Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

John Cena wypada z gry na 6 do 8 miesięcy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

.....leże pod stołem...hah Edge zaplątał się o liny...hahh...bo bał się Jasia...

no masz racje ze Cena wygrywa wszystkie walki...terminator i wogole...spuść się na jego fotke najlepiej :D

nawet jeżeli to są żarty to nie wiem po co wam to...chyba ktoś normalny nie pisałby głupot specjalnie bo sensu w tym wiekszego nie ma...

30647399048b9a5c265ace.jpg

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

3

• evertonian

2

• IOOT_DZIKO

2

• pitbulljames

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   396
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

John Cena to prawdziwy mistrz i tak ma zostac a Orton to debil ktory ma problem z psycha a pozatym on boi sie Ceny tak samo jak durny Edge Niewiem moze widzieliscie walke Cena,Hardy,Carlito kontra Orton,Edge,Nitro to tam jak Cena dostal zmiane i wbiegl na ring to tak uciekali ze Edge sie zaplatal w liny bo sie bali z nim walczyc oni czuja respekt przed Johnem i wiedza ze go nigdy niepokonaja zreszta na tyle walk Ceny co widzialem to prawie zawsze wygrywal jest najlepszy i tyle a tytul piosenki podczas jego wejscia to

Starsza piosenka ma tytul

"World Life"

a aktualna

"My time is now"

Pozdrawiam fanow Ceny.

Widzisz Six - o tym właśnie mówiłem. To normalnie chyba jakaś plaga... :twisted: Albo exodus z Hydeparku :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Hej pitbulljames nie wiem po co te glupie docinki ale pisz co chcesz a tak wogole to denerwuje cie ze John Cena jest najlepszy ale przyzwyczaj sie ze tak bedzie Orton moze sie zesrac a go nie pokona wogole niewiem po co orton startuje do Johna aby sobie robi wstyd nawet nie idzie na niego patrzec ja poppieram TORRIE WILLSON ze Cena jest najlepszy i jak bede mial ochote to sie spuszcze na jego zdjecie pozdrawiam cie TORRIE a ty pitbulljames wez spadaj na drzewo !!!!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Dustin Rhodes nie jest zainteresowany powrotem do WWE i wskrzeszeniem starego gimmicku Goldust. W odpowiedzi na pytanie fana w mediach społecznościowych Rhodes oświadczył, że najlepszą robotę w karierze odwalił w AEW. Choć bardzo kochał tę postać, gimmick Goldust wyczerpał się i nie prowadził donikąd przed jego odejściem z WWE. „Nope! Nigdy nie dostałem tam podwyżki. Co, chcesz, żebym siedział na ławie i nic nie robił? To już nie ja. Najlepszą robotę w karierze odwaliłem z @AEW. Koch
    • MattDevitto
      Podobają mi się te postery prezentowane przez Stardom czy TJPW - fajne, z pomysłem, a nie kolejny plakat, który wygląda jak coś zrobione w 2 minuty na szybko...
    • KyRenLo
    • CzaQ
      Ten plakat wygląda jakby WWE promowało przemoc domową       A tu znowu szachy - czarne na górze, białe na dole  Jeszcze jebne jak Orton z Knightem zaczną  
    • Grok
      Claudio Castagnoli zmierzy się z dwoma pretendentami podczas swojej następnej obrony CMLL World Heavyweight Championship. CMLL potwierdziło, że Castagnoli obroni tytuł przed Euforia i Akuma w three-way matchu w Arena Mexico w ten piątek wieczorem. Mecz został ustalony po tym, jak obaj odpowiedzieli na open challenge ogłoszony przez Castagnoli. Będzie to piąta obrona Castagnoli od czasu zdobycia CMLL World Heavyweight Championship na Gran Guerrero w listopadzie 2025 roku. Dotychczas gwi
  • Dodaj nową pozycję...