Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

XWG prison war

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Detroit, USA

(Uderza enterance them John Ceny, fajerwerki, publika wścieka się i pluje popcornem)

Cena- YOOOOO ZIOMAAAALEEEE !!! DZIŚ ODBĘDZIE SIĘ PIERWSZE PPV W HISTORII TEJ FEDERACJI I MIEJMY NADZIEJĘ ŻE NIE OSTATNIE ! Dzisiejsza gala odbędzie się bez komentatorów, przedłużamy czas głosowania ! Już niedługo pierwsza walka, czekajcie a dostaniecie ją !

Backstage:

Widzimy Tomko i Jacka Evansa. Tomko krzyczy:

-Jeśli tutaj jesteś, zamaskowany wrestlerze prześladujący mnie to wyjdź ! Wyjdź ze swoim przyjacielem i stocz ze mną uczciwą walkę ! Słyszysz !!! Wy…

Nagle pojawiają się obie postacie, biją Evansa i Tomko, po czym wykonują na nich Suplesy. Zamaskowana postać staje nad Tomko i mówi:

Dziś. Ja i mój kumpel stoczymy legalną walkę na ringu: Tag Team challenge. Okaże się kto jest lepszy i pokarze swoją twarz.

Następnie obaj napastnicy odchodzą, a Tomko i Evans udają się do lekarza kulejąc.

Przenosimy się na parking przed główną siedzibą i halą XWG w Detroit. Stoi tam Kevin Nash i Perry Saturn:

NasH- Witam wszystkich ! Zostałem kolejnym reporterem XWG ! Co prawda nie znam się na dziennikarstwie, ale za to na wrestlingu tak ! W…

Saturn- Hej !

Nash- A tak ! Moim gościem dzisiaj jest Perry Saturn ! Perry, walczysz dzisiaj z Jeff Jarretem i jego gitarą ! Dotąd 2 razy z nim przegrałeś, czy to nie odbiera ci pewności siebie ?

Saturn- Ależ nie ! Dzisiaj ja, PERRY SATRUN wygram. To proste. Kolejny hardcore match wygram ja, dzięki mojej nowej broni.

Nash- Zdradź nam cóż to takiego ?

Saturn- Tadam ! (Wyciąga starą, zakurzoną wiolonczele) Ja też mam swój instrument i dzisiaj cię nim zniszczę !

W tym momencie wbiega na parking Jarret i Saturn otrzymuje potężny gitar Shot w plecy. Jarret ucieka w kierunku ringu a Saturn goni go.

Hardcore match:

Jeff Jarret vs Perry Saturn

Na ring wbiega goniony Jarret, a Saturn tuż za nim

Końcówka: Jarret uderza gitarą, ale blokuje go wiolonczela Saturna ! Teraz Saturn Uderza wiolonczelą i oh my ! Jarret wypada za ring ! Teraz Satrun skacze z ringu i diving elbow drop. Następnie wstaje i z pod ringu wyciąga krzesło. Kładzie je pod głowę Jarreta i uderza ! Ale nie, Jarret odsuwa się. Szybko wstaje i guitar shot. Teraz kilka kicków i snap suplex. Jeff wyciąga z pod ringu stół i rozstawia go. Jednak nie kładzie na niego Saturna tylko opiera go o narożnik i El Kabong ! Gitara rozerwała się na dwie połowy ! Teraz Jarret kładzie ledwo przytomnego Saturna na stół, a sam wchodzi na liny i Super Stroke ! Ale nie, on nie pinuje, znęca się nad Saturnem, wychodzi z niego zwierzę ! Szybko wrzuca ledwo przytomnego Saturna na ring, a sam wyciąga z pod ringu drabinę. Wrzuca ją na ring. Teraz bierze jeszcze z tego samego miejsca dwa krzesła i stół. Wchodzi z nimi na ring i rozkłada drabinę. Przed drabiną rozkłada krzesła i kładzie na nich stół, a na stole kładzie Saturna. Jeff wchodzi na sam szczyt drabiny, Jezu, co on chce zrobić, co on chce zrobić ! Wchodzi na samą górę i wymachuje rękoma przy cheerze publiki. Skacze ! Skoczył wprost na stół, ale Saturn zeskoczył w ostatnim momencie ! Jarret zwija się z bólu, a Saturn ostatkiem sił uderza swą wiolonczelą i kładzie się na przeciwniku. Pin.1,2,3 i zwycięża Perry Saturn !

Po walce:

Jarret długo dochodził Do siebie, a Saturn na narożniku czekał aż ten wstanie. Zanim Jarret wstał Saturn ogłosił że odtąd wiolonczela to jego super broń, bo przyniosła mu szczęście. Jarret wstaje i mówi że to nie koniec, że na następnej gali stoczą bitwę: Jarret team vs Saturn team która rozstrzygnie spór ! Saturn zgadza się.

Backstage:

Widzimy Cm Punka i Chirs’a Hero przygotowujących się do walki z Sabu i Vampiro, czyli Hardcore guys. Punk mówi że to będzie Hardcore match i że ma na tą okazję coś specjalnego. Chris pyta co, a CM Punk wyjaśnia że walka nie dobędzie się na ringu, ale nic więcej ni mówi, bo zauważa podsłuchującego dziennikarza i obraz urywa się.

W innej części backstage, w szatni Hardcore guys Sabu mówi że czuje jakiś spisek, ale Vampiro mówi że nie czas na gadanie, bo zaraz ich walka. Obaj udają się na ring. Są w drodze kiedy dwóch osiłków wyskakuje, tłucze ich kijami i zabiera nieprzytomnych na parking, gdzie czeka już CM PUNK i Chris Hero. Sabu i Vampiro zostają brutaln ie obudzeni i poinformowani że walka stoczy się na parkingu. Widzimy także jednego z osiłków przebranego za sędziego. HardCore guys zgadzają się

Hardcore Tag team challenge:

HardCore guys (Sabu&Vampiro) vs CM Punk& Chris Hero

Końcówka: Cm Punk obija Vampiro i wykonuje na nim Shining wizard. Teraz Unosi go i The gts, ale nie pinuje tylko Tag z Chrisem. Ten podnosi Vampiro, drop kick w brzuch i suplex na dach samochodu. Chris Uśmiecha się i Tag z Cm Punkiem. Wrestler wchodzi na samochód i podnosi Vampiro. Chce wykonać swój finisher, pepsi plunge, ale „wampir” uwalnia się, drop kick poniżej pasa i chokeslam from a car ! Czołga się do Sabu i Tag z Sabu ! Sabu kilka ciosów w twarz i DDT. Teraz układa Chris’a tak, aby jego twarz znalazła się na masce sportowego auta. Sabu wchodzi na ciężarówkę i z niej wykonuje flying Arabian facebustar. Włącza się alarm, słychać gniewne krzyki z hali ale nikt nie zwraca na to uwagi. Sabu Tag z Vampiro. Ten łapie Chirs’a Hero, kilka ciosów i unosi razem z Sabu Hero, po czym wykonują double suplex. Teraz jeszcze chokeslam na to samo co wcześniej auto. Pin.1,2,3 i wygrywają HardCore Guys. Ale to nie koniec. Z budynku hali wybiega John Cena. Okazuje się że to on jest właścicielem zniszczonego samochodu ! Czwórka walczących próbuje się tłumaczyć, ale każdy z nich dostaje F-U i kilka kicków, po czym wściekły Cena odchodzi.

Widzimy halę, a przy stole komentatorskim siedzi Babiarz i Szpakowski:

Babiarz- Witamy państwa, już wróciliśmy !

Szpakowski- Po wielu perypetiach znowu będziemy komentować, a teraz zapowiemy pierwszy match po naszym powrocie czyli…

Babiarz: 6 way match pomiędzy MVP, Lethalem, Zandigiem, 2 clod scorpio, Benjaminem i EL Generico !

Szpakowski chce coś jeszcze powiedzieć, ale wbiega John Cena:

- Co tu się dzieje, co wy tu robicie ?! OCHRONA !!!

Ochrona wbiega i zabiera Szpakowskiego i Babiarza.

Babiarz- Ale my musimy komentować, błagam !!!

Cena- Z tych głupków był jeden pożytek: Zapowiedzieli nam walkę, a więc przenosimy się na ring !

6 way match:

MVP vs Jay Lethal vs Zandig vs 2 cold Scorpio vs Shelton Benjamin vs El Generico

Końcówka: MVP wykonuje na Zandigu The playmayker I pin.1,2 I przerywa Jay Lethal flying drop kickiem. Teraz Lethal odbija się od linek i flying forearm na Benjaminie, jednak ten wystawia but i super kick ! Teraz jeszcze DDT, ale przerywa tą akcję El Generico kickiem w głowę i neckbreaker. Ale w to wszystko miesza się 2 cold scorpio i powala El Generico, podnosi go i rzuca nim o narożnik. MVP próbuje przeszkodzić w dalszej demolce, ale big BOOT w twarz studzi jego zapał. Teraz Lethal wchodzi na narożnik i crossbody na 2 cold scorpio, ale ten łapie go i kontruje chokebreaker, po czym rzuca go gdzieś na bok ringu. MVP, Zandig, Benjamin okładają punchami 2 cold scorpio. W tym czasie lethal zauważa leżącego El Generico i czołga się do niego, po czym kładzie się na leżącym Generico . Reszta zawodników tego nie zauważa, jednak sędzia liczy i wygrywa Jay Lethal !

Po walce wściekli wreslerzy okładają się na trybunach pomiędzy sobą, a zadowolony Lethal odchodzi do szatni

(Przerwa na reklamy)

(Po przerwie)

Widzimy John Cene na ringu:

Cena- YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! Yo, yo, yo ! teraz ziomy, będzie to co tygryski lubią najbardziej… Walka w stalowej klatce, i niech wygra prawdziwy ziom ! Za nim zamontujemy klatkę trochę poczekacie, ale bądźcie cierpliwi !

Backstage:

Widzimy Meline, w raz z nią Ron’a Killingsa:

Melina- Dziś w moim nowym programie MELINA SHOW przeprowadzę wywiad z Ron’em Killingsem. Ron, jak czujesz się przed walką z Super Crazy ?

Killings- Źle

Melina- Co powoduje że źle się czujesz ?

Killings- Bo szef zabronił mi jarać blanty na antenie, a ja muszę zajarać !

Melina- No jeżeli już musisz to…

Killings- (zaciąga się) O taaaak… Zajebioza odlot… No dupeczki wnoszą nagrody, a my kończymy program Rona ! Ej, laska rób…

Killings dostaje w twarz od Meliny, po czym dziennikarka ucieka…

Na ringu:

Cena- Klatka zamontowana, czas zacząć !

Hardcore steel cage match:

Super crazy vs Ron Killings

Końcówka: Super Crazy kompletnie dewastuje naćpanego Killings’a. Missile drop kick z lin ! Teraz podnosi go i DDT. Super C łapie Killingsa i whip w linki, Ron odbija się a Super Crazy łapie go i Tornado DDT. Nastęnie wrzuca go na ścianę klatki i trze jego głową o stalową siatkę, po czym uderza jego głową o narożnik. Teraz wrzuca go na ring, a sam wykonuje top rope diving elbow drop. Pin.1,2 i kickout ! Zdenerwowany Super Crazy drop kick w kolano i running clothesline. Pin. 1 i kickout ! A więc naćpany Killings łatwo się nie podda ! Jednak super Crazy wchodzi na narożnik i crossbody. Teraz wchodzi na linki i kolejne crossbody ! Pin.1,2 i kickout ! Kolejny ! To niesamowite, ale chyba tak działają na Ron’a narkotyki. Super Crazy what a clothesline ! Teraz podnosi Killings’a i suplex. Pin.1,2, KICKOUT ! Super crazy jest zbulwersowany ! Ma jakieś pretensje do sędziego ! Ale teraz ustawia Killingsa i big BOOT ! Pin,1,2,3 i wreszcie zwycięża Super Crazy ! Cóż to była za walka, jednostronna, pokazująca jednak wytrzymałość Killingsa !

Na ringu widzimy John’a Cene:

-Zachowanie Killingsa jest niegodne mojej federacji ! Killings zostaje zwolniony w trybie natychmiastowym, a na jego miejsce ściągnę już nie długo kogoś nowego… A teraz, proszę państwa kolejna walka: Match o XWG FLY Championship, pomiędzy Aj Styles’em a Delirious’em ! Aby nie przedłużać zaczynajmy !

Match for XWG fly championship:

Aj Styles © vs Delirious

Końcówka: Styles unosi Deliriousa I chce wykonać Styles Clash, ale Delirious reversal, drop kick w plecy. Teraz odbija się od lin i big BOOT ! Teraz wchodzi na linki i top rope crossbody ! Styles przewraca się, a Delirious popisuje się i chce wykonać splash, lecz Styles odsuwa się, wstaje pierwszy i thumb to the eye i drop kick w brzuch. Następnie wchodzi na narożnik i Spiral tap, ale delirious odsunął się ! Styles leży na macie, a Delirious wykonuje na nim atomic leg drop. Delirious wchodzi na liny i chce wykonać diving elbow drop, ale Styles wstał i też wszedł na liny, złapał Deliriousa i TOP ROPE GERMAN SUPLEX ! Delirious zwija się z bólu i na dokładkę dostaje Spiral tap ! Teraz Aj Styles unosi go i ponownie próbuje na Deliriousie Styles Cash, ale kolejny raz Delirious uwalnia się i super kick. Teraz jeszcze panick attack i DDT. Teraz unosi Aj Styles i usadza na narożniku, rozbiega się i clothesline. Znowu się rozbiega i jeszcze jeden i kolejny ! Teraz Delirious pokazuje że szykuje się wyjątkowo mocny cios, rozbiega się ale natrafia na but Aj i upada na mate. Teraz Aj Styles staje na narożniku i 630 LEG DROP ! Pin i wygrana po fantastycznym ciosie Aj Styles’a !!!

Backstage:

Widzimy Christiana Cage’a trenującego przed walką. Nagle wpada do jego szatni Homicide i biję Christiana i wstrzykuje mu jakąś substancje, po czym mówi że:

-Ta substancja zbierze ci na jakiś czas głos… Przynajmniej do końca naszej walki… A w dodatku to gówno osłabia, więc przegrasz tą walkę i nawet nie będziesz mógł powiedzieć o tym co ci zrobiłem !

Cage próbuje mówić ale nie może !

Match for the XWG Little Heavyweight championship:

Homicide © vs Christian Cage

Końcówka: Widać że substancja wyraźnie osłabiła Cage’a ! Homicide łapie go i DDT. Teraz wchodzi na narożnik i leg drop z narożnika. Homicide pokazuje że jest górą, wykonując na przeciwniku vertical suplex. Pin.1,2 i kickout ! Homicide podnosi przeciwnika i rzuca nim o narożnik. Podchodzi do Cage’a i knee to face. Teraz whip w linki clothesline by Homicide ! Pin.1,2…2,9 i kickout ! Homicide nie może wprost uwierzyć ! Kłoci się z sędzią ! Ale Cage wstaje i szykuje się do spear’a ! Homicide odwraca się a cage spear ! Jednak Homcide wystawia nogę na którą nadziewa się Christian. Pin.1,2 i kickout ! Kolejny kickout ! Homicide łapie pretendenta do tytułu i Da cop killa ! Ale nie pinuje tylko jeszcze raz wykonuje swój finiher move ! Przy trzeciej próbie dostaje jednak drop kick brzuch i thumb to the eye. Teraz Cage rozpędzą się i spear ! Oh my god ! To był potężny cios ! Teraz DDT i szykuje się, szykuje się… The Unprettier ! Pin.1,2,3 ! Mamy nowego championa, a jest nim Christian Cage !

Po walce:

Homicide- Christian ! TO NIE KONIEC ! TEN PAS WRÓCI DO MNIE ! ZA TYDZIEŃ !

Cage- Dobrze, z tydzień obronię mój pas ! (Odzyskał mowę)

Backstage: Widzimy Stinga, a obok niego Hulka Hogana

Hulk- Sting, jak czujesz się przed walką ?

Sting- Wiesz Hulk, bardzo dobrze i pewnie jak nigdy ! jak Nidy ! Ten, jak mu tam… BROWN ! Tak, Monty Brown nie zasługuje na walkę ze mną, ze Stingiem ! Bo to ja jestem ikonom tego sportu, the best what ever was !

Hulk- Tak, a co sądzisz o tajemniczym napastniku który napadał Tomko

Sting (Zdziwiony)- O czym ty mówisz ?

Hulk- Eee… Kończymy wywiad !

Na ringu stoi Tomko& Jack Evans:

Tomko- Hej wy ! Wy którzy napadaliście mojego kumpla i mnie ! Dzisiaj mieliśmy walczyć ! Chyba że się boicie ? A więc wiedziałem ! Do…

Na ring wchodzą dwie zamaskowane postacie. Pierwsza mówi:

- Nie bój się Tomko, dotrzymamy obietnicy, tu i teraz pokonamy was ! Zaczynajmy !

Tomko chce uciec, ale dookoła ringu ustawiła się ochrona i nie przepuszcza nikogo

Tag Team Match:

Team Tomko vs Team Unknown

Tomko& Jack Evans vs ??? & ???

Końcówka: Na ringu Evans i… No właśnie, kto ? Zamaskowana postać nr 2, czyli przyjaciel napastnika. Ta postać łapie evansa i chokebreaker. Teraz jeszcze powerbomb, następnie elbow drop. Podnosi Go i the black hole slam ! A więc wiemy kto to ! Ta postać zrzuca maskę i jest to Abyss. Krzyczy do puliczności, a to wykorzystuje Evans, moonsault z narożnika i Tag z Tomko. Tomko wchodzi i back body drop. Teraz suplex ! Cóż za siła. Chce podnieść Abyssa, ale ten punch w brzuch i Tag z…z drugą zamaskowaną postacią. Ta postać łapie omko i belly to belly suplex, teraz vertical suplex, I jeszcze german suplex ! Teraz Sharpshooter ! Po kilku chwilach Tomko doczołgał się do lin I został puszczony. Tomko Tag z Evansem. Evans chce wykonać frog splash, ale zamaskowana postać odsuwa się i evans pada na matę. Teraz zamaskowana postać podnosi go i suplex poza ring. Zamaskowany napastnik czeka na Evansa, lecz ten zmienia się z Tomko. Tomko niepewnie wchodzi i dostaje Suplexa. Następnie zamaskowana postać podnosi Tomko, wchodzi z nim na liny i top rope suplex ! Postać podnosi Tomko i Angle Slam ! Pin.1,2,3 ! wygrana Teamu Abyss&… KURT ANGLE ! Tak, obaj wrestlerzy przybywają do tej federacji !

Po walce: Kurt Bierze mikrofon:

- Nie lubiłem cię w TNA, ale pokonałem cię aby pokazać prawdziwą moc ! Moc najlepszego wrestlera tej federacji, czyli mnie ! Teraz pokazałem innym kto się liczy ! JA I ABYSS ! TYLKO MY ! Przyszliśmy tutaj rządzić i dzielić, więc uważajcie na siebie…

N ring wchodzi John Cena a wreslerzy schodzą z ringu

Cena- Yoooooooooooooooooooo ! YO YO YO! OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKEEEEEEEEEEEEEEEY !!! Teraz czeka nas main event dzisiejszego wieczoru ! Walka na którą czekał każdy: Sting vs MONTY BROWN !!! Tak ~Teraz tych dwóch zawodników zmierzy się !

Słychać them Stinga. Ten wchodzi na ring:

Sting- Walczyłem już z wieloma przeciwnikami, nie tylko w tej federacji… Przegrywałem, ale co ważniejsze WYGRYWAŁEM ! Wygrywałem z wieloma legendami…I w moich oczach, mój dzisiejszy przeciwnik jest niczym. NICZYM. Ta rozgrzewka, ten sztuczny main event, będzie dla mnie szybki i przyjemny. A teraz pokarz się Monty !

Enterance Them Montego Browna

Brown- Wiesz Sting, mówią o toie ikona, wielu ludzi na całym świecie cię kocha… Ale twój czas minął ! I w tej i w każdej federacji ! Okey, zdobyłeś pas, potrzymałeś go miesiąc, ale to i tak za dużo jak na ciebie ! Nie chce mi się gadać, stawaj do walki !

MAIN EVENT of PPV: Match for the XWG Heavyweight Championship

Sting © vs Monty Brown

Końcówka: Sting łapie przeciwnika i drop kick w brzuch. Teraz podnosi go skocorpio deah drop. Chce założyć scropion death lock, lecz Brwon uwalnia się i od tyłu clothesline. Rown podnosi przeciwnika i DDT. Teraz whip w linki, Sting odbija się, a Monty łapie go i tornado DDT. Szykuje się Pouuunce, ale Sting wyrywa się i kick w kolano, teraz whip w narożnik, co Brown mocno odczuł, rozbiega cię i knee to face. Sting podnosi przeciwnika i german suplex. Pin.1 i kickout. Sting łapie przeciwnika i drop kick w brzuch, teraz jeszcze jeden i what a skorpion death lock ! Po kilku chwilach resztkami sił monty dociera do lin, a Sting przerywa Sting schodzi z ringu i grzebie pod nim. W tym samym czasie z trybun wyskakuje Perry Saturn i zajmuje uwagę sędziego. Sting bierze swój kij i okłada Montego Browna. Sędzia zajęty Saturnem tego nie zauważył ! Sting powrotem chowa kij. Elbow drop na leżącego, podnosi go i chokebreaker. Sting wychodzi za ring i znowu czegoś szuka, ale zajmuje mu to sporo czasu i Brown wstaje. Brown wchodzi na narożnik i diving elbow drop. Następnie Monty wrzuca Stinga na ring i tam okłada go kickami. Podnosi Stinga i Suplex na liny. Pin.1,2 i roll-up by Sting.1,2 i kickout ! Sting wstaje pierwszy i drop kick w twarz, scorpio death drop ! Teraz szykuje się… scorpio death lock ! Brown tapuje i zwycięża Sting, a tym samym broni swój pas !

Po walce: W szatni spotykają się Saturn i Sting.

Saturn- Pomogłem ci. Dołączysz do mojego teamu w wacle z Jarretem ?

Sting- Słwo się rzekło, jestem z tobą.

Saturn- No to mamy komplet…

Sting- Kto oprócz nas ?

Saturn- Sabu i Vampiro

Sting (ze śmiechem) uuu będzie gorąco…

W tym samym czasie w innej części backstage:

Jeff Jarret goni CM Punk’a i Chris’a Hero

Jarret- Mam propozycję…

Punk- No to gadaj !

Jarret- Pomożecie mi w walce z Saturnem…

Hero- A co my będziemy z tego mieć ?

Jarret-…po stronie Saturna walczą Sabu i Vampiro.

Cm Punk i Chris Hero uśmiechają się do siebie i podają ręce Jarretowi.

Promo Snitskiego w którym ten niszczy jakąś małą farmę na zadupiu i piszę palem, na piachu XWG

Promo Kevina Thorna w którym Wampir opowiada o swojej potędze, leżąc w trumnie

Gala Kończy się.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Simson

1

• Szachx

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Fajnie się czyta fajny masz roster.

8+/10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...