Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bound For Glory 2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

TNA Bound For Glory 2007

Hello TNA fans, jestem Jeremy Borash i witam was wszystkich na największej gali w historii TNA, Bound For Glory! Dzisiaj zobaczycie starcie Kurta Angle który właśnie tutaj 11 lat temu zdobył olimpijskie złoto, przeciwnikiem jego będzie Sting, ikona pro wrestlingu! następnie o pas X Division będą walczyć "Black Machismo" Jay Lethal i "The Fallen Angel" Christopher Daniels! również Team Pacman zmierzy się z AJ Styles`em i Tomko! Samoa Joe zmierzy się z Christianem Cage'm There Must Be A Winner! Dzisiaj nastąpi również powrót innowacyjnego Ultimate X! LAX i Triple X zmierzą się o prawo do walki o pas drużynowe! Abyss, Raven, Rhino i Black Reign zmierzą się w Monster Balls, najbardziej hardcorowej walce wieczoru! wyłonimy również pierwszą mistrzynie kobiet! dziesięć topowych TNA Knockouts stanie przeciwko sobie w walce o to trofeum! To wszystko i o wiele więcej już dziś!

TNA Knockouts Championship

10 Woman Gauntled Match

#1 : Gail Kim

#2 : O.D.B

#3 : Talia Madison

O.D.B. zostaje wyrzucona przez Gail Kim

#4 : Amazing Kong

Talia Madison zostaje wyrzucona przez Amazing Kong

#5 : Christy Hemme

#6 : Miss Brooks

Miss Brooks i Christy Hemme zostają wyrzucone przez Amazing Kong

#7 : Jackie Moore

Jackie Moore nie zdąrzyła wejść a już wyrzuciła ją Amazing Kong

#8 : Angel Williams

#9 : Shelly Martinez

Angel Williams zostaje wyrzucona przez Amazing Kong

Shelly Martinez zostaje wyrzucona przez Gail Kim

Przebieg : Jako ostatnia zawodniczka wchodzi Roxie Laveux. Roxie wchodzi powoli i patrzy się na swoje dwie przeciwniczki. Amazing Kong patrzy się na obie zdenerwowana i rzuca się na Gail Kim która od razu upada. Roxie biegnie i forearm w tył głowy Kong Gail Kim podnosi się o Dropkick. Kong po raz pierwszy upada na mate. Gail Kim wchodzi szybko na narożnik a Roxie robi Elbow Drop, Gail Kim skacze i Leg Drop! Pierwszy raz ktoś okłada Amazing Kong. Gail Kim od razu wstaje i biegnie na Roxie. Ale zostaje położona przez Clotesline. Amazing Kong zdenerwowana wstaje i łapie Roxie za szyje! I CHOKESLAM!! Roxie została zrównana z ringiem. Amazing Kong wchodzi na narożnik i skacze Super Amazing Press. Ale obie zawodniczki zdążyły się odsunąć i Amazing Kong upada na matę. Teraz obie wstają i patrzą na siebie. Amazing Kong powoli się podnosi a Gail Kim częstuje ją Dropkickiem! Amazing Kong jest już na linkach. Gail Kim odbija się od linek i kolejny Dropkick ale Kong jeszcze jest w ringu, Roxie też odbija się od linek ale Kong wciąż pozostaje na ringu. Roxie i Kim patrzą się na siebie i razem biegną, odbijają się od linek i Duble Dropkick! Amazing Kong wylatuje z ringu! A więc teraz która pierwsza wyliczy przeciwniczkę ta zostaje nowym mistrzem! Gail Kim odwraca się i dostaje kopniaka w brzuch teraz Roxie podnosi Gail Kim i Voo Doo Slam!! pin 1…2…3… Roxxi Laveaux jest pierwszą Knockouts Champion! Roxxie wraz z Voodoo Kin Mafia opuszcza ring!

Zwycięzca: Roxxi Leveaux - nowa mistrzyni TNA Knockouts!

