Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW Cyber promosy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ostatnio oczywiście glosno jest niezwykle na temat tego całego promosu save_us.222. Nie ukrywam, ze zaciekawilo mnie ono dosyc znaczaco. Az do tego stopnia, ze poszperalem troche w necie na ten temat. Oczywiscie, zagraniczne fora sa wrecz przesiakniete analizami tego materialu w stylu klatka po klatce i rozmyslanie nad pojedynczymi tekstami. Generalnie smieszny mnie takie podejscie gdyz na 90% te nazwy nie znacza kompletnie nic. Istotne jest samo haslo save_us.222. O ile ono wskazywalo nie bezposrednio na Jericho to jednak on byl przede wszystkim jezyczkiem uwagi. Analiz byl duzo, wszyscy je z pewnoscia znamy.

Jakby ktos jeszcze tego nie widzial (nie wierze) to link daje tutaj:

http://www.dailymotion.com/video/x32crb_saveus222

Jednak z tego samego powodu nie zalozylbym tego tematu. Na wczorajszym RAW wyemitowano nowe promo. Inne. Tym razem nosi ono nazwe 8.2.11/SAVIOR_SELF.

Tutaj do obejrzenia

Generalnie samo promo jest bardzo podobne tylko rozni sie motywem przewodnim czy owym owym 8.2.11/SAVIOR_SELF. Prosto logika najpierw pomyslalem, ze chodzi tutaj o date SS ale to zly trop. Dopiero pozniej idzie zauwazyc, ze jesli liczby zamienimy na litery wedlug ich kolejnosci w alfabecie to powstanie... HBK! Ciezko w tym przypadku mowic o jakims przypadku, zbiegu okolicznosci, w kazdym razie ja w niego nie wierze. Jakie jest wasze zdanie? Czy to HBK? Czy moze jednak Y2J? A moze obaj? A moze to wielki powrot Shockmastersa? :D

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nekrophage

7

• JPP

6

• djtusty

5

• xero

4

Top użytkownicy w tym temacie

8.2.11 = HBK tu masz racje , ale może to przypadek ... :o

Ja jednak mam nadzieje , że chodzi tu o dwóch panów...

czytałem komentarze tego filmiku.... i jeden koleś pisze , że może to będzie mecz : HBK vs Y2J to by było coś !! :D

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Heh jak to by była zapowiedź meczu HBK vs Jericho było by przednio :D

A prawdę pewnie będziemy poznawać stopniowa z każdym raw...ale sprawa jest bardzo ciekawa ;)

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

teoretycznie powinna to byc "bomba" bo skoro na necie jeszcze nie ma przeciekow to oznaczac to moze ze to bardzo pilnie strzezony przez wwe sekret

129287286446c8a666924a3.jpg

trzeba przeanalizowac ten 2 filmik a zauważyłem to

Action_WM8 = Shawn Michaels

Grand_Slam = HBK to pierwszy Grand Slam Champ

Grand_Slam = It could be Jericho too. This could mean Jerichos WCW and WWF titles.

Bat_Ass_Week1 = Undertaker with Bad Ass Gimmick

Come on! = Jericho

Video backwards = Y2J

@@@ = 222 = @@@ is on the Jerichos homepage

i zauważyłem CHAMP_HARD_EXPLO - jestem ciekawy czy to ma jakies znaczenie

BIG SHOW MOVE

10573618274737f2ee243d1.gif

Bardzo ciekawa interpretacja , ale jeszcze bardziej zagmatwała mi tą sprawę :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

są równiez skróty

SS - nie trzeba wyjaśniac

MMERSLAM - zabrakło su ...

WWF8 - stawiam na shawn

Smack - sd

i dziwne

ort.o - moze już głupieje :twisted:

[ Dodano: 2007-10-04, 19:48 ]

wpadłem na jeszcze 1 teorie save_us.222 tzn ze chris jericho wroci by 8.2.11/SAVIOR_SELF pokonac hbk - wroci by uratowac raw, ale hbk ma sie "ratowac sam.."

10573618274737f2ee243d1.gif

Znająć życie nie bedzie to ani HBK ani Y2J :P I wszyscy sie tylko klepna w głowe ze to taka kicha :P Moim zdaniem to może być też coś powiazane z bachorem Vinca ;P Jakoś zagmatwają i i sie okaże ze jednak Kennedy jest jego synem :P Nie wiem... juz za bardzo sam sie zakręciłem ale nie liczyłbym na coś mega zaskakującego. Chociaż bardzo bym chciał :) Przydał by sie jakiś bodziec pobudzający po samych skandalach i tragediach. Niech coś w koncu sie ruszy!! :D
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Myśle że rozszyfrowywanie każdego skrótu to już poszukiwanie jakiejś teorii spiskowej: :P Równie dobrze te napisy mogą nic nie znaczyć,a może przepowiadają przyszłość WWE. W każdym razie spokojnie ludzie :D
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Dajcie sobie spokoj z tymi tekstami, one nic nie znacza pewnie, trzeba sie skupic na tym co w promosach jest eksponowane czyli wiadome frazy.

JR w swoim blogu napisal, ze jezeli nie byloby to nic wielkiego to nie szykowaliby takich wlasnie promosow.. Na rezultat bedzie trzeba poczekac i nie chce na razie nic zdradzac.. Poza tym, Jericho mial sie pojawic na 2-godzinnym Impakcie, ale dwa tygodnie temu zerwal rozmowy z TNA i wowczas podpisal kontrakt z WWE, czego skutkiem na razie sa proma..

a ja wam zaprezentuję moje spostrzeżenia co do drugiego Promo :)

przeleciałem filmik w zwiolnionym tempie i w 19sek. pojawia się napis GRAND_SLAM.1 . wpisałem to w google i co zobaczyłem ? - In the World Wrestling Federation (now known as "World Wrestling Entertainment") the term "Grand Slam Champion" was originally used by Shawn Michaels to describe himself upon winning the WWF Championship, the WWF Intercontinental Championship, the WWF European Championship and the WWF World Tag Team Championship. :)

potem pojawia się też URVIVOR_RE_SKI , co można odczytać jako Survivor (Series) Return

potem widzimy także napis WM99_DVD_VIDEO2a . Wrestlemania z roku 99 to WMXV, ale na niej HBK nie walczył bo był kontuzjowany, ale na gali pojawił się. Więc to może oznaczać, że na SS HBK wcale nie musi walczyć

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

A moze tu chodzi o Rock'a wkoncu obiecal Arkowi ze wroci :D

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

A moze o Ashley Massaro :P :D która powraca z Reality ...nie to tylko wolne zarty :P

Trudno powiedziec nam cokolwiek na ten temat bo to jest zaprojektowane tak by własnei wprowadzić taką ciekawość wśród widzów zainteresowanie i zwiekszyć ogladalność Rawa oraz PPV.

oczywiście może pojawić się taka opcja iż w pewnym momecie proma te zostana przerwana i sie skończy .....

Na dzień dzisiejszy dziwnie sie to prezentuje bo w zeszłym tygodniu było wiele wskazówek i powiazań do Chrisa Jerico teraz pojawił sie motyw HBK, nie zdziwię się jak w nastepnym promo ( Prawdopodonie na No Mercy - skoro przy pierwszym filmiku przewineła sie ta data) bedzie przesycone powiązaniami z innym Wrestlerem.... pozostaje nam tylko czekac ;)

Naprawdę słabym jest ten kto uzna że jest pokonany.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Kowalski
      Women's MitB  5 minut walki i amerykańce już domagają się stołów ... ehh Jakaś ta walka taka... nie wiem, czegoś tu brakowało. Brakowało jakichś fajnych spotów, jedynie ten Devill Kiss na drabinie powiedzmy orginalny. Mami miała dwie króciutkie ofensywy a spodziewałem się że będzie tu dominować siłowo i porzuca trochę rywalkami. Zdecydowanie na plus zwyciężczyni, podoba mi się jej postać po turnie (ciekawsza niż kiedykolwiek) Domino vs kolejny typ w masce co umie skakać  Nie rozumiem po co to.  Lyra vs Lynch Znowu fajnie ringowo. W głowie sobie ułożyłem że wraca tu Bayley skopać Becky a to by oznaczało koniec tego  feudu. Na szczęście się myliłem. Na szczęście dla Lyry, bo mam obawy że po tym może przepaść. Men's money in the bank  Cena w main evencie, to pewnie coś szykują. Sklad trochę bida jak tak patrzeć po kątem zwycięscy. Knight i Rollins (dla fabuły) a reszta raczej bez szans.  I hate you! Solo vs Fatu - czekam, liczę że będzie dobra TV Gdzie Punk? Gdzie Sami? Tak płakali żeby Seth wygrał i nawet się nie pokazali - bzdura. Z jednej strony pasuje ta walizka Rolkowi (główna zła siła plus porządna obstawa) i będzie kontent a z drugiej po cholere mu ona. Dostałby walkę o pas ot tak a nawet jak nie to z taką obstawą wywalczył by ją. Szkoda w chuj LA, było kilka okazji wrzucić go w główny obrazek a tak szanse maleją z każdym miesiącem. Walka gali zdecydowanie, tylko ten zwycięzca na minus Tag Team match  Na odnotowanie zasługuje tylko końcówka. Powrót roku! Z uśmiechem na ustach kończę ten event (niewiele mi trzeba, wystarczy Ron Cena), a finish poprzedniej walki jak i ta tego nie zapowiadały. Cody pinuje Jaśka to może dostanie rewanż bez konieczności wygrywania KotR Chad Gable - MVP soboty  
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Po tym powrocie R Truth powinien dostać walkę o pas wwe na konieć kariery i ją wygrać
    • -Raven-
      1. Alexa Bliss vs. Roxanne Perez vs. Rhea Ripley vs. Giulia vs. Naomi vs. Stephanie Vaquer - walki spod znaku MITB trudno zjebać, bo to samograj. Bywały lepsze i gorsze, ale nigdy nie schodzą one poniżej pewnego poziomu i ta tutaj także mogła się podobać. Cały czas coś się działo, było kilka fajnych bumpów i mocno postawili na "młodą krew", bo bardzo często było widać Stefkę, gJulkę czy Roxi w akcji. Walizka dla Naomi to nienajgorszy wybór (choć wolałbym ją dla którejś z młodych). Zdecydowanie lepszy niż np. wygrana Ripleyki czy Alki, bo one nie potrzebują neseserka żeby je wrzucić do walk o Złoto. Fajnie mi się to oglądało. Jestem na "tak". 2. Dominic Mysterio vs. Octagon - tygodniówkowe gówno, wrzucone tu chyba tylko po to, żeby liczba walk na tym PPV nie zakrawała na kpinę. Szkoda strzępić ryja. 3. Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch - bardzo dobra walka, dynamiczna, z mnóstwem zmian przewag i świetnym rozpisaniem jednej i drugiej zawodniczki. Vala tanio skóry nie sprzedała na tle tak mocno wypromowanej rywalki, plus na koniec postawiła jeszcze swoją kropkę nad "i". P.S. Dziwne miny robi Lira, kiedy gra wkurwioną. -100 do urody kiedy tak dziamga tą dolną półą. P.S.2 Nie wiem, czy to było celowe zagranie, ale totalnie dekoncentrowały mnie gacie Vali. Nie wiem, kto wpadł na pomysł żeby ciemne galoty obszyć jasną, cielistą oblamówką, co wyglądało jakby nieopalone dupsko wychodziło jej spod majtasów 4. Solo Sikoa vs. LA Knight vs. Penta vs. Seth Rollins vs. Andrade vs. El Grande Americano - tak jak pisałem w przypadku kobiecego MITB, tego gimmick matchu niemal nie da się spieprzyć i tutaj Panowie także dowieźli. Sporo się działo, a zwłaszcza w końcówce. Dostaliśmy w końcu odwrócenie się Jakuba Wędrowycza od Sikacza, tylko wyszło to w dość mocno heelowym stylu, tak że publika najpierw propsująca Tłuszczaka, finalnie dała całej tej sytuacji dość mieszaną reakcję.  Totalnie spierdolony finisz i zwycięzca. Tam aż się prosiło, żeby Punk lub Piękny uniemożliwili Setnemu zdobycie walizki. Po co Rollkowi neseserek przy jego pozycji i obecnym pushu? Zjebali możliwość wypromowania jakiegoś nowego nazwiska. Samą jednak walkę dość przyjemnie mi się oglądało, chociaż momentami WWE przeginało z tym, że w ringu walczyły tylko dwie osoby (u kobiet rzadziej odwalali takie myki i nie waliło to tak po oczach). 5. Cody Rhodes and Jey Uso vs. John Cena and Logan Paul - gówniany main event, gdzie heele przez 80% walki pastwili się nad Yeeti, nie dając mu zrobić taga z Kodeuszem. Końcówka trochę nabrała rozpędu i koloru, ale byłem już tak zniechęcony tym starciem, że tylko odliczałem do końca. Poza tym, wkurwił mnie ten zgrzyt pomiędzy Jachem a Paulinkiem, który był tak mocno z dupy, że najlepszy proktolog by się nie dogrzebał przyczyny Serio topowi face'owie musieli dostać pomoc ze strony Killingsa, żeby to wygrać? Kto to kurwa bookował??? Reasumując - dwie dobre walki MITB i mocne starcie babek vs. słaby zapychacz i zjebany main event. Moja ocena: 3/6  
    • Psychol
      Jak Noami wchodziła na ring przez myśl przeszło mi to, że ona przecież tyle lat jest w WWE i nic konkretnego nie osiągneła. Walizka dla niej to chyba jakieś jej last dance, bo ponoć chcę zaciążyć i zająć się dzieckiem.  Seth był pewniakiem jeśli chodzi o Walizkę, spoiler był już na poprzednich tygodniówkach. Nie wiem, kto musiałby mu przeszkodzić by to było wiarygodne. Stowrzyli Bloodline 3.0 i jakoś muszą to poprowadzić by miało to odpowiedni Power. Głosy, że Seth i tak by prędzej czy później zdobył pas bez walizki są słuszne, ale show must go on...  Patrząc na skłąd samego MITB nie było tam nikogo, komu walizka by coś dała.  LA - robi tyle błędów, że mam wrażenie, że z niego zrezygnowano. Sam w tej chwili przewijam jego proma bo są nudne w tej chwili. A wcześniej się w jakimś stopniu jarałem. Trzeba zaznaczyć, że typ jest koło 40stki, więc coś jest na rzeczy. Penta - za króto jest w WWE by aż tak go wyróźnić.  Chad /Americano - Typowa komediowa postać.. Solo - program z Jacobem Ex Flairówny - kurdę sam nie wiem...    Nie mogę patrzeć na Becky po powrocie, ale trzeba przyznać, że jeszcze bardziej nie mogłem patrzeć na Val jako IC Champion bo była nijaka. Ale teraz Becky spełnia swoje zadanie i ładnie podpromowała swoją koleżankę. Run "Sethówny" nie potrwa długo co też jest spoko.  Fajny powrót Ron'a, jeżeli teraz na prawdę będzie grał kogoś poważnego to jestem za. Bo info o jego zwolnieniu było też dla mnie jakimś szokiem. Jeżeli to nie było zaplanowane wcześniej to wybrneli. Jeżeli zaplanowane, to dobrze się bawią z Markami.    Sama gala średnia. Szczerze, myślałem, że jest jakoś później... Przez ostatni czas jest jakiś natłok PPV wliczając te z NXT.   
    • Grins
      Oglądałem na żywo i tak nie mogłem spać więc odpaliłem i ogólnie gala średniak ale końcówka gali mi to wynagrodziła   R-Truth powraca Nie! Ron Cena Nie! Powraca Ron Killings!  Ale to miało pierdolnięcie chłop ma już 53 lata na karku a nadal wygląda jak młody bóg, w ringu tak samo młody bóg, no kurwa jak oni teraz w niego nie zainwestują i nie pozwolą mu na " Last Dance " to się chyba wkurwię, taki potencjał się marnował tyle lat już 2011 roku Vince mi ciśnienie podniósł jak z niego zrezygnował później była tylko jobberka a gość tylko się marnował i nawet jako jobber wpierdalał pół rosteru na śniadanie jeśli chodzi o rozrywkę... Nie no teraz niech kują żelazo póki gorące i wierze że sami fani to wymuszą bo chłop ma wsparcie fanów i to duże a zasłużył na push... Serio czy ktoś by pomyślał rok temu że R-Truth będzie jeszcze na takiej pozycji? Największą przeszkodą jest Cody bo tak można byłoby z organizować potężny program na SummerSlam z dojebanym Main Eventem, ale tak czy siak Ron Killings będzie tym co będzie dźwigał SmackDown teraz na plecach.    Rollins z walizką... Na co mu to? Na co mu ta walizka? Przecież on bez walizki może przejąć pas, mija kolejny rok a walizka trafia tam gdzie nie powinna trafić, Triple H to chyba nie lubi zbytnio tej stypulacji i walizek bo później nie wie co z danym zawodnikiem ma zrobić, a było tutaj tyle potencjalnych zawodników których można było wypromować Solo, Knight, Penta, Andrade ale nie trzeba dać walizkę gościowi który już posiadał walizkę i dzięki niej się wypromował w 2015 roku... Za to u kobiet już to wygląda całkowicie inaczej, Naomi zasłużyła na walizkę i w jakiś sposób pomoże jej się to odbudować... Ogólnie jeśli chodzi o obie walki to uważam że walka kobiet w zeszłym roku była lepsza, walka mężczyzn w tym roku też była lepsza bo więcej ciekawszych spotów było   Co do Rollinsa jeszcze to się nie zdziwię jak w dupi walizkę przez Punka albo Romana i zaś walizka pójdzie się jebać chociaż mam nadzieje że tego nie zrobią, co do Romana to już pewne że wróci na SummerSlam w nowym gmmicku i za pewnie nie jako Trible Cheef zupełnie jako nowa postać, w nowym gmmicku w którym pozostanie już Baby Face'm do samego końca, rozdział The Bloodline przeszedł do historii na WM 41 czas na coś nowego.  Jacob Fatu robi rozpierduchę na Solo  W końcu! To chyba już oficjalny face turn Jacoba który zbiera mocny pop i ogólnie jest tak mocarnie pompowany że nawet nie pozwolili mu na konfrontacje z Bronem! Ogólnie taki mały news Limp Bizkit zrobił niby nowy theme song dla Brona! Jedynym zawodnikiem dla którego zrobili theme song był Undertaker! Serio muszą widzieć w nim ogromną przyszłość że już nawet tak przepotężny zespół zrobił mu theme song, niby ma zadebiutować już w tym tygodniu na RAW  Ale wracając Solo w nowej wersji jest przekozacki, w końcu idzie go oglądać, chłop czuje luz w obecnej postaci i nie pasuje mu postać takiego poważniaka i gbura bo teraz gdy zaczął być luzakiem czuć w końcu jakąś aurę od niego i oby tego nie zmienili, co do Jacoba poskłada Solo na SummerSlam lub przegra po jakieś interwencji i tutaj w miejsce Jacoba mógłby wlecieć w końcu Zilla Fatu z przepotężnym debiutem na SummerSlam.  Becky wygrywa pas IC, w sumie wolę takie coś niż miałaby się kręcić przy głównym tytule tutaj chociaż tytuł podpromuje i ogólnie Larya została porządnie podpromowana... Ale na SummerSlam niech dadzą wygrać Laryi żeby jeszcze bardziej ją przyboostować jako mocną mid-carderkę. 
  • Dodaj nową pozycję...