Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw 15.10.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

WWE Raw 15.10.2007

Rozpoczynamy kolejne Raw!

Na ringu stoi Booker T z mikrofonem w ręku! Nie wygląda na zadowolonego.

Booker T: Jak wszyscy widzieliście, tydzień temu pokonałem WWE Championa: Mr.Kennedy'ego. Wydaje mi się, że to jest odpowiedni argument aby Steve Austin dał mi rewanż na Cyber Sunday! Gówno mnie obchodzi, że Triple H wygrał titleshot wygrywając swoją walkę na No Mercy. Ja chce rewanżu z Kennedy'm w walce o tytuł! Zasługuje na niego! Kennedy, jeśli masz jaja chodź tutaj, na ten ring i pokaż, że nie boisz się walki z Bookerem T!

Uderza utwór ”King of Kings” czyli theme Triple H'a! (publiczność serwuje mu ogromny cheer) Hunter wkracza na ring, trzymając w jednej ręce mikrofon a w drugiej swoją charakterystyczną butelkę w wodą!

Triple H: Ty sądzisz, że zasługujesz na titleshot? Nie wiem czy pamiętasz ale wygrałeś z Kennedym w zeszły poniedziałek dzięki mnie! Nie dość, że nie potrafiłeś wykorzystać titleshota, którego miałeś na No Mercy, to jeszcze nie potrafisz pokonać Kennedy'ego bez mojej pomocy! (cheer)Więc nie wpieraj ludziom tych głupot, że powinieneś dostać titleshot!

Booker T: Nikt cię nie prosił o pomoc! Mogę pokonać Kennedy'ego, moge pokonać także ciebie! Nawet dziś!

Triple H: Nie ma sprawy! Chcesz, to masz! Spotkamy się dziś w ringu!

Nagle kamera pokazuje telebim, na który ukazuje się Mr. Kennedy! Mistrz WWE stoi na korytarzu, w tle widać jakieś kobiety rozmawiające ze sobą.

Kennedy: Hej Booker! Nie pilnujesz swojej kobiety, nie dobrze! Nie sądzisz, że Kennedy powinien się nią zaopiekować?

Booker: Nawet nie próbuj!

Kennedy uśmiecha się szyderczo, po czym kieruje się w stronę grupy kobiet wśród której stoi także Sharmell. Po cichu Ken podchodzi do Sharmell z tyłu i serwuje jej solidnego klapsa! Kobieta odwraca się, próbuje spoliczkować napastnika, ale Kennedy łapie ręke kobiety i zarzuca ją sobie na ramię. Podchodzi do kamery, uśmiecha się szyderczo i mówi:

Kennedy: Co jest Booker? Nie uważasz, że kobiecie trzeba czasem dać po tyłku?

Booker szybko schodzi z ringu i biegnie w stronę entrance i wbiega na backstage...!

Przed szatnią stoi Dusty Rhodes. Podchodzi do niego Shawn Michaels.

Shawn: Witam Dusty. (uściskuje mu dłoń)Twój syn ma dziś trudną walkę, jesteś pewien, że sobie poradzi?

Dusty: To mój syn, jasne, że sobie poradzi.

Shawn: Ja nie mam takiej pewności. Przydałoby mu się wsparcie, mając kogoś obok ringu, czułby się pewniej.

Z szatni wychodzi Cody Rhodes.

Cody: Dlaczego sądzisz, że potrzebuje kogoś? Sam sobie poradze!

Shawn: Możesz być indywidualistą, ale my chcemy ci pomóc.

Cody: Wy?

Shawn: Ja i mój przyjaciel Triple H. Uważamy, że trzeba pomagać młodym wrestlerom, którzy są przyszłością tego biznesu.

Cody: To duże wyróżnienie dla mnie ale skąd wiesz, że chce z wami współpracować?

Shawn: Bo z nami możesz trafić na sam szczyt! Zobacz gdzie zaszedł Randy Orton u boku Triple H'a... Ty też możesz kiedyś być WWE Championem!

Cody: Tak? To czemu teraz nie potrafią się dogadać skoro tak im było dobrze?

Shawn: Randy nie myśli racjonalnie, odrzuca naszą przyjaźń, ty nie musisz.

Cody: (chwile się zastanawiając, spogląda na ojca, ten kiwa głową twierdząco) Wporządku, bądź moim managerem dziś, zobaczymy co z tego wyjdzie!