#1 Contender TNA World Tag Team Championship

Ultimate X Tag Team Match

The Latin American Xchange vs Triple X

Przebieg: Elix Skipper w narożniku wykonuje 10 Punches Homicide`owi, a Senshi uderza Hernandez`a chopsami i stiff kick`ami w klatkę piersiową, następnie próbuje wykonać whip, jednak Hernandez nie rusza się zmiejsca, Senshi próbuje ponownie jednak Hernandez łapie Senshi`ego i Basic Suplex po za ring! Homicide odpycha Skipper`a, tak, że spada z narożnika, wtedy przejmuje go Hernandez i podnosi na swoje barki.. Homicide podnosi się na narożniku i wykonuje Avalanche Ace Crusher! Senshi odbija się od lin i Hernandez zauważa go i kontruje clothesline! jednak Senshi robi unik, następnie kopie Hernandeza w brzuch i wykonuje Ki Krusher!!! publika żywo przyjęła ten spot, Homicide zaczął się wspinać na metalowa konstrukcję po znak "x", Senshi zrobił to samo i zacząć wchodzić z drugiej strony, obaj w tym samym czasie dostali się do znaku, który trzeba zdjąć i nazwajem wyrywają sobie go z rąk, Primetime wziął stalowe krzesło i rzucił w Homicide`a, Hernandez odbił się od lin i sprzedał mocny big boot Skipper`owi, następnie podniósł krzesło i mocno uderzył nim Senshi`ego, w wyniku czego Homicide i Senshi spadli jednocześnie na ring trzymając pas! Hernandez zaczął okładać kopniakami Senshi`ego, jednak w tym czasie Skipper sprzedał mu low Blow! sędzia zdecydował się przerwać walkę, odszedł poza ring i wraz z resztą sędziów omawiali wynik walki, w końcu David Penzer ogłosił, że walka kończy

się remisem.

Zwycięzca: Remis

Na ringu pojawia się Rick i Scott Steiner.

Rick : A więc dzisiaj cały świat wrestlingowy będzie widział jak ja i mój brat skopiemy tyłku takiej pseudo drużynie jak 3D! Mówili że nie przestaną pokonywać każdego do momentu kiedy nie zostaną ostatnią stojącą drużyną, no cóż jednak napotkali na takich jak my i nastąpiły pewne komplikacje!

Scott : Racja! 3d wy tłuste skurwiele macie jakiś problem do nas!? A więc pokażcie na co was stać bo chwaliliście się jak to pokonaliście mnie i mojego brata! Atakowaliście nas zza pleców! Nie jesteście godni by stanąć na tym ringu i walczyć dla tej publiczności! Dzisiaj Ja i

Rick położymy na was ręce ale to nie będzie dla was miłe! Nie wiem czy zejdziecie z ringu! Jakby co to mamy ekipę od dźwigu więc was zabiorą! Jak na razie to dawać grubasy pokażcie co potraficie!

[Z rampy]

Ray : NIE MÓW NA MNIE GRUBY!!! [on i Devon wbiegają na ring!]

2 out of 3 Tables Match

Team 3D vs The Steiner Brothers

Przebieg: Stół już ustawiony! Rick próbuje wstać z ziemi, a Scott leży za ringiem. Devon podnosi Ricka i whip w linki Ray jest już gotowy. Devon flapjack a Ray cutter … Tak to 3D na stół! A więc 1:0 dla 3D no i są szczęśliwi pokazują że trzeba jeszcze Scotta położyć i po sprawie! Ale Scott ma już krzesło w ręce. Gdy Devon zszedł z ringu dostaje mocnego Chair Shota! Devon upada a Scott wchodzi na ring do Raya. Łapie go i Belly to Belly. Staje nad nim, pocałunek w biceps i Elbow drop! No i oczywiście pompki! Podnosi go i whip w linki i Clotesline! Devon wchodzi na ring. Biegnie i dostaje Clotesline a następnie Elbow drop. Teraz whipuje Devona w narożnik ustawia go na swoim miejscu i sam wchodzi na narożnik! Szykuje się i FrankenSteiner! Devon spada na Raya! Teraz Scott podnosi Ricka i mówi mu coś. Obaj schodzą i sięgają po stoły. Ustawiają na ringu. Rick wchodzi na narożnik i szczeka a Scott bierze Devona na barki. Ustawia się obok stołu a Rick skacze łapią go na Bulldog! Super Steiner Bulldog! 1:1 co teraz zrobią Steiner Brothers?? Rick mówi coś Scottowi co wywołuje uśmiech na jego twarzy. Ustawiają drugi stół. Podnoszą Devona i kładą go na stole. Scott wchodzi na narożnik, a Rock podnosi Raya. Teraz układa Raya na rękach!

POWERBOMB NA STÓŁ! Devon i Ray zostają pokonani! 2:1!! Steiner Brothers wygrywają tą walkę! Scott i Rick wchodzą na narożniki i świętują wygraną. Rick szczeka a Scott pokazuje swoje mięśnie.

Zwycięzcy: The Steiner Brothers

J.B. – Witam jest koło mnie obecny mistrz X Division Black Machismo Jay Lethal

Jay – OHHHHHHHH JEEEEAHHHHHHHHH!! Bound for Glory gala na który czeka cały świat przez cały rok! A ja teraz jestem mistrzem i bronie pasa!

OHHHHHHHHHH JEEEAHHHHHHHHH!

J.B. – Co myślisz o swoim przeciwniku??

Jay – No to Christopher Daniels jest kawałkiem dobrego wrestlera! Nie ma co ale nikt nie jest tak dobry jak Black Machismo. Gala która jest co roku tylko raz jak gwiazdka, i na niej Jay miałby przegrać?? Nieeee nie możliwe! Jay pokaże dzisiaj Danielsowi co to znaczy prawdziwy wrestling! Ja Black Machismo obronie dzisiaj pas X Division.

