednak panował nad akcją i uderzył Boogeya Shillelagh w głowę i wsadził go na stół. Na ring wbiega Tommy powala Finlaya ale Miz sprzedaje mu Mizard of Oz i wsadza na stół Finlay i Miz są na narożnikach skaczą Miz trafia i wyklucza Tommego ale Boogey w ostatnie chwili uciekł i sam wpadł w stół. Miz podbiega do Boogeya i sprzedaje mu Dropkick i idzie po kolejny stół w tym czasie Finlay okłada Boogeya, Tommy widząc to podbiega do niego i sprzedaje mu Dreamer DDT, Miz wchodzi na ring i nie wie co robić Tommy sprzedaje mu kolejne DDT i rozkłada stół Boogeyman wstaje łapie Miza i Boogeybomb na stół

Zwycięzcy: Boogeyman & Tommy Dreamer będą walczyć na Cyber Sunday o ECW Tag Team titles

Na ring wchodzi Shane McMahon

Shane – No chłopcy daliście czadu i zdobyliście prawo do walki o ECW Tag Team Titles publiczność będzie mogła wybrać stypulację waszego pojedynku będą mieli do wyboru jedną z trzech Cage Match, Ladder Match i Last team Standing.

Backstage: Regal i Taylor spotykają Burke i Marka w korytarzu.

Regal – No i co dostaliście manto na SD

Elijah – Co? Przecież wygraliśmy

Mark – No właśnie wygraliśmy.

Regal – Widzę panowie, że nie jesteście za „kumaci” może i wygraliście ale jak wyglądaliście po meczu? Nie chodziło nam o wygraną tylko aby odpłacić wam za to co mi zrobiliście.

Elijah – Tak? To skoro jesteście u nas w ECW to może coś specjalnego co powiecie na Steel Chair Challange?

Taylor – Czemu nie ale o co chodzi?

Elijah – W tym meczu nie będzie można wykonać żadnego ciosu oprócz Chair Shota będziemy okładać się krzesłami oczywiście można odliczać aby móc wygrać.

Taylor – Dobra więc przygotujcie się na powtórkę z przed tygodnia.

W gabinecie Shane jest CM Punk

Punk – Już wiadomo kto będzie walczyło #1 contender ?

Shane – Tak będzie to Fatal 4 Way Holly Devil vs Ball Mahoney vs Mick Foley vs Stevie Richards

Steel Chair challange

Mark Hendry & Elijah Burke vs William Regal & Dave Taylor

Przebieg: Elijah i Mark trzymają krzesła w rękach na ring wchodzą Regal i Taylor od razu dostają parę mocnych uderzeń Eliajh wchodzi na narożnik i celebruje swoją dominację podchodzi do niego sędzia w tym momencie Regal sprzedaje Low Blow Henremu i zaczyna okładać go krzesłem wraz z Taylorem kiedy Elijah to zauważa zaraz dostaje krzesłem w głowę od Regala, Regal jeszcze parę razy uderza krzesłem elijaha pin 1...2.Shoulder up Kiedy sędzia odliczał Mark Henry wykonał Body Slam na Taylorze, Mark podchodzi do Regala i uderza go w plecy Elijah łapie Talora Irish wip i uderza go krzesłem w głowę jeszcze kedno uderzenie od Marka pin 1..2..3

Zwycięzcy: Elijah Burke i Mark henry

Po meczu Regal podnosi krzesło i uderza Marka w głowę Elijah nawet się nie odwraca i od razu ucieka z ringu. Taylor i Regal uważają że to oni wygrali i zadowoleni schodzą z ringu.

Fatal 4 Way #1 Contender ECW Championship

Holly Devil vs Balls Mahoney vs Mick Foley vs Stevie Richards

Końcókwa: Holly Devil jak przez cały mecz dominuje na ringu. Holly łapie Steviego i sprzedaje mu serię Upercutów ostatecznie robi Gorilla Press Slam za ring kiedy się odwraca zostaje uderzony w głowę z kosza na śmieci przez Ballsa pin 1...2.przerywa Mick Foley i od razu zakłada Maindable Claw na Ballsie. Holly wstaje popycha Micka i zabiera się za Ballsa wkłada mu kosz na głowę Mick przygląda się i szykuje krzesło. Holly podnosi Ballsa i robi Snake Eye kiedy się odwraca dostaje Chair Shota na ring wchodzi Stevie richards i sprzedaje Superkicka Foleyowi pin 1..2.przerywa Holly łapie Micka nie zważając na Steviego pracuje nad nim w narożniku Stevie podchodzi do Ballsa ale dostaje Low Blow, Holly wykonuje Devil Slam na micku i pinuje 1..2..Balls wbija się w niego Dropkickiem, Stevie podbiega do niego ale Balls sprzedaje mu Big Boot i wyrzuca za ring podchodzi do Micka i Nutcracker Suite pin 1...2...3

Zwycięzca: Balls Mahoney będzie walczył z Punkiem na Cyber Sunday

Na ring wchodzi Shane McMachon chce ogłosić jakie będą stypulacje do wyboru ale Holly Devil wyrzuca go z ringu i zabiera mu mikrofon

Holly – Punk i tak cię dopadnę za tydzień ty i ja w Cage Match może być No title ale chcę cię dostać czy GM się zgadza.

Shane skina głową. Holly patrzy na Ballsa podbiega do niego i sprzedaje mu Clothesline i Devil Slam

Holly – Punk za tydzień to będziesz ty.

Koniec gali ECW

Edytowane przez Undertaker_4don
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Sickman

1

• Undertaker_4don

1

• Biggmac

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

Feud Murzynów z Anglikami trwa :D

Holly Devil niezły kozak,Punk powinien się chyba zacząć bać. Team Dreamera i Boogiego to ciekawa sprawa musze przyznać:D

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Ahh ten Hardcore... :D hyyh :D uwielbiam go ;)

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Hehehe brak Punka :P Nie no nie ładnie :D Holy Devil naprawde dobry kozak :D i cieszy mnie że Balls Mahoney dostaje jakiś push! Musze poczytać kilka gal wcześniej bo nie wiem o co konkretnie chodzi w feudzie murzynów i anglików :D