Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 41

Dyskusje, spekulacje, spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   677
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

16 godzin temu, KyRenLo napisał(a):

Logan pewnie dostanie fenomenalnego, którego wyeliminował. Plus to:

Strasznie szkoda, że AJ musi poświęcać jedną ze swoich ostatnich WMek na kogoś pokroju Logana....

2 godziny temu, Grins napisał(a):

4. Kevin Owens vs Sami Zayn (jakaś stypulacja musi tu być

Kto przegra opuszcza fedkę:diabel:

Godzinę temu, Tomos napisał(a):

Walka KO z SZ na WM jako kulminacja tych miesięcy (lat?) budowania byłaby godnym finałem chyba wyłącznie wtedy, gdyby toczyła się o pas. Mam nadzieję, że oficjele to wiedzą.

Speed Championship może akurat będzie wolne:hbk:

• Haha 2

---Titus O'Neil Royal Rumble Winner 2k26---

01607ef6c06a1219-1200x675.jpg.b026fb52986adbb44768d7c6b348d4f2.jpg

• Reputacja:   326
  • Status:  Offline

1 godzinę temu, MattDevitto napisał(a):

Speed Championship może akurat będzie wolne:hbk:

o tak  :drakeyeah:

• Lubię to 1

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   649

2 godziny temu, MattDevitto napisał(a):

Strasznie szkoda, że AJ musi poświęcać jedną ze swoich ostatnich WMek na kogoś pokroju Logana....

To jedynie moje odczucia, które równie dobrze nie muszą oznaczać absolutnie niczego. Natomiast fakt, że AJ trafił na RAW przybliża nas do takiego rozwiązania. Pamiętam, że sam jechałem po Loganie, gdy ten rywalizował z wiadomym zawodnikiem (Ach ci ulubieńcy), ale skromnie, pisząc gość nadaje się do tego biznesu. W ringu lepszy od sporej części rosteru. Jako heel spełnia swoją rolę. On w końcu będzie latał z głównym pasem. A co samej walki AJ vs Logan to przecież pod względem ringowym powinno wszystko ładnie pięknie zagrać. Wiadomo, że AJ byłby podkładany, ale chyba taka już jego rola w tym etapie kariery. Zobaczymy.

Tak sobie teraz siedzę i się zastanawiam, czy dla mojego ulubieńca Dominika znajdzie się miejsce w karcie czy będzie tylko robił za wsparcie dla Morgan, co do której występu na WM raczej możemy być spokojni. Może te wstawki z Balorem coś znaczą i sprawy potoczą się tak, że dostaną tam walkę? W sumie zawsze w obwodzie jest Rey.:classic_smile:

4 godziny temu, Grins napisał(a):

IC Ladder Match Pete Dunne vs Penta vs Ludwig Kaiser vs Sheamus vs Bron Breakker 

I to jest świetny pomysł. Poziom wysoki gwarantowany.

No i gdzie w tym wszystkim Solo? Skoro wygląda na to, że Fatu będzie zajęty, kim innym.

• Lubię to 1

AVM.png

• Reputacja:   650

Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41

WWW.WEBISJERICHO.COM

Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu. 

Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? :ttrip:

• Reputacja:   93

Godzinę temu, IIL napisał(a):

Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę

Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka :D

Edytowane przez Tomos
  • Haha 1

6427638215a28716991f4b.jpg

• Reputacja:   521

3 godziny temu, IIL napisał(a):

Ja bym widział ten pojedynek o WHC, tu aż się prosi o dodanie tego tytułu w tle.

3 godziny temu, IIL napisał(a):

Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera?

Tu bym widział w takim wypadku Jey vs Cody, Jey vs Cody ma jakieś podstawy w przeciwieństwie do Cena vs Cody gdzie na miejscu Kodeusza mógłby być ktokolwiek i podstawa byłaby taka sama "JADĘ PO 17 TYTUŁ ULALA! ZABIORĘ MAIN EVENT KOMUŚ UTALENTOWANEMU ALBO OSOBIE, KTÓRA MIAŁABY SENS W TEJ WALCE!" Cały czas jestem hejterem tego pojedynku, jak jeszcze w styczniu bym powiedział, że niech Cena sobie wygra EC i zawalczy z Kodeuszem tak teraz jestem zdecydowanie na nie, gość, który do RR pokazał się raz, jedynie, żeby zapowiedzieć udział w RR Matchu miał wygrać RR......teraz nawet na tygodniówkach się nie będzie pojawiał do EC, bo mógł sobie powiedzieć, że wejdzie do EC, Triple H mu polizał rowa i powiedział, że za zasługi wejdzie do EC, to ja za zasługi bym widział jeszcze Rica Flaira, Hogana, Undertakera, HBK i Goldberga w tym EC PRZECIEŻ TOĆ TO LEGENDY! Przepraszam wymieniłem potencjalnych zwycięzców przyszłorocznego RR Matchu u kebabów, a wracając do Lidera Cenation po tym co odwala teraz, że zamiast być w drodze do WM, bo to jego ostatnia to ten lata sobie po zdjęciach do filmów i na plany ogólnie  to ja podziękuję za taki udział Ceny w drodze do WM, niech se będzie w main evencie, ale Evolve co najwyżej, nie wiem no mam szczerą nadzieję, że w to nie pójdą, a Cena dostanie Logana Paula, Logan vs Cena i Jey vs Cody to dwa Money Matche, lepsze takie niż jeden Cody vs Cena prawda? To już Rock potrafił sobie grafik ogarnąć i docisnąć całą road to WM w zeszłym roku i wyglądało to przekozacko, że nikt nie miał problemu, że jest w ME WM 1 dnia, a Cena zrobi to co Rock mógł zrobić w zeszłym roku, przyjdzie i zabierze ME WM jednego dnia komuś nawet się nie pojawiając, po prostu przyjdzie, wygra jedną walkę, bo będzie w niej dlatego, że jest Wielkim Johnem Ceną, ale to jest tiltujące, dawno się tak nie zirytowałem, chyba od czasu WM 38, gdzie z niczego Lesnar sobie powrócił, wygrał 2x WWE Championship w przeciągu 2 miesięcy, wygrał RR i Main Eventował WM, nie wiem no Cena, który powraca, nie występuję na tygodniówkach ani walk nie robi jest dobry i może main eventować WM ku ucieszę fanów, ale Charlotte, która chociaż wykręci kozacki pojedynek nieważne czy to z Tiff czy Rheą i jeśli przegra to wypromuję fest taką Stratton to już BLEEEE, BO ONA NIE POTRZEBUJĘ! NIKT JEJ NIE CHCĘ! Dla mnie to dramat co się odwala, bo mamy analogiczną sytuację w dywizji kobiet, z tą różnicą, że Charlotte się pojawia i nie zdycha po wykonaniu jednego finishera i ciekawe jest to, że jak Kodeusz go pokona....to totalnie nic tym nie zyska, Cena będzie wtedy kolejnym rywalem, który został odbębniony i tyle, dalej liczę na Jey vs Cody, Punk vs Cody albo najlepsza możliwa opcja czyli Cody vs Orton, skoro KO idzie na Samiego, to nie dostaniemy chyba KO vs Orton na WM, a Orton powinien się pojawić na tej gali, więc może jednak się zdecydują na Rhodes vs Orton obyyyyy.

