Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 41

Dyskusje, spekulacje, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Wypada tylko mieć nadzieję , że WWE nauczyło się już na swoich błędach i nie zrobi takiego jak 30 lat wcześniej. W tym roku mija 30 rocznica WM 11 gdzie celebryta (co prawda futbolista ale nadal nie wrestler) Lawrence Taylor nie tylko wystąpił w main evencie to jeszcze wygrał z Bam Bam Bigelow'em.

Edytowane przez Mankind89
  • Lubię to 1

1398873554496dcab003a02.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 30 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 173 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 851 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #103 Data: 05.02.2025 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: College Park, Georgia, USA Arena: Gateway Center Arena at College Park Publiczność: 2.718 Format: Taped Data emisji: 13.02.2025 Platforma: ROHWrestling.com Komentarz: Caprice Coleman & Ian Riccaboni Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
    • KyRenLo
      A co wybierasz się? Uso powinien być Charlotte Flair: Nie ma wyjścia. Zresztą Charlotte, jako ta zła zawsze była dużo lepsza w oglądaniu. Czyli jedna walka kobiet o złoto już chyba zaklepana.
    • HeymanGuy
      AEW Dynamite - 05.02.2025 Wyzwanie Cope'a i White'a dla Death Riders: Gdy gala zaczyna się od dymów na parkingu i brawlu w różnorakich miejscach, można szykować się na coś większego. Cope za cel od kilku tygodni obrał sobie pas Moxleya, ale ten nie zamierza mu go tak łatwo oddawać, przy tym wszystkim macza palce Jay White - no i z tego tytułu dostajemy Brisbane Brawl - brzmi obiecująco. Czy to było dobre otwarcie gali? No dobre, ale Ospreay i Omega zrobili to lepiej ostatnio, niemniej jednak segment na plus. Ciekaw jestem nawet nie tego Czy Jay White wbije Cope'owi nóż w plecy - ciekaw jestem kiedy to zrobi? Pasowałoby to do jego stylu mocno, tęsknię za Whitem z New Japan, on musi wrócić. Will Ospreay vs. Mark Davis: To, że Ospreay tu wygra było oczywistą oczywistością, ale to jak wprowadzono Davisa do DCF było co najmniej dziwne. Davis był przeciwko Callisowi przez bardzo długi okres czasu i teraz nagle jest jego gościem? Fuck logic AEW, już któryś raz w ostatnim czasie, i to tak bez ogródek, sama walka wyszła okej, ale kłuje mnie w oczy brak konsekwencji w budowaniu story w Khanlandzie. Jedyna nadzieja w tym, że Davis zdradzi DCF na rzecz Omegi i Willa, wtedy cofnę się do tego wywodu i przyznam rację Tonemu. The Gunns/Hurt Syndicate: Gunnsi wracają w dość sporym stylu, ale od razu było widać, że skazani są na pożarcie, bo nie ma się co oszukiwać, Gumiś i Benek nie są gośćmi, których pokonuje się na starcie, jednakże z drugiej strony dobrą wiadomością dla braciaków jest to, że nie muszą przez pare tygodni od powrotu obijać jobberów, bo to dla tak wypromowanych i z takim stażem w AEW gości jest przeżytek. Don Callis Family vs. Hounds of Hell: To był istny banger, nie spodziewałem się takiej walki po zwykłym odcinku Dynamite. Stara, dobra szkoła wrestlingu polegająca na tym, że jak nie potrafisz za bardzo zaciekawić storylinem, to pozwól chłopom robić w ringu to co chcą i potrafią, bez limitów jak to się mówi - tutaj to zagrało. Brody King wygląda jak pieprzony potwór i mega dobrze to sprzedaje, a Takeshita i Fletcher stabilnie, na swoim ponad przeciętnie wysokim poziomie. MJF/Dustin: Za każdym razem jak starszy z Rhodesów wchodzi do ringu pokazuje klasę, to jaki oldschool bije od tego gościa to jest wystarczający powód myślę dla Khana, aby go u siebie trzymać, choć moje zdanie jest takie, że Cody skorzystałby na Dustinie w WWE, ale to nie o tym. MJF jak zawsze - genialny, teksty trafne w stu procentach, wkurwia wszystkich i prawie obskakuje za to oklep - no i mi się to na swój sposób podoba.  Toni Storm vs. Queen Aminata: Toni Storm jako cosplay Mariah May sprowadza mnie do jednego wniosku - one muszą być bliźniaczkami, naprawdę ciężko mi rozpoznać czasem która jest która. Jakby w ringu ubrali je tak samo - naprawdę miałbym problem z ich rozróżnieniem. To było na tyle dziwne i tajemnicze, że aż zajebiste. Nie była to walka wieczoru, nie był to 5-star, ale jeśli patrzeć gimmickowo - to naprawdę dowiozło. Swerve Strickland vs. Ricochet: Ja szczerze nie wiem, czy jest sens abym ja tutaj coś dodawał do tego - to po prostu trzeba obejrzeć, dziwne że nie poczekali z tym do Australii. Panowie zdecydowali się wstając wczoraj z łóżek, że zrobią to co potrafią najlepiej na zwykłej tygodniówce, pozytywna niespodzianka, bo panowie poszli na całość. Walka kompletna - brutal, technika, near-falle i to poczucie, że oni się nienawidzą w hooy, ale szanują to, jak jeden i drugi zajebiście walczą. AEW nomen omen odpaliło dziś w pewnym znaczeniu Dynamit  Ale żeby nie było, paru decyzji za bardzo nie rozumiem, najbardziej tej z Davisem i Callisem, jednakże gala mi się podobała i Grand Slam dzięki niej zapowiada się jeszcze lepiej. Ricochet vs. Swerve to zdecydowanie must-see na ten tydzień, nawet dla kogoś kto AEW za bardzo nie ogląda. Dustin o dziwo też był jasnym punktem tego show w moim mniemaniu, a w ringu coraz lepiej prezentują się Hounds of Hell. Nie podoba mi się za bardzo to co jest robione z Casterem, nie wiadomo do czego to zmierza i w ogóle mam wrażenie, że każda decyzja co do jego postaci to strzał poza tarczę. AEW nadal pokazuje, że mimo paru dziwnych rzeczy, nadal potrafi zadowolić i ja to kupuję.
    • IIL
      Potwierdzono daty CM Punka w nadchodzącej trasie po Europie: Belfast - March 22 Nottingham - March 23 Vienna - March 29 Amsterdam - March 30 CM Punk Announced For WWE European Tour WWW.WRESTLEZONE.COM WWE announced that CM Punk will be at multiple shows on their Road to WrestleMania tour in March.   Oczywiście zabrakło Raw w Brukseli... 
    • Mankind89
      Wypada tylko mieć nadzieję , że WWE nauczyło się już na swoich błędach i nie zrobi takiego jak 30 lat wcześniej. W tym roku mija 30 rocznica WM 11 gdzie celebryta (co prawda futbolista ale nadal nie wrestler) Lawrence Taylor nie tylko wystąpił w main evencie to jeszcze wygrał z Bam Bam Bigelow'em.
  • Dodaj nową pozycję...