Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

TNA iMPACT - 2.01.2025. Najważniejsze wydarzenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   16
  • Status:  Offline

Featured image
Za nami pierwszy odcinek TNA iMPACT w 2025 roku. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show.

Wobec wydarzeń z walki otwierającej i późniejszego zgrzytu na zapleczu, Santino Marella wyznaczył tag team match na kolejny tydzień: Nic i Ryan Nemethowie kontra Joe Hendry i Rhino.

Ace Austin pokonał Kushidę, po czym zadeklarował, że będzie chciał sięgnąć po TNA World Heavyweight Championship. Nie spodobało się to Moosowi, który poczuł się zlekceważony jako mistrz X-Division. Wobec tego Austin stwierdził, że nie będzie miał problemu, by na razie ponownie sięgnąć po X-Division Championship.

W walce wieczoru Jordynne Grace, Masha Slamovich i Spitfire pokonały zespół złożony z Ash By Elegance, Heather By Elegance, Rosemary i Tashy Steelz. Po pojedynku Grace ponownie została zaatakowana przez Tessę Blanchard.

Link do filmu

Za tydzień:
* Gauntlet Match: Mike Santana vs. The Northern Armory
* Nic Nemeth & Ryan Nemeth vs. Joe Hendry & Rhino
* The Rascalz vs. The Good Hands
* Eddie Edwards, Brian Myers & JDC vs. Eric Young, Jonathan Gresham & Steve Maclin
* Savannah Evans vs. TBA

Aktualna karta TNA Genesis 2025:

* TNA World Heavyweight Championship Match: Nic Nemeth vs. Joe Hendry
* TNA World Tag Team Championship Match: The Hardys vs. The Rascalz
* TNA X-Division Championship Match: Moose vs. Ace Austin

Gala odbędzie się 19 stycznia.

Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl

https://forum.wrestling.pl/topic/79772-tna-impact-2012025-najwa%C5%BCniejsze-wydarzenia/

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Attitude

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      U mnie bez zmian tak jak w 2024 będę oglądał AEW w całości(każde Dynamite i Collision) oraz WWE( RAW i SD na przewijaczu z wyjątkami i bez NXT i innych dodatków a PPV oczywiście całe), TNA( Impact na przewijaczu plus z reguły całe PPV) i wybrane walki z PPV ROH.
    • MattDevitto
      To prawda, choć 2/3 fedki na bieżąco da się spokojnie oglądać, szczególnie jeśli bierzemy pod uwagę te pochodzące z USA. WWE/AEW plus coś mniejszego to dobry układ, bo tygodniówki można obejrzeć naprawdę bardzo szybko
    • KyRenLo
      Dobrze się stało. Potwierdził to czego większość się spodziewała. Dla mnie niespodzianką byłby jego brak, a tak wszystko jasne. Pytanie, czy to samo pojawienie się dla pojawienia, a może swój dalszy ciąg będzie to miało już na Wrestlemanii.  Wybieram opcję numer dwa. Roman vs. The Rock na WM. Ależ to będzie tygodniówka. Nakręcony jestem jak cholerka. Wyjścia nie ma i trzeba zobaczyć na żywo. Oby wszystko ładnie zagrało. Szkoda, że pewnie Liv straci swoje złoto, ale co poradzić. No jakoś to będzie. Najważniejsze, żeby ta ślicznota się pojawiła: I ja jestem spełniony. Życzę wszystkim oglądającym pozytywnych wrażeń.
    • IIL
      Rock w wpisie na IG potwierdził udział w jutrzejszym debiucie na Netflix Chcą narobić szumu, to da się zrozumieć, ale osobiście o wiele bardziej wolałbym niespodziankę. 
    • KyRenLo
      Głównie oczywiście pisałem o trzech tygodniówkach. Oglądanych w całości. Bez przewijania i skupiania się tylko na kobietach, jak to często podczas odcinków NXT u mnie było. Jeżeli chodzi o te całe WWE Speed, to walki kobiet jak najbardziej będą w planach do oglądania. Trzy tygodniówki raczej nie będą wykraczać poza moje ramy czasowe na tydzień, ale czas pokaże. Podziwiam tych, którzy oglądają na bieżąco parę fedek. Nie mam zielonego pojęcia, skąd biorą na taką ilość chęci. Ja w zeszłym roku w tygodniu, gdy była gala Premium czasem zmuszałem się do obejrzenia niebieskiej tygodniówki.
  • Dodaj nową pozycję...