Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 12.10.2007

W jakiej stypulacji chciałbyś zobaczyć walke Kane z Umagą na Cyber Sunday?  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakiej stypulacji chciałbyś zobaczyć walke Kane z Umagą na Cyber Sunday?

• Chairshots Fiesta
      7
    • Take a Weapon
      1
    • Tables Match
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Backstage:Kane siedzi w swojej szatni.Wchodzi Kevin Thorn.

Thorn:Witaj,Machine.Jak leci?

Kane:Dobrze wampirze.Po ostatnim meczu nadal czuje się zmęczony.O,tak po raza kolejny udowodniłem że nikt nie jest w stanie odebrać mi tytułu.

Thorn:Mam właśnie sprawe odnośnie tego meczu.

Kane:Słucham więc.

Thorn:Chodzi o Takera.Wychodziła wam niezła współpraca,nawet nie skrzyżowaliście pięści.Myśle że byłbt wartościowym członkiem Big Bad Bastards.

Kane:Źle myślisz.

Thorn:Wytłumacz mi czemu?

Kane:Współpracował ze mną tylko po to żeby na końcu sam mógł mnie pokonać.To że jesteśmy braćmi nic nie znaczy.To już przeszłość.

Thorn:Nadal uważam że powiniśmy zapytać go...

Kane(wstaje,przerywa mu):Ja uważam że to nie ma żadnego sensu.Póki co skupmy się na naszym czwartym kandydacie.Muszę iść,publika czeka na swojego mistrza.

Thorn:Okay.

Uderza"This is Halloween", wybuchają płomienie i przy aplauzie publiki pojawia się World Heavyweigth Champion Kane.BRM przez chwile demostruuje swój pas, potem bierze mikrofon.

Kane:To ja.To ja mistrz wagi ciężkiej.Insane.Pain.Kane.Big Bad Bastard. Po raz kolejny udowodniłem że jestem najlepszy.Najlepszy w całym Smackdown! Najlepszy w całym WWE. Nikt nie będzie próbował zaprzeczyć. A jeśli będzie....(unosi ręke zaciśnięta jak do swego finishera) I choke him.

Dziś przyszedłem wyzwać pewną osobe do walki. Na Cyber Sunday World Heavyweight Champion Kane chce walczyć z US Champem Umagą.

(cheer) Umaga!Czy przyjmujesz wyzwanie?

Uderza muzyka Umagi i pojawia się sam Samoańczyk ze swoim menadżerem Alejandro Estradą.

Estrada:Wyzwanie? To dla nas żadne wyzwanie. Wielki Umaga zmiecie Cie w proch Kane. Wielki Umaga będzie torował droga do zostania mistrzem wagi ciężkiej.

Kane:Szykuj trumne dla swego pupilka,Estrada.

Rozbrzmiewa muzyka Chavo Guerrero.Pojawia się Latynos a wraz z nim Khali i Rey Mysterio.

Chavo:Okay,okay,okay panowie. Możecie stoczyć walke. Champ vs Champ. Jednak jest to Cyber Sunday. Dlatego nasi fani będą mogli wybrać stypulacje dla tego meczu. Pierwszą propozycją jest Tables Match,jej zasady są jasne. Druga to Take a Weapon gdzie będzie można zdobyć i używać różnego rodzaju niedozwolonych przedmiotów. Trzecia to pewna innowacja: Chairshots Fiesta!Wygrywa ten który pierwszy roztrzaska 10 krzeseł na głowie przeciwnika.Pasuje?

Kane:Dla mnie to bez różnicy.

Estrada:Nieważne czym ważne że Umaga zwycięży.

Chavo:Okay.A żeby podgrzać atmosfere dzisiaj Kane & Umaga vs Great Khali &....Rey Mysterio.

Mysterio:Co?!

Chavo:To wszystko.

Rusza w kierunku szatni,Rey kłóci się z nim.

Match#1 Paul Burchill vs Deuce

Końcówka:Deuce powala pirata big bootem,podnosi i próbuje zrobić suplexa,przeciwnik jednak wyrywa się i sam aplikuje Deucowi belly to belly suplex. Wskakuje na springboard i wykonuje moonsault,pin 1..Deuce zrzuca go z siebie. Szybko wstaje podbiega do Burchilla i zasypuje go gradem ciosów. Odbija się od lin i przewraca Paula chlotheslinem.Pin 1..2..kick out.Obaj wstają,Deuce znów próbuje chlothesline ale tym razem Burchill kontruje to w ddt. Wchodzi na top rope i szykuje się do kolejnego moonsaulta!Jednak jego oponent wstaj i zrzuca go z lin,sam na nie wchodzi i wykonuje Deuce twister. Pinuje 1..2..shoulder up.Wstaje więc odbija się od lin i aplikuje Burchillowi crack'em in da mouth ponownie pin 1..2...3!Deuce wygrywa walke. Na ring wbiega Domino z krzesłem dostaje jednak jumping kick enzuguri,Deuce krzyczy"Nie dostaniesz już mojej kobiety,po czym schodzi z ringu.

Winner:Deuce.

Backstage:Sonny Marella stoi przy otwartych drzwiach wejściowych i pali fajke.Na parkingu przy swoim samochodzie kręci się Jbl.Za chwile idzie w kierunku drzwi,wchodząc Marella trąca go barkiem.

Jbl:Uważaj troche.

Sonny:No co?

Jbl:Na to kogo popychasz.

Sonny:Naprawdę nie wiem o co ci chodzi Giovanni.

Jbl:Nie jestem żaden Giovanni.Jestem John Bradshaw Layfield.Rozumiesz?

Sonny:Pieprze to.Rozumiesz?

Jbl:Chcesz wojny italiano?Nie ma sprawy będziesz ją miał.

Sonny(ironicznie):Świetnie.

Jbl się oddala...nagle jednak odwraca się i powala Włocha big bootem.

Jbl:Ja jestem wrestling god.Następnym razem się zastanów co robisz.

Match#2 Leviathan(with Ric Flair) vs Shannon Moore.

Przebieg:Leviathan wbiega na ring,kilka punchy i chlothesline.Podnosi Moore znów zasypuje go uderzeniami chce wykonać demonbuster,ale przeciwnik wyrywa się,superkick i springboard moonsault.Leviathan upada,Moore wchodzi na top rope ale Flair częstuje go low blow.Wściekły Levy wstaje pobiega do Shannona i wykonuje demonbomb!Pin 1..2..3!Demon z głębin wygrywa jednak wraz z gongiem,rozbrzmiewa muzyka poprzedzająca pojawienie się Big Daddy'ego V!!Olbrzymi Murzyn wchodzi na ring wraz ze swoją siostrą Kristal.Leviathan jest gotowy do walki ale Kristal unosi pokojowo dłoń i bierze mikrofon.

Kristal:Spokojnie,panie Flair proszę go uspokoić.Mam dla pana propozycje nie do odrzucenia.

Ric:Słucham pani Kristal.

Kristal:Nie ma co ukrywać No Mercy skończyło się porażką.I dla nas i dla was.

Ric:Fakt.

Kristal:Proponuje więc połączyć siły żeby...zmieść Big Bad Bastards.

Ric:A potem?

Kristal:Potem znów będziemy wrogami.

Ric:Przemyśle to.

Kristal:Masz tydzień czasu.

Dziewczyna wraz z V schodzą z ringu.

Winner:Leviathan

Backstage:William Regal i Dave Taylor w swojej szatni.

Regal:Pieprzone dzieciaki z ECW.Nie wiedzą z kim zadzierają.

Taylor:Zaraz im pokażemy kto tu rządzi.

Regal:Ale pasa mi to nie zwróci.

Taylor:Pas jeszcze odzyszkasz,Williamie.

Regal:Teraz musimy ich zniszczyć.Muszą poczuć rezon.Muszą poczuć ból.Jeśli są tacy ekstremalni to niech to pokażą.

Taylor:Yeah,chodźmy i pokażmy tym dzieciakom jak wygląda stara szkoła wrestlingu.

Regal:Tak,zróbmy to.

Match#3 Born Naughty-William Regal & Dave Taylor vs Elijah Burke & Mark Henry.

Końcówka:Brutalny i ciężki dla obu drużyn mecz.Na ringu Henry brawluje od dłuższego czasu z Taylorem.Obaj wrestlerzy wymieniają uderzenie. Murzyn próbuje chwycić przeciwnika w beat hug,jednak Anglik nie daje się złapać i zmienia się z Regalem.Henry za to klepie w ręke Elijaha Burke.

Ci od razu do siebie dopadają,Burke próbuje wykonać german suplex'a ale Regal chwyta się lin od razu potem częstuje Elijaha potężnym hook on the face.Burke upada,leg drop kilka elbow dropów i Regal schodzi do pinu 1..2..kick out.Anglik szybko zakłada surfboard stretch!Elijah krzyczy z bólu, chce tapować ale akcje przerywa Mark Henry.Regal pluje mu pod nogi po czym robi na Burku royal bomb.Pin 1...2..shoulder up.Regal znów wstaje wraz z przeciwnikiem,tym razem Murzynowi udaje się wyrwać i zmnienić z partnerem.World Strongest Man wbiega na ring i powala William chlotheslinem.Potem odbija się od lin i spada na niego world strongest splashem.Pin 1..2..kick out.Regal krzyczy do Taylora"Okay,kończmy z nimi!" Drugi z Anglików wkracza na ring z krzesłem którym zaczyna uderzać Henrego.Dyskwalifikacja!Sędziemu się też dostaje.Regal zakłada kaste....low blow na Henrym. Burke próbuje ratować sytuacje,ale Taylor chwyta go w abdominal stretch,a William kilka razy uderza go w klatke piersiową. Obaj Murzyni leżą oddychając ciężko, Anglicy kładą im krzesła na twarzach i wykonują leg drop!Potem z uśmiechami na twarzach i pośród gwizdów publiki schodzą do szatni.

Winners:Elijah Burke & Mark Henry(by dq)

Backstage:Armando Estrada wchodzi do biura Vickie Guerrero.Jest tam ona i Chavito.

Estrada:Tak pani Guerrero?Chciałaś mnie widzieć?

Vickie:Tak.Mam do pana prośbe.

Estrada:Prośba?Nie wierze pani nie prosi pani zawsze dostaje to co chce.

Vickie(uśmecha się z zadowoleniem):Taak...w każdym razie dziś Umaga jest w drużynie z Kanem?

Estrada:Tak wyszło.

Vickie:A może Umaga mógłby nagle w środku walki skierować swój samoański kciuk w gardło swojego "partnera"?

Estrada:Ha...może mógłby kto wie.

Vickie:Byłabym niezwykle zadowolona widząc jak Kane leży na środku ringu i zalewa się krwią.

Estrada(śmieje się):Myśle że to da sie zrobić.

Wymiana uścisków dłoni potem Armando i Chavo zapalają po cygarze.

Match#4 No dq

Kane & Umaga vs Great Khali & Rey Mysterio.

Końcówka:Mysterio ucieka przed Kanem.Zbiega z ringu i krąży dookoła niego,jednak nagle wskakuje na oddielające publike barierki i z nich wykonuje moonsault...Kane chwyta jednak mniejszego przeciwnika i wykonuje sidewalk slam.Mysterio zwija się z bólu,champ wraca na ring gdzie czeka Great Khali.Olbrzym próbuje trafić go big bootem,Kane unika uderzenia odbija się od lin...i przewraca olbrzyma chlotheslinem!Ten jednak podnosi się i chwyta BRM w vice grip.Mistrz nie może się wyrwać,na szczęście Khaliego z tyłu atakuje Umaga. Razem z Kanem zaczynają okładać wielkiego Hindusa,w końcu wyrzucają go po za ring.Stają twarzą w twarz Umaga zaczyna coś krzyczeć,napiętą atmosfere rozładowuje top rope plancha w wykonaniu Reya.

Buldożer i Machine upadają,na ring wraca Khali.Podnosi Reya i rzuca nim w leżącego Kane.Umaga wstaje chwyta Mysterio do spinning sidewalk slam... Estrada mówi jednak coś do niego i Samoańczyk puszcza Latynosa i robi leg drop na mistrzu wagi ciężkiej! Zaraz potem cała trójka podnosi Kane i zaczyna go maltretować.W końcu spod maski Kane zaczyna płynąć krew.Khali powala go big bootem,Rey robi moonsault a Umaga samoan spike. Potem zaczyna wchodzić na top rope...ale co to? W kierunku ringu nadciąga Undertaker!Phenom podnosi jeden ze schodków i rzuca nim w plecy Umagi która spada z lin.Potem wchodzi na ring. Khali,Rey i Umaga patrzą po sobie Estrada krzyczy"Załatwić go!" Trójka ma już wykonać rozkaz gdy... "This is Halloween"!Nadciąga Kevin Thorn ze swoim krucyfiksem i Snitsky z kijem baseballowym!Na ringu rozpoczyna się jatka,Rey dostaje chokeslam od Takera,Snitsky powala Khaliego,Umaga dostaje kilka razy krucyfiksem w głowe.Bad Ass wrzuca na ring Estrade,któremu Thorn aplikuje original sin.

Bastardzi podchodzą do Kane,Undertaker stoi na środku ringu.BRM patrzy na niego i schodzi z ringu ze Snitskym.Thorn delikatnie kiwa głową Takerowi w podziękowaniu,ten odwzajemnia gest i wampir również odchodzi.

Winner:No contest.

Backstage:Edge stoi przed lustrem w łazience.

Edge(do siebie):Tak,stary znów wracasz do gry.Znów trzeba pokazać jak bawi się Rated-R-Superstar.Jestem Edge i jestem najlepszy. Niedługo już niedługo znów będe największa gwiazdą Smackdown!

Odwraca się i staje twarzą w twarz z Chrisem Mastersem.

Edge:Cześć,Chris.

Chris:Cześć,Edge.Bądź dziś ostrożny.

Masterpiece puszcza mu jeszcze arogancki uśmiech i wychodzi,Edge patrzy za nim nie do końca wiedząc co Masters miał na myśli.

Cuttin Edge. Na zakończenie tego wydania Smackdown! długo nie goszczący na antenie show Rated-R-Superstara.Pojawia się łysy gospodarz i zapowiada dzisiejszych gości:będą to Big Bad Bastarda!Rozbrzmiewa "This is Halloween"i na ring wchodzi Kane,Kevin Thorn i Snitsky.

Edge:Witam ekipe urodzoną by być wielkimi złymi skurwielami.Dużo się mówi o Waszych planach dominacji.

Thorn:I mówi się słusznie.Bastardzi już niebawem będą najpotężniejszą stajnią na Smackdown! a potem i w całym WWE.Rozumiesz?

Edge:Rozumiem.Póki co Kane jest mistrzem wagi ciężkiej,udowodnił to na No Mercy pokonując trzech znakomitych przeciwników.Kane Twoje panowanie trwa już bardzo długo jak się czujesz jako tak potężny champ?

Kane:To proste.Jestem Big Bad Bastard.

Thorn:Otóż to!Nie trzeba będzie długo czekać by zobaczyć większość pasów w naszych rękach.

Edge:Snitsky,Ty jesteś członkiem teamu mimo że pochodzisz z RAW.Dlaczego?

Snitsky:Ja uwielbiam...ból.

Thorn:My jesteśmi źli i brutalni Snitsky też.Nie ma co się dziwić że walczymy po jednej stronie.

Edge:Okay,mam jeszcze jedno pytanie.Na pewno nurtuje ono wiele osób:co z Undertakerem?

Kane:Jak to co?Jego zapytaj.

Edge:Nieoficjalnie mówi się że ma być nowym członkiem Big Bad Bastards.Zresztą interweniował dzisiaj podczas Twojej walki Kane.

Kane:Wszystko co mówią to plotki.Koniec tematu.

Edge: Okay jak tam chesz.(chwila ciszy)Nieźle dziś oberwałeś.

Kane:Tak to jest jak rządzi pani Guerrero.Sam wiesz najlepiej że ta idiotka sama nie wie czego chce i nie można jej ufać.Ale spokojnie na każdego przyjdzie kolej.

Snitsky:Zacisne ręce na gardle Vickie...

Thorn:Spokojnie Snits.Jeszcze nie teraz.

Kane:Jeszcze jakieś pytanie?

Edge:Właściwie to nie.Dziękuje że wpadliście.

Bastardzi bez słowa schodzą i znikają w entrance.

Edge:Czas chyba kończyć dzisiejsze show...(rozbrzmiewa theme Chrisa Mastersa)

Wbiega Masterpiece,bez swojej sukienki za to z krzesłem w rękach.Powala nim Edga,uderza kilkakrotnie w końcu wykonuje na nie Master Answer. Chwyta pobitego rywala w Masterlock...gdy nagle znów słyszymy "This is Halloween"!! Co to ma znaczyć? Born to Be Big Bad Bastards wracają!

Snitsky powala Living Statue big bootem,Kane i Thorn okopują go.Kane aplikuje mu jeszcze chokeslam po czym bierze mikrofon.

Kane:Edge,trzeba przyznać że nie lubiliśmy Cię.

Thorn:Delikatnie,kurwa,mówiąc.

Kane:Chcieliśmy zmiażdżyć Cię po Twoim powrocie...ale widzisz plany się zmieniły.

Thorn:Byłeś niezłym sukinsynem,Edgie.

Snitsky:Zadałeś Mastersowi sporo bólu...

Kane:Dlatego proponujemy Ci przystać do Big Bad Bastards.

Edge(powoli wstając):Mówicie serio?

Kane:Nie inaczej.

Edge(chwile się zastanawia,nagle szeroko się uśmiecha):Nie waham się ani sekundy.I'm Born to Be Big Bad Bastard!(ściska dłon Kane,potem Thorna na koniec Snitskyego.)

Edga wali jeszcze krzesłem w głowe Chrisa,potem cała czwórka wyrzuca go po za ring,każdy wchodzi na jeden z narożników i tauntuje publika jest wniebowzięta i głośno cheeruje!

Niewielu zauważa że przy entrance ktoś stoi i wpatruje się w całą czwórke.Czarny długi płaszcz sugeruje kto to...

Smackdown! schodzi z anteny.

Zapraszam do komentowania i dyskusji! Opinie zawsze motywują do pracy! Przeczytałeś, wpisz swoją opinie badź komentarz!

Edytowane przez Biggmac
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

2

• estevez

1

• maly619

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Świetny Smackdown. Według mnie jeden z najlepszych jakie były. Edge w BBB, tego sie nikt nie spodziewał. Nie mogę sie doczekać nowych odcinków

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

No no bardzo ciekawy Smack! Fajny segment Edge'a:) ale jedno mnie zastanawia. Minęło już trochę czasu od ogolenia Edge'a więc nie powinien być już łysy. Chyba że zmienił styl:)

Kto to mógł być ...? :D

Segment z Edge'm jak najbardziej udany !!

SD(!) super :)

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Edge zmienił styl teraz jest łysy i bezlitosny :P
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Podzielam zdanie przedmówców, SmackDown! bardzo dobry, o ile nie najlepszy jak dotąd. Praktycznie nie ma żadnych słabych punktów, segmenty na wysokim poziomie, walki również. Main Event szczegółowo dopracowany, coraz ciekawiej robi się między Undertakerem i Big Bad Bastards, ostatni segment rządzi! przyjęcie Edge`a do stajni było dobrą decyzją, czekam z niecierpliwością na następną gale.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Ja tam wolę Edge'a z włosami. Takie osobiste zdanie. Co do Smacka, to jest to mój ulubiony fantasy brand. Najwięcej tu się dzieje (brawlik dzisiaj był) i czekam na walkę BBB vs Team Guerrero (może War games). Segment Edge'a był świetny.