SINGLE MATCH

Lance Cade (with Trevor Murdoch) vs Cody Rhodes (with Shawn Michaels)

końcówka: Cade trzyma w sleeperze rywala, po chwili chce zrobić DDT ale Cody kontruje i sam robi Rhodes DDT! Pin... 1...2.. i kickout! (HBK zagrzewa Cody'ego do walki krzycząc "Cody, Cody" co podłapuje publika i robi to razem z nim) Cody podnosi Lance'a, po czym rozpędzając go, kilkakrotnie powala go clothesline'm, ale za którymś razem to Cade robi lariat! Zadowolony stoi koło lin, co wykorzystuję Michaels i stojąc poza ringiem przewraca go ciągnąc go za nogę! Zauważa to Murdoch akompaniujący dziś swojego tag-team partnera i biegnie w stronę HBK! Obaj zaczynają walczyć poza ringiem! Cody wykorzystuje zamroczenie rywala, wchodzi na narożnik ale niespodziewanie Cade szybko wstaje, wskakuje na narożnik i robi Superplex! Cody leże a Cade wykonuje Diving Elbow Drop z narożnika! Pin... 1...2...3! A więc niespodzianka! Shawn wbiega na ring ale jest za późno! Próbuje się tłumaczyć Rhodes'owi ale ten nie chce tego słuchać i jedynie kiwa głową ze zrezygnowanie i sam opuszcza ring!

Zwycięzca: Lance Cade

Jesteśmy w biurze GM Steve'a Austina, gdzie wraz z nim jest jego asystent Jonathan Coachman. Austin jest zdecydowanie wściekły.

Austin: co ten idiota sobie wyobraża? Tracę kolejnego zawodnika!

Coach: Tracimy, sir.

Austin: Zamknij się Coachman i idź przekaż temu niedorozwiniętemu sukinsynowi jaka kara go dziś czeka!

Promo zapowiadające dzisiejszą walkę wieczoru pomiędzy Triple H'em a Bookerem T!

Widzimy Snitsky'ego rozmawiającego z Kevinem Thornem.

Snitsky: To było cudowne... Tyle bólu, którego doświadczył Cena to sama przyjemność dla mnie.

Thorn: To już historia, zobacz jak nasza ekipa rośnie w siłę! Niedługo nikt nam nie stawi czoła!

W tym momencie podchodzi do nich Coachman lekko przerażony.

Coach: (przełyka nerwowo śline) Panowie, Steve Austin jest bardzo z was niezadowolony. Panie Snitsky, dziś jako karę stoczy pan pojedynek z Randy Ortonem.

Snitsky: Cała przyjemność po mojej stronie.

Coach: To jeszcze nie koniec. Pan Austin chce sam dopilnować że wszystko będzie w porządku więc będzie sędzią specjalnym tej walki. Dodatkowo Kevin Thorn ma zakaz zbliżania się do ringu. Jeśli to zrobi to Snitsky przegra walkę.

Thorn: Skąd wiesz, że zależy nam na wygraną w tej walce?

Coach: W takim razie będą podjęte poważniejsze kroki!

SINGLE MATCH

Rick Flair vs Charlie Haas

końcówka: zwarcie miedzy wrestlerami, Haas wykonuje hip toss i Rick ląduje w okolicach narożnika. Wygląda jakby doznał urazu gdyż trzyma się za bark. Charlie podchodzi do niego, pochyla się, ale Dirtiest Player in the Game wkłada mu palce w oczy! Rozpędza zamroczonego rywala i wykonuje Inverted Atomic Drop! Flair schodzi do parteru i próbuje założyć Figure Four ale Haas nie pozwala mu na to. Rick podnosi go, rozpędza ale Haas odbija się od second-rope i robi Moonsault! Pin... 1... 2.. i kickout! Haas podnosi go, próba irish whip, ale Flair rewersuje, rozpędza rywala i robi dropkick, ale Haas łapie się lin przez co Flair pudłuje! Haas szybko podbiega i zakłada Haas of Pain! Flair walczy, próbuje łapać lin ale Haas odsuwa go! W końcu Flair tapuje! Charliemu to nie starcza i kopie leżącego jeszcze rywala, lecz na pomoc wbiega mu Cody Rhodes! Jednak Haas ucieka szybko z ringu! Gdy kieruje się w strone wyjścia, Flair bierze mikrofon.

Flair: Zatrzymaj się! Wyzywam cie na pojedynek na Cyber Sunday. Ja i Cody kontra ty i twój partner, którego sobie wybierzesz!

W tym momencie uderza theme Coacha i asystent GMa pojawia się na rampie!

Coach: Myśle, że mam lepszy pomysł! Partnera dla Charliego Haasa wybiorą fani w głosowaniu internetowym! Dwa teamy zmierzą sie w Tag Team Matchu na Cyber Sunday!

Jesteśmy na backstage przed szatnią Val Venis rozmawia z Mickie James.

Mickie: Przygotowałam na dziś seksowne bikini i mam nadzieje, że spodoba ci się na tyle, że wybierzesz mnie na swoją managerkę!

Val: Nie wiem maleńka, to będzie uczciwy konkurs i wybiore najlepszą z div.

W tym momencie podchodzi do nich Beth Phoenix.

Beth: Nie słuchaj jej. Nie trać czasu na zbędne pokazy bikini. Ja jestem idealną kandydatką dla ciebie. Jestem Glamazon, perfekcyjne połączenie piękna i siły!

Val: Chcesz wygrać to udowodnij w konkursie, że jesteś najlepsza!

Beth: (uśmiecha się przebiegle) Mam lepszy pomysł!

Beth otwiera drzwi do szatni i wrzuca do niej Valbowskiego. Z pewnością siebie wymalowaną na twarzy spogląda na zdenerwowaną Mickie i zamyka drzwi...

SINGLE MATCH

SPECIAL REFEREE: Stone Cold Steve Austin

Randy Orton vs Snitsky

końcówka: Orton powala przeciwnika dropkickiem w nogi, następnie serwuje mu serie stompów obchodząc go dookoła. Podnosi go, irish whip, ale rozpędzony Snitsky serwuje mu big boota! Pin... ale Austin liczy bardzo powoli... 1.....2..... i kickout Ortona! Snitsky jest wściekły na sędziego, a swój gniew chce wyładować na przeciwniku, którego podnosi i próbuje Pumphandle Slam, ale w ostatniej chwili Orton się wyrywa, ląduje za plecami potwora i robi Inverted Backbreaker! Pin... 1..2..ale Snitsky zrzuca Legendkillera! Obaj szybko wstają, dochodzi do zwarcia i Snitsky zakłada Double Underhook Submission! Potrząsa Randym, chcąc zmusić go do poddania... ale jakimś cudem Orton nogą dotyka liny! Austin liczy do 4 i atakuje Snitsky'ego zmuszając go do puszczenia chwytu! Żółtozębny potwór podchodzi do Stone Colda i groźnie patrzy szczęrząc zęby, na co Austin krzyczy: ”No dalej, zrób mi tą przysługe i uderz mnie!” Snitsky jednak ignoruje to odwraca się do Ortona a ten niespodziewanie serwuje mu RKO! Pin... 1...2...3! Randy wygrywa! Austin ogłasza jego zwycięstwo i podnosi jego ręke w góre, w tym czasie na ring biegnie Kevin Thorn! Wchodzi na ring i staje oko w oko z Rattlesnake'iem! Ten tauntuje double middlefingers, po czym serwuje mu Stone Cold Stunnera! (mega cheer) Orton serwuje mu jeszcze kilka stompów co zrzuca go z ringu! Austin obraca się, a za nim stoi już Snitsky ze swoim kijem bejsbolowym, robi potężny zamach... ale dostaje kopniak w brzuch a następnie Stone Cold Stunner! (ponownie mega cheer) Austin ponownie unosi w góre ręke zwycięzcy i częstuje go puszką piwa i obaj piją je w charakterystyczny dla Rattlesnake'a sposób!

Zwycięzca: Randy Orton

Jesteśmy znów przed szatnią Vala Venisa. Nagle otwierają się drzwi i wychodzi z nich Beth Phoenix z roztrzepaną fryzurą, zapinająca bluzkę. Za nią wychodzi zdyszany Valbowski.

Val: Woooow!

Beth: A czy ten argument do ciebie przemawia?

Val: Hm... A do kogo by nie przemówił!

Mickie (wciąż stojąca przed szatnią): A co ze mną? Co z Bikini Contest?

Val: Przykro mi Mickie... Contest nie odbędzie się!

Mickie wyraźnie jest zasmucona, za to Beth arogancko się do niej uśmiecha.

Val: Mam za to lepszy pomysł! Za tydzień na Raw: Mickie James vs Beth Phoenix w Bra & Panties Matchu! Zwyciężczyni zostanie moją managerką!

Beth: Co? Myślałam, że przemówiłam ci do wyobraźni?

Val: To prawda... ale trzeba dać również szansę małej Mickie. (Uśmiecha się do niej) Tymczasem panie musze was pożegnać. Widzimy się za tydzień!

Przenosimy się pod szatnię, w której Intercontinental Champion Carlito gra w domino ze swoim przyjacielem Super Crazym! Rozmawiają coś po hiszpańsku. Nagle do szatni wpadają Shelton Benjamin i Montel Vontavious Porter mistrzowie tag-team! Shelton wywraca stół na którym było ułożone domino!

Shelton: (do Carlito) Chce z tobą walczyć i to już dziś sukinsynu!

Carlito: Relax, man! Przeszkodziłeś mi i mojemu koledze w parti domino! Co ty sobie wyobrażasz? Zresztą, nie chce mi sie dziś walczyć! Tymbardziej z tobą!

Shelton: Nie interesuje mnie to!

Do szatni wchodzą bracia Hardys!

MVP: A wy tu po co, białasy?

Jeff: Hej Montel, pokonałeś mnie w tamtym tygodniu, a co powiesz dziś na walkę tag teamów?

Montel jedynie wzrusza ramionami.

Shelton: Nie chce z wami walczyć, chce Carlito!

Carlito: Jak dla mnie możesz walczyć z Hardym, to jest cool!

Do szatni wchodzi Jonathan Coachman!

Coach: Mam rozwiązanie waszych problemów. Za chwile chce widzieć was wszystkich na ringu. Będziecie walczyć w 3-Way Tag Team Matchu!

3-WAY TAG TEAM MATCH

Most Valuable Tag Team (TT Champs) vs The Hardys vs Carlito & Super Crazy

końcówka: Carlito robi spinebuster na MVP, chce robić pin, ale szybko zrzuca go Matt Hardy! Podnosi go i robi Side Effect! Pin... 1...2.. ale MVP robi springboard moonsault na rywali, co powoduje przerwanie liczenia! Montel zmienia się z Sheltonem, ten szybko próbuje doskoczyć do Carlito, udaje mu się, łapie go za nogę i zakłada Half Boston Crab! W tym momencie Super Crazy wchodzi na narożnik i robi dropkick w Sheltona! Matt zmienia się z Jeffem, ten jest już na narożniku i wykonuje Swanton Bomb na leżącego Carlito! Pin... 1...2.. ale przerywa Shelton. MVP wbiega na ring, wraz z Sheltonem łąpią Super Crazy'ego, Montel go podnosi ale Shelton robi Running DDT! Pin... 1....2...i przerywa Jeff! Co za walka! Sędzia kompletnie nie panuje nad tym co się dzieje! MVP jest już na narożniku ale Matt Hardy zrzuca go poza ring i sam schodzi za nim! Carlito w tym momencie wstaje i wyrzuca za ring Jeffa ale nie spodziewa się Sheltona, który robi szybki rollup... 1...2...i przerywa Super Crazy! Shelton wstaje i wyrzuca Meksykanina za liny... i dostaje Backstabber od Carlito! Pin... 1...2...3! Carlito znów pokazuje swoją przebiegłość!

Zwycięzcy: Carlito & Super Crazy

Todd Grisham rozmawia z WWE Champiem Mr. Kennedym!

Grisham: Ken, czego oczekujesz po Cyber Sunday?

Kennedy: Że wciąż będe WWE Championem! I nie ma znaczenia czy będe walczyć z Triple H'em czy Bookerem T czy kimś jeszcze! A właśnie... a propos! Booker! Lepiej trzymaj swoją kobitke przy sobie podczas dzisiejszej walki, bo jak nie to ją znajde i dam jej kolejnego klapsa! (Kennedy śmieje się i odchodzi)

MAIN EVENT

SINGLE MATCH

Booker T (with Sharmell) vs Triple H

końcówka: Hunter rozpędza rywala i robi 180 Spin Spinebuster! Czeka aż Booker wstanie, wykonuje taunt "suck it" i łapie go do swojego finishera! (ogromny cheer publiki) Ale niespodziewanie z nikąd pojawia się Mr.Kennedy i atakuje Trypla powalając go na ziemię! Sędzia przerywa walkę! Booker jest zdezorientowany ale Ken mówi do niego: "to nasz wspólny wróg"! Booker przez chwile się waha ale po chwili obaj zaczynają kopać leżącego Triple H'a! Nagle na ring wbiega Shawn Michaels na ratunek swojego przyjaciela! Nie widzi tego Kennedy i gdy się obraca dostaje Sweet Chin Music od HBK! Natomiast HBK błyskawicznie dostaje Superkick od Bookera! T wyrzuca z ringu Tryple i HBK, natomiast łąpie leżącego Kennedy'ego! Woła na ring swoją kobiete Sharmell. Ta wchodzi na ring, Booker trzyma już WWE Champa, a Sharmell serwuje mu uderzenie w policzek! Booker mówi jej by to powtórzyła i Kennedy przyjmuje kolejny cios!

Nagle uderza theme „Shattered Glass” i na rampie pojawia się General Manager Steve Austin witany cheerem publiki!

Austin: Wystarczy tego! Mam dla was wiadomość! Triple H faktycznie będzie walczył na Cyber Sunday z Mr.Kennedy'm o pas WWE! Ale będzie to Triple Threat! Co oznacza, że do walki zostaje dodany Booker T! I to jest sedno sprawy, (wraz z publicznością) bo Stone Cold tak powiedział!

Zwycięzca: Triple H (przez DQ)

Booker T tauntuje jeszcze w stronę Kennedy'ego, że będzie nowym champem i wraz z Sharmell opuszcza ring!

Raw schodzi z anteny...

Głosowania na Cyber Sunday wrzuce w osobnym temacie wkrótce!

Zapraszam do komentowania i dyskusji! Opinie zawsze motywują do pracy! Przeczytałeś, wpisz swoją opinie badź komentarz!

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• The Sickman

1

• Biggmac

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Akcja Kennedyego rządzi po prostu :D :D Stone Cold znów naraża się BBB nieładnie nieładnie....Noo i żal Rhodesa,pewnie czuje się "wydymany"przez HBK :P

A no i zapomniałem o tym jak Beth "zgwałciła" Valbovskiego :P

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Szkoda , że Cody Rhodes przegrał ...

Gala super !!

Czekam na Dx Team :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Nie no pierwsza klasa ;) nie ma co! Najlepszy jest Kennedy! On to potrafi naprawde! Poprostu jestem po wrażeniem ale niepokoi mnie jedno ... nie ma Johna Ceny i nie mamy pewnych zwycięzców :D
  • Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Dobra gala, na którą składa się wiele dopracowanych elementów, mechanizmem napędzającym tej gali były w moim odczuciu segmenty, które stały na bardzo wysokim poziomie, walki jak zwykle zresztą opisane szczegółowo i obrazowo, ale zacznijmy od początku; pierwszy segment świetny, kłótnia Triple H`a i Booker`a zakończona uroczą akcją Kennedy`ego, motyw z klapsem rządzi :P Shawn Michaels próbuje pomóc Cody`emu, przy okazji wspomina o Ortonie, widać tu nawiązanie do Evolution.. ciekawe jak się to rozwiąże, młody Rhodes stracił zaufanie do Michaels`a, więc albo storyline zmierza inną drogą, albo HBK będzie próbował odzyskać z czasem zaufanie Cody`ego i powstanie nowe Evolution.. akcja z Steve Austin`em to klasyk 8) smakowicie zapowiada się ten drużynowy match na ppv, pewnie członkowie Big Bad Bastards dostaną solidny wpieprz od Austina i Ortona :twisted: Bikini Contest przekształcił nam się w Bra & Panties, ciekawe kto wygra i dołączy do Valbowskiego.. następnie szybka walka, poprzedzona krótkim build up`em no i main event, bogaty w wiele akcji, feud Kennedy i Booker zmierzał dobrym torem, bardzo podobał mi się, szkoda, że Booker opuścił WWE, estewu mogłeś dokończyć ten storyline chociaż, czekam na następne RAW.. i to jest sendo sprawy, bo IIL tak powiedział! :P