Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw 08.10.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

WWE Raw 08.10.2007

Rozpoczynamy Raw!

Jesteśmy na ringu wraz z nowym mistrzem Interkontynentalnym! Carlito będzie gospodarzem Carlito's Cabana. Nowy mistrz jest w świetnym nastroju, wygląda na rozluźnionego!

Carlito: Udało się! Wszyscy wątpili w Carlito, a jednak się udało. Jestem waszym nowym mistrzem interkontynentalnym! (publiczność buczy) Wiem, że się cieszycie! Chce wam przedstawić mojego dzisiejszego gościa, jest to człowiek bez którego nie byłbym dziś mistrzem! Oto Shelton Benjamin!

Uderza „Ain't no stoppin” i były IC Champion pojawia się dzierżąc swój mistrza tag team! Wchodzi na ring i zajmuje miejsce w wiklinowym fotelu.

Carlito: Gdyby nie ty Shelton, nie byłbym dziś mistrzem! Jestem wdzięczny, że pozwoliłeś mi się pokonać!

Shelton: Nie pozwoliłem!

Carlito: Nieważne! Carlito jest nowym mistrzem i jest z tego dumny! Powiedz jak czujesz się jako przegrany?

Shelton: A jak czujesz się jako ktoś kto zaraz oberwie?

Carlito: Relax man! Nie ma co się denerwować. (Carlito wskazuje na pas tag team, który trzyma Shelton) Pozostał ci jeszcze jeden tytuł, więc nie musisz być zazdrosny o pas Carlito.

Shelton: Nie jestem zazdrosny! Jestem wściekły, że wygrałeś przez oszustwo. Wszyscy to widzieli. Ale zobaczmy to raz jeszcze jeśli ktoś zapomniał.

Na ekranie zostaje puszczona końcówka walki z No Mercy, gdzie Carlito uderza Sheltona pasem mistrzowskim, dzięki czemu nieuczciwie wygrywa.

Carlito: Hej, taki jest wrestling!

Shelton: Rządam rewanżu!

Carlito: To pogadaj ze Stevem Austinem a nie ze mną!

Shelton wstaje i spogląda złowrogo na Carlito, po czym odwraca się i chce zejść z ringu, tyle, że Carlito serwuje mu w tym momencie Backstabbera!

Carlito: I to jest cool!

SINGLE MATCH

Cody Rhodes vs Val Venis

końcówka: Val okłada Cody'ego w narożniku, ale ten w końcu zaczyna się bronić, wstaje i robi Bulldog! Pin... 1.. i szybki kickout! Cody podnosi przeciwnika, próba DDT, ale Valbowski się wyrywa i kontruje z Half Nelson Slam! Wchodzi na narożnik, Money Shot... ale pudłuje! Cody zdołał się odsunąć! Tym razem Cody wchodzi na narożnik i wykonuje elbow drop... ale też nie trafia! Big Valbowski wstaje i zakłada Venis FlyTrap (Figure Four Leglock)! Cody bez wątpienia odczuwa jeszcze ból po wczorajszej walce na No Mercy... i po chwili tapuje! Drugi dzień z rzędu Cody przegrywa po Figure Four!

Zwycięzca: Val Venis

Po walce Val bierze mikrofon.

Val: Nie martw się Cody, dobry z ciebie zawodnik, jeszcze wiele osiągniesz. Ale do rzeczy. Panie... wiecie, że jestem sexy! (pisk kobiet) Divy też to wiedzą! I chcą być u mego boku! Mogę przyjąc je wszystkie, ale... tylko jedna zostanie moją managerką! Za tydzień na Raw wszystkie chętne divy będą miały okazje się zaprezentować w bikini a ja zdecyduje, która z pięknych pań stanie u mego boku! We dwójke stworzymy najseksowniejszą pare w profesjonalnym wrestlingu!

Na backstage Jeff Hardy spotyka mistrzów tag team MVP oraz Sheltona. Shelton jest wściekły po tym co zrobił mu wcześniej Carlito.

Jeff: Chłopaki, tworzycie świetny zespół, dlatego ja i mój brat chcielibyśmy wyzwać was do walki. Moglibyśmy zrobić świetny pojedynek!

Shelton: Nie chce z wami walczyć, póki co interesuje mnie tylko rewanż z Carlito...

MVP: Ale ja chętnie stocze pojedynek z tobą, Jeff... Co ty na to? Radze ci się zdecydować, bo wielu by chciało walczyć z najlepiej zarabiającym wrestlerem w WWE!

Jeff: Właściwie to nie widze problemu, moge walczyć z tobą. Pokonanie mistrza tag team to będzie coś, co napewno Steve Austin weźmie pod uwage szukając pretendentów do tytułu!

MVP: Pokonianie? Nie zapędziłeś się za bardzo? Dzierżę ten pas nieprzypadkowo, więc niech ci się nie wydaje, że możesz mnie pokonać! Proponuje ci tą walke, bo jestem przekonany, że łatwo skopie ci tyłek, nie męcząc się przy tym zbytnio!

Jeff jedynie się uśmiecha i poklepuje przyjacielsko Montela po twarzy, po czym odchodzi.

MVP: Cholerne białasy...

SINGLE MATCH

Jeff Hardy vs MVP (WTT Champ)

końcówka: szybka walka obfitująca w efektowne akcje. Jeff rozpędza Montela, ten jednak odbija się od second-rope i robi moonsault wprost na nadbiegającego Jeffa! Pin... 1...2... i kickout! Obaj szybko wstają, Jeff kopie Montela w brzuch i robi swinging neckbreaker! Nie pinuje jednak, tylko wchodzi na top-rope i wykonuje Swanton Bomb... na wysunięte kolana MVP! Montel wstaje i podnosi Jeffa i aplikuje mu Playmaker! Pin... 1....2....3! MVP tauntuje i pokrzykuje w stronę Jeffa: „mówiłem ci, że cię pokonam!”

Zwycięzca: MVP

Wywiad z Triple H'em.

Grisham: Pokonałeś Randy'ego Ortona dzięki pomocy twojego przyjaciela Shawna Michaelsa, nie sądzisz, że to nieuczciwe?

Triple H: Niech Randy potraktuje to jako lekcje, że nie należy lekceważyć bardziej doświadczonych zawodników. Mam wiele szacunku dla niego, w końcu byliśmy kiedyś przyjaciółmi i jest mi przykro, że nadal nimi nie jesteśmy. Razem moglibyśmy zajść o wiele dalej niż w pojedynke niszcząc się nawzajem. Chyba nie zapomniałeś Randy jak dobrze się nam wiodło za czasów Evolution? Te czasy mogą wrócić!

Grisham: Jakto?

Triple H: Możemy zakopać topór wojenny i połączyć siły, możemy znów zdominować WWE!

Nagle na telebimie pojawia się Randy Orton!

Orton: Proponujesz mi rozejm? Myślisz, że po tym co razem z HBK zrobiliście mi na No Mercy, mógłbym stanąć po twojej stronie? Zapomnij! Ciesz się titleshotem, który nieuczciwie wygrałeś! Zdobądź WWE Championship, wtedy będzie moją przyjemnością ci go odebrać! I zakończyć twoją kariere, tak jak zakończyłem kariere Shawna Michaelsa!

Triple H: I tu musze cię poprawić Randy! Shawn nie skończył kariery, za jakiś czas powróci na ring! Tymczasem ty przemyśl to co powiedziałem: razem a nie osobno osiągniemy sukces!

W gabinecie Steve'a Austina jest John Cena.

Steve: jesteś pewien, że chcesz dziś walczyć ze Snitsky'm? Nie wyglądasz najlepiej...

Cena: Mam coś do udowodnienia! Chce znów powrócić na szczyt, odzyskać mistrzostwo! Dlatego musze zrobić coś wielkiego, dlatego wyzywam tego potwora do walki!

Steve: Stone Cold nie widzi problemu, twoja wola, tylko wiedz, że nie chce mieć kolejnego kontuzjowanego zawodnika!

Cena: Nie martw się, okaże litość Snitsky'emu.

Steve: Miałem na myśli ciebie...

Cena nie odpowiada, tylko zadowolony wychodzi z gabinetu.

Korytarzem idzie Rick Flair. Spotyka Johnatana Coachmana.

Coach: Panie Flair, jest mi bardzo miło widzieć dziś pana na Raw.

Flair: Dobrze jest czasem wrócić na stare śmieci. Dawno mnie tu nie było Coach.

Coach: A co pana tu dziś sprowadza?

Flair: Nie wiesz? Jesteś asystentem GM a nie wiesz, że walcze dziś przeciw Charliemu Haasowi? Musze pokazać temu zarozumialcowi gdzie jest jego miejsce!

Do dwójki podchodzi właśnie Haas...

Haas: Spokojnie staruszku, bo zejdziesz na zawał. Już dawno powinieneś być na emeryturze, bo zajmujesz tylko miejsce młodym! Dzisiaj wyśle cie na emeryture, na której już dawno powinieneś być!

SINGLE MATCH

Charlie Haas vs Rick Flair

końcówka: Flair rozpędza Charliego i robi Atomic Drop! Flair podnosi rywala i robi Shin Breaker a następnie zakłada Figure Four! Haas bez wątpienia cierpi, ale udaje mu się dostać do liny... Flair puszcza chwyt, obaj wstają, wymiana punchy, w końcu Charlie robi German Suplex to pin... 1...2... i kickout! Rick leży nadal a Haas odbija się od second-rope i robi moonsault! Pin... 1...2... i kickout! Zdenerwowany Haas serwuje kilka kopnięc w nogi przeciwnika i szybko zakłada Haas of Pain! Flair cierpi w uścisku, ale bardzo powoli dosięga liny! Sędzia karze Haasowi puścić, ale ten tego nie robi... Sędzia odlicza 1..2..3..4..5 i dyskwalifikuje Haasa! Ten jednak nie zamierza puszczać! Sędzia próbuje go odciągnąć, ten dopiero po chwili puszcza chwyt! Haas opuszcza ring krzycząc „who's the Figure Four Champion?” na co fani odpowiadają chantami „asshole”!

Zwycięzca: Rick Flair (przez DQ)

Widzimy Snitsky'ego, który w towarzystwie swojego kompana Kevina Thorna, szykuje się do walki.

Snitksy: Cena to wariat... Chce coś udowadniać? Ból... to jedyne czego doświadczy w tej walce...

Thorn: Jak może być na tyle głupi, żeby w pojedynke stawać naprzeciw kogoś z Big Bastards.

Snitsky: Ja nie moge narzekać... Kocham zadawać ból... a dobrze mieć kogoś kto sam się pcha w moje ręce... (sapie i robi chore miny)

SINGLE MATCH

Snitsky (with Kevin Thorn) vs John Cena

końcówka: Cena serwuje serie punchy swojemu rywalowi, rozpędza się i próbuje shoulderblock... ale nie robi to wrażenia na potworze, który nawet nie drgnął! Snitksy szybko przechodzi do ofensywy, uderza potężnym ciosem Cene, który pada na ziemie. Snitsky śmieje się. Podnosi przeciwnika, ale niespodziewanie John Cena podnosi go i chwyta w fireman's carry! (publiczność szaleje wiedząc co się stanie) Ale potwór wyrywa się i błyskawicznie wykonuje Inverted DDT! Podnosi przeciwnika i robi Pumphandle Slam! Pin... 1...2... w ostatniej chwili Cena unosi ramię! Niesamowite! Kevin Thorn wchodzi na ring apron, ale sędzia powstrzymuje go przed wkroczeniem na ring, w tym czasie Snitsky podnosi Cene i serwuje mu potężny low blow! Schodzi do pinu, sędzia odwraca się ... 1...2...3! Snitsky wygrywa! Ale to za mało dla niego! Wyrzuca Cene poza ring! Tam chwyta stalowe schodki i uderza nimi Cene w głowę! John Cena krwawi! Kevin Thorn wyciąga spod ringu stół, rozkłada go, a Snitsky zaciąga tam Cene i serwuje mu Pumphandle Slam rzucając go na stół! (Publiczność gwiżdże) Snitsky zaczyna sapać i robić chore miny i wraz ze swoim partnerem schodzi na backstage! Cena natomiast jest wynoszony na noszach przez lekarzy!

Zwycięzca: Snitsky

Val Venis przechadza się korytarzem. Podbiega do niego Candice Michelle!

Candice: Oh Val... Jesteś taki seksowny! Tak bardzo bym chciała zostać twoją managerką!

Val: Masz na to szanse maleńka. Za tydzień wskocz w bikini i zaprezentuj Valbowskiemu swoje wdzięki!

Candice: Zrobie to napewno... co robisz dziś po gali?

Val: Nie próbuj się przymilać, wszystkie divy dostaną taką samą szanse za tydzień. A teraz pozwól, że udam się pod prysznic.... sam!

Candice zostaje zasmucona, gdy Val wchodzi do swojej szatni i zamyka przed nią drzwi!

Todd Grisham przeprowadza wywiad z WWE Championem Mr.Kennedym!

Grisham: Kennedy, możesz nam powiedzieć co miał znaczyć ten pocałunek, który zaserwowałeś wczoraj Sharmell?

Kennedy: (rzując gume) Wiesz, to cudowna kobieta. Zachwyca mnie. Dlatego nie rozumiem dlaczego marnuje się z takim nieudacznikiem jak Booker T! Myśle, że powinna stanąc po mojej stronie, po stronie prawdziwego mistrza!

Nagle podchodzi do nich Super Crazy! Wyciąga w góre ręke imitując Kennedy'ego!

Crazy: Jestem... Suppeeeer! ... Craaaazy! ... Crazy! (imituje Kennedy'ego a następnie śmieje się)

Denerwuje to Kennedy'ego, który zaczyna gonić Meksykanina korytarzem, gdy nagle zza zakrętu wyłania się Booker T, na którego wpada Kennedy!

Booker: Popełniłeś błąd dotykająć mojej kobiety! Nie powinieneś nigdy tego robić!

Kennedy: Hej, pokazałem ci jak traktuje się kobiete! Nie potrafisz być taki szarmancki jak Mr. Kennedy!

Booker: Zamknij się! Powinienem ci teraz dokopać, ale nie zrobie tego tutaj. Za chwile widzimy się w ringu i wtedy pożałujesz, że zbliżyłeś się do mojej kobiety... Sucka!

MAIN EVENT

NO MERCY REMATCH (NON-TITLE)

Mr.Kennedy (WWE Champ) vs Booker T (with Sharmell)

końcówka: Kennedy powoli wstaje i w tym momencie dostaje dropkick od Bookera, który stał na narożniku! Booker podchodzi do leżącego rywala a ten niespodziewanie robi inside cradle! Pin... 1...2... i kickout! Obaj szybko wstają, Kennedy robi irish whip po czym serwuje biegnącemu rywalowi Samoan Drop! Pin... 1...2.. i kickout! Kennedy wchodzi na narożnik ale podbiega do niego Booker i zrzuca go poza ring! Ken powoli wstaje i w tym czasie podbiega do niego Sharmell i serwuje mu uderzenie w policzek! Mistrz raptownie wstaje i zaczyna gonić kobiete Bookera w stronę entrance! Oboje wybiegają z hali, za nimi podąża Booker ale zatrzymuje się gdy nagle Kennedy zostaje wrzucony na rampę przez Triple H'a! T bierze rywala i wrzuca go na ring zanim sędzia zdołał doliczyć do 10. Podnosi zmęczonego rywala, rozpędza się i robi Scissors Kick! Pin... 1...2...3! Na ring wraca Sharmell i daje buziaka Bookerowi, który krzyczy do Kennedy'ego: "a nie mówiłem że pożałujesz"

Zwycięzca: Booker T

Booker schodząc na backstage mija Triple H'a a ten jedynie tauntuje pokazując że będzie kolejnym WWE Championem! Natomiast Kennedy jest wściekły z powodu porażki!

Zapraszam do komentowania i dyskusji! Opinie zawsze motywują do pracy! Przeczytałeś, wpisz swoją opinie badź komentarz!

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

1

• estevez

1

• IIL

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Bardzo fajne wyjście z kontuzją Ceny. Kto inny jak nie Snitsky mógł go wyautować? :D Ogólnie mówiąc gala na plus, choc prawdę mówiąc (czytając regularnie wasze diary) - (sorrki że nie komentowałem ostatnio - powody osobiste) ta gala jest troszkę gorsza niż poprzednie. Jednak wybaczam - cała energia była włożona w No Mercy :D rozumiem

Czekam na kolejne diary z niecierpliwością i niech Kennedy w końcu straci pas. Bo jakoś go ostatnio nie dzierżę... :D

pozdro

53541565549537ccb6a05f.jpg

Taa Cena ma kontuzje :D chyba Stone Cold sie załamie xD

Mam nadzieje , że Triple H będzie następnym WWE Champ'em

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Gala ok. Carlito Cabana ładnie wyszło, podgrzało to feud między Shelton`em i Carlito, liczę, że za tydzień to Shelton uprzykrzy życie Carlito.. :P pomysł z konkursem Venisa i divami w bikini trafiony, ciekawie sie zapowiada. Charlie Haas fajnie załatwił Flair`a, niby to dziadek wygrał, ale Haas pokazał mu co to znaczy Haas of Pain :twisted:

Haas opuszcza ring krzycząc „who's the Figure Four Champion?” na co fani odpowiadają chantami „asshole”!

Dobre! :lol:

Szybka walka MVP i Jeff`a poprzedzona krótkim segmentem, dobrze, że MVP pokonał Hardy`ego. Nowe Evoluton .. ? ciekawe, akurat byli członkowie znajdują się w gronie nie kontuzjowanego rosteru.. jednak gdyby oczywiście ta stajnia stała się faktem nie chciał bym "powtórki z rozrywki", czyli dziadka Flair`a itp, tylko wśród weteranów jak Orton czy Triple H jakieś młode talenty, typu Cody Rhodes - tak samo jak kiedyś Orton i Batista. Pomysł z kontuzją dobry, ale wykonanie nie za bardzo, moim zdaniem Cena powinien wygrać swoja ostatnią walkę i dopiero po niej dostać solidny wpieprz :twisted:

Dalsza telenowela z Booker`em i Kennedy`m fajna, Triple H wraca do zmagań o pas i dobrze. Dziękuje za RAW, czekam na kolejny :smile:

Jak dla mnie właśnie Raw bardzo dobre, estewu trzyma poziom :D No, i Bastardzi zrobili kawał dobrej roboty :P
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg