Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

WWE Royal Rumble 2025

Dyskusje, spekulacje, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   83
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

W dniu 19.01.2025 o 12:53, Grins napisał(a):

oni razem z Cole nie pasują do stolika komentatorskiego... Niestety nikt nie przebije duetu Ross i Lawler

Nieeee no, z częścią się nie mogę zgodzić - Cole, od kiedy mu Vince nie wrzeszczy do ucha, robi zajebistą robotę. Mógłby tylko czasem się przymknąć i dać momentowi jakoś wybrzmieć, zamiast go zagadywać. A Pata też nie lubię.
A co do Rossa i Lawlera to się zgodzę tylko z tym, że JR był super, a Lawler po 2 minutach gadania o cyckach i dupach zaczynał być przewidywalny, nudny i po prostu męczący. Potrafił wciskać te wstawki nawet do walk facetów, no ale cóż - pewnie znak tamtych czasów :D 

6427638215a28716991f4b.jpg

• Reputacja:   229

11 godzin temu, IIL napisał(a):

Coś w tym jest. Według plotek...

FB_IMG_1737500342632.jpg

Flair mógłby w sumie zaspokoić chęć powrotu wylatując szybko z ringu... :lol:

W sumie, to dla takich legend pojawianie się żeby zrobić jakiś taunt i za chwilę wylecieć to nawet dobry patent... Gala jest na stadionie, więc akurat żeby po rampie na wózku się dokulać na ten ring...:diabel:

Edytowane przez DarthVader

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

• Reputacja:   315

12 godzin temu, Tomos napisał(a):

Nieeee no, z częścią się nie mogę zgodzić - Cole, od kiedy mu Vince nie wrzeszczy do ucha, robi zajebistą robotę. Mógłby tylko czasem się przymknąć i dać momentowi jakoś wybrzmieć, zamiast go zagadywać. A Pata też nie lubię.
A co do Rossa i Lawlera to się zgodzę tylko z tym, że JR był super, a Lawler po 2 minutach gadania o cyckach i dupach zaczynał być przewidywalny, nudny i po prostu męczący. Potrafił wciskać te wstawki nawet do walk facetów, no ale cóż - pewnie znak tamtych czasów :D 

No właśnie mi chodzi tutaj bardziej o Rossa, moim zdaniem nie będzie już tak drugiego dobrego komentatora jak on, w erze Attitude robił kawał dobrej roboty, później też... Mi się ogólnie dobrze słucha Cole'a, razem z Graves'em, tak samo Barretta też mi się dobrze słucha, a do Pata nie potrafię się przekonać jeszcze na początku jakoś dało radę go słuchać i nie był tak irytujący ale teraz to masakra i te jego wejściówki jakby nie wiadomo jaką był personą w świecie Wrestlingu ale jak @ MattDevitto  pisał Hamburgery go lubią i dlatego jest tak mocno wciskany do gardła, bo liczy sie siano i wyświetlenia. 

2 godziny temu, DarthVader napisał(a):

W sumie, to dla takich legend pojawianie się żeby zrobić jakiś taunt i za chwilę wylecieć to nawet dobry patent... Gala jest na stadionie, więc akurat żeby po rampie na wózku się dokulać na ten ring...:diabel:

To jeśli ma się pojawić ktokolwiek z tej trójki, to tylko Foley reszty nie chce widzieć :D Ale pojawi się Goldberg który za pewnie wypchnie Gunthera :hbk: wróć Gunthera nie będzie w RR MATCHU przecież ma pas XD

Edytowane przez Grins

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   41

Co do komentatorów. Dla mnie Cole właśnie od przejęcia sterów przez Huntera jest top. Nawet niekiedy te za bardzo sztuczne przesadzone reakcje mi nie przeszkadzają. Pata nie znoszę i najlepiej nigdy w życiu bym już go nie słuchał. Jestem za młody, żeby oglądać erę Attitude więc o duecie Lawler & Ross się nie wypowiem, ale jak Lawler komentował później to nie dało się go słuchać. 
A i jeszcze po mojemu niedoceniony Vic Joseph. Nie oglądam NXT od dawien dawna, ale lubię jego komentarz, głos i ekspresję. On razem z Colem byliby super duetem. Jest właśnie w obiegu jeszcze Graves który nie ma jakiejś potężnej ekspresji, ale bardzo przyjemny jest do słuchania i ogólnie na plus. Nie dziwię się, że się wkurzył zastąpieniem go tym pajacem MCAfeem. Typ jest asłuchalny.

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

13 godzin temu, Tomos napisał(a):

pewnie znak tamtych czasów

Jak Heyman komentował z JRem to był normalny i to był dużo lepszy duet niż z Lawlerem.

A jeżeli chodzi o Rumble męskie to fajnie się zapowiada, nie tak jak przez ostatnie parę edycji gdzie wiadomo było że wygra Cody + ladder match z Owensem powinien być bangerem

• Reputacja:   235
  • Urządzenie:  iPhone

Z modern ery trochę mi brakuje Mauro Ranallo, ciągnął erę Black i Gold w NxT dość ładnie 

wrestlers-on-the-road.jpg

W dniu 22.01.2025 o 15:16, HeymanGuy napisał(a):

Z modern ery trochę mi brakuje Mauro Ranallo, ciągnął erę Black i Gold w NxT dość ładnie 

O właśnie mocno go nie docenili, był świetny i z chęcią zobaczyłbym go z powrotem za stolikiem komentatorskim. 

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   644

Po SD:

Do kart ppv dodano:

WWE Tag Team Championship 2-out-of-3 Falls match

DIY (c) vs. Motor City Machine Guns

Poza tym powraca:

I tylko nasuwa się pytanie:

Czy naprawdę muszą zapowiadać POWRÓT? Niespodzianka byłaby lepsza....

• Lubię to 1

:cornett:

• Reputacja:   235
  • Urządzenie:  iPhone

Nawet mi się nie chciało do tego odnosić w temacie SD...

wrestlers-on-the-road.jpg

Godzinę temu, MattDevitto napisał(a):

Po SD:

Do kart ppv dodano:

Poza tym powraca:

I tylko nasuwa się pytanie:

Czy naprawdę muszą zapowiadać POWRÓT? Niespodzianka byłaby lepsza....

Oni to muszą każdą niespodziankę spierdolić, Hunter już niczym się od Vince'a nie różni, albo telefonicznie Vince napierdala zięciowi co ma robić dlatego taki pasztet czasami wychodzi, co jak co długo jej nie było więc jej powrót jako niespodzianka byłby całkiem spoko, ale po co lepiej zapowiedzieć i spierdolić niespodziankę tradycyjnie.

Godzinę temu, MattDevitto napisał(a):

Po SD:

Do kart ppv dodano:

Jeśli tego nie spierdolą to może być walka roku i mocny banger, ale nie nastawiam się dobrze wiemy jak to z WWE bywa. 

• Lubię to 1

• Reputacja:   6

Imo dlatego to zaspoilerowali, bo główną niespodzianką w tej walce ma być ktoś inny (AJ? Alexa?), a Charlotte i tak każdy się spodziewał.

• Lubię to 1

1 minutę temu, pwjay03 napisał(a):

Imo dlatego to zaspoilerowali, bo główną niespodzianką w tej walce ma być ktoś inny (AJ? Alexa?), a Charlotte i tak każdy się spodziewał.

Spoko - tylko, żeby potem nie było tak, że ostatecznie w walce kobiet nikt znaczący nie powróci i obróci się to przeciwko nim:icon_wink: Niespodzianka jest zawsze lepsza, zwłaszcza, że zgaduję, iż taki przeciętny 9-letni Jack nie do końca może spodziewać się Charlotte:P Po co psuć młodym radość z tego co najlepsze w RR.

• Reputacja:   6

11 minut temu, MattDevitto napisał(a):

Spoko - tylko, żeby potem nie było tak, że ostatecznie w walce kobiet nikt znaczący nie powróci i obróci się to przeciwko nim:icon_wink:

Bardzo możliwe że tak będzie xd

No chyba że w męskim RR ma powrócić jej stary i nie chcą nas szokować dwoma Flairami jednego dnia :classic_biggrin:

• Lubię to 1
  • Haha 3

A więc już w niedziele jedna z moich ulubionych gal, karta wygląda całkiem dobrze, jedyny plus Huntera to właśnie te karty które nie są przepełnione i każda walka ma jakąś historię przez co dobrze mi się to ogląda, ogólnie wydaje mi się że ten RR Match mężczyzn może być najlepszym RR Match'em od dawna, nie napalam się jakoś bardzo ale wierzę że ostatnia 4 która zostanie w ringu to będzie mocne rozdanie i każdy będzie miał szansę wygrać RR Match dlatego warto obejrzeć.

• Men's Royal Rumble Match: Muszę przyznać że czekam na ten match, jest tutaj jedna wielka nie wiadoma kto to może wygrać bo kandydatami są Cena, Roman, Punk, Orton to jest właśnie ta czwórka która powinna zostać na sam koniec w ringu, byłby mega emocje! Można rzec że byłaby to najlepsza końcówka Royal Rumble Match'u w historii i na prawdę liczę na to że Hunter nie da dupy i to zabookuje, tutaj nawet wygrana Punka by ucieszyła bo każdy dostałby swój moment, Orton wypierdala Cena lub na odwrót co byłoby podbudową pod ich program i finalną walkę z Randy'm, Punk wyrzuciłby Roman co też już byłoby podbudową pod ich potencjalnym program w tym roku, więc obstawiam że na samym końcu zostałby Cena z Punkiem, no i tutaj właśnie Punk okazałby się górą :) Cena ta wygrana nie jest potrzebna, ale już Punkowi tak i wydaje mi się że Hunter obiecał to właśnie Philowi że da mu wygrać RR Match i ten upragniony Main Event na WrestleManii pewnie pierwszego dnia, bo to niemal niż pewne że Punk będzie w Main Evencie albo pierwszego albo drugiego dnia a na szali będzie tytuł, a to co zobaczyłem ostatnio na RAW to mam wrażenie że on nie ruszy na Gunthera a właśnie na Cody'ego jak już wija walki z The Rockiem opadła to nie ma lepszego kandydata a na powtórkę z Romanem to raczej fani dostaną kurwicy. 

Powroty:  No tutaj mam nadzieje że ta umowa z TNA będzie do czegoś za obowiązywać i zobaczymy Joe Hendry'ego, Jeffa Hardego, może Eddie Edwards, Sami Callihan też byłby dobrą opcją, ogólnie myślę że Matt Cardona ma największe szanse na powrót i fajnie by było jakby podpisali z nim umowę ktoś taki jak Cardona jest potrzebny w mid-cardzie, a co do legend to obstawiam X-Paca bo pojawił się ostatnio na RAW, ale ogólnie jakoś mi to bez różnicy czy ktoś zadebiutuje czy powróci obecny roster WWE tak się dobrze prezentuje że powroty, debiuty mi są obojętne, jednego pewniaka po WrestleManii już mamy jako powrót Malakai Black :) 

• Women's Royal Rumble Match: No ta walka powinna być jako rozgrzewa czyli najlepiej jakby dali to jako opener, tutaj już powroty popsuli, idealny moment aby Flair wbiła i dostała niezłą reakcję ale po co lepiej zapowiedź z wyprzedzeniem, ogólnie ona jest moją faworytką bo to niemal niż pewne że stoczy walkę ze Stratton na WM, ogólnie Alexa za pewnie nie powróci bo coś tam z jej kontraktem jest nie tak, tak samo Becky też raczej nie powróci, dostaniemy debiut Jordynne Grace która może zagościć już na dłużej w WWE, ale pewnie dwa debiuty lub powroty z TNA mogą się tu znaleźć, trzeba jakoś zapełnić ten Royal Rumble Match. 

• Cody Rhodes (c) vs. Kevin Owens Undisputed WWE Championship Ladder Match: Ta walka byłaby zajebista gdyby z góry nie była przesądzona, albo odwalą jakieś fikołki i Owens wygra pas i dostaniemy Orton vs Owens z pasem w tle na WM ale niestety jest to nie możliwe i jakoś w to nie wierzę chociażby może to się skończyć Triple Theartem Matchem na WM, tutaj można wiele scenariuszy rozpisać ale w każdym może wygrać Cody niestety... Owens robi na prawdę dobrą robotę, ale wieczne przegrywanie też jest bez sensu bo nigdy już nie będzie wiarogodnym przeciwnikiem, a może HBK coś tu odwali? Co by zwiastowało go uwikłania w to story na dłuższy czas, nie wiem kompletnie... Mam nadzieje że ta walka nie skończy się kolejną czystą wygraną Cody'ego bo to już będzie na prawdę chujowe i nudne.

• #DIY (Johnny Gargano and Tommaso Ciampa) (c) vs. Motor City Machine Guns (Alex Shelley and Chris Sabin): Nie no ta walka może skraść show jeśli tego nie spierdolą, dwa dojebane tag team'y to nie może się nie udać tutaj musi być 5 gwiazdek chociaż dobrze wiemy jak to w WWE bywa ale obym się mylił, tutaj wynik nie jest ważny, tutaj ważne jest to co zobaczymy w ringu :) 

4 walki to dość mało ale chyba najwięcej czasu zostanie poświęcone na RR Match, karta wygląda na prawdę dobrze i oby sama gala była okej, ale znając WWE i tak coś tam spartolą. 

• Lubię to 2

9 minut temu, Grins napisał(a):

4 walki to dość mało ale chyba najwięcej czasu zostanie poświęcone na RR Match, karta wygląda na prawdę dobrze i oby sama gala była okej, ale znając WWE i tak coś tam spartolą. 

Wczoraj nawet sprawdzałem i rok temu też były 4 pojedynki w karcie - korzystają, więc już ze sprawdzonej formuły:icon_wink:

• Lubię to 1