Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Mercy 2007

estevez

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

WWE No Mercy 2007

Backstage: Wywiad z Sonnym Marellą przeprowadza Jbl.

Jbl: Tu znów wasz ulubiony dziennikarz John Bradshaw Layfield, Wrestling God!

Sonny (przerywa mu): Hej, eleganciku długo mam jeszcze czekać?

Jbl: Moim gościem jest Sonny Marella, można rzec enfant terrible Smackdown, a mówiąc po ludzku nowa czarna owca.

Sonny: Ta... owca.

Jbl: Ty pierwszy nazwałeś mnie "elegancikiem". Jak zapatrujesz się na dzisiejszą walke z Nunzio i Chuckiem?

Sonny (ironiczny śmiech): Jaki wrażliwiec się znalazł. Pytasz o walke. No a co ja Ci mogę powiedzieć?

Jbl: Może czy obawiasz się przeciwników, albo czy będziesz miał trudności... z czego się śmiejesz?

Sonny: Zaraz Ci wytłumacze. (wyciąga paczke fajek, wyjmuje jedną szuka zapalniczki) Nie masz może ognia?

Jbl wyjmuje srebrną zapalniczke zippo z flagą USA. Sonny odpala i oddaje.

Sonny: Ty nie zapalisz?

Jbl: Nie pale. Noszę zapalniczke bo jest stylowa.

Sonny: Pussy.

Jbl: Co to niby miało znaczyć, co?!

Sonny: Nieważne.

Jbl (chwile milczy,jest wyraźnie zdenerwowany): Więc... Twoja walka dzisiaj...

Sonny: A właśnie. Powiedz mi Jbl, jak mogę bać się walczyć? Jak mogę bać się dwóch kolesi, którzy zachowują się jak dwie cioty. (zaczyna parodiować Nunzio) Ohhh Chuck powitajmy naszego nowego rodaka! (teraz Chucka): Tak, mój mały przyjacielu a jak nie to wielki Palanto skopie mu dupe. (mówi normalnie) Pieprze to. Dla mnie to zwykłe mięso armatnie. Sonny Marella nie zawraca sobie głowy kimś takim jak ci dwaj, fuckin' americanos. Rozumiesz?

Jbl: Bardzo pewny jesteś. Mam nadzieje że na ringu chłopcy pokażą Ci że powinno się doceniać przeciwnika.

Sonny: Chłopcy? Czy tu naprawdę nie ma już prawdziwych facetów? (odwraca się i odchodzi. obraca się jeszcze na chwile) Kapelusz Ci się przekrzywił.

Jbl patrzy za odchodzącym Sycylijczykiem i wściekły rzuca mikrofonem o ściane.

Na ekranie pojawia się postać ubrana w długie czarne spodnie i krótką czarną koszulkę z napisem z tyłu Devil kamera przybliża się ale postać odchodzi.

Backstage: Tommy Dreamer idzie korytarzem. Spotyka Ballsa.

Tommy – Widziałeś może go?

Balls – Nie ale uważaj nie wiadomo kto to może być.

Tommy – Nie ważne kto i tak go pokonam 1,2 i 3.

Balls – Pamiętaj nie znamy go i nie wiemy...

Tommy – Ach Balls powodzenia w meczu o ECW Champioship ja idę szukać tego całego Devila

Kamera znowu pokazuje nam Devila słychać słowa jakie wypowiada

... Devil – Hardcore, ból, krew, cierpienie i smak porażki to poczuje dzisiaj Toomy Dreamer. Hahahaha! Dziś poznacie moc i umiejętności jakie pokaże wam Holly Devil

HARDCORE MATCH

Tommy Dreamer vs Holly Devil

Kiedy na rampie pojawia się Holly Devil, Tazz od razu go rozpoznaje i mówi, że to Hardcore Holly.

Końcówka: Holly prezentuje dobry styl, rozwala Tommego, po serii Clotheslinów schodzi z ringu i kładzie na nim krzesło. Bierze krzesło i okłada nim Tommy'ego. Kładzie Tommy'ego w narożniku i sprzedaje mu punche zdejmuje ochraniacz z narożnika bierze Tommy'ego za głowę i wali nią tam parę razy. Dreamer krwawi Holly bierz krew na palce i smaruje się nią na policzkach. Szykuje się do Alabama slam podnosi już Tommy'ego ale ten robi roll up 1...2.. Kick out! Holly szybko wstaje i atakuje Clothesline ale nie trafia. Tommy sprzedaje Punche i robi DDT, wchodzi na narożnik i Cross Body. Podnosi krzesło uderza go w brzuch i kładzie je na ziemi, łapie Hollego i robi piledriver na krzesło! Pin 1..2.. Shoulder up! Tommy schodzi z ringu i przynosi stół, bierze Holly'ego i wiesza go na narożniku, kładzie mu krzesło na głowę i sprzedaje Dropkick! Zadowolony robi Dreamer DDT, pin 1...2.. Shoulder Up! Tommy nie może uwierzyć, jeszcze raz łapie Holly'ego ale ten wykonuje Suplex i zakłada Head Lock. Holly odpuszcza, ustawia stół i wykonuje Irish Whip, łapie Tommego do Devil Slam (Alabama Slam) i wykonuje go na stół! Pin 1..2...3!

Zwycięzca: Holly Devil

Todd Grisham rozmawia z Carlito, pretendentem do Intercontinental Title.

Grisham: W ostatnich miesiącach miałeś 2 titleshoty i oba przegrałeś...

Carlito: Hola, hola! Coś insynuujesz? Tym razem Carlito jest w świetnej formie i napewno zdobędzie tytuł!

Grisham: W świetnej formie? Ostatnio na Raw przegrałeś z Valem Venisem.

Carlito: No i co z tego! Zobaczymy kto będzie się śmiał ostatni!

INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP MATCH

Shelton Benjamin © (with MVP) vs Carlito (with Super Crazy)

końcówka: wymiana punchy, irish whip w wykonaniu Carlito i body drop. Carlito rozpędza sie, odbija od second rope i robi moonsault na leżącego rywala. Pin... 1...2.. kickout! Carlito chce podnieść Sheltona ale na ringu za linami pojawia się MVP i próbuje odwrócić uwage wrestlera z Karaibów! Zauważa to sędzia i podchodzi do Montela próbując go wygonić. W tym czasie na ring wskakuje Super Crazy i podaje pas mistrzowski swojemu koledze. Carlito uderza pasem Sheltona w głowę, sędzia odwraca sie i widzi Carlito robiącego pin. Super Crazy atakuje Montela, a sędzia w tym czasie liczy... 1..2....3! Shelton Benjamin traci pas! Carlito zgarnia tytuł i szybko opuszcza ring!

Zwyciezca i nowy Intercontinental Champion: Carlito

Maria rozmawia z Randy Ortonem.

Maria: Randy, dziś czeka cie krwawy pojedynek, co o nim sądzisz?

Orton: Przede wszystkim chce podziękować Steve'owi Austinowi za regułe No-DQ gdyż zwiększa to moje szanse na zakończenie kariery Triple H'a! A jest to nieuniknione bo Triple H to już przeszłość a ja to przyszłość wrestlingu! Mineło troche czasu odkąd przestaliśmy być przyjaciółmi, prawda Hunter? Dziś zobaczysz jak uczeń przerósł mistrza!

2 ON 1 HANDICAP MATCH

Sonny Marella vs Chuck Palumbo & Nunzio

Końcówka:Marella trzyma małego Włocha w ankle locku, temu udaje się dotknąć lin i zmienić ze swoim większym kolegą. Chuck wbiega na ring, od razu szarżuje z big bootem, ale Sonny unika i chwyta go do german suplexa. Chuck opiera się, uderza łokciem w twarz przeciwnika który puszcza. Palumbo od razu powala go chlotheslinem, potem podnosi i sadza na top rope. Chwyta go do powerbomb ale Sonny zasypuje go punchami i przewraca. Leżąc na macie szybko zakłada Omerte (armlock). Palumbo jęczy z bólu, tymczasem Nunzio wchodzi na top rope i spada na włoskiego gangstera z leg dropem. Marella puszcza dźwignie. Zaraz potem Chuck podnosi go i zakłada bear hug a Nunzio robi second rope missile dropkick. Palumbo puszcza chwyt i podnosi w góre swojego partnera a następnie rzuca go na Marelle ten jednak odsuwa się i Nunzio trafia w ring. Sonny szybko wstaje i Chuck przyjmuje serie bolesnych low kicków a potem ddt. Zaraz potem pomaga wstać drugiemu z oponentów i zabiera go w podróż po Sycylii. Schodzi do pinu 1..2.. przerywa Chuck. Zaraz potem najwyższy z Włochów przyjmuje sto a potem wpada w triangle choke. Chce już tapować ale w ostatniej chwili Nunzio przerywa. Sonny wstaje chwyta obu przeciwników i wykonuje na nich double sto! Potem spokojnie podchodzi do narożnika i czeka. Pierwszy podnosi się Chuck Palumbo. Sonny krzyczy"This offer you cant't refuse" i wykonuje tornado kick. Pin 1..2..3! Marella wygrywa handicap match. Włoch czeka jeszcze na Nunzio któremu również aplikuje swój finisher i powoli schodzi do szatni, ignorując gwizdy kibiców.

Zwycięzca: Sonny Marella

Rick Flair idzie korytarzem i spotyka Charliego Haasa, jednego z uczestników walki, którą Nature Boy będzie dziś sędziował!

Flair: I co chłopcze, jesteś gotowy?

Haas: Pewnie, że tak! Taki żółtodziub jak Rhodes nie jest w stanie mnie pokonać! Jestem mistrzem Figure Four Leglock i on dobrze o tym wie!

Flair: Troche szacunku chłopcze, to ja jestem mistrzem tego chwytu! Używałem go gdy jeszcze nie było cie na świecie.

Haas: Masz szczęście, że nie było mnie wtedy na świecie bo napewno przekonałbyś się kto lepiej wykonuje ten chwyt!

Rick Flair tylko się zaśmiał i poszedł w swoją stronę!

FIGURE FOUR LEGLOCK CHALLENGE

SPECIAL REFEREE: Rick Flair

Cody Rhodes vs Charlie Haas

końcówka: od początku obaj zawodnicy pracowali nad swoimi nogami, aby je osłabić. Cody rozpędza przeciwnika i powala go clothesline'm. Próbuje założyć Figure Four ale Haas się wyrywa przechodzi do ofensywy, rozpędza się od lin i robi dropkick w nogi Cody'ego. Zakłada Half Boston Crab ale nie daje to rzadnego porzytku, więc puszcza, zaciąga Cody'ego do lin, kładzie jego nogę na linie i serwuje kilka stompów. Po chwii Flair upomina Charliego by przestał, ale ten lekko poddenerwowany, odpycha sędziego! Flair podchodzi do Haasa i serwuje mu chopsa! W tym czasie Cody powala Haasa robiąc Rhodes DDT! Od razu zakłada Figure Four... ale po chwili uścisku Haas dotyka liny, Flair dolicza do 4 i Cody musi puścić chwyt. Rhodes podnosi przeciwnika, ten jednak kopie go w brzuch i robi Total Haastility (Olympic Slam)! Od razu kontynuuje atak i zakłada Haas of Pain czyli Figure Four! Cody próbuje walczyć aby wyrwać się z uścisku ale Haas odsuwa go od lin! Po chwili Cody tapuje! Flair ogłasza zwycięstwo Haasa! Ten jednak wciąż chce bić Cody'ego i kopie go, gdy ten leży! Nie podoba się to Flairowi, który powala go, ratując Cody'ego i sam zakłada Figure Four Leglock!!! Charlie klepie o matę, co pokazuje kto jest mistrzem tego chwytu!

Zwycięzca: Charlie Haas (na podstawie zasad tego pojedynku Cody Rhodes nie będzie mógł już używać Figure Four Leglock)

Backstage: Chris Masters w niebieskiej sukience idzie korytarzem. Puka do szatni Ashley. Dziewczyna otwiera pod dłuższej chwili.

Chris: Cześc, Ash. Zaraz mam walke.

Ashley: Cóż... powodzenia (mierzy go wzrokiem) Chris...

Chris: Hej, przecież będziesz mi towarzyszyła podczas meczu, prawda?

Ashley: Wiesz, bardzo Cię lubie i w ogóle.... ale.... no dziwnie bym się czuła.

Chris: Dlaczego?!

Ashley (nieśmiało wskazuje na strój mężczyzny): Dlatego...

Chris: Ash... (dziewczyna zamyka drzwi) kurwa..... pieprze to....

Pojawia się Edge.

Edge: Nie martw się, stary. Pomyśl że zawsze mogło być gorzej.

Chris: Edge.... Edge... (odwraca się do niego i zaczyna go gonić) Zabije Cię!

Edge znika w jakiś drzwiach, Masters uderza o... Snitsky'ego!

Snitsky :Dziś.... poczujesz co znaczy ból...

USE YOUR ENEMY'S FINISHER MATCH

Kevin Thorn (with Torrie) & SnitskY vs Chris Masters & Matt Hardy

Końcówka: Thorn powala Matta chlotheslinem, podnosi go i wykonuje... side-effect. Próbuje pinu, 1...2...przerywa Masters. Thorn wstaje i zaczyna naśmiewać się z wyglądu Mastersa. Chris uderze go w twarz, a Hardy robi roll up ale od razu wampir zrzuca z siebie Matta i zmienia się ze Snitskym. Łysy wbiega na ring i wykonuje na Attitude Champie pumphandle slam pinuje... ale sędzia nie liczy! Wściekły potwór zaciska ręce na linach i szczerzy zęby, w tym czasie Hardy zdążył zmienić się z Masterpiecem. Rozpoczeła się wymiana ciosów, Snitsky przewraca przeciwnika big bootem a potem zaciska Masterlocka!

Niesamowite Chris uwięziony w swoim sztandarowym submissionie! Zawodnik próbuje się wyrwać, ale łysy członek Big Bad Bastards mocno trzyma.

Po chwili jednak wykonuje full nelson slam i czeka aż Chris wstanie... kiedy tak się dzieje zarzuca go na barki i odbija się od lin... w ostatniej chwili Mastersowi udaje się wyrwać. Łysy ląduje na kolanach, dostaje kopniaka w plecy potem Masterpiece a obecnie Smackdown Sexbomb rzuca go ma liny i robi Original Sin! Pin 1..2... liczenie przerywa Kevin Thorn. Tym razem to Masters zaczyna obrzucać go wyzwyskami, co nie jest rozsądne gdyż Snitsky już się podniósł... Masters obraca się i zgarnia uderzenie potężnym chlotheslinem. Snitsky zmienia się z Thornem, wampir wchodzi na ringi podnosi przeciwnika i ciska nim w przeciwny narożnik żeby zmienił się ze swoim partnerem. Wchodzi Matt Hardy i zaczyna brawlować na środku ringu z lordem wampirów. Próbuje side-effect ale Thorn kontruje to w crucifixion! Wykonuje rzut, jednak zgodnie z zasadami meczu nie może pinować. Czeka więc spokojnie aż chłopak się pozbiera, próbuje zrobić Twist of fate, ale chłopak się wyrywa i klepie dłoń Mastersa. Mięśniak w sukience zasypuje Kevina gradem ciosów, potem chwyta go do Pumphandle slam, jednak Thorn się nie daje, częstuje przeciwnika kopniakem w krocze, potem wykonuje gutbuster następnie zaś zmienia się z Snitskym, mówiąc "finish him!". Potwór z RAW podnosi Mastersa, wykonuje na nim Masters Answer i pinuje 1..2...3! Na ring wbiegł Matt próbując pomóc Chrisowi i dostaje big bootem prosto w twarz. Snitsky staje nad nim i pokazuje że nie zapomniał o pasie Attitude.

Potem przy "This is Halloween" wampir ze swoją divą i łysy psychol schodzą z ringu.

Ale co to? Pojawia się Edge, który odpycha Matta i częstuje Mastersa spearem! Potem zaczyna się śmiać, wskazuje na swą łysą głowe, na Mastersa, na koniec robi dobrze znany gest "podrzynania gardła"!

Zwycięzcy: Kevin Thorn & Snitsky

Triple H szykuje się do walki w swojej szatni gdy nagle słyszy pukanie do drzwi. Zdenerwowany tym, że ktoś mu przeszkadza, podchodzi do dzwi i otwiera je! Ku jego zaskoczeniu widzi w nich... Shawna Michaelsa! Obaj uściskują się.

Triple H: Co ty tu robisz bracie? Przecież jesteś kontuzjowany!

HBK: Jestem kontuzjowany, to prawda, ale przyszedłem dziś towarzyszyć ci w twojej walce przeciwko Ortonowi. Myśle, że moja obecność w okolicach ringu da ci psychiczną przewagę nad tym młokosem!

Triple H: Świetnie, w takim razie idziemy!

NO DISQUALIFICATION MATCH

Triple H (with Shawn Michaels) vs Randy Orton

końcówka: Obaj zawodnicy już od dawna krwawią! Randy od ciosu Sledgehammerem, a Hunter po uderzeniu krzesłem! Obaj zawodnicy sięgają po stalowe krzesełka, wchodzą na ring w tym samym czasie i przez chwile stoją w bezruchu, w końcu Triple H się uśmiecha i uderza krzesłem, ale w tym samym czasie robi to Orton i krzesła trafiają się nawzajem! Po chwili Triple H puszcza broń i mówi do Ortona by ten go uderzył. Gdy Randy bierze zamach aby to zrobić, niespodziewanie dostaje uderzenie krzesłem w plecy! To Shawn Michaels!! Ale sędzia nie może nic na to poradzić, w końcu to No-DQ Match! Triple H kładzie krzesło na ringu, podnosi Ortona i robi Pedigree na leżący przedmiot! Pin... 1...2...3! Po walce Triple H odwraca się i wraz z HBK schodzą z ringu, nie świętując nawet zbytnio!

Zwycięzca: Triple H

Backstage: Chavo rozmawia z Reyem w gabinecie Vickie. Samej pani GM nie ma.

Chavo: Słuchaj, dzieciaku jesteś najlepszy. Za chwile pokażesz tym dwóm śmieciom prawdziwy high flying, prawdziwy lucha style. Wiesz dlaczego?

Rey: Bo jestem latino machismo, graczem rodziny Guerrero?

Chavo: Właśnie tak! Jesteś prawdziwy! Jesteś dumą dla rodziny, jesteś naszym champem!

Rey: Wiem. Ja też jestem dumny z tego że Was reprezentuje. (chwyta Chavito za ramię) Pomogliście mi po powrocie, wiesz że zrobie dla Was wszystko.

Wchodzi Vickie.

Vickie: Cześć Rey. Musisz już chyba iść, zaraz stoczysz walke.

Rey: Okay. Idę im pokazać prawdziwego mistrza.

Chavo: Idź, latino machismo.

Vickie: Trzymaj się, mały.

Rey wychodzi.

Chavo: Ten chłopak to dla nas skarb, Vicks. Mieliśmy mieć wszystkich champów, mamy jednego. A reszta zawodników nas nienawidzi.

Vickie: Wiem, wiem Chavo. Jeszcze troche i to wszystko się spełni zobaczysz.

Chavo: Mam taką nadzieje. Wszystko się tak komplikuje... samowola Mastersa, wybryki Bastardów i jeszcze powrót Undertakera...

Vickie: Nie wymawiaj tego!

Chavo: Co?

Vickie: Nie chce o nim słyszeć?

Chavo: O Under...

Vickie (przerywa mu krzycząc): Milcz i wyjdź! Natychmiast!

Chavo wychodzi, w korytarzu mija Phenoma który kładzie palec na ustach. Guerrero pośpiesznie odchodzi. Tymczasem Vickie wychodzi z gabinetu, za nią staje Taker. Na twarzy Vickie pojawia się przerażenie...

Vickie: Madre dios, powiedz że jesteś kimś innym.

Taker: I'm American Bad Ass. I'm Phenom. I'm Undertaker.

Vickie powoli się obraca, Taker zdejmuje czarne okulary i patrzy jej w oczy Vickie mdleje.

Taker: Spoczniesz w pokoju. Ale jeszcze nie teraz.

CRUISERWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH

Rey Mysterio © vs Daivari vs Jimmy Wang Yang

Końcówka: Daivari powala dropkickiem Wang Yanga i zaczyna kopać leżącego w narożniku Reya. Podnosi go i próbuje wykonać hammerlock ddt, jednak Rey wyrywa się wskakuje na spingboard i robi na przeciwniku springboard hurricanrane. Pinuje 1..2... przerywa Azjata. Zaraz potem rzuca champa na liny, rusza na niego z chlotheslinem, ale Rey odsuwa się i Jimmy wylatuje po za ring. Zaraz potem zgarnia crossbody. Obaj biją się po za ringiem, ale oto kolejne crossbody, tym razem w wykonaniu Araba. Wszyscy zawodnicy przez chwile bezwładnie leżą, pierwszy wstaje Daivari i wrzuca Reya na ring. Sam wchodzi na top rope, wykonuje magic carpet ride... ale Mysterio przesuwa się i Daivari uderza o ring. Rey próbuje wykorzystać sytuacje 1..2.. przerywa Jimmy. Rey wykonuje standing dropkick prosto w jego twarz, Azjata zawiesza się na linach... 619! Rey Mysterio pinuje Wang Yanga 1...2...3! Latynos broni tytuł!

Zwycięzca: Rey Mysterio

Backstage: Widzimy rozmowe Elijaha Burka i Marka Henrego.

Burke: Stary, wiesz co masz robić. Skopiemy tych frajerów i pokażemy jak się bawi ECW.

Henry: Zrobimy to. Król Dżungli uwielbia extremalny wrestling.

Burke: Tak jest. Chodźmy musimy być gotowi na dzisiejsze (mruga znacząco okiem) starcie.

Nagle przed ich twarzami pojawia się szabla.

Burchill: Nic z tego drodzy panowie! Póki jest tu kapitan Paul Burchill każda walka będzie uczciwa niczym stary barman na Tortudze.

Henry: Czyżby?

Mark powala pirata chlotheslinem, pakuje go w śmietnik i ciska o ściane. Wtem dostaje krzesłem w plecy. To Dave Taylor. Anglik upada jednak po Elijah express potem dostaje jeszcze sto i chłopaki z ECW odchodzą ze śmiechem.

UNITED STATES CHAMPIONSHIP MATCH

William Regal © vs Umaga (with Armando Estrada)

Końcówka: Umaga przyjmuje high knee strike, Regal próbuje wykonać bulldoga lecz Umaga odpycha do i od razu powala superkick'iem. Anglik jednak szybko wstaje naciera na Samoańczyka i nadziewa się na samoan drop. Potem Umaga rzuca Regala w narożnik i wykonuje samoan wrecking ball. Przy próbie samoan spike, Regal błyskawiczne sprowadza przeciwnika do parteru i zakłada Regal stretch! Umaga klepie dwa razy w mate, powstrzymuje się przed trzecim... nagle Anglik puszcza, akcje przerwał Estrada. William zaczyna kłócić się z nim i z sędzia, w tym czasie Umaga wstaje i robi reverse sto. Pin 1..2.. kick out. Buldożer sadza Regala na top rope i wykonuje powerbomb, zaraz potem wyrzuca go po za ring robiąc giant swing. Anglik leżąc na ziemi zakłada na ręke kastet. Wchodzi na ring, popycha Umage na sędziego, ten pada. Potem William kilka razy sprawdza jak mocna jest głowa Umagi. Po trzecim uderzeniu Buldożer pada na kolana, po piątym ląduje bezwładnie na macie. Regal naśmiewa się z Estrady chce schodzić do pinu... wtem rozbrzmiewa muzyka... "don't waste my time"? Pojawiają się Elijah Burke i Mark Henry! Murzyni wchodzą na ring, Regal podbiega do nich jednak nie udaje mu się zadać ciosu-Mark wykonuje na nim world strongest slam, kilka splashy a na koniec ciska go w narożnik.... Anglika dobija Elijah express!

Burke przybija piątke Estradzie a Mark budzi Umage. Samoańczyk najpierw chce walczyć z murzynami ale Estrada go uspokaja. Umaga wchodzi na top rope, Burke i Henry kładą Regala na środku ringu... wild samoan splash, pin 1...2...3! Mamy nowego mistrza! Sędzia daje pas Umadze który chwyta go w zęby. Estrada dziękuje chłopakom z ECW ci mówią że zrobili to z przyjemnością.

Zwycięzca i nowy US Champion: Umaga

Backstage: Balls siedzi w szatni i wrzuca papierki do kosza w pewnym momencie przychodzi po niego Mick Foley. Podchodzi do niego, bierze parę kulek i rzuca nimi w Ballsa ten wstaje i zaczynają się okładać z Mickiem wchodzi Punk i zaczyna się śmiać. Po chwili przybiega ochrona i uspokaja ich.

ECW CHAMPIONSHIP MATCH

HARDCORE TRIPLE THREAT MATCH (MUST PIN ALL OPPONENTS)

CM Punk © vs Balls Mahoney vs Mick Foley

Końcówka: Balls i Mick zajmują się sobą, Punk przygląda się z zadowoleniem, w pewnej chwili Punk wrzuca na ring różne rzeczy: krzesła, kije, stoły i kosze. Mick wywala Ballsa z ringu, kiedy się odwraca dostaje Chair Shota w głowę! Punk łapie go i wykonuje Bodyslam! Podnosi kosz i wkłada mu na głowę, ten wstaje, a Punk robi Enziguri! Mick przewraca się i wpada w narożnik. Punk atakuje kolanem i wykonuje bulldog, wchodzi na narożnik ale Balls zwala go z niego i okłada go tacką. Balls robi Piledriver i rozkłada stół, podchodzi po Micka i kładzie go na niego sam wchodzi na narożnik i wykonuje LegDrop, pin 1..2.. Przerywa Punk, sprzedaje punche Ballsowi i robi Irish Wip! Robi Hip Toss, seria uderzeń i zabiera się za Micka. Irish Wip i Clothesline przy linach, Mick wylatuje, Punk łapie Ballsa i umieszcza go w narożniku. Supersuplex, pin 1..2.. Shoulder Up! Punk łapie Ballsa, GTS! Pin 1..2..3! Punk idzie po Micka ale zostaje uderzony z kija owiniętego drutem kolczastym!!! Zaczyna krwawić, Balls robi Ballsbreaker, pin 1..2..3! Mick zaczyna okładać Ballsa kijem, ten również zaczyna krwawić i zakłada Mandible Claw! Balls tapuje Każdy z zawodników ma po jednym pinie. Mick wyjmuje worek z pinezkami, wysypuje je na ringu, łapie Ballsa, chce wykonać Suplex ale ten się zapiera i robi DDT! Balls zakłada LegLock, przerywa mu Punk wywala Ballsa za ring i zabiera się za Micka! Podnosi go do GTS, ale ten ucieka i robi Double Arm DDT! Pin 1..2... Shoulder up. Mick podnosi go, Irish Wip i BackBodyDrop na pinezki! Pin 1..2.. Balls ściąga sędziego, wchodzi na ring i wykonuje Nutcracker Suite na pinezki! Mick krwawi, Punk sprzedaje mu Superkicka, a Balls wpada w narożnik. Punk łapie Micka i robi GTS, pin 1..2.. Shoulder up! Punk zdenerwowany wyrzuca Ballsa za ring i wchodzi na narożnik. Moonsault, pin 1..2... Shoulder up! Wściekły uderza kijem w rękę i głowę Micka i zakłada Anaconda Vise! Mick w końcu tapuje!!!

Zwycięzca: CM Punk obronił tytuł

Backstage: Booker T rozmawia z Sharmell.

Sharmell: Kochanie, długo nie było mnie u Twego boku ale obiecuje że nadrobie wszystkie zaległości.

Booker: Dzisiaj będziesz widziała jak twój Booker zostaje mistrzem WWE.

Sharmell: Ohh to wspaniale! Nie mogę się doczekać chwili gdy zapne pas na Twoich biodrach.

Booker: Będziemy mistrzowską parą. Kumasz Sharmell?

Za nim staje Mr.Kennedy żujący gume.

Kennedy :Yeah, I can dig it. Za chwile staniemy naprzeciwko siebie w ringu i jedyny prawdziwy niepowtarzalny mistrz WWE znów zatryumfuje (patrzy na Sharmell). Hej, Ty potrzebujesz prawdziwego mężczyny. Kogoś takiego jak Mrrrrrrr Kenneeeedy! Kennedy!

Mistrz odchodzi zostawiając za sobą zdziwioną pare.

