Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2025

Dyskusje, spekulacje, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   674
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Obejrzałem tylko walki RR, bo na więcej nie mam za bardzo ani dziś czasu ani chęci i średnio się bawiłem - może dlatego, że niespecjalnie siedzę w WWE ostatnio. Oba pojedynki niesamowicie mi się dłużyły, szczególnie ten kobiet. Nie nastawiałem się na jakieś super powroty, ale miło było zobaczyć Alexę czy Stylesa po czasie. Co do wyników:

- Charlotte była pewniakiem (jak zwykle), ale dalej nie mogę przeboleć, że musieli zapowiedzieć jej udział - jako niespodzianka zdecydowanie lepiej by to siadło...

- u panów byłem pewny do końca Jaśka, ale zaskoczyli. Czy to dobrze czy źle ciężko mi oceniać, bo nie znam za bardzo storyline'ów:P

- podczas RR dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy - nawet nie wiedziałem, że panie mają pas IC:D

Podsumowując - za parę dni nie będę pamiętał co się działo w tych walkach, ale zawsze będę mógł strzelić, że Charlotte wygrała i tym razem też się nie pomylę:shovel:

• Lubię to 2
  • Dzięki 1

---Titus O'Neil Royal Rumble Winner 2k26---

01607ef6c06a1219-1200x675.jpg.b026fb52986adbb44768d7c6b348d4f2.jpg

• Reputacja:   547

Dobra na gorąco po przewijce... 

1. Świetny początek, bo od RR pań. Dlaczego to dobrze? Bo minie trochę czasu zanim główne danie, czyli RR gości nadejdzie, bo mam nadzieję, że RR to będzie main event.

Zaczyna ambulans i walczy z #2 oLivką. Następnie Roksana Perez. Potem Walkiria, która już tak atrakcyjnie jak wcześniej nie wygląda. A może jednak? Jednak ruchałbym. Kogo nie ruchałbym? #5 Chelsea Green. Następnie B-Fab - to ona jeszcze nie zwolniona? Nilowy Bluszcz to siódemka. Następnie córka Tonyego Starka. Lash Legend... Bianca Solo Bejba its kinda krejza... #11 - jednak w końcu zrobili wyjątek  i w końcu facetów wpuszczają - Baszler wbija. #12 Wieśniara. Wygrała rok temu, więc nie ma szans. Pechowa trzynastka Sonya Diabeł. #14 Maxxxine <sex> Potem Naomi. A w ringu dalej nic ciekawego.. Jaida Parker, who? Piper Nivea. Potem Natalka po operacjach. Nieźle wygląda. Coraz bardziej się odmładza lol. Niezła reakcja. Dziewiętnasta jest Jordynne Grace. 20 ruchadło Kitowca. 21 oczko. aLexy Chaplin wraca. Duże szanse. 22 Celina. 23 Ruchadło Gałgana. 24 Stephanie Vaquer... who da fuck is that? 25 Trish. I to jest Milfa. Ładna twarz, cycek jest. Raquel. Coraz bardziej jak facet wygląda. 27... Szarlotka. Ruchawica Andrzeja. Eeee obstawiałem, że wygra, ale z numerem 27 to chyba nie za bardzo? Zanim się rozebrała to trochę czasu minęło. Ciekawe czy Andrade też tyle czasu czeka? :D 28 to jakaś żulia. 29 GRUBA. 30 kolejna niespodzianka Nikki <sex> Bella. Czyli ni ma AJ. Czyli Pancur nie wygra. 

Wygrywa Jabłecznik co obstawiłem. 

2. TT DIY vs MCMG

Pany obroniły. Przewijałem.

3. Kodas vs Owens. Nie wiem co to za pas to Kev go trzyma. 

Wbrew gimmickowi mistrz broni. Słusznie bo za krótki czas do WMki.

4. No i RR match, tylko 4 walki? WOW. 

Zaczyna Ryjek. A towarzyszDolejny latino czyli Pablo Escobar. Potem Gruby Otis, który jebie moją przyszłą zżonę Maxine. KUUUUUUUUUUUUURWA POSTA MI UJEBAŁO. Nic myszką njie ruszałem a zaznaczyło mi od początku RR matchu i wykasowało mi wsio. 

Od początku zaczyna Ryjek. A towarzyszy mu Pęto - nieźle 2 luchadorów. Następnie Charles Bronson, czyli Chad. Ma historię z Pentą, więc ma to sens.Następnie wbija Karmelek Siano. ...I Pabo Escobar. Potem Gruby Otis, który rucha moją przyszła żonę Maxine. Wbija Bron Łamacz. Tozawa. Ale zostaje zaatakowany. Może ktoś ciekawy wbije... taki chuj kolega Pasuta youtuber Ishowspeed lol Szkoda że miał koszulkę 7 a wbił 8 :D Sheamus. Ktoś pamięta jak na początku się nazywał? Dobre do quizu. 10 to Jimmy Uso.. 11 Andrzej, ale nie ten od BitchImaCow (googlujcie). Następnie Jakub Gruby. Poterm Ludwik Kajzerka. I Miziak. Joe Hendry, czyli współpraca na linii TNA-WWE przebiega w najlepsze. Romualdo. W końcu członek innego Bloodline;u jest to trzeba się nim zając. Kurde faktycznie ten theme song byłby epicki... ale tylko początek jest. Po fajerwerkach to jest taki generic jak chuj. 17 DREWniany. Fińczyk. Gość jest nieźle niewypromowany jak na pierwszego mistrza Universal i jako demon. Nakakurwa, który nie pasuje do W. 20 Jey gej. Oczko - powracający AJ. Ciekawostka - Theme song Stylowego to ostatnia rzecz jaką wrzuciłem na tablicę na facebooku na moim profilu i od tego czasu (+/- 10 lat) nie wchodziłem tam. 22 Daun.

23 faworyt. Joshua Price. Jak nie on to Punk. ...który wychodzi następny. I mamy w ringu 3 killerów, bo w międzyczasie Romuald z Ceną mają faceoff. 

25.. Syf Rollo. Czyli dajemy pełno lipnych zawodników żeby potem 4 mocnych dać pod rząd? Każdy kto podśpiewuje  theme Setha to Dałn. Dominik następny. Tacy SAAAAAMI a ściana między nami. Każdy kto podśpiewuje theme Zayna to Dałn. Ksiądz Damian. Przedostatni jest Rycerz z Los Angeles. A numer 30 toooooo Wolverine.. are you fucking kiidding me? Na koniec zostaje Jasiu i Jey. Jawny spojler. CO KURWAAA?! MIDCARDER JEY wywala legende JOHNAA? JA PIERDOLE CO ZA IMBECYLE TAM KURWA PRACUJĄ JA PIERDOLE. CHYBA FANI FROM SOFTWARE NO ŻESZ KURWA NAJGORSZY BOOKING JAKI WDIZIAŁEM OD CZASU MORTAL KOMBAT 1. CO ZA WIEŚNIACTWO AZ CAPS LOCKA WŁĄCZYŁEM. 

KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURWA.

Wiedz, że jest źle skoro mój ulubiony even oraz ulubioną walkę ever przewijam a zawsze się tym ekscytowałem. Do tego zwycięzca chujowy. a w top 3 był Logan Paul. Idź pan w chuj. Wychodzi na to, że będzie powótrka Jey vs Guntha gdzie tne piewszy w końcu wygra złoto (ha tfu) oraz Cody/Punk oraz Cena Orton part 2923. Jebać WWE.

Nawet przewijając na kacu jestem zły. 

• Lubię to 3
  • Dzięki 1
  • Haha 3
  • Zmieszany/a 1
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

29 minut temu, CzaQ napisał(a):

KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURWA.

Eksperta to aż miło posłuchać:D

Ale mimo wszystko jestem zaskoczony, że taki znawca tematu nie kojarzy Stephanie Vaquer czy Jaidy Parker - bynajmniej nie chodzi tu o skille:P

• Lubię to 1

• Reputacja:   649
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android

Cagematch.net wydaje się bardzo łaskawy w ocenianiu wczorajszego RR:
image.png

:diabel:

Najlepiej oceniana walka: Cody vs. Owens - 7.67/ (124 głosów)

RR Kobiet - 5.73 (158 głosów)

RR Mężczyzn - 4.76 (137 głosów)

#DIY vs MCMG - 5.69 (123 głosów)

• Dzięki 1

Jutro tak:

hq720.jpg.2d5ac11f52b627c0249567dce95d780e.jpg

• Lubię to 1
  • Haha 2
  • Smutny/a 1

• Reputacja:   247

image.thumb.png.fc3748ed60dc3429416e4807ebcf9409.png

Tyle na temat tego Rumble. :doublefingers:

Tak serio, to RR match technicznie był zły. Pierwsza połowa walki wyglądała dosyć sprawnie i interakcje między Pentą i Reyem zachęciły na konkretny single match w przyszłości... WrestleMania 41? Oby. Później zaczęło się jednak robić dosyć słabo - odniosłem wrażenie, że te 2 minuty między wejściówkami to też jakiś kayfabe, bo jak wchodził Cena, Punk i Rollins, to praktycznie wbijali do ringu zaraz po sobie i walka została jakby zatrzymana na kilka minut. Logan Paul jako ostatni entrant to epicki heel turn move - liczyłem na Kroka jako czarnego konia (byka?) tej walki. 

Jey F'n Uso wygrał. Pariodia, ale za rok będzie lepiej... czek, za rok ta gala będzie w Arabii Saudyjskiej... :leo:

Cody vs Owens nawet dobre mimo wyniku znanego z góry. Ten końcowy Alabama Slam na drabinkę miodnie sprzedany przez Kevina. Hardkur Holly byłby dumny. :lol:

DIY/MCMG bardzo mi się podobało, ale niestety widownia miała to w dupie. 

Ogółem słabo. Rok temu było o wiele lepiej. Za rok czekają nas yeetujące turbany. Nic tylko łapać za pilota i wyłączać telewizor. :D 

• Lubię to 3
  • Haha 3

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

9 minut temu, DarthVader napisał(a):

Jey F'n Uso wygrał. Pariodia, ale za rok będzie lepiej... czek, za rok ta gala będzie w Arabii Saudyjskiej... :leo:

Już się nie mogę doczekać aż Mansoor wróci i jako #30 wbije i wygra to gówno.

@ MattDevitto Ja już dzisiaj tak wyglądam po wczorajszej masakrze ;d

Edytowane przez CzaQ
  • Haha 2
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

12 minut temu, DarthVader napisał(a):

czek, za rok ta gala będzie w Arabii Saudyjskiej... :leo:

Kompletnie o tym zapomniałem:D To dopiero będzie cyrk jak za $$$ zaczną pojawiać się emeryci na kilka minut...może też Flair wygra, ale tym razem OG?

• Reputacja:   239

1. Kobiecy RR w telegraficznym skrócie:
- Zielona już chyba zawsze będzie miała rolę żeńskiego R-Trutha, czyli niedojeba w spódnicy
- #10 Bi-Anka... w końcu ktoś konkretny (będzie czyszczenie ringu), bo do tej pory wiało kompletną chujnią i sztampą (ktoś wchodzi, 80% czasu demoluje wszystkich, a później trochę chaosu i wjazd kolejnej dupery)
- Bayley... nadal zero konkretnego czyszczenia ringu... Ciekawe pod kogo przygotowują ten tłum w ringu, który jest już zapchany jak dupa przy zatwardzeniu.
- #18... jesteśmy poza połową, a tu nadal to samo sztampowe gówno. Zajebiście :oczy:
- Jordynne Grace. Dobry wjazd i siłowa popisówka. Nadal jednak nie mamy nikogo, kto konkretnie wyczyściłby ring
- Powrót Blisskiej zawsze na propsie, ale chuja to wniosło do samego turnieju RR
- Do samego końca same old shit. Jedyny plus to mocne rozpisanie dziewczyn z NXT
- Wygrywa Flara. Geeez, dopiero co wróciła, a już ją pchają do pasa :oczy:

2. #DIY (Johnny Gargano and Tommaso Ciampa) (c) vs. Motor City Machine Guns - przyjemna dla oka walka, ale jakoś nie potrafiłem się w nią mocniej wkręcić. Niby ringowo wszystko było ok, ale finalnie za tydzień nie będę nawet o niej pamiętał. Nie było tam nic, co na dłużej zapadłoby mi w pamięć.

3. Cody Rhodes (c) vs. Kevin Owens - nic specjalnego jak na możliwości robienia Ladder Match'y przez WWE. Kilka ok bumpów, multum chaosu i baardzo wolne tempo. Ani przez chwilę nie próbowali tu oszukać widza, że Owens może wyjść z tego z pasem. Ni chuja nie wciągnęło mnie to starcie.

4. Męski RR w telegraficznym skrócie:
- solidna para na początek. Mysterio i Penta... Powinien być ogień na starcie
- Fajnie, że przynajmniej od strony ringowej pierwsze 7 wejść było spoko i było na co popatrzeć (w przeciwieństwie do tego, co odjebali u bab)
- Kurwa, wpuszczają jakiegoś Youtubera zamiast Tozawy, który dostał blachę od Karmelowego? Serio? Szkoda, że nie jakiegoś grubasa z pierwszego rzędu. Jak mnie wkurwia zajmowanie miejsc w RR przez takie osoby kompletnie z pizdy :oczy:
- No i fajnie, że Bronek zdemolował pajaca. Szkoda tylko zajętego miejsca w RR
- Jakub Grubasu wbija na pełnej kurwie. I o to chodzi! Tak to powinno być rozpisane
- Kaiser, pierwszy "inteligent", który skumał, że im później wejdziesz do ringu, tym krócej będziesz musiał tam być, żeby wygrać. Zawsze rozpierdalają mnie ci wszyscy zawodnicy biegnący na pełnej do ringu:classic_laugh:
- Hendry... Ciekawe jak rozpiszą Mistrza TNA? Osobiście wolałabym w takim turnieju zobaczyć Moose'a.
- Romek już z #16? Ciekaw jestem, czy dadzą Grubasu wyjebać Pięknego, czy pójdą po sztampie?
- Bronek ma lepszego Speara niż Romano, ale co z tego, skoro po przyjęciu, Rzymek jest jeszcze w stanie wyjebać z ringu Breakkera?
- Bardzo dobry wystę Penty. Długo wytrzymał i pokazał sporo niezłych akcji.
- Brązowy wywala Jakuba? Serio? Nie żeby Strowman był jakimś leszczem, ale przy obecnym wypromowaniu, to wg mnie powinno to pójść w drugą stronę.
- Mocna obsada w końcówce pod kątem star poweru
- Bardzo dobre starcie pomiędzy Rollkiem i Rzymskim
- Paulinek wypierdalający Punka (który notabene chuja w tym turnieju pokazał i niemal nie było go widać). Jak ty mnie blondas teraz zaimponowałeś... :twisted:
- Trochę słabo rozłożyli akcenty, bo jak pozostała finałowa trójka, to zwycięzca mógł być tu już tylko jeden (a więc finał bez większej dramaturgii).
- O kurwa, jednak Jey Uso... No to mnie tutaj zaskoczyli na maksa. Widać, że mega teraz stawiają na YeetMana i podejrzewam, że nie skończy bez pasa na WM-ce. Dokładnie to samo powinno być rok temu z Rycerzem, ale tamto momentum Knighta przespali i ten pociąg już odjechał.

Reasumując - poza męskim RR, który oglądało mi się od początku do końca na prawdę dobrze (od strony ringowej) - całą resztę można było spokojnie olać, a zwłaszcza babski RR, który był tak chujowy, że aż w dupie boli. Moja ocena 2,5/6.

• Lubię to 5
  • Dzięki 1

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   647

Od NXT: New Year's Evil nie oglądałem wrestlingu, więc oczekiwania miałem zerowe.

Royal Rumble 2025

Plusy Gali:

Kompletnie zapomniałem, że podczas owej gali będzie mi dane parę razy posłuchać po raz tysięczny utwór mojej ukochanej artystki, więc brawo WWE za taki wybór.
Walka Blondas vs. KO bardzo mi się spodobała.
Fenomenalny powrócił. No i theme prawidłowy.
Seth trochę podymił.
Znośna reakcja na Grace plus jej włosy. Motyw z Piper też spoko.
Kosmiczna reakcja na powrót Lexi. Zawsze miałem jakąś skrywaną słabość do tej zawodniczki, więc się cieszę. Mam tylko nadzieję, że nie pójdzie to w pewnym kierunku, którego wołałbym nie widzieć.
Roxanne w finałowej dwójce. Niesłychany talent. Bardzo miło.

Coś się jednak uzbierało. Czyli nie było tak źle.

• Lubię to 5

AVM.png

Tak się zastanawiam... czy był kiedykolwiek we współczesnym WWE jakiś bardziej chujowy zwycięzca RR matchu niż Jey Uso?

• Lubię to 2

28 minut temu, CzaQ napisał(a):

Tak się zastanawiam... czy był kiedykolwiek we współczesnym WWE jakiś bardziej chujowy zwycięzca RR matchu niż Jey Uso?

reigns-rock-bloody.gif

• Lubię to 3
  • Dzięki 2
  • Haha 2

• Reputacja:   48

32 minuty temu, CzaQ napisał(a):

W 2023 i 2024 xD

• Haha 2

11419143584d2847a0e25f5.jpg

• Reputacja:   247

Nie no, było już gorzej...

the-fact-alberto-de-rapistio-won-a-royal

• Haha 4

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

• Reputacja:   520

Jak można mówić, że Jey jest słabym zwycięzcą patrząc po reakcji fanów na niego i tego jak sprzedaję się jego merch nie ogarniam, WWE zrobiło dobrze fanom, ale mamy narzekanie, bo Jasiu nie wygrał, a jakby Jasiu wygrał to też płacz by był, bo to jest ten sam case co Charlotte, jemu ta wygrana kompletnie nie była potrzebna, a tak to będzie miał ciekawszą drogę do potencjalnej walki o tytuł, wracając do Jeya nie nie jest on złym zwycięzcą, reakcja na niego tylko to potwierdza i to, że jest top 1 babyfacem w federacji mimo wszystko, tak top 1, bo gość to biję się z Codym o to kto sprzeda więcej merchu i to nie jest, że Cody jest na 1, a Jey go goni tylko co chwila jest zamiana raz Jey na 1 raz Cody, o złym wyborze i zwycięzcy to można mówić w wielu przypadkach, Batista 2k14, Reigns 2k15, Triple H 2k16(Bo pod story z Romualdem) Lesnar 2k22(Bo też story z Romualdem) Ale na pewno Jey nie jest złym wyborem, nieważne co twierdzą ludzie w internecie to sprzedaż merchu oraz reakcje mówią same za siebie i na Raw usłyszymy zapewne piękne "You Deserve It!"

• Lubię to 1
  • Dzięki 2

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)