Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 41

Dyskusje, spekulacje, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   700
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

7 minut temu, Grins napisał(a):

83158653007-wm-set.jpg?crop=2047,1152,x0

Zaprezentowali Stage WrestleManii 41, muszę przyznać że jest nostalgia do WM 25 i 21 :P 

Mi to przypomina z kolei stage z WrestleManii 22:

does-anyone-know-what-the-wm22-stage-was-suppose-to-be-i-v0-pb3kf18vseua1.jpg

• Lubię to 1

• Reputacja:   778

Podoba się to dla mnie:vince:

• Lubię to 1

• Reputacja:   417

18 minut temu, IIL napisał(a):

Mi to przypomina z kolei stage z WrestleManii 22:

does-anyone-know-what-the-wm22-stage-was-suppose-to-be-i-v0-pb3kf18vseua1.jpg

Właśnie WM 22 powaliło mi się haha :D 

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   606
  • Status:  Online

Mi z kolei kojarzy się z WM 29.

09_WM29_04072013dg_1575.jpg

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   7

Nie no najbardziej przypomina stage z WM 39

spacer.png

spacer.png

• Lubię to 1

• Reputacja:   778

Kickoff to zdecydowanie nie moja bajka, ale promo Brona przyjemne i choć dla niego warto odpalić ten materiał. Przypomniały się stare, dobre czasy TNA:D Poza tym WWE udostępniło już kilka nowych linków na weekend - warto je mieć w naszym temacie:

• Lubię to 1

• Reputacja:   22
  • Urządzenie:  Android

Gunther vs. Jey Uso - największym błędem WWE była szybka zapowiedź tej walki i brak jakiejkolwiek niepewności, kogo wybierze Uso na WM. Gunther i Jey do spółki z kreatywnymi mieli chyba prawie 70 dni (to więcej niż niejeden title reign ery Vince' a) na promocję tej walki i - co oczywiste - polegli. Wciągnięcie do programu Jimmy' ego trochę uratowało ten feud, zdecydowanie lepszym niż Alpha Academy i A-Town Down Under :classic_biggrin: Nie mam wątpliwości, ta walka jest tylko po to, aby Jey Uso miał swój Yeet WrestleMania Moment.

The War Raiders vs. New Day - zdecydowanie największy syf w karcie tegorocznej WM. Walka sklejona na ślinę, byle tylko publika pobuczała sobie na Kingstona i Woodsa, którzy moim zdaniem... zdobędą pasy TT.

Rey Mysterio vs. El Grande Americano - kolejny wrestlingowy pryszcz, który pachnie najgorszym typem festynu. Gable najprawdopodobniej przegra, zostanie "ujawniony" i ośmieszony przez całą zgraję luchadorów, którzy przy ringu będą chronić Mysterio przed American Made. Oby tylko bookerzy nie wpadli na genialny pomysł, że najpierw Gable przegrywa jako Americano, a potem na dokładkę moczy również jako Gable.

Jade Cargill vs. Naomi - Jade wygra w Las Vegas, Naomi tego nie przełknie, kontynuujemy po WM.

LA Knight vs. Jacob Fatu - WWE chyba samo nie wie, co począć z popłuczynami po Bloodline. Face turn Fatu? Już? Za pół roku? Zdrada Solo? Wygląda na to, że na ten moment Fatu, Sikoa i Tonga to jedność, ale i tak typuję Solo "niechcący" zabierającemu Fatu zwycięstwo.

Tiffany Straton vs. Charlotte Flair - ten sam błąd, co w przypadku walki Gunthera z Jeyem. Za szybko Charlotte wybrała rywalkę, a potem obie panie przez ponad dwa miesiące męczyły bułę. Rozbawiła mnie ta draka o segment z Kaiserem i rozwodami w tle. Śmierdzi to ustawką ze strony WWE, która niby krytykuje "wyjście ze skryptu", a tak naprawdę wszystko mogło być zaplanowanie i miało podkreślić, jak to Tiffy i Flair się nie znoszą. Obawiam się, że nie po to Charlotte wróciła, wygrała RR i wzięła rozwód, żeby jobbnąć Tiffany, a potem znów tłuc się z Bayley czy inną Ripley. :classic_biggrin:

Roman Reigns vs. CM Punk vs Seth Rollins - Co potrwa dłużej - wakka czy wejściówki? Jedna z dwóch walk WM41, której przebieg i rozstrzygnięcie naprawdę mnie interesują :classic_biggrin: Do niedawna byłem niemal pewien, że wygra to Reigns. Teraz skłaniam się raczej ku Punkowi. Ma swój ME WM, pewnie dostanie i zwycięstwo. Przypnie Setha i... pytanie, co dalej z nimi? Walka na PLE kończąca ich długie story? Punk idzie po WHC? No bo Roman zapewne wraca na wakacje...

Io Sky vs Bianca Belair vs. Rhea Ripley - chyba nie po to dawali niedawno pas Japonce, żeby zaraz go straciła. Ponadto program jest prowadzony w myśl zasady "gdzie dwie się biją, tam facet trzecia korzysta".  Belair po WM pewnie dołączy do programu byłych przyjaciółek.

Liv Morgan / Raquel Rodriguez vs. Bayley / Lyra Valkyria - Morgan i Bayley w karcie znaleźć się musiały, więc WWE rozegrało to po linii najmniejszego oporu i zrobiło TT Match, i to z pasami w tle, pokazując jak niewiele one znaczą :classic_tongue:. Czy to przypadkiem nie jest pierwsza obrona mistrzyń? :classic_biggrin: Pierwsza, ale chyba skuteczna. Ciekawe, czy Bayley obróci się od Lyry i ruszy po jej IC Title czy będzie cementowanie ich TT.

AJ Styles vs. Logan Paul - starcie z niemal zerową podbudową, które dzięki umiejętnościom ringowym obu panów może być w czołówce WM41. Pytanie, czy Styles w ramach końcówki swojego runu w WWE dostanie jeszcze szansę czy może już zacznie promować innych. Stawiam na to drugie, zwłaszcza, że WWE dość mocno promuje nowy finisher Logana.

Bron Breakker vs Penta vs Finn Balor vs Dominik Mysterio - liczę na dobrą walkę, WWE raczej nie partoli wieloosobowych starć. Mam nadzieję, że to będzie konfrontacja siły (Breakker), techniki (Penta i Balor) ze sprytem (Dom). WWE upiecze tu chyba kilka pieczeni na jednym ogniu, tzn. zrzuci pas z Breakkera, nie przypinając go, zamiesza w i tak rozpadającym się Judgment Day i... chyba da tytuł luchadorowi.