WWE CHAMPIONSHIP MATCH

Mr.Kennedy © vs Booker T (with Sharmell)

Końcówka: Booker powala champa, robi Sidewalk slam, pin 1..2.. kick out. Obaj wstają i zaczynają okładać się ciosami, niespodziewanie Kennedy wykonuje Snap DDT. Potem szybko wchodzi na top rope i robi Kenton Bomb! Booker jednak odsuwa się w ostatnim momencie i Kennedy uderza o ring! Booker zaczyna tauntować, robi Spin-a-Roonie, potem podnosi przeciwnika. Irish whip i próba Spinning heel kick'a, Kennedy unika jednak i sam uderza Bookera T dropkickiem w plecy. Pin 1.. kick out. Mr.Kennedy zaczyna okładać swojego oponenta pięściami, potem znęca się nad jego lewą nogą i gdy Booker jest mocno poobijany wstaje z nim i chwyta go w Firemans carry! Nie udaje mu się wykonać Green Bay Plunge bo T zeskakuje, Scissors kick...? Nie! Zmęczona przez mistrza noga nie pozwala na zakończenie walki. Kennedy korzysta z tego kilka razy uderza go w twarz potem wchodzi z nim na top rope i wykonuje Inverted superplex! Ani chwili nie czekając wskakuje z powrotem na góre i trafia Bookera Kenton Bomb!!! Pin 1..2...3! Mistrz broni swój pas. Na ring wchodzi Sharmell, chce sprawdzić jak czuje się Booker, Mr.Kennedy podchodzi do kobiety, spogląda na nią z uśmiechem... i zaczyna całować! Kobieta wyrywa się, ucieka dostając jeszcze klapsa. Zadowolony Kennedy schodzi z ringu i udaje się do szatni a oprzytomniały Booker T uspokaja Sharmell i obiecuje Kennedy'emu że to jeszcze nie koniec.

Zwycięzca i wciąż WWE Champion: Mr.Kennedy

Backstage: Kevin Thorn podchodzi do Kane.

Thorn: Kane, życze powodzenia w nadciągającej walce. Na pewno obronisz tytuł.

Kane: Wiem, wampirze. Tytuł jest własnością Bastardów. Jeśli ktoś mi go kiedyś odbierze to tylko Ty.

Thorn (uśmiecha się pełnią kłów): Dzięki. Nie myślałeś może że Undertaker pasuje do nas?

Kane: Nie. Nie znasz go. On nie pasuje do nikogo.

Thorn: Może to jeszcze przemyślisz.

Kane: Może.

Thorn: Okay. A teraz idź i obroń tytuł. We are born...

Kane: ..to be...

Thorn: ...big..

Kane: ..bad...

Razem: BASTARDS

WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

FATAL 4 WAY

Kane © (with Victoria) vs Big Daddy V (with Kristal) vs Leviathan (with Ric Flair) vs Undertaker

Pierwszy na ring wchodzi olbrzymi V, drugi pojawia się Leviathan z łańcuchem w rękach, trzeci na motorze wjeżdzą American Bad Ass, The Phenom Undertaker czwarty przy ogłuszającej wrzawie i przy jeszcze mocniej ogłuszającym "this is halloween" nadchodzi World Heavyweigth Champion, Big Red Machine-Kane.

Na samym początku dzieje się coś dziwnego Leviathan i Big Daddy podchodzą do siebie potem spoglądają na braci. Demon i olbrzym mają zamiar współdziałać. Taker zdejmując czarny płaszcz patrzy na Kane. Ten kiwa głową a Phenom cicho mówi "One more time..."

Końcówka: Leviathan w jednym narożniku okłada Undertakera w drugim Kane obrywa od Daddy'ego. Demon wykonuje demonbuster na Takerze a olbrzym samoan drop na BRM. Potem wyrzucają braci po za ring. Następnie mierzą się wzrokiem... Levy wykonuje spear! V upada, Demon zaczyna szarpać z wściekłością liny następnie pokazuje skierowany w dół kciuk. Pomaga wstać Daddy'emu następnie chce zrobić na nim demonbomb, ale nie może unieść grubasa. V zaczyna się śmiać, powala przeciwnika rolling wheel kicki'em potem wykonuje swinging side slam i zaczyna wchodzić na top rope! Nadciąga frog splash... nie! Na ring wraca Taker i Kane i wykonują na Big Dadd'ym V double last ride! Co za uderzenie! Bracia patrzą na siebie, publika czeka na symboliczny gest uściśnięcia dłoni... ale nic z tego obaj odwracają się i obaj zgarniają po chlotheslinie od Leviathana. Demon z głebi jest dziś w wyśmienitej formie. Następnie podnosi mistrza i demonbuster! Podnosi Phenoma i... nadziewa się na jego ręke która zaciska się mu na gardle. Taker wykonuje chokeslam pinuje 1..2.. (czy mamy noweo champa) kick out! Taker jest bardzo zdziwiony, podnosi Levy'ego ten jednak wyrywa się i wyrzuca Bad Assa za ring. Odwraca się podbiega do wstającego V i kopie go w twarz, potem wchodzi na top rope i częstuje olbrzyma flying shoulderblockiem.

Nie próbuje pinować tylko podbiega do Kane... dostaje big boot a potem chokeslam! 1..2... (Kane obroni tytuł?) niee... kick out! Niesamowite! Kane wstaje i chwyta się za głowe odwraca się za nim stoi Taker... publika czeka aż ci dwaj w końcu zaczną walczyć ze sobą... Phenom mówi jednak coś Kane kiwa głową. Podchodzą do Big Daddy'ego chcą wykonać double chokeslam, ale ten powala ich double chlotheslinem. Potem sam przyjmuje to uderzenie od Leviathana i wypada za ring. Demon podnosi Kane do demonbomb, ten jednak wyrywa się, uderza go i wykonuje Tombstone Piledriver!!! Pin 1...2...3! Kane broni tytułu w niesamowity sposób! Big Red Machine wznosi pas w góre schodzi z ringu nagle zatrzymuje się. Woła go Undertaker. Phenom wskauje na swoje biodra potem na pas Kane. BRM zachęca go gestem żeby po niego przyszedł, Bad Ass uśmiecha się nieprzyjemnie.

Zwycięzca i wciąż World Heavyweight Champion: Kane

Autorzy: estewu (Raw), Undertaker (ECW) oraz Biggmac_DBC (Smackdown)

Zapraszamy do komentowania, opini itd także do dyskusji, gdyż jest to motywacją do dalszej pracy:)

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

2

• JPP

2

• IIL

1

• The Sickman

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No no :) Szkoda , że Rhodes przegrał :P stawiałem na niego.

Mr.Kennedy wygrał ... a szkoda , jestem za nowym WWE champem

A No Mercy zaczepiste :wink: :D

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Styl:  Jasny

Starannie przygotowane ppv :) segmenty dobre, choć nie które nie porywające, aczkolwiek pierwszy, czyli Marella - JBL, Edge - Masters czy Burke/Henry - Burchill/Taylor świetne, segment z Vickie uratował Undertaker. Miło zaskoczył mnie Holly Devil, chociaż mogliście bardziej opisać jego nowy gimmick. Figure 4 Leg Lock Challange dobrze ukartowany, ciekawe czy nawiąże się jakaś dalsza rywalizacja między Flair`em a Haas`em.. dalej, Use Your Enemy Finisher też dobry, stypulacje tego typu zazwyczaj są ciekawe, Big Bad Bastards znowu górą, Edge znów dał znać o sobie, liczę na to, że wkrótce zacznie walczyć. Zdziwił mnie powrót Shawna Michaels`a, który co prawda jest kontuzjowany, nie podobał mi się końcówka, szkoda, że Orton musiał jobbować. Rozkręca się feud Burke - Regal, dziwi mnie jednak to, że w walce o pas Burke i Henry ot tak interweniowali sobie w walce, znokautowali Regala, zdążyli ocucić Umage, który później czysto odliczył i wygrał - gdzie wtedy był sędzia ? ECW Championship, dobrze opisana walka, CM Punk broni pas.. i dobrze 8) WWE Championship bez rewelacji, poza końcówką, fajnie wyszło całowanie Sharmell :lol: segment przed walką o pas World Heavyweight zagrzewający do main eventu, dobra walka, cieszy zwycięstwo Kane`a, widać rodzi sie coś między Kane`m i Taker`em, super :) Dziękuje za ppv i nakłaniam do dalszej pracy :smile:

• Reputacja:   24
  • Styl:  Ciemny

Zdziwił mnie powrót Shawna Michaels`a, który co prawda jest kontuzjowany

Jeśli już widziałeś najnowszy odcinek "prawdziwego Raw" to wiesz, że albo mam wtyki w WWE albo jestem jasnowidzem bo HBK powrócił:)

Bardzo fajne No Mercy :D Kane wygrywa :D Kennedy też wygrał choć wolałbym żeby to sam Booker T wygrał :D CM Punk musiał wygrać więc No Mercy be większych niespodzianek! Holly Devil! Kto to jest :D Na rosterze go nie ma :D widzę że rodzi się nowy Cena :D Sonny Marella pokonał az dwóch przeciwników :D spoko spoko :D Gala mi się podobała i chłopaki oby tak dalej ;)

Holly Devil! Kto to jest

Kiedy na rampie pojawia się Holly Devil, Tazz od razu go rozpoznaje i mówi, że to Hardcore Holly.

Myślę, że wszystko jasne :D

Zdziwił mnie powrót Shawna Michaels`a, który co prawda jest kontuzjowany

Jeśli już widziałeś najnowszy odcinek "prawdziwego Raw" to wiesz, że albo mam wtyki w WWE albo jestem jasnowidzem bo HBK powrócił:)

Albo to i to :D

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg