Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 02 10 2007

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 02 10 2007

Na ring wchodzi Elijah Burke

Elijah – Jak wiecie muszę znaleźć sobie partnera do Tag Teamu. Myślę, że warto bo pas ma się od razu. Więc jeśli ktoś będzie chętny niech się do mnie zgłosi.

Na ring wbiega William Reagal i Dave Taylor atakują Elijaha kopią go leżącego na ziemi na ring wchodzi Mark Henry łapie taylora robi Body press Slam z ring Regal zdążył uciec. Elijha wstaje patrzy na Henrego i daje mu pas

Elijah – Mój nowy partner i ECW Tag Team Champ Mark Henry

Razem schodzą z ringu. Po nich na ring wchodzi Shane McMahon

Shane – Jak dobrze wiecie na No Mercy odbędzie się Hardcore Triple Threat Match aby wygrać trzeba spinować obu przeciwników. Ale nie o tym chciałem mówić, drugim meczem z naszego brandu będzie mecz Tommy Dreamer vs ... No właśnie kto to jest spójrzmy na ekran (Na ekranie pokazują się wszstkie akcje z zamaskowanym zawodnikiem) Tak więc spotkałem się z nim to zawodnik naszego brandu jednak prosił mnie abym nie zdradzał jego imienia w całości mogę tylko powiedzieć, że drugi człon jego imienia to Devil. Możemy spodziewać się ciekawego meczu na No Mercy stypulacja jaką zażyczył sobie Tommy Dreamer czyli Hardcore match jest aktualna i będzie obowiązywała na PPV.

Stevie Richards vs Mick Foley

Końcówka: Stevie łapie Mick i zakłada Arm Locka, Mike szybko wychodzi i kontruje sprzedaje Hard punche i wyrzuca Steviego za ring wyciąga Mr. Socko zakłada na rękę stevie pojawia się na ringu Mick chce włożyć mu rękę do ust ale Stevie schyla się i sprzedaje mu Stevie Kick zadowolony wchodzi na narożnik CrossBody ale nie trafia Mick sprzedaje Clothesline kopie przeciwnika w brzuch i Double Arm DDT wchodzi na narożnik Cactus Elbow pin 1...2...3

Zwycięzca: Mick Foley

Backstage: CM Punk spotyka w korytarzu ECW Tag Team Champów

CM – Widzę, że znalazłeś sobie partnera.

Elijah – Tak i zobaczysz, że szybko nie pozbędziemy się pasów.

CM – Ha! Stracicie je na pewno wcześniej niż ja.

Mark – Jesteś taki pewny to zmierzmy się na ringu tu i teraz zobaczysz debiut nowego teamu

CM- Jakiego nowego?

Mark – Nowego składu tak ciężko myślisz.

CM – Dobra tylko znajdę sobie partnera.

Elijah – Tylko nie próbuj żadnych sztuczek czekamy na ciebie.

Table Match

Balls Mahoney vs The Miz

Końcówka: Miz łapie Ballsa i umieszcza go w narożniku atakuje go łokciem i sprzedaje Bulldog, schodzi z ringu po stół układa go na środku ringu. Podchodzi do Ballsa sprzedaje parę Punchy w brzuch odbija się od lin atak kolanem i Neckbreaker chce podnieść Ballsa i wsadzić go na stół ale nie ma siły. Publika skanduje Balls! Balls! Mahoney wstaje i sprzedaje Punche robi Irish Wip i Clothesline, łapie Miza i wbija go w narożnik Stinger splash. Balls zadowolony czeka aż Miz się odwróci i Superkick podnosi Miza i Netcracker Suite wsadza Miza bez problemu na stół wchodzi na narożnik legDrop i wygrywa mecz.

Zwycięzca: Balls Mahoney

Backstage: Mick Foley wchodzi do gabinetu Longa

Mick – Witam pana mam pytanko.

Long- Dawaj Mick

Mick – Kiedy pan w końcu zacznie działać?

Long – Nie rozumiem o co chodzi?

Mick – o to, że zamiast robić coś w ECW to ty zajmujesz się jakimiś bzdurami.

Long – Tak nie będziesz ze mną rozmawiał

Mick – Przekonamy się?

Long – Skoro chcesz nei będziesz walczył na No mercy

Mick podbiega do Long i zaczyna go bić po chwili wbiega Shane McMahon

Shane – Mick daj spokój on nie jest już GM i nie ma tu nic do gadania.

Long – Jak to?

Shane – Masz (Daje mu kartkę) To twoje zwolnienie

Mick – Kto go zastąpi?

Shane – Ja! Czekałem dość długo swoją pracę zacznę od następnego tygodnia.

Mick – Super i co bambusie było się kłucić?!

Tag Team Match No title

Mark Henry & Elijah Burke vs CM Punk & Tommy Dreamer

Końcówka: Elijah i Mark pracowali nad brzuchem Punka od dłuższego czasu to on jest na ringu. Mark łapie Punka i sprzedaje mu Chopy, Mark idzie do przeciwległego narożnika bierze rozbieg i wbija się w narożnik Punk jednak robi unik i zmienia się z Tommym ten sprzedaje Hard punche próbuje powalić Marka Clotheslinem ale to mu się nie udaje. Wchodzi Elijah sprzedaje Dropikick łapie Tommego i odbija od lin chce sprzedać Clothesline ale Tommy schyla się i sprzedaje Body Slam Tommy pracuje nad Elijahem wbija go w narożnik i zmienia się z Punkiem ten atakuje kolanem i sprzedaje Bulldog wchodzi na narożnik Cross Body ale nie trafia Elijah łapie go Elijah Experience pin 1..2.Shoulder up Wchodzi Mark , Elijah wbija się w Tommego i bije go za ringiem Mark Henry robi Body Slam i wykonuje Splash łapie Punka i zakłada Bear Hug ten traci przytomność i sędzia kończy mecz.

Zwycięzcy: Mark Henry & Elijah Burke

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Undertaker_4don

1

• JPP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nice I znowu pierwszy :P

Hmmm.. co mogę powiedzieć ... super :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg