Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 09 10 2007

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 09 10 2007

Na ring wchodzi Elijah Burke i Mark Henry

Elijah – W niedzielę mieliście okazję zobaczyć co stanie się z tymi którzy będą próbowali nam przeszkodzić w drodze do sukcesu.

Mark – Tak Regal dostał cięgi i pozbył się tytułu hahahahahaha!

Gaśnie światło słychać odgłosy szarpania kiedy się zapala William Reagal i Dave Taylor okładają New Breed krzesłami Regal bierz mikrofon.

Regal - Biedni chłopcy. Naprawdę myślicie że można bezkarnie igrać z Williamem Regalem? (uderza Elijaha krzesłem)Otóż nie można. W piątek chce widzieć Was dwóch na Smackdown! Stoczymy walkę i mogę was zapewnić że nie wyjdziecie z niej cało.

Jeszcze parę uderzeń na pożegnanie i Regal z Taylorem odchodzą zadowoleni.

Holly Devil Debiut w ECW

Holly Devil vs Stevie Richards

Końcówka: Holly łapie Steviego i wykonuje Body salm wchodzi na narożnik i sprzedaje mu Dropkicka, Holly zakłada Head Locka i uderza Steviego w brzuch, Stevie traci przytomność sędzia podnosi jego rękę puszcza ta spada 1, ponownie bierze rękę i puszcza 2, ostatnia próba podnosi rękę ale Stevie podnosi rękę i uderza z łokcia Devila odbija się od lin ale nadziewa się na Big Boot, Holly robi Irish Wip i Back Bopy Drop, Stevie lerzy na ziemi Holly podnosi go i Devil Slam pin 1..2..3

Zwycięzca: Holly Devil

Po meczu Holly bierze mikrofon

Holly Devil – Holly Devil ECW Champ już niebawem będę waszym mistrzem niech lepiej Punk szykuje się na porażkę. Chcę walczyć z Punkiem na Cyber Sunday pokonam każdego którego mi wyznaczą i zdobędę upragniony tytuł.

Backstage: Punk wbiega po nowego GM ECW Shane McMahona

Punk – Holly nie może ze mną walczyć.

Shane – Nie dlaczego boisz się?

Punk – Nie, nie chodzi mi o to niektórzy muszą stoczyć wiele walk aby walczyć ze mną to byłoby nie sprawiedliwe wobec innych.

Shane – Masz rację za tydzień odbędzie się walka o prawo do walki z tobą na Cyber Sunday zadowolony?

Punk – Tak. Aha mam coś zaplanowane na dzisiaj?

Shane – Tak będziesz walczył z Ballsem i Mickiem w First Blood Match

Punk – Znowu z nimi ehh...

Shane – Zaraz to będzie Handicap Match

Punk – Co? Nie, tak nie można.

Shane – Skończyłem nara.

Finlay & the Miz vs Major Brothers

Końcówka: Breet łapie Miza i sprowadza go do narożnika pracuje nad jego nogą zmienia się z Brianem ten kontynuuje pracę nad nogą. Brain robi DDT i zakłada Leg Lock zmiana z Bretem podwójna akcja robią Irish Wip i Double Clothesline wchodzą na narożniki Diving Elbow i Diving LegDrop pin 1..2.Finlay przerywa atakuje braci na ring wbiegają Tommy Dreamer i Boogeyman rozwalają Finlaya i Miza sędzia kończy mecz.

Tommy – Od dziś nowy tag team będzie rządził w ECW ja i Boogey rozwalimy New breed na Cyber Sunday.

Na ring wchodzi Shane McMahon

Shane – Dobrze za tydzień Open Challange Ladder Match o #1 contender o pasy Tag team

Tommy – No i o to chodzi Shane tylko mam pytanko.

Shane – Tak?

Tommy – Gdzie są te pieprzone stoły?

Shane – Aha.... Więc Open Challange Table Match o #1 contender o pasy Tag team

Tommy – No i o to chodzi!

Handicap Match 2 0n 1

First Blood Match

Balls Mahoney & Mick Foley vs CM Punk© no title

Końcówka: Punk trzyma przeciwników na dystans i unika dłuższych wymian ciosów. Mick łapie Punk i zagania do narożnika ten ucieka i robi Enziguri zakłada Head lock odpuszcza i robi Suplex schodzi pod ring i wyciąga krzesło mocuje je w narożniku i wbija w nie Micka ale Mick nie krwawi. Punk zakłada Anaconda Vise, Mick cierpi i krzyczy na całe gardło Balls nie wytrzymuje wbiega na ring i uderza sędziego krzesłem zabiera się za Punka pcha na liny sprzedaje Clothesline i sprzedaje Superkick, łapie Punka i robi piledriver, Mick wstaje i okłada Punka krzesłem, Balls schodzi po stół rozkłada go i pokazuje Mickowi aby go na niego rzucić ten schodzi z ringu i przynosi pinezki rozsypuje je na stole pchają Punka na liny i robią Flapjack na stół. Punk ma wbite pinezki w ciało trzęsie się z bólu Mick łapie go i robi Double Arm DDT w pinezki Punk krwawi Balls łapie go i robi Ballbreaker, Mick wrzuca sędziego na ring i ogłasza zwycięzców.

Zwycięzcy: Balls Mahoney & Mick Foley

Po meczu chłopaki celebrują wygraną ale Mick uderza Ballsa z krzesła w głowę i sam schodzi z ringu.

Zapraszam do komentowania i dyskusji! Opinie zawsze motywują do pracy! Przeczytałeś, wpisz swoją opinie badź komentarz!

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

1

• maly619

1

• Biggmac

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Gala jak zawsze trzyma dobry poziom, no i nowy zawodnik. Na pewno bedzie ciekawie.

Mam pytanie, czy tak jak to jest w WWE na Cyber Sunday tak i u was ludzie będą głosować w sprawie matchy itp.??

Tak, myśle że od następnego SD! na galach będą pojawiały się ankiety w której będzie można zagłosować ;)
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Biedny Punk xD ma teraz dziurawe czoło :D

Gala jak zawsze najwyższy pozioom :D

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Takie głosowania będą tylko jeszcze bardziej urealniać wasze diary. Naprawde jestem pod wrażeniem waszej regularności w pisaniu gal. Gala jak najbardziej na plus i oby tak dalej.

CM PUNK!!!! :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

Hehehe Punk przegrał ;) No a Mick jaki kozak :D Bije gdy przeciwnik jest odwrócony plecami... No i kolejne pytanie kto to ten Holly Devil?? Jak już napisali Gala na +!!

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Holly Devil to nowy gimmick Hardcore Holly'ego wymyślony przez autora tekstu:)
  • Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Szkoda, ze te ECW takie krótkie :P fajny początek, Regal mści się za stratę pasa, ale ten Taylor mi tam nie pasuje, bo to dziadek jest, jego walka z Henry`m na pewno wyglądała by komicznie :lol: w każdym bądź razie ciekawy build up na SmackDown!. Holly Devil niszczy jobberka i daje znać, że będzie celować w main event. Dreamer widać bierze sie za zmagania w dywizji drużynowej, szkoda, że jobbnął Holly`emu na ppv bez echa.. w każdym bądź razie walki z Boogeyman`em zapowiadają sie ciekawie :-) Build up do main eventu cienki, rozmowa z Shane`m krótka, walka dobra, masakra na koniec mi sie podobała :twisted: po walce Foley powala Ballsa, więc między nimi coś jeszcze sie może dziać. Dzięki za ECW Taker :-)