Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 05.10.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Backstage: Kane trenuje uderzenia w worek treningowy.Nagle za nim staje Undertaker w czerwone bluzie Big Evil.BRM nie zauważa go i nadal trenuje odwraca się.

Kane:Co do...Ahh to Ty.

Taker:Dziś walczymy w teamie.

Kane:Nie.Nie,nie nie.Nie walczymy w teamie.Nadal jesteśmy wrogami,którzy po prostu mają jedną wspolną walke do stoczenia.Rozumiesz mnie?

Taker:Chciałem powiedzieć Ci to samo.

Kane:Świetnie.

Taker:I jeszcze jedno.Ja pilnuje Twoich pleców a Ty moich.Nie chce przegrać tej walki.

Kane:Mamy sobie zaufać?Oszalałeś?

Taker:Mając Ciebie za plecami nie będe się czuł bezpieczny,mimo wszystko musimy to zrobić.

Kane(ponury śmiech):Czyżby Undertaker prosił mnie o pomoc?

Taker:Na No Mercy zedre z Ciebie skóre jak nie raz to robiłem...bracie.

Kane:A ja znów wyśle Cię do piekła.A więc dobrze ten jeden jedyny raz...będziemy sobie pomagać.

Przez chwile patrzą na siebie,wydaje się że podadzą sobie dłonie ale Kane wraca do treningu a Taker rusza w swoją strone.

Match#1 WWE Tag Team Championship.

McAllister Rules Match.

Robbie & Rory McAllister vs Jesse & Festus Dalton

Na ringu leżą drewniane maczugi,kamienie,kobzy,siekiery i długa drewniana belka.Słowem wszystko by rozegrać pierwszy mecz na zasadach McAllisterów.

Końcówka:Na ringu jest całkiem niezła rzeźnia,wszyscy zawodnicy już krawią.Obecnie walczy Jesse z Rorym.Szkot unika chlothesline i wykonuje ddt wprost na leżący na środku ringu głaz.Pin 1..2..kick out.Rory podnosi przeciwnika chwyta go do jakiegoś rzutu,lecz niespodziewanie dostaje big boot od Festusa. Olbrzym wkracza na ring chwyta wielką belke i goni Robbiego.Szkot jednak jest dla niego za szybki,udaje mu się nawet powalić Festusa ciosem siekiery.Potem próbuje na nim zrobić double underhook powerbomb,ale przeciwnik jest za ciężki.Robbie ocuca Roryego i w dwójke podnoszą Jessy'ego i chcą zrobić Scot drop,redneck jednak wyrywa się,chwyta głowy obu Szkotów i uderza o siebie.Wchodzi na top rope i wykonuje senton bomb,jednak jego cel-Rory-odsuwa się.Dalton uderza o ring a zaram potem przyjmuje kilka uderzeń maczugi.McAllisterowie są świetni w swojej grze.Układają Festusa na środku ringu i kładą mu na twarzy belke i każdy wykonuje na nią leg drop!Szkoci są bezlitośni!Potem podnoszą olbrzyma,Rory potrzymuje go a Robbie wykonuje headbutt a potem wali go kobzą.Potem obaj Szkoci beztrosko chodzą po ringu i tauntują.Niespodziewanie Jesse chwyta kobze do ręki i zaczyna na niej grać fałszując.Szkoci zatykają uszy,Rory podchodzi do niego...Jesse rzuca mu instrumentem w twarz,wykonuje dropkick i ten ląduje w objęciach Festusa który od razu wykonuje Dalton driver!Pin 1..2..3!Robbie próbował interweniować ale powstrzymał go Jesse,który teraz aplikuje mu tiger suplex. A więc Daltonowie obronili pas!Obaj cali we krwi świętuja swoje zwycięstwo.

Winners:Jesse & Festus Dalton.

Backstage:Korytarzem idą i kłocą się Jimmy Wang Yang i Daivari.

Daivari:Zapamiętaj raz na zawsze kowboju!To ja będe walczył o pas na No Mercy!Zrozumiano?

Jimmy:Niby dlaczego,co?Jestem od Ciebie dużo lepszy!

Daivari:Ja musze odzyskać pas.A Ty?Ty go nigdy nie miałeś i nie jest Ci potrzebny!

Jimmy:Ty już go miałeś teraz moja kolej!

Daivari:A co powiesz żeby teraz rozwiązać ten spór?

Jimmy:Okay!Chodźmy na ring!.

Pojawia się Chavo,u jego boku stoi Rey Mysterio.

Chavo:Starczy panowie.Mam lepszy pomysł.

Daivari:Tak?Jaki to pomysł?

Chavo:Zaraz odbędzie się walka.Walczyć będa czterej zawodnicy...

Jimmy(przerywa mu):Świetnie!

Chavo:Nie skończyłem jeszcze,Wang.Walczyć będą czterej zawodnicy w dwóch zespołach.Ty Jimmy i ty Daivari zmierzycie się z Noblem i Moorem. Wygrany zespół zmierzy się na No Mercy z Reyem.

Daivari:Co?Mam walczyć ramie w ramie z tym skośnookim wieśniakiem?

Jimmy:A ja z tym arabskim świrem?

Chavito:Postanowione.

Odchodzi wraz z Reyem,Arab i Azjata mierzą się niechętnymi spojrzeniami.

Match#2 Daivari & Jimmy Wang Yang vs Jamie Noble & Shannon Moore.

Końcówka:Lepsza współpraca odbywała się między punkiem i pitbullem,dlatego też oni przeważali.

Jamie obija Wang Yanga,wsadza na top rope i wykonuje superplex.Potem zmienia sią z Moorem któy wykonuje diving leg drop na wciąż leżącego przeciwnika.Pin 1..2..przerywa Daivari.Moore zaczyna grozić Arabowi,w tym czasie Jimmy wstaje i Moore dostaje dropkick w plecy.Potem Jimmy powala go superkickiem i zmienia się z Daivarim.Arab wskakuje na ring i zakłada camel clutch.Moore jednak wyrywa się i klepie dłoń Jamiego. Pitbull robi sitout suplex slam i pinuje 1..2..kick out.Potem wchodzi na top rope,ale zostaje z niej zrzucony dropkickiem Wang Yang.Zaraz potem Azjata częstuje go Yangsaultem!1...2...przerywa ...Daivari?Arab krzyczy że to on chce spinować rywala!Obaj zaczynają się kłócić...nagle każdy z nich dostaje roll up! 1..2..kick out!Arab i Azjata wstają i zaczynają obijać swoich rywali,Jimmy robi superkick na Moorze a Daivari hammerlock ddt na Noblu..a potem na Jimmym!Daivari wskakuje na top rope wykonuje magic carpet ride i pinuje 1..2..3!Przeciwnikami Reya na No Mercy będzie Daivari i Jimmy Wang Yang! Arab podchodzi jeszcze do rednecka,trzyma go chwile w camel clutch i odchodzi.

Winners:Daivari & Jimmy Wang Yang.

Backstage:Domino wychodzi przed budynek gdzie odbywa się gala.Podchodzi do swojego auta...

Domino:Kurwa....

Auto ma poprzebijane opony,porysaną maske na dodatek ktoś ukradł radio.Domino z wściekłościa miota się po parkingu,potem zrezygnowany otwiera bagażnik....i pada na ziemie!Wyłania się Deuce uzbrojony w swój kij golfowy.

Deuce:Jak leci,stary?(uderza go kijem)Wszystko dobrze,mówisz?(uderzenie)To świetnie.My z Cherry też się dobrze bawimy(uderzenie).

Domino(słabym głosem):Gdzie jest moja siostra...?

Deuce:Zrozum że nie chce Cię już znać.Wybrała bardziej odlotowego z naszej dwójki,stary.(uderzenie).

Domino:Gówno...gówno prawda.Ja jestem najbardziej odl...odloto..(Deuce przerywa robiąc crack'em in da mouth,po czym pakuje Domino do bagażnika i zamyka go.)

Deuce:No to do zobaczenia Domino.Wow!

Match#3 Chris Masters & Matt Hardy vs Val Venis & Funaki.

Masterpiece wychodzi w swej sukience,budząc śmiech publiki,przeciwników a nawet partnera w dzisiejszym meczu.Sam Masters jest skupiony ale na jego twarzy widać wściekłość.

Końcówka:Chris powala Funakiego chlotheslinem i zmienia się z Mattem.Chłopak wbiega na ring podnosi Funakiego i robi na nim bulldoga. Pin 1..2.. shoulder up.Hardy robi irish whip i dropkick,ale Japończyk unika ciosu i klepie w ręke Vala Venisa.Valbovski od razu robi ddt a potem zakłada Venis fly trap!Hardy nie może się wyrwać ma też daleko do lin...czyżby sensacja?Jednak nie na ring wbiega Masters,kopie Venisa w twarz i wraca na swoje miejsce. Val wstaje i zaczyna naśmiewać się z Mastersa,nagle roll up 1..2..kick out.Venis i Hardy wstają i rozpoczynają wymiane ciosów. Valbovski próbuje zrobić spinebuster,ale Hardy wyrywa się i aplikuje przeciwnikowi side-effect!Pin 1..2...kick out.Venis próbuje zmienić się z partnerem,ale Hardy odciąga go i klepie dłoń Mastersa.Masterpiece,a obecnie Smackdown's Sexbomb z wściekłością atakuje zawodnika.Maltretuje go w narożniku,potem podnosi zakłada bear hug a po chwili wykonuje wheelbarrow suplex.Pin 1..2..przerywa Funaki spadając na obu diving leg dropem.Masters wstaje łapie Japończyka i wykonuje na nim Masters answer,potem to samo na Venisie.Pin 1..2...3!Chris i Matt przybijają piątke...gdy nagle uderza "This is Halloween"! Gaśnie światło....muzyka wciąż gra...nagle się zapala.Thorn i Snitsky stoją za plecami nieświadomych przeciwników...kiedy się obracają każdy dostaje po big boocie i wypada po za ring!Thorn chwyta mikrofon.

Thorn:Słuchajcie mnie uważnie!Na No Mercy stoczymy pojedynek.Nie będzie to jednak zwykły pojedynek.Walke będzie można wygrać w dziwny sposób. Trzeba będzie pokonać rywala jego własnym finisherem.Czy to jasne?

Matt:Idiotyczne ale jasne.

Thorn:Okay.Na No Mercy wypije waszą krew.

Snitsky:A ja...sprawie...ból!

Big Bad Bastards znikają zostawiając zdziwionych Matta i Chrisa.

Backstage:Sonny Marella stoi w korytarzu i pali papierosa.Podchodzą do niego Nunzio i Chuck.

Chuck:Co Ty sobie myślisz?Tydzień temu przebrała się miarka gnoju!Pomogłeś Umadze mnie pokonać...

Sonny(przerywa mu):Troche ciszej,dziewczyny.Umaga pokonałby Cię nawet z zawiązanymi rękami.Więc odwróć się i rób swoje.

Chuck:O nie Sonny!Mam inną propozycje!

Sonny:Mam strzelić Ci w łeb czy co?

Nunzio:Powiedz mu Chuck!

Chuck:Walczymy na No Mercy!

Sonny:Znowu?

Chuck:Tym razem będzie to handicap!Ja i Nunzio przeciwko Tobie panie Marella!

Obaj patrzą na niego wyzywająco,Sonny zaczyna się głośno śmiać.

Nunzio:Z czego on się śmieje?

Chuck:Nie wiem.

Sony(próbując przestać się śmiać):Ohh,panienki...wspaniała zabawa jest z Wami.Nie moge się już doczekać No Mercy.

Nunzio:Skopiemy Cię!

Sonny:Si,si(odchodzi śmiejąc się)

Chuck:Po No Mercy nie będzie się śmiał!

Nunzio:Jasne że nie!

Match#4 US Championship Qualification Final Match

Umaga(with Armando Estrada) vs Dave Taylor

Końcówka:Dave Taylor naciera na Umage ale przyjmuje samoan drop.Zaraz potem leg drop i samoańczyk zaczyna wspinać się na top rope.

Taylor jednak wstaje,podbiega do Umagi i robi turnbuckle powerbomb!Anglik upad o pinu 1..Umaga zrzucza go z siebie i wściekł wstaje.

Anglik jednak też jest gotowy,kopie przeciwnika w brzuch i częstuje go ddt.Potem elbow drop i próba podniesiena Umagi,ten jednak wyrywa się i powala Taylora superkickiem.Robi na nim reverse sto a potem wyrzuca po za ring giant swingiem.Taylor leży przed stołem komentatorów a Umaga wchodzi na top rope...i spada na niego z wild samoan splashem!Co za akcja!Obaj zawodnicy leżą,w końcu Umaga się podnosi i wraz z Davem wchodzi na ring. Pinuje 1..2..shoulders up.Wściekł Buldożer podnosi Anglika i robi samoan spike...nie Taylor wykręca ręke przeciwnika i zakłada abdominal stretch!

Umaga szarpie się ale chwyt Anglika jest żelazny!Nagle na ring wpada Estrada z krzesłem i powala nieświadomego sędziego.Potem krzesło ląduje na plecach Taylor.Ten puszcza Umaga i pada na kolana!Przyjmuje savate kick,poźniej Estrada kłądzie krzesło na jego brzuchu a samoańczyk wykonuje wild samoan splash! Jego menedżer budzi sędziego,Umaga pinuje 1.....2............3!A więc na No Mercy William Regal będzie bronił tytułu przeciw Umadze!

Nagle pojawia się sam US Champ!Ogłusza Umage uderzeniem z kastetu,potem wykonuje Regal-plex na Armandzie,pomaga wstać Taylorowi i obaj schodzą z ringu.

Winner:Umaga

Backstage:Big Daddy V siedzi przy stole i spokojnie pochłania hamburgery.Kristal siedzi obok.Nagle pojawia się Leviathan ze swym złotym łańcuchem a ręku wraz z nim idzie Ric Flair.

Ric:Pani Kristal mamy do pani sprawe.

Kritstal:Słucham panie Flair.

Ric:Otóż los sprawił tak że jesteśmy dziś drużyną.W niedziele znów będziemy wrogami na śmierć i życie,a Levy i V będą próbowali się pozabijać ale dziś...

Kristal(przerywa mu):Rozumiem panie Flair.Chodzi o wzajemną nieagresje,tak?

Ric:Wspaniale to pani ujeła,pani Kristal.Dziś bądźmy sojusznikami i pokonajmy tych przeklętych braci.

Kristal(wstaj):Dobrze panie Flair.(podają sobie dłonie)Ale ostrzegam...jeśli Leviathan zaatakuje dziś Big Daddy'ego...kara będzie surowa.

Flair:Oczywiście,pani Kristal.

Match#5 Kane(with Victoria) & Undertaker vs Leviathan(with Ric Flair) & Big Daddy V(with Kristal)

Końcówka:V powala Undertakera i wykonuje running leg drop.Na ring wpada Kane,ale przyjmuje samoan drop.Zmienia się z Leviathanem,ten od razu podnosi Takera do demonbomb!Przerywa jednak Kane big bootem.Potem obaj bracia robią na Leviathanie irish whip...i chwytają go do double chokeslam!Mega cheer wśrod kibiców,jednak Kane spogląda na Takera,chwile mierzą się wzrokiem i Kane puszcza.American Bad Ass próbuje sam wykonać chwyta jednak przeciwnika się wyrywa i robi na nim spear!Jednak nim zdąży zrobić coś jeszcze Kane robi scoop powerslam.Pin 1..kick out!

Leviathan zmienia się z Big Daddy'm V,które na wstępie częstuje BRM kilkoma forehand chopsami.Potem pokazuje swą niesamowitą siłe podnosi mistrza w góre i wyciska kilka razy i rzuca nim o ring.Kane jednak szybko wstaje i wykonuje big boot,to jednak nie robi wrażenia na olbrzymie który z kolei atakuje BRM rolling wheel kickiem.Wchodzi na top rope i szykuje się do swojego potwornego frog splasha,podbiega jednak Undertaker i ściąga go z lin. Aplikuje mu serie potężnych uderzeń,potem wykręca ręke,krzyczy w strone publiki "Oldschool! i wykonuje swój popisowy cios.Za chwile jednak przyjmuje diving shoulder block od Demona!Leviathan podnosi Phenom i chwyta go do two handed chokeslam!Zaraz potem Kane chwyta do chokeslama! To jednak nie koniec V zaciska na BRM ręce jak do chokebomb a Taker chwyta gardło olbrzyma!Przez chwile cała czwórka stoi i zaciska chwyty,pierwszy puszcza Kane i powala Leviathana chlotheslinem,potem wraz z Undertakerem zaczynają okładać V,próbują irish swip ale to olbrzym nimi zakręca a potem robi double chlotheslinem.Olbrzym czeka aż Demon wstanie i w dwójke podnoszą Undertakera,ten jednak wyrywa im się i potężnym big bootem wyrzuca Big Daddy'ego za ring.Potem zaczyna się wymiana ciosów z Levym.Demon z głębin przyjmuje chokeslam,a Phenom przeskakuje przez liny i spada na V!W tym czasie Kane wstaje wrzuca sobie na ring Rica Flaira i robi mu chokeslam!Na to wstaje Leviathan atakuje BRM ten jednak aplikuje mu kolejny chokeslam! 1..2..przerywa....Undertaker?Tak to on!Potem sam American Bad Ass schodzi do pinu 1..2...3!Niesamowite!Phenom szybko schodzi z ringu Kane zaczyna na niego krzyczeć,obiecuje że go zabije.Undertaker mówi tylko "Rest in peace,brother"po czym....dostaje swinging side slam od Big Daddy'ego!Wściekły Kane miota się po ringu,myślać co robić.My wiemy jedno:szykuje się nam niesamowite PPV!!

Winners:Kane & Undertaker

Smackdown! schodzi z anteny![/b]

Edytowane przez Biggmac
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

1

• Biggmac

1

• JPP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jak zwykle 6+:D

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Gala rzeczywiście dobra, niezwykle obrazowo opisałeś main event, segment poprzedzający starcie się braci z Leviathan`em i V świetny :) teraz tylko trzeba poczekać do No Mercy :)