Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Kurt Angle o powrocie do WWE, przedstawiciele WWE na UFC 306, zapowiedź Raw

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   15
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

WWE Hall of Famer Kurt Angle wziął udział w K&S WrestleFest. Ponownie podkreślił, że przy odpowiednim wynagrodzeniu i pomyśle jest gotowy na udział w storyline'ach WWE. Potwierdził, iż kiedyś był pomysł, by był managerem Matta Riddle'a, ale "oferta nie była tego warta". Za to bardzo spodobała mu się idea kierowaniem American Made.

W minioną sobotę na UFC 306 gościli zarówno Dominik Mysterio, jak i Rey Mysterio. Co więcej, Rey spotkał się potem z Daną White'em.
[twitter]https://x.com/CSTodayNews/status/1835379928243605563[/twitter]

Aktualna zapowiedĹş Raw:

* WWE World Tag Team Championship Match: Finn Balor i JD McDonagh vs. The New Day
* Braun Strowman vs. Bronson Reed
* Dominik Mysterio vs. Damian Priest
* Natalya vs. Zoey Stark
* CM Punk powrĂłci

https://forum.wrestling.pl/topic/80017-kurt-angle-o-powrocie-do-wwe-przedstawiciele-wwe-na-ufc-306-zapowied%C5%BA-raw/

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Brak profesjonalizmu... Nikt mu nie broni tak myśleć, ale on jest tam pracownikiem i powinien się zachować. Te komentarze w pewien sposób pasowały do gali, gdzie było starcie kilku federacji lecz koniec końców tak jak napisałem na początku brak profesjonalizmu. W necie widziałem, że NJPW (TK i AEW NIE MIAŁO Z TYM NIC WSPÓLNEGO) zawiesiło na 2 miesiące. Moim zdaniem to za dużo. Zwykły opierdol i ścięcie wypłaty o połowę na jakieś 2 miesiące by wystarczyły. Warto też pamiętać, że Japonia to kompletnie inna kultura od Europejskiej czy Amerykańskiej i tam mogą podchodzić to takich spraw kompletnie inaczej.
    • Mr_Hardy
      Spoko pre-show match. Żółtodzioby miały dostać wpierdziel i tak się stało. Josh Barnett vs. Oleg Boltin – dobrze, że to trwało 5 minut. Prawie zasnąłem. Gala, no cóż, pełna tag team matchów. Nie ma się co tu rozpisywać, bo nie ma o czym. Przed New Year Dash były dwa intensywne eventy – Wrestle Kingdom i Wrestle Dynasty – więc trochę rozumiem, dlaczego NYD takie było, choć mogli coś bardziej pokombinować lub zaplanować tę galę 2–3 dni po WK i WD. Podsumowując – jeśli ktoś nie obejrzał, nie ma czego żałować. Pisałem po galach w Tokyo Dome, że po New Year Dash podejmę decyzję, czy wracać do regularnego oglądania NJPW, czy nie. Niestety NYD nie pomogło mi w podjęciu decyzji. Zobaczę, co pokaże kolejna gala. Tych gal spod szyldu STRONG (co za debilna nazwa – mnie się tylko z piwem kojarzy. Mogli nazwać NJPW America lub NJPW USA...) nie liczę, bo one akurat zawsze są spoko.
    • Mr_Hardy
    • MattDevitto
      Jutro będzie trzeba odpalić Collision
    • PTW
      PTW PODBIJA WŁOCHY! Już 9 lutego we Włoszech odbędzie się specjalna gala w ramach której najlepsi zawodnicy z Polski i Italii staną naprzeciw siebie! W planach między innymi 30-osobowy Rumble Match wypełniony śmietanką zawodników PTW oraz topką włoskiego pro wrestlingu, a także mecz o pas mistrzowski Bestya Slam, w którym Dawid Puncher Seńko będzie podejmował mistrza Nico Inverardiego na co zapracował podczas swojej ostatniej wizyty we Włoszech! Dodatkowo galę uświetnią Arkadiusz Pan Pawłowski (prowadzenie) oraz Santino Marella, który nie może sobie odmówić obecności na tak ważnym wydarzeniu dla polskiego i włoskiego pro wrestlingu - to w końcu dwa kraje, które skradły serce jemu i Kobrze! ;) To co, Puncher z trzema pasami mistrzowskimi, czy w końcu lekcja pokory dla krnąbrnego dominatora? Czy zwycięzca wieloosobowego widowiska będzie reprezentował nasz kraj? Jak to wszystko wpłynie na wydarzenia na naszej gali, która odbędzie się 6 dni później? NIE MOŻEMY SIĘ DOCZEKAĆ ODPOWIEDZI NA TE PYTANIA! A Wam życzymy miłej niedzieli :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...