J.B. – A co sądzisz o całym XXX?? Nie sądzisz że mogą ci przeszkodzić w walce??

Jay – Nie Guru mi powiedział że nie wejdą ponieważ będą zajęci swoją walką którą mieli już za sobą. Poza tym jeden czy trzech przeciwników to co to za różnica?? Black Machismo pokona ich wszystkich i poczują mój łokieć! OHHHHHH JEEEEEAHHHHHH!

J.B. – Rozumie. A coś jeszcze masz do powiedzenia??

Jay – [ściągając okulary] OHHHHH JEEEEEEEAHHHHHH!! Tak Jay Lethal vs. Christopher Daniels o pas X Division! Wiadomo kto wygra ale walka będzie ciekawa! Black Machismo jest gotowy na bożego wysłannika jakim jest Christopher Daniels! OHHHHHHHHHHHH

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAHHHHHHHHHHHHHH!!

TNA X Division Championship

"Black Machismo" Jay Lethal©vs "The Fallen Angel" Chris Daniels

Przebieg : European uppercut I Daniels odbija się od linek a Jay Superkick. Wchodzi na drugą linę i Leg Drop. Pin1…2…ale Daniels ucieka. Jay podnosi Danielsa i whipuje go w narożnik i biegnie na niego. Daniels reversaluje łokciem i szybko i Moonsault, ląduje na głowie Jay’a i pin…1…2…Ale Jay ucieka! Daniels podchodzi do narożnika, ogląda się i B.M.E. – Best Moonsault Ever ale Jay ucieka i Daniels spada na mate. Jay szybko podnosi Danielsa i Lethal Combination!! Teraz wchodzi na narożnik i pokazuje że chce to skończyć! Skacze i Elbow drop! Ale Daniels w ostatnim momencie ucieka! Daniels podnosi się i łapie Jaya! Szykuje się na Last Rites! Ale Jay szybko ucieka i Enzugiri. Daniels upada na ziemie tak samo jak Jay. Walka potwornie ich zmęczyła. Obaj powoli stają. Daniels whipuje Jaya w narożnik i biegnie na niego ale Black Machismo wystawia noge i Daniels się na nią nadział. Teraz Jay szybko wchodzi na narożnik i double axe handle ale Daniels kopnął Jaya w

brzuch i szykuje się na Angel's Wings, ale Jay podnosi się i Back Body Drop z mostkiem! PIN…1…2…3… JAY LETHAL WYGRYWA!! Daniels na kolanach patrzy się w góre i nie może uwierzyć jak mógł przegrać! Jay dostaje pas i cieszy się powoli oddalając się do szatni.

Zwycięzca i wciąż mistrz X Division: Jay Lethal

[Gdzieś w piwnicach budynku. J.B. zmierza w dół po schodzach na których na samym dole czeka Raven, ale on nie jest sam koło niego jest James Mitchell. Obaj rozmawiają ale gdy James zauważył J.B. oddalił się w cień..]

J.B. – O co mu chodziło??

Raven - Nieważne, a co ty taki ciekawski J.B. co??

J.B. – Nie nic tak tylko chciałem wiedzieć. Ale nie po to tutaj przyszedłem! Chciałem Cię zapytać co sądzisz o dzisiejszym Monster Balls??

Raven – Oj dzisiaj zacznie się! Raven nie mógł walczyć długo… problemy ale już zaczyna się moja era! Dzisiaj musze jedynie pokonać marnych przeciwników którzy w porównaniu do mnie są nikim! Nie będę mówił o każdym z osobna ponieważ to tylko marnowanie moich słów bo po co mówić o nikim!?

J.B. – Nie jesteś czasami za pewny??

Raven – Za pewny?? Nie na pewno nie. Chcę jedynie walczyć tak długo skrywałem się w Cieniu! W tym czasie Kurt Angle zdominował TNA! W tym czasie przybyło wielu nowych do TNA! W tym czasie Kaz odszedł od mojego Serotonin! Czas to zmienić! Pora wyjść z ukrycia! Dzisiaj Monster Balls zobaczycie odrodzenie Ravena jakiego znaliście kiedyś?

J.B. – Czemu odrodzenie po prostu wrócisz powalczyć!?

Raven – J.B. ty głupku! Parszywy niewdzięczniku! Zejdź mi z oczu zobaczysz o co mi chodziło dzisiaj tak samo jak cała reszta która tylko na to czekała.

[Raven wstaje i opuszcza piwnicę]

Monster`s Ball

"The Monster" Abyss vs Black Reign vs Raven vs "The War Machine" Rhino

Końcówka: Abyss czyści ring bierze krzesło z narożnika i montuje je w narożnik, na ring wczołguje się Regin z krzesłem owiniętym drutem w ręku uderza Abyssa w plecy ma zamiar wejść na narożnik ale Raven łapie go za głowę i uderza nią w narożnik robi Irish Wip Regin leci na liny i wylatuje z ringu z małą Rhyno. Raven podbiega do War Machine i zakłada Head Locka ten szybko wychodzi i sprzedaje Ravenowi Clothesline w międzyczasie Abyss wstaje i szykuje się do Chokeslama łapie Rhyno i wykonuje cios. Abyss podnosi Ravena i wyrzuca go z ringu rozkłada stół i kładzie na nim Rhyno wchodzi na narożnik chce wykonać Splash ale Regin zwala go z narożnika i Abyss uderza w schody głową i leży za ringiem. Regin zabiera ze sobą swoją broń i uderza nią Rhyno w głowę ten zaczyna krwawić, zdejmuje Rhyno ze stołu i wbija go w krzesło wmontowane w narożnik. Regin idzie po Ravena ale ten okłada go z Kendo Regin pada na ziemię, Raven wkłada go na narożnik Supersuplex w stół Raven zadowolony podnosi Regin`a i Raven Effect DDT chce pinować ale nadziewa się na Gore, Rhyno odlicza Ravena 1...2.Shoulder Up pinuje Regina 1...2...Shoulder up. Stoi na środku ringu i chwyta się za głowę w tym momencie na ring wchodzi Abyss z pinezkami sprzedaje Big Boota Rhyno łapie go i Gorilla Press Slam w publikę Abyss podnosi Ravena i Shock Treatment pin 1..2..Black Regin uderza Abyssa krzesłem bierze pinezki i wysypuje je na ring pcha Abyssa na liny i One Arm Bulldog w pinezki Abyss krzyczy z bólu Regin podnosi Ravena i robi Schizophrenic pin 1...2..Rhyno ściąga sędziego Regin wyrzuca Ravena z ringu i czeka na Rhyno sprzedaje mu Clothesline ustawa Rhyno w narożniku patrzy gdzie leżą pinezki i wbija się w Rhyno. Odwraca się i widzi stojącego Abyssa ten łapie go za szyje i Chokeslam, Abyss wrzuca Rhyno z ringu pinuje Regina 1..2.Shoulder up Regin wstaje odbija się od lin nie trafia Clotheslinem i dostaje Black Hole Slam! pin 1..2..3

Zwycięzca: Abyss

TNA World Tag Team Championship

Team Pacman© vs "Phenomenal" AJ Styles & Tomko

Przebieg: Ron Killings i AJ Styles od dłuższej chwili wymieniają między się punchami i arm dragami, AJ Styles wykonuje whip o liny i próbuje clothesline, Killings jednak wykonuje szpagat unikając ciosu, a następnie wykonuje Jimping heel kick enzugiri! następnie bierze AJ`a za nogę i podsuwa pod narożnik Pacmana, wyciąga rękę po to by sie zmienić, jednak Pacman mówi mu, żeby jeszcze walczył. Killings nieco zdenerwowany podnosi AJ, kopie go w brzuch i wykonuje Axe kick! nie! AJ zrobił unik, sprzedał szybkie enzugiri Killing`owi i zmienił się z Tomko! który uderzył serią clothesline, następnie aplikuje Killing`owi Pumphandle fallaway slam! Killings wyciąga ręce w kierunku Pacman`a, jednak Tomko szybko zmienia się z AJ`em, obaj rozpędzają Truth`a o liny, próbują wykonać double dropkick, jednak Ron chwyta się lin, przez co AJ i Tomko upadają na mate, Killings podbiega w kierunku Pacmana, jednak ten zeskakuje z narożnika! ROn dziwi się i nie rozumie o co mu chodzi, wtedy z za barierek w około ringu wyszła drużyna Tennessee Titans, dali Pacman`owi piłkę, którą on podrzucał, Killings zdał sobie sprawe o co chodzi

Pacman`owi, próbował zejść poza ring i zaatakować go jednak ten rzucił go piłką i odszedł wraz z przyjaciółmi z drużyny, wtedy AJ odwrócił Killingsa, wykonał whip o liny, tak, że Truth trafił prosto na Yakuza Kick Tomko! następnie Tomko wszedł na narożnik, wtedy AJ zrobił Styles Clash! a Tomko z narożnika wykonał Senton bomb!!! AJ pinuje.. 1-2-3 !!! AJ i Tomko wygrywają pasy drużynowe! po walce świętują zdobycie pasów i tauntują na każdym z narożników.

Zwycięzca: AJ Styles & Tomko - nowi mistrzowie TNA World Tag Team.

Backstage: (szatnia Cage`a)

Do szatni wchodzi zadowolony Tomko i AJ Styles, obaj dzisiaj zdobyli mistrzostwo World Tag Team, Cage siedzi na ławce, jednak nie widać w jego wyrazie twarzy żadnego zadowlenia i optymizmu przed dzisiejszą walką z Samoa Joe.

AJ: Hey Christian, udało się nam, zdobyliśmy pasy!

Cage: Super, gratulacje..

Tomko: Coś nie tak ?

Cage: No..

AJ: Co Cie nurtuje Christian ?

Cage: Eh.. dzisiaj walczę z Samoa Joe w "There Must Be a Winner", coś czuje, że mój streak chyli się ku końcowi..

Tomko: Nie martw się, już nie raz pokonałeś Joe, dzisiaj znów Ci się uda.

Cage: Ta.. to nie wszystko, tam będzie ten przychlast Corrnette`a..

AJ: A masz z nim jakieś napięte kontakty ?

Cage: Tak jakby..

Tomko: Znaczy jak ?

Cage: Był tu dzisiaj.. powiedział, że mam walczyć czysto, jeżeli nie pomoże złamać mój streak!

AJ: Hey, spokojnie, jeżeli to Cie pocieszy mogę z Tomko wpaść do Morgana i mu wytłumaczyć co nie co..

Cage: Nie, mam inny plan. Pomożecie mi bardziej, jeżeli podczas walki skopiecie tyłek Joe!

Tomko: Ale zaraz..

AJ: Cicho Tomko, dobra Christian chętnie Ci pomożemy..

Cage: Dzięki chłopaki

(każdemu z nich podaje ręke, Tomko widać nie zadowolony jest z tej interwencji, jednak nic nie mówiąc wyszedł wraz z AJ`em)

#1 Contender TNA World Heavyweoght Championship

15 Man Fight for the Right Match

Przebieg: Na ringu są - Chris Harris, James Storm, Alex Shelley, Eric Young, Junior Fatu i dwie osoby dojdą w minutowych odstępach na ring. James Storm pracuje w narożniku nad Alex`em Shelley`em, Junior Fatu próbuje wyrzucić za liny Erica Younga stosując belly to belly suplex, jednak Young w ostatniej chwili chwyta się lin, Harris odbija się od lin i próbuje uderzyć Junior Fatu, ten jednak odsuwa się i Eric znów prawie wypada, Fatu rozpędza się i chce uderzyć w Storm`a i Shelley`a znajdujących się w narożniku, w ostatniej chwili Shelley ucieka i Fatu uderza Storma, Shelley odnija się od lin i wykonuje sucide dive na Ericu! obaj wypadają za ring! minuta upłunęła, włącza się muzyka Kip James`a, który szybko wchodzi na ring i tauntuje publice, odwraca się i Savate Kick od Junior Fatu! Storm chwyta Kip James`a i wyrzuca z ringu, Fatu biegnie w stronę Storma, jednak z przeciwnej strony lin odbija się Harris i aplikuje Spear Fatu!!! Storm podchodzi do Harris`a, obaj dźwigają Fatu i próbują wykonać whip, jednak to Fatu ich odbija i próbuje double clothesline! Harris unika uderzenia ręką i ponownie odbija się od lin a Storm uderza Superkick`iem! z tyłu Harris biegnie i wykonuje Bulldog! następnie obaj podnoszą Fatu i wykonują double suplex poza ring!!! obaj patrzą się na siebie, Harris jednak uderza Storm`a, który odpowiada mu tym samym! szybka wymiana ciosów, Harris kopie Storma w brzuch i próbuje Catatonic! Storm jednak uwalnia się z uchwytu, ręką uderza Harrisa w oczy, wykonuje whip o liny i próbuje Superkick! Harris jednak unika ciosu! ponownie odbija się od lin i spear!!! obaj leżą na ringu wtedy też kolejna minuta dobiega końca i włącza się muzyka "My World" ! Jeff Jarrett wrócił! Jeff wbiega na ring i próbuje uderzyć Harrisa gitarą ten jednak róbi unik! Storm stojący z drugiej strony uderza Jarretta Superkickiem! Harris odbija się od lin i wykonuje clothesline na Stormie! ten jednak robi unik i popycha

Harrisa, który wypada poza ring! Storm zadowolony odwraca się i dostaje Guitar shot od Jarretta! następnie Jeff odbija sprawnie Storma od lin i wykonuje Basic Suplex wyrzucając Cowboy`a poza ring!!! włącza sie "My World" a Jarrett wspina się na narożnik pokazując publice, że zalezy mu na pasie..

Zwycięzca: Jeff Jarrett - nowy pretendent do pasa World Heavyweght

J.B. – Witajcie jestem z The Samoan Submission Machine Samoa Joe!

Joe – Witaj J.B. Witajcie fani TNA dzisiaj przyszliścię oglądnąć show waszego życia?? [Głośny pop] Tak też myślałem! A więc Dzisiaj zobaczycie jak jedna potężna siła zmiecie z ringu marionetkę! Tak właśnie! Samoa Joe pokona Christiana Cage’a! Nie ma innego wyjścia! Ostatnio stanął nam na drodze Matt Morgan! I on Cię uchronił Cage przed unicestwieniem! Teraz mimo to że będzie stał z boku to i tak Ci nie pomorze! Nieważne jak! Jedyne co wiem to to że Cię pokonam Christian!!

J.B. – Nie boisz się Tomko lub A.J.’a??

Joe – Nie oni są tylko pionkami! Nie są groźni! Morgan zatrzyma ich jeżeli jest takim ochroniarzem za jakiego go mają!

J.B. – Jakieś ostatnie słowa przed walką??

Joe – Oczywiście! A więc słuchaj mnie uważnie Cage! Dzisiaj nastąpi dzień twojego unicestwienia! Samoa Joe skończy twój streak! Nie pobijesz mojego rekordu! Wszystko kiedyś się kończy! Dzisiaj mogę zakończyć twoją passę oraz twój żywot w TNA ale nie ma sensu… Pomęczę Cię powoli aż poczuje satysfakcje…

[pojawia się Cage, Tomko i A.J. Styles]

Cage – Brawo Joe nie wiedziałem że potrafisz powiedzieć więcej niż 2 zdania! Ale nieważne już jesteś cały mokry a jeszcze nie zaczęła się

walka! Mówisz że zakończysz coś?? Może swoje marzenia bo Christian Cage nie zamierza przegrać!

Joe – Morda Cage! Nie chcę słuchać twoich marnych gadek!

Tomko – Joe radziłbym Ci uważać na słowa! Sam bym Ciebie pokonał więc nie mów o pionkach! Jesteśmy z AJem mistrzami Tag Team i jeszcze upadniesz nam na kolana!

AJ – Właśnie upadniesz grubasie.

Joe – Spokojnie Joe to tylko 3 pajaców którzy chcą Cię zdenerwować… A WIĘC SIĘ PRZEKONAMY KTO JEST LEPSZY! CHRISTIAN MAM DOŚĆ TEGO! DZISIAJ ZAKOŃCZYMY TĘ WOJNĘ RAZ NA DOBRE! JA WYGRYWAM TY ODCHODZISZ Z NICZYM! A WIĘC CAGE SZYKUJ SIĘ! NIE BĘDĘ NIC OBIECYWA ALE PAMIĘTAJ CAGE : YOU

WILL BE BROKEN!! [rzuca mikrofon i odchodzi]

Cage : …Musicie mi pomóc…chłopaki [i Christian Coalition odchodzi]

There Must Be a Winner

Special Enforcer: Matt Morgan

"The Instant Classic" Christian Cage vs "The Samoan Submission Machine" Samoa Joe

Przebieg: Samoa Joe whipuje Cage w linki i Big Boot, szybko wstaje odbija się i Senton Backsplash. Teraz tauntuje do publiki i pokazuje że to koniec! Podnosi Cage’a i łapie go w Coquina Clutch!! Czy to zakończy walkę?? Cage nie chce się poddać a Samoa Joe coraz mocniej go dusi. Matt Morgan stoi obok ringu. Cage próbuje się wydostać, już nogi Joe nie trzymają Christiana który używa swojej zwinności i kładzie nogi na linki! Co zmusza sędziego do liczenia! 1…2…Ale Joe nie dał się po raz drugi przechytrzyć. Wstają obaj. Cage ucieka z ringu, ale Joe go podciąga na ring. Cage i Joe po raz kolejny stają naprzeciw siebie. Cage odbija się od linek i nadziewa się na Clotesline. Christian staje w narożniku i

patrzy z przerażeniem na Joe. Samoa Joe nadciąga na Christiana który w ostatniej chwili zdołał uciec, Joe się obraza i dostaje Dropkick. Joe stoi w narożniku. Cage odbija się od linek i biegnie na Joe który reversaluje i STJoe! Cage nie może uwierzyć! Ucieka z ringu jak najszybciej może, Joe za nim biegnie! Na arenie pojawia się Tomko i AJ ale Morgan zatrzymuje ich i zaczynają się okładać. Cage zostaje znowu wciągany na ring ale Eye poke Joe łapie się za oczy i zdenerwowany robi skacze i Kick prosto w głowę! Cage spada na Morgana. Wszyscy wstają i Joe biegnie! Uwaga! Suicide Dive! Joe stoi i pokazuje wszystkim jaki dobry naprawdę jest. Morgan chyba najbardziej ucierpiał w tym starciu. Joe łapie Christiana i wrzuca go na ring. Cage prosi Joe by skończył już to ale Joe biegnie i Big Boot! Ale trafia w sędziego! Który upada jak worek ziemniaków! Matt Morgan wstaje i patrzy na ring. Cage oddala się na drugą część ringu, a Joe patrzy się na leżącego sędziego. Matt

Morgan wchodzi na ring i wbija wzrok w Cage`a, ten schodzi z ringu, nagle Morgan wykonuje BIG BOOT na Joe! który upada a Matt schodzi z ringu! Christian widzi swoją szansę. Podnosi szybko łapie go i The Unprettier!! Teraz próba pinu! Ale nie ma żadnego sędziego więc Matt Morgan klepie w matę! 1…2…3… CHRISTIAN CAGE WYGRYWA! Cage wstaje i wraz z Tomko i AJ Styles`em świętuje zwycięstwo. Matt Morgan schodzi z ringu zerkając z pogardą na leżącego Joe.

Zwycięzca: Christian Cage

Ukazuje się wideo pokazujące poprzednie konflikty między Stingiem i Kurtem Angle.

Backstage: (szatnia Kurta Angle)

Do szatni Kurta wchodzi Jeremy Borash, Kurt w tym czasie rozgrzewa się przed pojedynkiem, gdy zauważa Borasha siada na ławce, w ręku

trzymając złote medale olimpijskie, obok niego spoczywa pas wagi ciężkiej.

J.B: Witajcie wrestlefani, zatrzymujemy się ostatni raz przed walką wieczoru! Witaj Kurt.

K.A: Cześć J.B..

J.B: Jak samopoczucie przed jedną z najważniejszych walk w Twojej karierze Kurt?

K.A: Dobre, 11 lat temu tutaj zostałem bohaterem Stanów Zjednoczonych, teraz wróciłem po to by udowodnić fanom, że dalej godzien jestem nosić

złote medale na mojej piersi!

J.B: Co sądzisz o Stingu?

K.A: Sting, legenda pro-wrestlingu... która dzisiaj poniesie porażkę z mistrzem TNA!

J.N: Ostatnie słowo przed walką ?

K.A: Wygram! It`s real, It`s Damn Real!

Kamera przenosi się na ring, gdzie trwają przygotowania do main eventu.

Backstage: (podziemia)

Jeremy Borash w celu przeprowadzenia wywiadu z Stingiem udał się do podziemi. Widać stalowe schody, kiwające się wiszące łańcuchy, w pomieszczeniu panuje półmrok, całość oświetla tylko małe światło znajdujące się na drugim końcu pomieszczenia. Na schodach siedzi Sting w czarnym płaszaczu, obok niego spoczywa baseball, Jeremy Borash siada koło niego i mówi:

J.B: Witaj Sting, w swojej karierze stoczyłeś już wiele pojedynków tej wagi co ten.

Sting: Cześć J.B. Tak stoczyłem wiele ważnych pojedynków, jednak każdy jest inny..

J.B: Jak samopoczucie przed walką wieczoru ?

Sting: Jak już wspomniałeś, brałem udział w wielu ważnych walkach w ciągu mojej długiej kariery, która chyli się ku końcowi.. J.B, sądzę, że nie dostane już więcej szansy na to, aby sięgnąć ponownie po najważniejszy pas TNA.. Czuje się dobrze, zawsze czekałem na tą chwile.. udowodnie światu, że jeszcze potrafię wspiąć na szczyt!

J.B: Co sądzisz o Kurtcie Angle ?

Sting: W tym miejscu świat o nim uslyszał.. ja sprawie, że świat o nim zapomni..

J.B: Ostatnie słowo przed walką ?

Sting: Cokolwiek by się nie stało odejde z ringu trzymając pas na ramieniu.. Woo!

Po tych słowach Sting wstaje i odchodzi. Jeremy Borash mówi do kamery:

J.B: Jak widać Kurt Angle i Sting mają dzisiaj coś sobie do udowodnienia, szykuje się emocjonujący main event!

Main Event

TNA World Heavyweight Championship

Kurt Angle© vs Sting

Kamera wraca na ring, na którym znajduje się grupa sędziów. Po chwili uderza theme Kurta Angle, gaśnie światło, gdy muzyka nabiera większego tępa, platforma z Kurtem zaczyna się podnosić, aż w końcu wyciąga Kurta na wejście na ring. Kurt chwycił pas obiema rękami i energicznie uniósł je do góry, wtedy też wybuchły fajerwerki. Następnie zaczyna zmierzać w kierunku ringu, na szyji zawieszone sa medale olimpijskie. Gdy znajduje się na ringu zaczyna tauntować publice, wspinając się na każdy narożnik z kolei. Wtedy też ponownie gaśnie światło.. pojawiają się trzaski i błyski piorunów, po chwili słychac głos chłopca:

"On reprezentuje dobro i zło,

on ma serce przepełnione jadem,

on jest nieobliczalny jak cała natura, która nas otacza..

(w tej chwili słychać wyraźny trzask błyskawicy))

To jest Sting .. "

Po tych słować uderza theme Stinga, który wychodzi na entrance, ubrany jest w czarny skórzany płaszcz, w ręku trzyma baseball, powolnym krokiem zmierza koło ringu, jego twarz nie zdradza żadnych emocji, w końcu trafia na ring. Borash przedstawia publice obu wrestlerów, a następnie sędzia Earl Hebner oficjalnie rozpoczyna walke.

Przebieg: Kurt Angle od dłuższego czasu pracuje nad brzuchem Stinga, w końcu wykonuje whip o liny próbuje clothesline, jednak Sting unika ciosu, ponownie odbija się od lin i wykonuje big boot! Angle jednak rewersaluje i robi Belly to Belly Suplex!!! Sting znajduje się koło lin, Kurt rozpędza się po to by wyrzucić go poza ring, jednak ten znirza liny i Kurt sam wypada, korzystając z sytuacji Sting wchodzi na narożnik i wykonuje Stinger Splash na Kurta poza ring !!! publika żywo przyjeła ewolucję Stinga. Następnie Skorpion wrzuca Kurta na ring i przygotowuje się do kończącej akcji, wtedy zza trybun przybiega Kevin Nash po czym pokazuje "fack you" Sting`owi, który zdenerwowany podbiega do lin, jednak Nash uderza go kastetem! Kurt wykożystuje niedyspozycje Stinga i wykonuje Olimpic Slam! następnie ściąga szelki z swojego stroju dając znać, że wykona swoją akcje kończącą! chwyta Stinga za nogę i Ankle Lock! Sting dosyć żywo stara się dostać do lin, jednak Kurt

upada na plecy i zakleszcza się nogami! na twarzy Stinga widać ból, jednak nie poddaje się i powoli doczołguje się do lin, Nash woła Kurta i podaje mu kastet, gdy Sting wstaje Kurt podbiega i próbuje sprzedać mu cios kastetem, jednak ten wykonuje unik! z entrance na ring wbiega pretendent do pasa Jeff Jarrett! uderza Kurta gitarą w głowe, po czym wykonuje clothesline na Nashu po którym obaj wypadają z ringu, Sting łapie od tyłu Kurta i robi Scoprion Death Drop! następnie tauntuje publice i zabiera się za akcję kończącą ! tak Scorpion Death Lock!!! Kurt jednak nie poddaje się, w końcu w ogóle przestaje reagować, sędzia wtedy podnosi ręke Kurta do góry, jednak ona opada, znów podnosi ręke do góry i znów to samo! sędzia po raz trzeci podnosi rękę Kurta i........ po raz ostatni opada bezwładnie na mate !!! sędzia przerywa walke,

Sting zostaje nowym mistrzem TNA!

Zwycięzca: Sting - nowy mistrz TNA World Heavyweight!

Po walce Sting świętuje wraz z Jeff`em Jarrett`em zwycięstwo, na ring z dachu spada konfetti oraz wybuchają efekty pirotechniczne.

Autorstwa Ashigaru & IIL

Specjalne podziękowania dla Undertakera, który napisał Monsters Ball.

Edytowane przez IIL
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• estevez

1

• IIL

1

• Biggmac

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Noo mieliście bardzo trudne zadanie zaczynaliście od najważniejszej gali w roku bez choćby jednego Impactu.I wyszło dobrze. Dużo zaskakujących wyników muszę przyznać: wygrana Roxxi,remis w meczu o tag team championship(dobre rozwiazanie) obrona pasa przez Lethala(to chyba mną najbardziej wstrząsneło:P) Joe przegrywa i Sting zdobywa pas:D Ogólnie gala podobała mi się i licze że na impactach będzie równie ciekawie. Powodzenia!
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Dobra gala, niczego nie brakuje. Widzę, że losy Fantasy TNA lezą w dobrych rękach. Tylko tekst Ravena trochę nieadekwatny do jego postaci.

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Sting mistrzem, bardzo dobra decyzja:) Generalnie udane PPV jak na debiutantow, ale nie mieliscie pola do popisu majac z gory ustalone walki przez prawdziwe TNA. Dopiero teraz na Impactach macie prawdziwe pole do popisu, mając duży ciekawy roster.

Dobry początek, choć nie ustrzegliście się błędów językowych, ale to jest akurat łatwe do wyeliminowania. Powodzenia

Tak nawet, nawet dobr początek podobał mi się monsterball XD

Dobra koniec żartów dobre PPV ciekawa decyzja wygranej Stinga zmiana pasa tag team mie nie dziwi powodzenia w dalszej pracy.

Bardzo ciekawe PPV i bardzo dobre :)

Widać , że Fed Fantasy rozwija się :D

Czekam na pierwszy iMpact :P

Zapomniałem się zalogować :P :/

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg