Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

PTW AWARDS 2024 powered by Fantastyczne Gadżety - LECIMY DALEJ!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   5
  • Status:  Offline

PTW AWARDS 2024 powered by Fantastyczne Gadżety - LECIMY DALEJ!

GŁOSOWANIE: ZŁOCZYŃCA ROKU!

Głosujecie reakcjami. Poniżej kilka słów o nominowanych, by ułatwić Wam wybór.

Lajk - Dawid Puncher Seńko
Pierwsze lata wrestlingowej kariery pięściarza ze Szczecina okazały się niezwykle owocne i przyniosły mu wiele sukcesów. Puncher od pierwszego postawienia stopy w ringu PTW postawił sobie ambitny cel - być najlepszym i nie ma najmniejszych wątpliwości, że zrealizował ten plan w stu procentach. Prawie każdy kto stanął na jego drodze musiał przełknąć gorzką pigułkę porażki, bo dominacja genetyczna to nie catchphrase - to rzeczywistość.

Serce - Vincent Caravaggio PTW
Kiedy myślisz o największych dominatorach w PTW do głowy od razu przychodzą Puncher i Spartan, ale podsumowując ten rok nie można zapomnieć o bardzo nieoczywistym, a jednak niepokonanym przez całą karierę kandydacie. Współczesny arystokrata ma za nic konwenanse, a uprzejmość zdaje się być dla niego oznaką słabości, ale jednego odmówić mu nie można - skuteczności. Vincent mknie przed siebie nie zważając na nic i nikogo i po prostu wygrywa. Zobaczymy, czy podobnie będzie w tym głosowaniu!

Wow - Alex Brave
Niewiele osób (i to niekoniecznie tylko ze świata pro wrestlingu) wywołuje tak skrajnie negatywne emocje jak Alex Brave. Były sędzia (bardzo nie lubi gdy się o tym mówi, toteż uczyniliśmy punkt honoru z tego, by przypominać o tym jak najczęściej) spalił po drodze wiele mostów i naraził się wielu ludziom, ale zdaje się być zadowolony ze swoich wyborów, które doprowadziły go do miejsca w którym jest. Brave zwykł mawiać: "I do what I want!", a na pewno do rzeczy które by chciał zalicza się garść nagród w fanowskich głosowaniach :)

Smutek - Rust
Od swojego debiutu na Ryuconie na którym Włoch nabierał rozpędu udało mu się wygrać wszystkie walki w Polsce. Ukoronowaniem świetnego roku dla barbarzyńcy z Bergamo było zdobycie drużynowych pasów mistrzowskich na spółkę z Luką Bjornem. Jego walki to połączenie bestialskiej siły i brutalności z zaskakującym atletyzmem - i na tę chwilę mało kto jest w stanie znaleźć receptę na to dynamiczne combo!

Głosujcie już teraz i sprawdźcie poprzednie posty, by oddać głos w każdej kategorii! W niektórych kategoriach zawodnicy idą łeb w łeb - Wasze wsparcie może okazać się decydujące!

471583612_638642628488383_1021865447969566749_n.jpg?stp=dst-jpg_p720x720_tt6&_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=XssiLqAg2a8Q7kNvgHC4zZU&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&edm=AJdBtusEAAAA&_nc_gid=Ax176MiTBsYDR5HPAYd2_FH&oh=00_AYCJw83ZiuFOxEKUuWuOu54rC0z0kB4_9ewjuxQk2aLZxA&oe=67776F35

Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.

https://forum.wrestling.pl/topic/79438-ptw-awards-2024-powered-by-fantastyczne-gad%C5%BCety-lecimy-dalej/

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PTW

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• PTW

PTW 1 odpowiedź

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Najlepsza wiadomość dnia. Teraz będzie mogła nareszcie pójść do przodu.
    • MattDevitto
      Teraz tylko czekać na jakąś WMkę....
    • IIL
      Nikt się nie chwalił, także raczej rekordów sprzedaży nie pobito...   Do gali usiądę wieczorem, ale pojawiło mi się na X, że Shibata pomógł Tanahashiemu podczas walki z Evilem i jutro jest możliwa walka Shibata vs Tanahashi... :o     
    • Jeffrey Nero
      Wiecie ile biletów sprzedano bo jakoś nigdzie nie widziałem info?
    • Kaczy316
      Pierwsze show w 2025 roku, więc najlepszą gale można już mieć za sobą tego roku xD Ale zobaczmy co nam Tryplak zgotował! Zaczynamy od powtórki z zeszłego tygodnia, ale poza tym to Cody Rhodes wbija na ring! WOOOOOOOOOOOO!!! Ciekawe jak to dalej się potoczy i co wymyślą w tym story, bo walka już ustalona, ale do niej jeszcze 5 tygodniówek razem z tą, więc może być ciekawie! A NO TAK CODY MA RACJE TO JUŻ SIĘ DZIEJĘ! 3h SD JEST DZISIAJ JUŻ JO ZAPOMNIOŁ! O kurde to mnie zaskoczyli, Cody mówi o jego walce z KO, a przerywa mu DREW MCINTYRE! W moim fantasy co prawda pojawiła się walka Drew vs Cody i moim mokrym marzeniem jest właśnie Drew vs Cody o tytuł na WM i Drew wygrywający RR i pas na WM, ale to niemożliwe, chociaż WWE mnie baituje ewidentnie xD. CO JEST xD Drew przytula Kodeusza? Zaraz się dowiemy czemu xD. W sumie to nie dowiedzieliśmy się za bardzo, Drew mówi, że chcę pomóc Rhodesowi, Rhodes nie wierzy mu, a Drew mówi, żeby Cody patrzył za siebie i tutaj spodziewany był atak KO na niego i tak się też wydarzyło, był brawl lekki, ale ochroniarzom dzisiaj udało się ich rozdzielić, segment, w sumie nie wiem co mam o nim powiedzieć, taki po prostu o niczym, chyba trochę chcieli sprawdzić reakcje jaką wywołuję potencjalne Drew vs Rhodes i nie wiem czy się przekonali, segment jak dla mnie neutral, bo praktycznie nic się nie wydarzyło. Przechodzimy do walki Nakamura vs Andrade i zauważyłem, że niebieski ring zostaję i fajnie, jak dla mnie nadaję klimatu, więc na Raw może dostaniemy czerwony, co do walki, a bardziej do Nakamury to tak jak się spodziewałem, przejął pas ponad miesiąc temu i.....totalnie nic nie robi, ale to jest smutne, Knight miał ten pas wynieść na wyżyny i powoli mu się to udawało to co? Ukróćmy jego run i dajmy pas zawodnikowi, który nigdy dobrego runu nie miał z tytułem meh, ale walka z Andrade może być ciekawa. 5,5 minuty czasu w TV i jedna reklama to z 8 minut dostali Panowie, fajny pojedynek dobry i Nakamura go wygrywa budując się jako US Champion, ale po walce od razu do ringu wbija Knight i mamy brawl, w którym Knight oczywiście jest górą uuuuu ale fajny feudzik, atak za atakiem 0 innowacji 0 segmentów, świetny feud, takie tygryski lubią najbardziej xDDD Znowu nic konkretnego się nie dowiedzieliśmy pomimo, że Knight wziął mikrofon jeszcze na chwilę xD, ale scam, jednak walka bardzo fajna. Potencjalnie dostaniemy dzisiaj Legado Del Fantasma vs Pretty Deadly i ja bym to brał. DIY są niesamowici, mega mi się podoba jak manipulują Pretty Deadly xD. Michin vs Piper... Nie no ile razy ja to już widziałem, kompletnie mnie to nie jara, skip. 4 minuty walki w TV, na skipie, nie wiem co się działo, dla mnie meh. Ulala Heyman wbił na ring, zobaczmy co ma do powiedzenia! No w sumie nic nowego nie powiedział, streścił historię jak to wyglądało i że Roman razem z nim przygotowywali Solo do roli Tribal Chiefa, a ten ostatecznie zdradził i sam sobie to wszystko wziął, w sumie wypromował walkę na Raw kolejnym, więc zadanie spełnione, ale jeszcze wbija Solo! xDDDDDD co Heyman powiedział, że jest 10 sekund od sfajdania się w portki? xDDDDDDDDDDD Dobra to zrobiło ten segment. AAAAAAAAAAHAHAHAHAHA Dopiero teraz zauważyłem plakat od fana "Solo Is The Temu Tribal Chief" xDDDDDDDDDDDDDD Ale to jest złoto. No z segmentu dowiedziałem się, że po prostu Heyman ukoronuje prawdziwego Tribal Chiefa, gdyż nigdy nie okazał braku szacunku co do Ula Fali i jest godnym zaufania no fajny segmencik mega fajny, plakat i Heyman zrobili robotę oj tak, dobre podpromowanie walki na Raw. DIY vs MCMG, kurde ale co to za genericowy Theme Song dla DIY? Ja nie mogę, ale to jest kiepskie i tak genericowe no nie, to już na minus leci, ale sama walka może być mega ciekawa. Po prawie 8 minutowym pojedynku w TV i to bardzo dobrym pojedynku, a z reklamą to pewnie ponad 10 minut trwał, więc niezły czas, ale pojawili się Pretty Deadly oraz Legado Del Fantasma i przez przypadek doszło do DQ i DIY obronili dzięki temu tytuły. Generalnie nie wiem czy to była jakaś czy coś, ale po walce nagle wleciał stary Theme Song DIY, więc już sam nie wiem czy dostali nowy czy nie, ale przy wejściu jakiś nowy chyba leciał. Na backu Sami, Melo i Usosi, fajnie to wyglądało, Jey trącił barkiem KO jak odchodził "Watch Your Back" KURDE CZY TO SIĘ SPEŁNI?! CZY KO I DREW ORAZ SETH BĘDĄ W STAJNI?! Na razie tylko KO i Drew, ale może Seth też do tego dołączy, kurde no zobaczymy, wygląda to naprawdę dobrze. Lecimy Naomi vs Nia Jax o tytuł WWE Women's, nie spodziewam się tutaj dobrego pojedynku, ale liczę na cash in Tiff i chyba to się wydarzyło, bo widziałem zdjęcie Tiff z tytułem, sam sobie zaspoilerowałem xD. Około 13 minut o dziwo bardzo dobrej walki, bo oglądałem ją i czerpałem z tego przyjemność, także się nie spodziewałem aż tak dobrego pojedynku, powiem więcej, to na razie najlepsza walka na tej tygodniówce, więc no ciekawie, Nia broni z pomocą Tiffany o dziwo, która nie zdecydowała się jeszcze na cash in, ale zaraz zobaczymy, walka mimo wszystko bardzo dobra i z dwiema reklamami to nawet z 17-18 minut pewnie trwała albo i więcej, sporo. Jednak Tiffy odłącza się od Jax i atakuję ją oraz Candice, potem Pianek wykonuję KOD na Jax, Tiffy atakują Piankę i na koniec Cash In!!! Oficjalny!!! Tak MAMY TO WE GOT IT!!!! PRETTIEST MOONSAULT EVER I NEW CHAMPION!!!! TIFFY OJ TAK ALE TO BYŁO DOBRE TRYPLAK JESTEŚ GENIUSZEM!!! BRAWA DLA TIFF! W KOŃCU DOBRA MISTRZYNI ALE TO BYŁO ŚWIETNE, TIFF ROZWALAJĄCA SAMA PRAKTYCZNIE 3 OSOBY, ALE TO WYGLĄDAŁO!!! NIE WIEM CZEMU TO NIE KOŃCZYŁO TEGO SD, ALE LICZĘ, ŻE TRYPLAK PRZYGOTOWAŁ COŚ LEPSZEGO, CHOCIAŻ BĘDZIE CIĘŻKO OJ CIĘŻKO! Next Week: Shinsuke Nakamura vs LA Knight o pas United States, no może to wyjść dobrze, może Nakamura straci ten tytuł na to liczę i....to tyle z zapowiedzi no ok. Dobra to chyba Main Event The Bloodline vs Sami Zayn & Jey Uso & Jimmy Uso, to też może być dobry pojedynek. 16 minut czasu w TV i dwie reklamy to z 21 minut Panowie dostali, a nawet wydaję mi się, że więcej, ogólnie polecam dopiero od połowy oglądać tę walkę, bo pierwsza połowa to żmudne obijanie face'ów przez heeli w większości i nic totalnie się nie działo, nawet fani spali na tej walce wtedy, generalnie najlepszą walką tego show było o dziwo Nia vs Naomi i aż mnie dziwi, czemu to nie ta walka była ME tylko właśnie ten Six Man, ale no cóż jest jak jest, walka spoko, Drew się pojawił, Bloodline wygrało i w sumie tyle. Plusy: Andrade vs Nakamura Ciekawi mistrzowie WWE Tag Team W KOŃCU!!! Segment Heymana i Solo DIY vs MCMG Nia Jax vs Naomi CASH IN TIFFANY!!! Main Event Neutral: Segment początkowy Feud Nakamury i Knighta Minusy: Piper vs Michin po raz enty Nowy Theme Song DIY(chyba) Podsumowanie: Ogólnie powiem tak, uważam, że to było bardzo dobre wejście w 3-godzinne show, bardzo fajne i ciekawe walki, sporo story poszło do przodu, było też kilka zapychaczy lub totalnie niepotrzebnych rzeczy, ale no takie uroki 3h show zazwyczaj, w 2h ciężej to upchnąć chociaż i nawet w ciągu 2h się zdarzają, czuć, że jest więcej czasu, zawodnicy go dostają więcej i ogólnie uważam to za dobry ruch ze strony WWE, że przeszli na 3h SD, na tym się dużo działo, dwie walki mistrzowskie, feudy podbudowane, przyjemny seg Heymana i Solo oraz co najważniejsze czyli highlight gali CASH IN TIFFANY! No lepiej się tego nie dało rozpisać, mega dobry początek roku ze strony SD i teraz czekamy na to samo od Raw, a zapowiada się jeszcze lepiej, także ja czekam bardzo, a to SD polecam obejrzeć, w większości mega przyjemne i bardzo dobre show.  
  • Dodaj nową pozycję...