Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

XWG prison war

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Detroit, USA

(Uderza enterance them John Ceny, fajerwerki, publika wścieka się i pluje popcornem)

Cena- YOOOOO ZIOMAAAALEEEE !!! DZIŚ ODBĘDZIE SIĘ PIERWSZE PPV W HISTORII TEJ FEDERACJI I MIEJMY NADZIEJĘ ŻE NIE OSTATNIE ! Dzisiejsza gala odbędzie się bez komentatorów, przedłużamy czas głosowania ! Już niedługo pierwsza walka, czekajcie a dostaniecie ją !

Backstage:

Widzimy Tomko i Jacka Evansa. Tomko krzyczy:

-Jeśli tutaj jesteś, zamaskowany wrestlerze prześladujący mnie to wyjdź ! Wyjdź ze swoim przyjacielem i stocz ze mną uczciwą walkę ! Słyszysz !!! Wy…

Nagle pojawiają się obie postacie, biją Evansa i Tomko, po czym wykonują na nich Suplesy. Zamaskowana postać staje nad Tomko i mówi:

Dziś. Ja i mój kumpel stoczymy legalną walkę na ringu: Tag Team challenge. Okaże się kto jest lepszy i pokarze swoją twarz.

Następnie obaj napastnicy odchodzą, a Tomko i Evans udają się do lekarza kulejąc.

Przenosimy się na parking przed główną siedzibą i halą XWG w Detroit. Stoi tam Kevin Nash i Perry Saturn:

NasH- Witam wszystkich ! Zostałem kolejnym reporterem XWG ! Co prawda nie znam się na dziennikarstwie, ale za to na wrestlingu tak ! W…

Saturn- Hej !

Nash- A tak ! Moim gościem dzisiaj jest Perry Saturn ! Perry, walczysz dzisiaj z Jeff Jarretem i jego gitarą ! Dotąd 2 razy z nim przegrałeś, czy to nie odbiera ci pewności siebie ?

Saturn- Ależ nie ! Dzisiaj ja, PERRY SATRUN wygram. To proste. Kolejny hardcore match wygram ja, dzięki mojej nowej broni.

Nash- Zdradź nam cóż to takiego ?

Saturn- Tadam ! (Wyciąga starą, zakurzoną wiolonczele) Ja też mam swój instrument i dzisiaj cię nim zniszczę !

W tym momencie wbiega na parking Jarret i Saturn otrzymuje potężny gitar Shot w plecy. Jarret ucieka w kierunku ringu a Saturn goni go.

Hardcore match:

Jeff Jarret vs Perry Saturn

Na ring wbiega goniony Jarret, a Saturn tuż za nim

Końcówka: Jarret uderza gitarą, ale blokuje go wiolonczela Saturna ! Teraz Saturn Uderza wiolonczelą i oh my ! Jarret wypada za ring ! Teraz Satrun skacze z ringu i diving elbow drop. Następnie wstaje i z pod ringu wyciąga krzesło. Kładzie je pod głowę Jarreta i uderza ! Ale nie, Jarret odsuwa się. Szybko wstaje i guitar shot. Teraz kilka kicków i snap suplex. Jeff wyciąga z pod ringu stół i rozstawia go. Jednak nie kładzie na niego Saturna tylko opiera go o narożnik i El Kabong ! Gitara rozerwała się na dwie połowy ! Teraz Jarret kładzie ledwo przytomnego Saturna na stół, a sam wchodzi na liny i Super Stroke ! Ale nie, on nie pinuje, znęca się nad Saturnem, wychodzi z niego zwierzę ! Szybko wrzuca ledwo przytomnego Saturna na ring, a sam wyciąga z pod ringu drabinę. Wrzuca ją na ring. Teraz bierze jeszcze z tego samego miejsca dwa krzesła i stół. Wchodzi z nimi na ring i rozkłada drabinę. Przed drabiną rozkłada krzesła i kładzie na nich stół, a na stole kładzie Saturna. Jeff wchodzi na sam szczyt drabiny, Jezu, co on chce zrobić, co on chce zrobić ! Wchodzi na samą górę i wymachuje rękoma przy cheerze publiki. Skacze ! Skoczył wprost na stół, ale Saturn zeskoczył w ostatnim momencie ! Jarret zwija się z bólu, a Saturn ostatkiem sił uderza swą wiolonczelą i kładzie się na przeciwniku. Pin.1,2,3 i zwycięża Perry Saturn !

Po walce:

Jarret długo dochodził Do siebie, a Saturn na narożniku czekał aż ten wstanie. Zanim Jarret wstał Saturn ogłosił że odtąd wiolonczela to jego super broń, bo przyniosła mu szczęście. Jarret wstaje i mówi że to nie koniec, że na następnej gali stoczą bitwę: Jarret team vs Saturn team która rozstrzygnie spór ! Saturn zgadza się.

Backstage:

Widzimy Cm Punka i Chirs’a Hero przygotowujących się do walki z Sabu i Vampiro, czyli Hardcore guys. Punk mówi że to będzie Hardcore match i że ma na tą okazję coś specjalnego. Chris pyta co, a CM Punk wyjaśnia że walka nie dobędzie się na ringu, ale nic więcej ni mówi, bo zauważa podsłuchującego dziennikarza i obraz urywa się.

W innej części backstage, w szatni Hardcore guys Sabu mówi że czuje jakiś spisek, ale Vampiro mówi że nie czas na gadanie, bo zaraz ich walka. Obaj udają się na ring. Są w drodze kiedy dwóch osiłków wyskakuje, tłucze ich kijami i zabiera nieprzytomnych na parking, gdzie czeka już CM PUNK i Chris Hero. Sabu i Vampiro zostają brutaln ie obudzeni i poinformowani że walka stoczy się na parkingu. Widzimy także jednego z osiłków przebranego za sędziego. HardCore guys zgadzają się

Hardcore Tag team challenge:

HardCore guys (Sabu&Vampiro) vs CM Punk& Chris Hero

Końcówka: Cm Punk obija Vampiro i wykonuje na nim Shining wizard. Teraz Unosi go i The gts, ale nie pinuje tylko Tag z Chrisem. Ten podnosi Vampiro, drop kick w brzuch i suplex na dach samochodu. Chris Uśmiecha się i Tag z Cm Punkiem. Wrestler wchodzi na samochód i podnosi Vampiro. Chce wykonać swój finisher, pepsi plunge, ale „wampir” uwalnia się, drop kick poniżej pasa i chokeslam from a car ! Czołga się do Sabu i Tag z Sabu ! Sabu kilka ciosów w twarz i DDT. Teraz układa Chris’a tak, aby jego twarz znalazła się na masce sportowego auta. Sabu wchodzi na ciężarówkę i z niej wykonuje flying Arabian facebustar. Włącza się alarm, słychać gniewne krzyki z hali ale nikt nie zwraca na to uwagi. Sabu Tag z Vampiro. Ten łapie Chirs’a Hero, kilka ciosów i unosi razem z Sabu Hero, po czym wykonują double suplex. Teraz jeszcze chokeslam na to samo co wcześniej auto. Pin.1,2,3 i wygrywają HardCore Guys. Ale to nie koniec. Z budynku hali wybiega John Cena. Okazuje się że to on jest właścicielem zniszczonego samochodu ! Czwórka walczących próbuje się tłumaczyć, ale każdy z nich dostaje F-U i kilka kicków, po czym wściekły Cena odchodzi.

Widzimy halę, a przy stole komentatorskim siedzi Babiarz i Szpakowski:

Babiarz- Witamy państwa, już wróciliśmy !

Szpakowski- Po wielu perypetiach znowu będziemy komentować, a teraz zapowiemy pierwszy match po naszym powrocie czyli…

Babiarz: 6 way match pomiędzy MVP, Lethalem, Zandigiem, 2 clod scorpio, Benjaminem i EL Generico !

Szpakowski chce coś jeszcze powiedzieć, ale wbiega John Cena:

- Co tu się dzieje, co wy tu robicie ?! OCHRONA !!!

Ochrona wbiega i zabiera Szpakowskiego i Babiarza.

Babiarz- Ale my musimy komentować, błagam !!!

Cena- Z tych głupków był jeden pożytek: Zapowiedzieli nam walkę, a więc przenosimy się na ring !

6 way match:

MVP vs Jay Lethal vs Zandig vs 2 cold Scorpio vs Shelton Benjamin vs El Generico

Końcówka: MVP wykonuje na Zandigu The playmayker I pin.1,2 I przerywa Jay Lethal flying drop kickiem. Teraz Lethal odbija się od linek i flying forearm na Benjaminie, jednak ten wystawia but i super kick ! Teraz jeszcze DDT, ale przerywa tą akcję El Generico kickiem w głowę i neckbreaker. Ale w to wszystko miesza się 2 cold scorpio i powala El Generico, podnosi go i rzuca nim o narożnik. MVP próbuje przeszkodzić w dalszej demolce, ale big BOOT w twarz studzi jego zapał. Teraz Lethal wchodzi na narożnik i crossbody na 2 cold scorpio, ale ten łapie go i kontruje chokebreaker, po czym rzuca go gdzieś na bok ringu. MVP, Zandig, Benjamin okładają punchami 2 cold scorpio. W tym czasie lethal zauważa leżącego El Generico i czołga się do niego, po czym kładzie się na leżącym Generico . Reszta zawodników tego nie zauważa, jednak sędzia liczy i wygrywa Jay Lethal !

Po walce wściekli wreslerzy okładają się na trybunach pomiędzy sobą, a zadowolony Lethal odchodzi do szatni

(Przerwa na reklamy)

(Po przerwie)

Widzimy John Cene na ringu:

Cena- YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! Yo, yo, yo ! teraz ziomy, będzie to co tygryski lubią najbardziej… Walka w stalowej klatce, i niech wygra prawdziwy ziom ! Za nim zamontujemy klatkę trochę poczekacie, ale bądźcie cierpliwi !

Backstage:

Widzimy Meline, w raz z nią Ron’a Killingsa:

Melina- Dziś w moim nowym programie MELINA SHOW przeprowadzę wywiad z Ron’em Killingsem. Ron, jak czujesz się przed walką z Super Crazy ?

Killings- Źle

Melina- Co powoduje że źle się czujesz ?

Killings- Bo szef zabronił mi jarać blanty na antenie, a ja muszę zajarać !

Melina- No jeżeli już musisz to…

Killings- (zaciąga się) O taaaak… Zajebioza odlot… No dupeczki wnoszą nagrody, a my kończymy program Rona ! Ej, laska rób…

Killings dostaje w twarz od Meliny, po czym dziennikarka ucieka…

Na ringu:

Cena- Klatka zamontowana, czas zacząć !

Hardcore steel cage match:

Super crazy vs Ron Killings

Końcówka: Super Crazy kompletnie dewastuje naćpanego Killings’a. Missile drop kick z lin ! Teraz podnosi go i DDT. Super C łapie Killingsa i whip w linki, Ron odbija się a Super Crazy łapie go i Tornado DDT. Nastęnie wrzuca go na ścianę klatki i trze jego głową o stalową siatkę, po czym uderza jego głową o narożnik. Teraz wrzuca go na ring, a sam wykonuje top rope diving elbow drop. Pin.1,2 i kickout ! Zdenerwowany Super Crazy drop kick w kolano i running clothesline. Pin. 1 i kickout ! A więc naćpany Killings łatwo się nie podda ! Jednak super Crazy wchodzi na narożnik i crossbody. Teraz wchodzi na linki i kolejne crossbody ! Pin.1,2 i kickout ! Kolejny ! To niesamowite, ale chyba tak działają na Ron’a narkotyki. Super Crazy what a clothesline ! Teraz podnosi Killings’a i suplex. Pin.1,2, KICKOUT ! Super crazy jest zbulwersowany ! Ma jakieś pretensje do sędziego ! Ale teraz ustawia Killingsa i big BOOT ! Pin,1,2,3 i wreszcie zwycięża Super Crazy ! Cóż to była za walka, jednostronna, pokazująca jednak wytrzymałość Killingsa !

Na ringu widzimy John’a Cene:

-Zachowanie Killingsa jest niegodne mojej federacji ! Killings zostaje zwolniony w trybie natychmiastowym, a na jego miejsce ściągnę już nie długo kogoś nowego… A teraz, proszę państwa kolejna walka: Match o XWG FLY Championship, pomiędzy Aj Styles’em a Delirious’em ! Aby nie przedłużać zaczynajmy !

Match for XWG fly championship:

Aj Styles © vs Delirious

Końcówka: Styles unosi Deliriousa I chce wykonać Styles Clash, ale Delirious reversal, drop kick w plecy. Teraz odbija się od lin i big BOOT ! Teraz wchodzi na linki i top rope crossbody ! Styles przewraca się, a Delirious popisuje się i chce wykonać splash, lecz Styles odsuwa się, wstaje pierwszy i thumb to the eye i drop kick w brzuch. Następnie wchodzi na narożnik i Spiral tap, ale delirious odsunął się ! Styles leży na macie, a Delirious wykonuje na nim atomic leg drop. Delirious wchodzi na liny i chce wykonać diving elbow drop, ale Styles wstał i też wszedł na liny, złapał Deliriousa i TOP ROPE GERMAN SUPLEX ! Delirious zwija się z bólu i na dokładkę dostaje Spiral tap ! Teraz Aj Styles unosi go i ponownie próbuje na Deliriousie Styles Cash, ale kolejny raz Delirious uwalnia się i super kick. Teraz jeszcze panick attack i DDT. Teraz unosi Aj Styles i usadza na narożniku, rozbiega się i clothesline. Znowu się rozbiega i jeszcze jeden i kolejny ! Teraz Delirious pokazuje że szykuje się wyjątkowo mocny cios, rozbiega się ale natrafia na but Aj i upada na mate. Teraz Aj Styles staje na narożniku i 630 LEG DROP ! Pin i wygrana po fantastycznym ciosie Aj Styles’a !!!

Backstage:

Widzimy Christiana Cage’a trenującego przed walką. Nagle wpada do jego szatni Homicide i biję Christiana i wstrzykuje mu jakąś substancje, po czym mówi że:

-Ta substancja zbierze ci na jakiś czas głos… Przynajmniej do końca naszej walki… A w dodatku to gówno osłabia, więc przegrasz tą walkę i nawet nie będziesz mógł powiedzieć o tym co ci zrobiłem !

Cage próbuje mówić ale nie może !

Match for the XWG Little Heavyweight championship:

Homicide © vs Christian Cage

Końcówka: Widać że substancja wyraźnie osłabiła Cage’a ! Homicide łapie go i DDT. Teraz wchodzi na narożnik i leg drop z narożnika. Homicide pokazuje że jest górą, wykonując na przeciwniku vertical suplex. Pin.1,2 i kickout ! Homicide podnosi przeciwnika i rzuca nim o narożnik. Podchodzi do Cage’a i knee to face. Teraz whip w linki clothesline by Homicide ! Pin.1,2…2,9 i kickout ! Homicide nie może wprost uwierzyć ! Kłoci się z sędzią ! Ale Cage wstaje i szykuje się do spear’a ! Homicide odwraca się a cage spear ! Jednak Homcide wystawia nogę na którą nadziewa się Christian. Pin.1,2 i kickout ! Kolejny kickout ! Homicide łapie pretendenta do tytułu i Da cop killa ! Ale nie pinuje tylko jeszcze raz wykonuje swój finiher move ! Przy trzeciej próbie dostaje jednak drop kick brzuch i thumb to the eye. Teraz Cage rozpędzą się i spear ! Oh my god ! To był potężny cios ! Teraz DDT i szykuje się, szykuje się… The Unprettier ! Pin.1,2,3 ! Mamy nowego championa, a jest nim Christian Cage !

Po walce:

Homicide- Christian ! TO NIE KONIEC ! TEN PAS WRÓCI DO MNIE ! ZA TYDZIEŃ !

Cage- Dobrze, z tydzień obronię mój pas ! (Odzyskał mowę)

Backstage: Widzimy Stinga, a obok niego Hulka Hogana

Hulk- Sting, jak czujesz się przed walką ?

Sting- Wiesz Hulk, bardzo dobrze i pewnie jak nigdy ! jak Nidy ! Ten, jak mu tam… BROWN ! Tak, Monty Brown nie zasługuje na walkę ze mną, ze Stingiem ! Bo to ja jestem ikonom tego sportu, the best what ever was !

Hulk- Tak, a co sądzisz o tajemniczym napastniku który napadał Tomko

Sting (Zdziwiony)- O czym ty mówisz ?

Hulk- Eee… Kończymy wywiad !

Na ringu stoi Tomko& Jack Evans:

Tomko- Hej wy ! Wy którzy napadaliście mojego kumpla i mnie ! Dzisiaj mieliśmy walczyć ! Chyba że się boicie ? A więc wiedziałem ! Do…

Na ring wchodzą dwie zamaskowane postacie. Pierwsza mówi:

- Nie bój się Tomko, dotrzymamy obietnicy, tu i teraz pokonamy was ! Zaczynajmy !

Tomko chce uciec, ale dookoła ringu ustawiła się ochrona i nie przepuszcza nikogo

Tag Team Match:

Team Tomko vs Team Unknown

Tomko& Jack Evans vs ??? & ???

Końcówka: Na ringu Evans i… No właśnie, kto ? Zamaskowana postać nr 2, czyli przyjaciel napastnika. Ta postać łapie evansa i chokebreaker. Teraz jeszcze powerbomb, następnie elbow drop. Podnosi Go i the black hole slam ! A więc wiemy kto to ! Ta postać zrzuca maskę i jest to Abyss. Krzyczy do puliczności, a to wykorzystuje Evans, moonsault z narożnika i Tag z Tomko. Tomko wchodzi i back body drop. Teraz suplex ! Cóż za siła. Chce podnieść Abyssa, ale ten punch w brzuch i Tag z…z drugą zamaskowaną postacią. Ta postać łapie omko i belly to belly suplex, teraz vertical suplex, I jeszcze german suplex ! Teraz Sharpshooter ! Po kilku chwilach Tomko doczołgał się do lin I został puszczony. Tomko Tag z Evansem. Evans chce wykonać frog splash, ale zamaskowana postać odsuwa się i evans pada na matę. Teraz zamaskowana postać podnosi go i suplex poza ring. Zamaskowany napastnik czeka na Evansa, lecz ten zmienia się z Tomko. Tomko niepewnie wchodzi i dostaje Suplexa. Następnie zamaskowana postać podnosi Tomko, wchodzi z nim na liny i top rope suplex ! Postać podnosi Tomko i Angle Slam ! Pin.1,2,3 ! wygrana Teamu Abyss&… KURT ANGLE ! Tak, obaj wrestlerzy przybywają do tej federacji !

Po walce: Kurt Bierze mikrofon:

- Nie lubiłem cię w TNA, ale pokonałem cię aby pokazać prawdziwą moc ! Moc najlepszego wrestlera tej federacji, czyli mnie ! Teraz pokazałem innym kto się liczy ! JA I ABYSS ! TYLKO MY ! Przyszliśmy tutaj rządzić i dzielić, więc uważajcie na siebie…

N ring wchodzi John Cena a wreslerzy schodzą z ringu

Cena- Yoooooooooooooooooooo ! YO YO YO! OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKEEEEEEEEEEEEEEEY !!! Teraz czeka nas main event dzisiejszego wieczoru ! Walka na którą czekał każdy: Sting vs MONTY BROWN !!! Tak ~Teraz tych dwóch zawodników zmierzy się !

Słychać them Stinga. Ten wchodzi na ring:

Sting- Walczyłem już z wieloma przeciwnikami, nie tylko w tej federacji… Przegrywałem, ale co ważniejsze WYGRYWAŁEM ! Wygrywałem z wieloma legendami…I w moich oczach, mój dzisiejszy przeciwnik jest niczym. NICZYM. Ta rozgrzewka, ten sztuczny main event, będzie dla mnie szybki i przyjemny. A teraz pokarz się Monty !

Enterance Them Montego Browna

Brown- Wiesz Sting, mówią o toie ikona, wielu ludzi na całym świecie cię kocha… Ale twój czas minął ! I w tej i w każdej federacji ! Okey, zdobyłeś pas, potrzymałeś go miesiąc, ale to i tak za dużo jak na ciebie ! Nie chce mi się gadać, stawaj do walki !

MAIN EVENT of PPV: Match for the XWG Heavyweight Championship

Sting © vs Monty Brown

Końcówka: Sting łapie przeciwnika i drop kick w brzuch. Teraz podnosi go skocorpio deah drop. Chce założyć scropion death lock, lecz Brwon uwalnia się i od tyłu clothesline. Rown podnosi przeciwnika i DDT. Teraz whip w linki, Sting odbija się, a Monty łapie go i tornado DDT. Szykuje się Pouuunce, ale Sting wyrywa się i kick w kolano, teraz whip w narożnik, co Brown mocno odczuł, rozbiega cię i knee to face. Sting podnosi przeciwnika i german suplex. Pin.1 i kickout. Sting łapie przeciwnika i drop kick w brzuch, teraz jeszcze jeden i what a skorpion death lock ! Po kilku chwilach resztkami sił monty dociera do lin, a Sting przerywa Sting schodzi z ringu i grzebie pod nim. W tym samym czasie z trybun wyskakuje Perry Saturn i zajmuje uwagę sędziego. Sting bierze swój kij i okłada Montego Browna. Sędzia zajęty Saturnem tego nie zauważył ! Sting powrotem chowa kij. Elbow drop na leżącego, podnosi go i chokebreaker. Sting wychodzi za ring i znowu czegoś szuka, ale zajmuje mu to sporo czasu i Brown wstaje. Brown wchodzi na narożnik i diving elbow drop. Następnie Monty wrzuca Stinga na ring i tam okłada go kickami. Podnosi Stinga i Suplex na liny. Pin.1,2 i roll-up by Sting.1,2 i kickout ! Sting wstaje pierwszy i drop kick w twarz, scorpio death drop ! Teraz szykuje się… scorpio death lock ! Brown tapuje i zwycięża Sting, a tym samym broni swój pas !

Po walce: W szatni spotykają się Saturn i Sting.

Saturn- Pomogłem ci. Dołączysz do mojego teamu w wacle z Jarretem ?

Sting- Słwo się rzekło, jestem z tobą.

Saturn- No to mamy komplet…

Sting- Kto oprócz nas ?

Saturn- Sabu i Vampiro

Sting (ze śmiechem) uuu będzie gorąco…

W tym samym czasie w innej części backstage:

Jeff Jarret goni CM Punk’a i Chris’a Hero

Jarret- Mam propozycję…

Punk- No to gadaj !

Jarret- Pomożecie mi w walce z Saturnem…

Hero- A co my będziemy z tego mieć ?

Jarret-…po stronie Saturna walczą Sabu i Vampiro.

Cm Punk i Chris Hero uśmiechają się do siebie i podają ręce Jarretowi.

Promo Snitskiego w którym ten niszczy jakąś małą farmę na zadupiu i piszę palem, na piachu XWG

Promo Kevina Thorna w którym Wampir opowiada o swojej potędze, leżąc w trumnie

Gala Kończy się.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Simson

1

• Szachx

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Fajnie się czyta fajny masz roster.

8+/10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Panowie jeśli dziś zawalą i zrobią jakiś paździerz, to mam nadzieje że na początku roku tam wbije The Rock na kopach do tej firmy i coś z tym zrobi, może i AEW nie jest na takiej pozycji jak WWE ale z pewnością The Rock też tam coś podejrzy od konkurencji jak u nich działa produkt, jeśli są już plotki że The Rock kręci nosem że chujowo produkt jest rozpisywany to prędzej czy później wybuchnie tam jakiś kwas na zapleczu, poza tym pisałem już wcześniej na początku roku było info że Hunter sam z du
    • MattDevitto
      World Tag League 2025 (VII) Dzisiaj na szybko: War Dragons (Drilla Moloney & Shingo Takagi) vs. House Of Torture (Chase Owens & Yujiro Takahashi) - nic ciekawego. Owens z Yujiro to nie jest czołówka moich ulubieńców, a w połączeniu z HoT ciężko się ich po prostu ogląda...Za to Moloney z tygodnia na tydzień robi na mnie coraz lepsze wrażenie, Satoshi Kojima & Taichi vs. House Of Torture (Don Fale & EVIL) - vintage House of Torture El Desperado & Shuji Ishik
    • VictorV2
      Nie zdziwiłbym się gdyby WWE też nie wiedziało co WWE ugotuje na koniec Myślę ze co do Jade, to niefortunny timing bo reszta kobiecej elity jest uwiązana w ten jakże arcyważny i pasjonujący War Games match. Tylko że nawet po nim...Charlotte i Alexa mam wrażenie będą dalej uwiązane z Kabuki Warriors i cokolwiek to jest co złożyli z Nai i Lash, wygląda na to że Rhea pomoże Priest'owi z jego problemami, AJ będzie pracować z Becky...i...uhmmm...hmmmm...w sumie to tak...Jade nie ma z kim pracow
    • Attitude
      Nazwa gali: HKPW Live At The Black Rabbit Data: 27.11.2025 Federacja: Hard Knox Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Limerick, Ireland Arena: The Black Rabbit Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Real World Tag League 2025 - Dzień 3 Data: 29.11.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Food Exchange Hall Publiczność: 378 Format: Live Data emisji: 28.11.2025 Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...