Damien Priest vs Drew McIntyre - rok temu na WM Priest kasował MITB na Szkocie, teraz historia zatoczyła koło. W tym programie będzie chyba tak, że ten, kto zgarnie wygraną w Las Vegas, finalnie przegra feud. Jedyny gimmick match tegorocznej WM.

Randy Orton Open Challenge - rywalem Ortona nie będzie Black, bo debiutował ma dopiero na najbliższym SD. Wygląda na to, że Randy dostanie jakiegoś Miza / Hayesa / Sheamusa / Andrade / Solo, wykona RKO, publika w ekstazie, pinfall i po krzyku. Oby to nie była jakaś szopka z Owensem. A skoro KO naprawdę jest kontuzjowany to dałbym Ortonowi... Samiego Zayna. :classic_smile:

Cody Rhodes vs John Cena - jakże ciekawiej oglądałoby się ich program, gdyby heel turn Ceny nadal wisiał w powietrzu. A tak John heelem już jest i według mnie rozczarowuje, prezentując najbardziej tanie heelowe zagrywki w promach. Jeśli Cena nie pokona Rhodesa, jego turn właściwie trafi do śmietnika, no chyba, że przegrany Jaś zacznie demolować na tygodniówkach wszystkich na swojej drodze, żądny kolejnego title shota i pobicia rekordy Flaira :D. A propos, w samej walce chciałbym lekkich nawiązań do Rica, serii czopów czy F4L w wykonaniu Jasia :D Ale zapewne dostaniemy niezbyt długi mecz, gdzie heelowy Cena będzie bookowany tak samo jak faceowy, czyli leżymy, zbieramy ciosy i czekamy na jedną szarżę, bo 50-tka coraz bliżej. :classic_tongue: P.S CO Z THE ROCKIEM? :rko:

Edytowane przez Bastian
  • Lubię to 1

70800448856fb97a41e5eb.jpg

• Reputacja:   704

Rey Mysterio:

WWW.SI.COM

Rey Mysterio is scheduled to face El Grande Americano Saturday night at WrestleMania 41, but that match may now be in question. The WWE Hall of Famer was compe

Rzekłbym, iż ten filmik wygląda tak mocno średnio, ale może skończyło się jedynie na takiej pomocy. Jakby co zawsze może tutaj przecież zawalczyć inny Rey.

2fc62c6029e1c3ad96d31ce40e51149d.jpg

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Android

Dawać mnie tu El Generico za Reya. Jak się bawić to na całego 

Więc tak lecimy z tym, o Road To WM się wypowiadałem, dostaliśmy około 4 max 5 tygodniówek z 14, które były godne Road To WM, reszta mocno przeciętna, same feudy też nie zachwycały w większości, ale po kolei, ogólnie zaczynam to pisać w piątek wieczór i na razie wyrażę się o tych feudach, których kontynuacji na SD raczej nie zobaczymy, a po SD dopiszę resztę walk, więc lecimy!

The War Raiders vs The New Day - Emm no tak, jakby nie mam nic do powiedzenia o feudzie, najciekawsze jest to, że walka została zapowiedziana po jednym face to face po walce The New Day, a potem było kolejne Raw i jedynie match card został pokazany, także feudu brak(a to WM przypominam) ale ringowo powinno wyjść bardzo dobrze, a przynajmniej na to liczę, w sumie to tyle walka totalnie z niczego, nie piszę nic o Tagach SD, bo po SD może jeszcze się zdecydują umieścić walkę o pasy WWE Tag Team, które mają budowaną historię od miesięcy pomiędzy wieloma zespołami w przeciwieństwie do tej walki o której piszę, ale to zobaczymy, na razie mówmy o tym co jest, więc feudu brak, walka no liczę, że wyjdzie dobrze, osobiście liczę na The New Day, War Raiders nic nie robią od przejęcia tytułów, smutne.

Typ: The New Day

Rey Mysterio vs El Grande Americano - Jedna z ciekawszych historii moim zdaniem, Gigachad super się sprawuję jako dwie osobowości i naprawdę fajnie wygląda jako luchador, Rey to Rey, no jak mówię historia była ciekawa, czy na miarę WM? Można to kwestionować, ale czymś musieli wypełnić tę kartę, a najlepsze, że są gorsze historie od tej i niezbyt godne WM xD, chociażby poprzedni pojedynek o którym pisałem, więc tutaj jest jeszcze przyzwoicie, nie ma co więcej się rozpisywać, El Grande Americano powinien tutaj ugrać, Rey już się nawygrywał na WM, 2x spuścił łomot swojemu synowi, niech teraz się podłoży, z tych wygranych Reya i tak nic nie wynika, więc nie wiem po co on to wygrywa, a Domowi chociaż jedna wygrana mogła coś dać, ale po co xD, wracając jednak do pojedynku to kolejna walka przy której liczę na dobre ringowo starcie i na Gigachada, ale dalej w pamięci mam to, że Tryplak lubi naszego Gigachada tak bardzo, że nie da mu większego pushu, więc wygra tutaj Rey, szkoda.

Typ: Rey Mysterio

Jade Cargill vs Naomi - Po świetnym powrocie Jade i pierwszym segmencie na SD z udziałem także Pianka liczyłem na coś przyjemnego, ale mówiąc wprost to wszystko co było z nimi związane to przewijałem, same krótkie brawle i czasem wideo proma, no nie wiem czy to dobry pomysł na promowanie takiego pojedynku na WM, zobaczyłbym jakieś segmenty face to face, ale no cóż, to jedna z tych walk o którą poziom trochę się boję, Naomi się wyrobi, ale Jade? Powątpiewam, no cóż ciężko przewidzieć jak to wyjdzie, ale na pewno można przewidzieć wynik, Jade wygrywa niestety, wolałbym heelową Naomi, która fajnie się spisuję.

Typ: Jade Cargill

LA Knight vs Jacob Fatu - Walka o tytuł US, feud to już pisałem, że taki o na PLE zwykłe poza tym Knight to od roku ma feud z Bloodline i co chwila wraca do walk z nimi, więc to, że teraz zawalczy z Fatu nie jest niczym nadzwyczajnym, także feudu to tutaj mało było, a jak już to taki sam jak większość czyli atak za atakiem i tyle, liczę tutaj na Fatu i potem jakiś feudzik z Solo, Knight też nie będzie tutaj złym wyborem, szczególnie, że dopiero co odzyskał ten tytuł, a na Jacoba i tak czas jeszcze przyjdzie, może pominiemy u niego złoto mid cardowe i od razu jakiś mr.mitb i World Title? Cóż zobaczymy, tutaj żaden wynik mi nie będzie przeszkadzał, zarówno Jacob jak i Knight to dobre wybory, ale osobiście chyba chciałbym jeszcze Knighta z tytułem, a poza tym....no gdzieś tytuł musi zostać obroniony xD, raczej nie zrobią prawie wszędzie zmian mistrzów....chyba xD. A sama walka no to też jedna z tych walk, o którą mam obawy, ale może niepotrzebnie, Knight się ładnie dostosowuję, a Jacob jest świetny w ringu, może coś z tego wyjdzie.

Typ: LA Knight

Tiffany Stratton vs Charlotte Flair - Nie ma co tutaj pisać, raz panie wyszły poza skrypt i była to najciekawsza część feudu, bo jakaś drama była, ogólnie nic ciekawego, niegodny feud na WM, bardziej na jakieś Backlash czy coś, ale ringowo może oddać i miejmy nadzieję, że Tiffany to ugra.

Typ: Tiffany Stratton

Gunther vs Jey Uso - Feud poza dwoma tygodniówkami do zapomnienia, niesamowite jak Hunter mógł to zepsuć, nie dość, że sam feud od początku nie napawał optymizmem i ciekawością, to Hunter nie zrobił absolutnie nic, żeby to zmienić, Gunther przez większość czasu i ogólnie prawie cały title reign jest bookowany okropnie, Jey nie robi nic poza Yeet! Mało segmentów face to face na micu, za mało, kolejny feud, który był po prostu przeciętny i niezbyt godny WM niestety, nie będę go pamiętał kompletnie, ale pojedynek może oddać, w sumie to jedyna nadzieja tej historii, ringowo może być tutaj wybitnie, co do zwycięzcy mówiąc wprost tutaj jest kompletnie inaczej niż przy Knight vs Fatu, w walce o tytuł US niezależnie jaki wynik to każdy będzie dobry, a tutaj po prostu niezależnie jaki wynik to będzie mi to kompletnie obojętne, więc niech zrobią tak, żeby po WM ten tytuł odżył, dla mnie najlepszym sposobem na to jest squash na Jeyu, Gunther go całkowicie rozwala, ale wiemy, że tak nie będzie, więc Jey zdobywa tytuł.

Typ: Jey Uso

Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins - Kurde kurde kurde co to był i jest za feud, od początku czyli od RR do końca ten feud jest genialnie prowadzony i perfekcyjnie, nie było w nim nic złego, Heyman temu feudowi tylko dodał, no powiem tak jak dla mnie zdecydowanie najlepszy feud na WM i co najważniejsze godny tej WM i main eventu jak mało co, Seth wypada tutaj genialnie i jak dla mnie mocno teasuje, że będzie jakiś heel turn albo coś się odwali grubego na WM, chociaż z Tryplakiem to różnie bywa, jak gość coś teasuje to wiedz, że to się nie wydarzy xD, największą niespodzianką jest brak niespodzianek, ale jednak no brawa dla każdego z tych Panów, za każdym razem, gdy któryś z nich był w ringu, łapał za mikrofon czy cokolwiek robił to wyglądało genialnie i było czystym złotem, dużo personalnych brudów, dużo historii, takiej TV to my chcemy, chciałbym tutaj wygranej Rollinsa, ale dobrze wiemy, że WWE raczej na to nie postawi, Reigns jest dla mnie kompletnie bezsensownym wyborem na ten moment, więc idziemy bezpiecznie w Punka.

Typ: CM Punk

Iyo Sky vs Bianca Belair vs Rhea Ripley - Feud był....jakiś, jakiś był zły nie był czy ciekawy? Kwestia indywidualna, mi się tak w miarę podobał powiedzmy, nie był jednowymiarowy jak większość feudów na WM, więc to już jest jakiś plus dla mnie, osobiście nie byłem fanem przejęcia tytułu przez Iyo i zdania nie zmieniłem na ostatniej prostej do WM, zaskoczenie dla samego zaskoczenia ot co, Iyo może i da dobre pojedynki, ale nie będzie zbyt ciekawą mistrzynią, mało tego, uważam, że jest w tej walce jedynie po to, żeby zgarnąć przypięcie, bo WWE nie chcę udupiać ani Pianki ani Ripley, ale że nie mieli pomysłu jak ją dodać do starcia to po prostu zgarnęła tytuł na okres road to wm i na WM go straci i to na rzecz Pianka, bo zgaduję, że będą chcieli ciągnąć jej streak na WM i pokona ją dopiero ktoś w singlowym starciu, także feud znośny, a co do walki to tak samo wolałbym zobaczyć singlowe starcie Ripley i Pianki, które nadawałoby się nawet na zamknięcie pierwszej nocy, ale no z wiadomego moim zdaniem powodu jest tutaj Iyo, chociaż być może się mylę, po prostu takie są moje odczucia, zobaczymy czy się potwierdzą, więc logicznie stawiam na Pianka, chociaż dalej uwielbiam i chciałbym Ripley.

Typ: Bianca Belair

AJ Styles vs Logan Paul - Nie ma co pisać o tym feudzie, ja nawet nie wiem o co jest ten feud, z tego co pamiętam to zaczął się tak, że totalnie z niczego Styles miał wbić na ring i wypowiedzieć się o Loganie, nawet nie wiem z jakiego powodu, a Logan wbił mówiąc, że ma dość czekania, jeśli się mylę to mnie poprawcie, ale no ten feud to na tygodniówkę byłby średni, a co dopiero na PLE czy WM, nie ma o czym pisać mierny feud, ale walka może oddać, dwóch świetnych ringowo zawodników, mam nadzieję, że się nie przeliczę, ciężko mi tutaj obstawić wynik, bo z jednej strony AJ dawno nie wygrał na WM, a z drugiej Logan dawno nie wygrał ogólnie, ostatni wygrany pojedynek miał bodajże właśnie na zeszłorocznej WM, potem przegrana z Rhodesem, z Knightem, w RR Matchu, a dobra potem wygrał walkę kwalifikacyjną do EC Matchu, ale w EC Matchu też przegrał, hmm no ciekawi mnie kto tutaj wygra, wbrew pozorom nie jest to takie oczywiste, ale postawię na Logana, chociaż bardziej chciałbym Stylesa, bo w sumie Logan po WM i tak pewnie nie będzie miał nic do roboty, a Styles mógłby pójść na jakiegoś mistrza np. na Fatu jeśli by zdobył tytuł US to byłby dobrym pierwszym oponentem.

Typ: Logan Paul

Liv Morgan & Raquel Rodriguez vs Lyra Valkyria & Bayley - Powiem tak, feud no tutaj chyba niezbyt był ten feud, chociaż coś tam się działo, Raquel miała shota na tytuł IC kobiet, coś tam się wydarzyło, no coś tam było, jakiś feud był, ale też nic pamiętnego, niemniej jednak pojedynek może być naprawdę przyjemny, a ja sam co raz bardziej przekonuję się do Lyry, całkiem fajnie się ją ogląda, nie jest już taka nijaka jak kiedyś mam wrażenie i nawet ładnie wpasowuję się do main rosteru, jej walki fajnie się ogląda, więc tutaj też liczę na dobry pojedynek od obu zespołów, ale Liv i Raquel powinny to obronić i ja bym tak chciał i logicznie też mi tak wychodzi.

Typ: Liv Morgan & Raquel Rodriguez

Bron Breakker vs Penta vs Finn Balor vs Dominik Mysterio - Generalnie straszne zamieszanie było przy tym pojedynku, w sensie wokół tytułu kręcił się Penta, Ludwig, Sheamus, Styles nawet miał face to face z Bronem, jakby sami się nie mogli zdecydować kogo posłać na młodego Steinera, ostatecznie po jakimś czasie zdecydowali się na 3 zawodników i jest to dobry wybór, najciekawsze jest to, że mamy dwóch członków Judgment Day i może się dużo tutaj wydarzyć, story jakieś tam było, wiadomo najciekawiej jest dzięki Balorowi i Dominikowi, bo uważam, że to oni będą grali tutaj główne skrzypce i może kolejny rozłam w JD i już całkowite rozbicie? Jest taka szansa, story było okej, jak większość, nic wyróżniającego się, ale było, a walka oj walka powinna oddać, osobiście liczę tutaj na Dominika, a drugi typ to Balor, po prostu chcę kogoś z JD, żeby potem zobaczyć feud o ten tytuł pomiędzy Balorem i Dominikiem do którego powinno dojść w takim przypadku moim zdaniem, a tytuł w takim feudzie tylko by pomógł, ale jak mówię ja liczę na Dominika.

Typ: Dominik Mysterio

Drew McIntyre vs Damian Priest - Na ostatnim SD Panowie za wiele nie dostali, więc mogłem to i wczoraj napisać, ale trudno, dzisiaj też będzie git, feudzik no skupiał się głównie na brawlu jak większość feudów podczas tej road to wm, jednak w tym feudzie to bardzo pasowało, Panowie potrafili mieć oryginalny brawl jak np. South Of Heaven na szybę samochodu, a nie tylko finisher w ringu i elo, ale co ważniejsze tutaj była historia długa, bo praktycznie cały zeszły rok Drew ulegał Priestowi, co prawda w większości przez swoją obsesję na punkcie Punka i tytułu, ale no wciąż, także to był ten feud, który mi się naprawdę podobał, dobrze i poprawnie był prowadzony, nie mam na co narzekać, walka powinna wyjść bardzo dobrze, Panowie już pokazali na co ich stać na Clash At The Castle, a tutaj to jest WM i jeszcze Street Fight, powinniśmy dostać bangerka, kto powinien wygrać? Drew zdecydowanie za dużo przegrał ostatnio, a Priest nie straci za wiele na porażce moim zdaniem, ogólnie może to pójść w dwie strony i każdy wynik przyjmę, bo będzie odpowiedni, nie ma tutaj złego wyniku, chociaż osobiście wolałbym Drew, a potem odebranie tytułu Kodeuszowi lub feud z Jeyem o WHC jeśli ten tytuł wpadnie w jego ręce.

Typ: Drew McIntyre

Randy Orton Open Challenge - No i tutaj posypała nam się przyjemna walka Pontona z KO, bo KO niestety nabawił się kontuzji, no cóż zdarza się, co do Open Challenge'u to ciężko mi coś powiedzieć, nie ma tu za wielkiego story, liczyłem trochę na potyczkę z Aldisem, ale nie napalam się na jakieś niesamowite powroty, osobiście mam 3 typy, Rusev, Sheamus i Zayn, ale kto to będzie to nie mam pojęcia, niemniej jednak uważam, że Orton to ugra nieważne kto by to był.

Typ: Randy Orton

Cody Rhodes vs John Cena - Powiem tak, pierwsze dwa starcia słowne nie napawały mnie optymizmem, Cena pogadał do fanów, a potem jak Cody przejmował mica to Cena się zamykał i miał wywalone, tak naprawdę dopiero dwa ostatnie segmenty wgniotły mnie w fotel, Cena i Cody są tak świetni na micu, trochę bałem się, że Cena pogrzebie Rhodesa, ale nie było o czymś takim mowy, Cody się bronił świetnie i wychodziło to mega naturalnie, na ostatnim SD dobrze podbudował grunt pod to co chciał później powiedzieć i dzięki temu nawet publika, która na początku buczała na niego to nagle była po jego stronie, to się nazywają umiejętności, dzięki tym ostatnim dwóm segmentom ten feud bardzo zyskał w moich oczach i hype jest oj jest, dalej uważam, że walka ringowo nie powali, ale psychologii ile tam będzie oj to będzie zdecydowanie jeden z tych pojedynków psychologicznych i powolnych, ale czekam, zapowiada się mega ciekawie i po ostatnim segmencie to Cena nawet może tutaj wygrywać, ostatecznie uważam, że w tej walce też nie ma złego wyniku, zarówno Cody jak i Cena będą dobrymi wyborami i Cena ostatecznie po tym jaki feud odwalił z Kodeuszem tymi starciami na micu to może spokojnie wygrać 17 tytuł i nie będę o to zły, przekonały mnie te ostatnie dwa segmenty, osobiście stawiam tutaj na Rhodesa, ale nie obrażę się jeśli to Cena wygra tak jak pisałem.

Typ: Cody Rhodes

• Lubię to 2
  • Dzięki 1

Top 3 Walk 2k18

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

• Reputacja:   595

Kartę podjebałem z typera, za co @ Jeffrey Nero  podziękowałem w odpowiednim temacie :D 

Powiem szczerze - im dalej w las (czyli rok w rok) coraz słabiej się to wszystko prezentuje. Coraz mniej emocji, coraz mniej hajpu, coraz mniej zainteresowania tym wszystkim. Nawet HHH za sterami nie pomógł - ba, robi praktycznie wszystko to co Vince, więc parafrazując klasyka Triple H chuja może. Pozdro Arkao :D Do tego Wrestlemania częściej niż rzadziej nie jest już najlepszą galą w roku. Jest po prostu największą, a poziom jest przeróżny.

Podoba mi się stage, długa rampa. Ciekawe jakie tym razem gówniane występy wskoczą, ale nie zaprzętam sobie tym głowy, bo to przewinę, ale biada wam ci którzy oglądacie na żywo :P 

Karta

Night 1

1. Gunther (c) vs. Jey Uso - Singles match for the World Heavyweight Championship

Czyli walka wieczoru dnia pierwszego. Chwila, co? To nawet WHC nie jest w ME? O kurwa, ale żart. No przeca, że Roman będzie main eventował :D

Dalej robią z WHC żart, a tym bardziej jeśli Gey Uso, czyli midcarderos for life go zdobędzie. A wszystkie znaki na niebie mówią, że tak się stanie. 

Poziom zależy od chemii zawodników, bo czysto ringowo powinno być dobrze. Guntha ma ciekawą psychologię ringową, a Usos szybkość i dynamikę. 

Spodziewam się przyjemnego średniaka albo coś w rodzaju 6/10, który mi obrzydzi wynik.

TYP : GEY USO

Co potem? Może Jimmy przeniesie się na RAW i zacznie fiud z bratem. Byłoby sprawiedliwie i zjebanie. Zła telewizja.

2. The War Raiders (Erik and Ivar) (c) vs. The New Day (Kofi Kingston and Xavier Woods) - Tag team match for the World Tag Team Championship

Całą zagwozdką jest to co zrobi Big E? Ja tam za nim nie tęskniłem. Czy w ogóle się pojawi? Jeśli tak to czy przeszkodzi New Gay? A może zaatakuje po walce już kiedy 2 nigga entertainment będzie świętować z pasami, a oni spuszczą mu wpierdol, a na RAW po WM E wróci z partnerem (pewnie jakimś mudżynem z NXT?) i zacznie się rywalizacja o pas? Ogólnie ta walka mnie nie interesuje, ale stawiam na heelowych gospelowców. Pewnie będą mieli jakieś ciekawe stroje na WM związane z anime lub grami. Wikingowie są fajni, ale nijacy. 

TYP : NEW GAY

Co potem? Tak jak pisałem - Big E się pojawi po walce, ale solo nie da rady. Niedługo potem wraz z nowym tag partnerem zacznie feud o pasy TT z byłymi przyjaciółmi. 

3. Rey Mysterio vs. El Grande Americano - Singles match

Na ostatnim SD American Made przewaliło z Luchasami co daję jakąś nutkę tego, że Gable ogarnie to, lecz tutaj pomysłów jest od groma. Zdemaskowanie w trakcie walki, po zwycięstwie... po frustrującej przegranej. Kij wie. Wiemy jaki jest Rey - głupotą było zwycięstwo na Dominikiem na którejś z ostatnich WMek. Może ego, może taki booking kto wie, więc i tu może się młodemu midcarderowi nie podłożyć. 

Co do walki powinna być naprawdę niezła. Co prawda klocuch najlepsze lata ma za sobą, ale dalej powinien dawać radę, a Chad to jak sama nazwa wskazuje Chad w ringu :D Liczę na heelową wygraną.

TYP : CHA.... znaczy EL GRANDE CONNECTION

Co dalej? El Grande postawi sobie na cel innych luchasów - najpewniej Reya Penixa. Takich 6 man tagów to spodziewajmy się wincyj. 

4. Jade Cargill vs. Naomi - Singles match

I don't give a flying fuck. Jadeitowa jest mocna, a Naomi jest po turnie. Dodatkowo zielona z MK powróciła po przerwie. Trochę 2:1 dla Jade, ale wydaję mi się, że coś tutaj się wydarzy. Jakaś interwencja innych kobit. Kurwa 50/50. Rzut monetą... chuj Nejomi.

TYP : GLOW

Co potem? Dostaniemy niezły mindfuck z tym storylajnem. Więcej osób będzie w to zamieszanych.

5. LA Knight (c) vs. Jacob Fatu - Singles match for the WWE United States Championship

Rycerz z Los Angeles to ulubieniec publiki także fajnie jakby WWE posmyrało go po jajkach i dało mu wygrać, ale Jakup to postać nietuzinkowa. Widzę tutaj 2 wyjścia Grubas wygrywa zdecydowanie i przejmuje pas. Drugie - Solista 'pomaga' Spaślakowi i mamy DQ win dla Rycerza oraz zgrzyty i spięcia w nowym Bloodline. To się wpisuje w ramy wielkich wydarzeń na WM. Jednak Fatum z pasem to dobra telewizja i może wtedy zazdrosny Sikacz coś tam przydziała. Gdzieś tam w tle jeszcze czai się Daun Strowman. Sama walka to będzie średniak. I trochę gryzie mi się ta teoria, bo już w walce murzynek przewiduje interwencję.

TYP : KUBA GUZIK

Co dalej? Spięcia (powolne) w Bloodline. Fatu vs Strowman o pas. 

6. Tiffany Stratton (c) vs. Charlotte Flair - Singles match for the WWE Women's Championship

No i ciul jeden wie co tu się wydarzy. Feud był zabawny w sumie. Publika wkurwiona na Szarlotkę, że ta wygrywa wsio. Chyba w końcu postawią na młodą. Jak nie to i tak mam to w dupie. Jako, ze chętnie w wyrze znalazłbym się ze Stratną to na nią głos :D Poza tym laska z American Pie już chyba z każdym feudowała, a Tiffi nie, więc daje to większe pole do popisu.

TYP : STRATOSFERA

Co dalej? Kontynuacja feudu lub nowy rywal.

7. Roman Reigns vs. CM Punk (with Paul Heyman) vs. Seth Rollins - Triple threat match

Nieironicznie powiem, że daje Romanowi najmniejsze szanse w tym starciu. :D Coś mi mówi, że WWE Pójdzie szatmpą - najpewniej Rzymek walnie speara o mocy bomby Tsara, a Punk go wypierdoli z ringu i przypnie Setha. Wilk syty i owca cała, bo Romuald nie jobbnął i nie ucierpiał. Punka ostatnio baaaardzo dużo w mediach. Na YT ciągle na różnych kanałach i to jest jego czas i w końcu pierwszy "ME" WMki. Taki trochę oszukany bo dwudniowej :D Ale Seth... też mnie zastanawia, bo może namieszać. Każdy myśli, że pójdzie w stonę mocniejszych, czyli Filipa lub Gladiatora, a tu zonk i wyszczekany ostatnio Rollo na grubym cieście z sosem misianym misianym wszystkich wyrucha. Dałoby to niezłą podstawę na niestety kontynuowanie feudu na linii Punk/Seth ("ale to już było...") gdzie Pancur będzie wściekły, że Architekt mu zabrał spotlight, a Rzymek wyjedzie do Rzymu na wakacje. Jednak postawie bezpiecznie. Ale żeby nie było pierwsza myśl najlepsza. 

TYP : COOKIE MONSTER

CO dalej... tak jak pisałem - Rzymek wakajki, a Filip/Seth goes on.. blegh. 

I to tyle z dnia pierwszego. Chwilę mi to zajęło. Jem i szykuję się na weekend.. zobaczymy czy skrobnę, a drugim dniu.

Night 2

1. Iyo Sky (c) vs. Bianca Belair vs. Rhea Ripley - Triple threat match for the Women's World Championship

Dupeczki. Mam dziwne wrażenie, że Karetka niespodziewanie zdobyła pas tylko dlatego żeby Ryja odzyskała go na WM. 

Bianca to tam jest tło, które się niepotrzebnie znalazło. Who gives a fuck?

TYP: CÓRKA ELLEN RIPLEY

Co dalej? KIJ WIE.

2. Liv Morgan and Raquel Rodriguez (c) vs. Bayley and Lyra Valkyria - Tag team match for the WWE Women's Tag Team Championship

Kolejne dupy... i do tego o bezwartościowy pas TT kobiet. Jak dla mnie mogą grać w gorącego ziemniaka tymi pasami nie obchodzą mnie one. Tak jak o zgrozo midcardowe pasy kobiet. A co tam postawię na Walkirię, bo lubiłem ją w Diablo 2 i chciałbym żeby była moją nałożnicą :D 

TYP : BEJLI i WALKIRIA

Co dalej? IDGAF

3. AJ Styles vs. Logan Paul - Singles match

Heh kolejna zagwozdka. Napiszę cos kontrowersyjnego - jak dla mnie past prime AJ (który prezentuje się coraz gorzej z roku na rok) będzie wyglądał słabo na tle Wolverine'a. Rosomak przynosi liczby, więc może tym razem wygra coś na WM z podstarzałym i mało już wypromowanym Stylowym. Gdzieś tam jeszcze czai się Killer Kross i może przeszkodzić AJowi. 

TYP : ROSOMAK

Co dalej? Feud Carrion Kross versus AJ, a Logan jak to part timer pojawi się tylko na RAW po WM i będzie się chwalił jaki to jest zajebsity.

4. Bron Breakker (c) vs. Penta vs. Finn Bálor vs. Dominik Mysterio - Fatal four-way match for the WWE Intercontinental Championship

Lubię łamacza, ale jego reign jak dla mnie dobiega końca. Pytanie kto go skroi z pasa. Pewnie wiele osób mówi Pęto Kiełbasy - ale jak dla mnie to zbyt oczywiste, a Luchas musi jeszcze zapłacić frycowe za to, że jest z innej fedki. Najbardziej kusi tutaj wygrana któregoś z członków JDay. Jesli Livka obroni pas, a Dom go zdobędzie to będzie ot naprawdę fajnie wyglądać. Jednak Stawiam na Balona i spięcia w stajni. Ma to sens wraz z tym, że obstawiłem przegraną Laleczki Liv. 

TYP : FIŃCZYK

Co dalej : Zarówno Liv przegra jak i Dom. Finn będzie się chełpił pasem i w końcu dojdzie do końca niedobitków Sądowników. Finn będzie feudował z Dominikiem, stajnia pójdzie w pizdu albo przejdzie gruntowny remont, a Łamacz z Pentą albo założą chwilowy team albo pofeudują ze sobą. 

5. Damian Priest vs. Drew McIntyre - Sin City Street Fight

Kurde, tak jak wszystkie małe dzieci lubię Księdza, ale coś mi się zdaję, że Mountain Drew to ugra. Jest heelem, a  NO DQ im sprzyja. Dodatkowo z takim gimmick matchem powinno się coś fajnego udać. 2 powerwrestlerów z przedmiotami to dobra telewizja, ale coś czuje, że wieści z backa gdzie Szkot jest niezadowolony ze swojej pozycji wyjdą w wynikach i WWE da mu wygrać na odbudowę jego oraz jego ego. 

TYP : KILT

Co dalej? Ciul wie. Jeden i drugi może zostać pretendentem do pasa WHC albo porobić inne rzeczy. Może Damian znowu coś z Sądownikami po modernizacji porobi. 

6. Randy Orton vs. TBA - Singles match
This will be an open challenge.

Szczerrze> Uwielbiam Owensa, ale to jak go WWE prowadzi jest karygodne. A z Ortonem miał już feudy, więc to takie blessing in disguise... oczywiście w zależności kto znajdzie się w tym open challenge'u. Głowni kandydaci : Sami Zayn na zastępstwo, bo go nie ma na WM, ktoś z NXT żeby się pokazać (Trick?), jakaś komediowa postać dla squashu.. IShowSpeed? THE ROCK (!) albo totalne rozczarowanie typu Miz itp. 

Na nic się nie napalam, więc się nie rozczaruje. 

TYP : ORTON

Co dalej? Ciekawe czy to będzie jednorazówka czy doprowadzi to do jakiegoś zastępczego feudu dopóki KO się nie zaleczy.

7. Cody Rhodes (c) vs. John Cena - Singles match for the Undisputed WWE Championship

Walka godna ME WMki. Co prawda najlepiej poprowadzony feud, ale i tak jestem rozczarowany jak pokpiono potencjał heelowego Ceny. już nie wspominając o jego nie pojawianiu się na kilku tygodniówkach po ostatnim PLE. 

Ciekawi mnie czy Rocky się pojawi. Sprawa wygląda tak - Homelander może wygrać, a po walce Rock go zbije i ogłosi z nim walkę na za rok i czeka nas kolejny mdły rok z blondasem albo co ciekawe i bardzo prawdopodobne Jasiu wygra i będziemy mieli historyczny pod dwoma względami reign - pierwszy raz heelowy Johnny Price jako mistrz oraz pierwszy raz ktoś ogarnął złoto 17 razy. Piękne by to było. Poza tym Joshua jako heel może pierdolić różne głupoty i po prostu kłamać, że odchodzi i że to ostatnia WM. Tak czy siak co do walki - Jasiek ma zazwyczaj piękną chemię z praktycznie każdym, a Kodas ringowo jest świetny, więc biorąc pod uwage rangę wydarzenia i to że może być to dobrze zabookowane (ciekawe czy zrobią z niego cipo-heela?) to może nas czekać odyseja jak starcie Punk/Cena z pamiętnego MITB sprzed 14 lat.  Publika będzie skandować głośno i będzie podzielona. Dajcie mi dramaturgię, dobry booking oraz Cene jako mistrza i możemy dostac rzadkie 5* w WWE. 

TYP : JOSHUA

Co dalej? Let the fun begin.

OK to tyle, druga część na szybko, więc może i z błędami i jako tako, ale dałem z siebie całe 30%. :D 

Życzę sobie i Wam dużo punktów w typerze, miłego seansu i dobrych walk. Do tego smacznego dyngusa i mokrych jajek czy jakoś tak :P

• Lubię to 1
  • Dzięki 1
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Dobra lecimy z tą Wrestlemanią, ostatecznie road to WM wyszła przeciętnie/okej, mogło być gorzej, więc teraz zobaczmy jak wyjdzie sama WM! Osobiście mam jakieś oczekiwania, może je trochę obniżę, żeby się nie zawieść, chociaż mam nadzieję, że Tryplak nie zawiedzie i ostatecznie da kozak WM. Oj tak samą WM zaczynamy od Huntera WELCOOOOMEEEE TO WRESTLEMANIAAAAAAAA!!!

1.Gunther vs Jey Uso, World Heavyweight Championship Singles Match

Opener czyli nasz mistrz Gunther kontra zwycięzca Royal Rumble 2025, z którym niestety za wiele nie zrobiono Jey Uso! No cóż sam program był jaki był, ale może pojedynek odda, trzeba na to liczyć, obojętne dla mnie tutaj kto wygra, ale niech dadzą coś, co można zapamiętać, nawet squash na Jeyu będzie godny zapamiętania, bo tego nikt się nie spodziewa, a wygranej Jeya spodziewa się każdy xD. Jey Uso ma fajne wejście oj fajne, jeszcze przez trybuny, publika go uwielbia chociaż mam wrażenie, że mało osób coś yeetuje xD, jakoś połowa areny? Tak mi się zdaję, ale może to tylko takie wrażenie przez to, że sam stadion jest ogromny. Gunther wbija i stage wygląda świetnie, bardzo fajnie zrobiony, Gunther standardowa wejściówka. No i co mogę napisać solidnie rozpisana walka, bookingowo ciężko było lepiej to rozpisać, chociaż końcówka niezbyt mi się podobała, w sensie odklepanie Gunthera i to w tak szybki sposób po jego własnej akcji kończącej, mocna ujma na postaci, ale jaki reign takie i jego zakończenie, Jey powinien mieć lepszy reign, mam nadzieję, że jakoś odbuduję ten tytuł, bo reign Gunthera był okropny, reign Jeya nie zapowiada się lepiej, ale jak coś nie zapowiada się lepiej to zazwyczaj jest lepsze, więc miejmy nadzieję, że takie będzie, sam pojedynek to mówiąc wprost dopiero jakoś od połowy się wkręciłem, od tego jak Gunther przywalił pasem Jeyowi, ale mamy piękny WM Moment razem z Jimmym można iść dalej, sama walka trwała około 15-16 minut, odpowiedni czas według mnie, ale publika trochę śpi, w sumie może kwestia podbudowy tego pojedynku, ale zobaczymy jak będzie dalej.

2.War Raiders vs The New Day, World Tag Team Championship Tag Team Match

Jest tutaj coś do pisania? Walka dodana od tak z niczego, ale liczę na dobre ringowo show, chociaż to proszę! I my dostaliśmy to, gdzie publika spała przez cały pojedynek zamiast TLC Matchu o pasy WWE Tag Team? Tryplak podejmuję co raz gorsze decyzję, spodziewałem się wygranej The New Day, walka skończyła się po 9 minutach i tak naprawdę jak się rozkręciła to zaraz się skończyła, mierny pojedynek, Panowie się starali, ale no cóż oni mogli zrobić bez podbudowy i z takim bookingiem, masakra, ale widać było starania ze strony zawodników, więc to można docenić, nie ich wina, że ten booking woła o pomstę do nieba.

3.Jade Cargill vs Naomi, Singles Match

Ehh nie wiem co napisać, po poprzednich walkach się spodziewałem wiele, a okaże się zaraz, że to pojedynek po którym się niczego nie spodziewałem dowiezie o wiele bardziej. Kurde Panie dostały 9 minut i jak dla mnie wykorzystane w 100%, chociaż jak na to, że to WM to trochę boli fakt, że walki typu Jey vs Gunther czy War Raiders vs The New Day wyszły tak słabo i publika nawet obudziła się dopiero na Jade vs Naomi, a ja sam się spodziewałem, że to będzie jedna z gorszych walk xD, niemniej jednak Panie dowiozły, takie 6,5-7 bym dał na cagematchu, zobaczymy jak inni dadzą, Jade wygrywa zgodnie z przewidywaniami.

4.LA Knight vs Jacob Fatu, United States Championship Singles Match

No i co kolejny pojedynek co do którego miałem wątpliwości jeśli chodzi o to czy dowiozą w ringu, ale po 2 świetnych pierwszych walkach i Jade vs Naomi to jestem dość spokojny, Panowie nawet nie będą musieli się starać, chciałbym tutaj Knighta, nie był to program na miarę wygrania przez Jacoba imo, to powinien być większy moment, nawet przy pasie mid cardowym, a w obecnym momencie to imo Fatu niewiele zyska na wygraniu tytułu ot kolejna wygrana na koncie i tyle, Knight jako mistrz US mnie bardziej interesuję na ten moment, zobaczymy na co Tryplak postawi, kurde Knight jaki wjazd to było lamborghini? 11 Minut bardzo dobrej walki, kurde martwiłem się o ten pojedynek, a na razie wypadł najlepiej ze wszystkich, Knight i Fatu mieli ze sobą niesamowitą chemię, publika tutaj w końcu ożyła i pomimo tego, że wolałem Knighta to Jacob mi tu nie przeszkadza jako zwycięzca, trochę boję się o jego reign, ale walka była wybitna, Panowie dali radę nawet bardzo, kontra z Moonsaulta na BFT była wybitna, bardzo fajny pojedynek oj tak, także brawa dla nowego mistrza United States!

5.Rey Fenix vs El Grande Americano, Singles Match

Mała zmiana, bo będziemy mieli Reya Fenixa, ale jak dla mnie na plus, Rey Fenix w ringu da lepsze show niż Mysterio, więc będziemy mogli liczyć na genialny pojedynek, a szansę na wygraną El Grande trochę wzrosły, chociaż wydaję mi się, że Rey to ostatecznie ugra, ale walka ma potencjał na bycie showstealerem, tak samo w sumie jak pojedynek Tiffy z Charlotte, ale zobaczymy jak to wyjdzie, pytanie czy jak postawiłem na Reya Mysterio w typerze to automatycznie mam to zmienione na Fenixa i zaliczy mi się punkt? Mam nadzieję, że tak, ale też pewnie się przekonamy później. Fajny pojedynek i cieszy mnie wygrana El Grande Americano w debiucie na WM, szkoda Fenixa co prawda, ale taka przegrana mu nie zaszkodzi imo, El Grande był sprytniejszy, ale szkoda, że te walki takie krótkie, tak naprawdę tylko opener, który był po prostu solidny dostał więcej czasu niż standard na tygodniówce, szkoda, ale no jest jak jest, Gigachad w końcu z wygraną, dobrze i to na WM! 8 minut walki, za krótkie jak na WM.

6.Tiffany Stratton vs Charlotte Flair, WWE Women's Championship Singles Match

No i pora na walkę, która miała jeden z najgorszych feudów, ale ringowo może wyjść najlepiej z całego pierwszego dnia, a nawet bym powiedział, że i z całej WM, oczekiwania mam spore, kurde obym się nie zawiódł xD. Świetne promo przed walką, pomimo kiepskiego feudu to materiał promocyjny zrobiony tak dobrze, że dał mi hype na ten pojedynek, entrance Tiff też przyjemny, bardzo pasujący do jej postaci. 20 minut dobrej ringowo, ale mega dziwnej walki, nie było to stricte złe, ale wyglądało jakby Panie chciały to jak najszybciej skończyć, czasem nie wiedziały co zrobić, ale przez to, że są bardzo dobre ringowo to jakoś to wychodziło, wygrana Tiff to największy pozytyw tej walki, ale dalej uważam, że Knight vs Fatu to najlepsza walka gali jak na razie.

7.Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins, Triple Threat Match

No i czas na main event, kurde szybko to leci, ale jest hype, oj jest, mam nadzieję, że nie wymyślą tu jakiegoś durnego bookingu, ale ciężko wymyślić tu jakieś gówno, którego by ta trójka nie udźwignęła, to zbyt wielcy zawodnicy, żeby nawet ze słabym bookingiem dali kiepskie show, więc zawód tutaj nie wchodzi w grę jak dla mnie. Seth dostał piękną wejściówkę tylko dlaczego na Netflixie zrobił się nagle czarny ekran podczas tego wejścia xD, mam nadzieję, że na yt dadzą jakąś powtórkę czy coś, bo chciałem zobaczyć co się wtedy działo. Klimatyczna wejściówka CM Punka, najpierw mocne promo z The Fire Burns w tle, a potem już standardowo Cult Of Personality grane na żywo! Nie wiem co napisać targają mną takie emocję, że to jest niesamowite, genialna walka, genialny feud, genialny booking, wszystko tu zostało zrobione idealnie i perfekcyjnie, Punk się świetnie bawił, Roman nie wygrał, bo nie musiał, Heyman to geniusz, prawdziwy adwokat diabła, Seth wypadł niesamowicie i generalnie tak, Seth ma dalej niepokonany streak w Triple Threatach na WM już 3:0 z czego drugi Triple Threat, w którym to pinuję Romualda i to w ME WM.....ZNOWU! Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że Roman lepszy od Setha to go zapytam, a Roman wygrał kiedyś z Sethem na PLE? Hehehe, za to Seth przypiął dwukrotnie Romualda w ME WM hehehe i elo, ogólnie to nie wiem co było lepsze, zakończenie tego main eventu czy main eventu WM 40 Night 2, dwie różne sytuację, ale emocję te same.

Match Of The Night: 7.Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins, Triple Threat Match

Plusy:
Solidny opener
Jade vs Naomi
Jacob vs Knight i Fatu nowym mistrzem US!
El Grande Americano vs Rey Fenix i Gigachad w końcu z wygraną!
Tiffany wygrywa z Charlotte
Main event ABSOLUTE CINEMA!

Minusy:
Tragiczny pojedynek o pasy World Tag Team
Mega przeciętny dzień poza main eventem

Podsumowanie: Mówiąc wprost nie wiem co mam powiedzieć, ale tak się spodziewałem, że będzie po ogłoszeniu kart na obydwa dni, pierwszy dzień będzie mocno przeciętny z genialnym main eventem, z kolei drugi dzień wynagrodzi przeciętność pierwszego, ale za to ze średnim main eventem, zobaczymy czy druga część mojej przepowiedni się sprawdzi, ogólnie to powiem tak, nie patrząc na ME to dałbym za ten dzień takie 5,5-6/10, ale ME zrobił taką robotę, że co najmniej 7/10, kurde ciężko to ocenić tak jednoznacznie, bo niby to tylko jedna walka, a reszta mega przeciętna, ale za to jaka to była walka....Nie no walka mogła być 10/10 i taka była imo jak i cały program i booking, ale gala jako całość to imo max 7/10 jedna walka nie zakrywa przeciętności całej reszty niestety, tak samo jutro jak większość walk dowiezie poza ME to będzie to po prostu lepszy dzień jako całość, także do zobaczenia jutro! TO JESZCZE NIE KONIEC WM!

• Lubię to 1

Top 3 Walk 2k18