• Lubię to 1
  • Zmieszany/a 3

Top 3 Walk 2k18

1.Kenny Omega vs Chris Jericho(Wrestle Kingdom 12)

2.Hiromu Takahashi vs Marty Scurll vs Will Ospreay vs Kushida(Wrestle Kingdom 12)

3.Johnny Gargano vs Andrade Cien Almas(NXT Takeover: Philadelphia)

• Reputacja:   248
  • Urządzenie:  Android

16 godzin temu, IIL napisał(a):

WWW.WEBISJERICHO.COM

Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu. 

CM Punk też nie jobbnie, także Rollo drugi rok z rzędu zgarnie przyłożenie. Rok temu aż dwa razy podczas pierwszej i drugiej nocy WM XL... Szkoda, ale w sumie muszą bronić zarówno Romana jak i Punka. Obok Rhodesa i Rocka to ich największe drawy... :vince:

ch.png.7c876b79d0bf5c4c7ded2ead1b695a31.png

2 godziny temu, DarthVader napisał(a):

CM Punk też nie jobbnie

W main evencie? Bazując na tym, co gadał przez lata, mogliby go skasować po 2 minutach i nadal byłby zadowolony

• Reputacja:   106
  • Urządzenie:  iPhone

W dniu 4.02.2025 o 15:01, MattDevitto napisał(a):
W dniu 3.02.2025 o 22:07, KyRenLo napisał(a):

W dniu 4.02.2025 o 12:48, Grins napisał(a):

Nie rozumiem demonizacji Logana Paula w WWE. Ringowo sie broni. I to bardzo! Jego postać w porównaniu do wielu innych „zasłużonych” wrestlerów broni się. Zbiera jedne z największych reakcji w rosterze i do tego przyczynia się do jeszcze większej polaryzacji wrestlingu - jego vlogi i sama osoba powoduje, że więcej casuali sięga po WWE. Uważam, że sam Logan robi bardzo dobrą robotę w WWE i naprawdę ciężko mi sobie wyobrazić lepszego kandydata do walki z Stylsem niż właśnie Paul. Ba, uważam że danie mu spotu #30 i bycie w finałowej 3 Rumble to bardzo dobra decyzja WWE. Takie postacie, wywołujące emocje są bardzo potrzebne we wrestlingu. Ciekaw jestem czy pójdą dalej i dadzą Loganowi np. walizkę MITB albo może jakiś run z głównym tytułem. 

• Lubię to 1

17 minut temu, RomanRZYMEK napisał(a):

Uważam, że sam Logan robi bardzo dobrą robotę w WWE i naprawdę ciężko mi sobie wyobrazić lepszego kandydata do walki z Stylsem niż właśnie Paul. Ba, uważam że danie mu spotu #30 i bycie w finałowej 3 Rumble to bardzo dobra decyzja WWE. Takie postacie, wywołujące emocje są bardzo potrzebne we wrestlingu. Ciekaw jestem czy pójdą dalej i dadzą Loganowi np. walizkę MITB albo może jakiś run z głównym tytułem. 

Logan by mi nie przeszkadzał, gdyby to nie była jedna z ostatnich, a może i ostatnia singlowa walka Stylesa na WMce. Widzimy jak jest z jego zdrowiem na przestrzeni ostatnich lat. Styles to jeden z moich ulubionych zawodników i chciałbym go widzieć po prostu z kimś innym. Logan to dla mnie dalej celebryta, youtuber czy kim on tam jest - i ok w ringu prezentuje się całkiem dobrze...

Natomiast nie zmienia to faktu, że takich osób nie chcę widzieć tak wysoko w karcie czy to z głównym pasem. Zasięgi to nie wszystko. Nie interesuje mnie ilość obserwujących, sponsorów, kiedy chcę zobaczyć dobry wrs. Idąc takim tokiem myślenia to na jednej z kolejnych WM np. w Arabii w ME o złoto powinien znaleźć się Logan ze Speedem - to byłby dopiero skok pod względem liczby widzów. Akceptuję, że tacy goście są potrzebni by budować markę, ale jednak potrzebne jest tu znalezienie złotego środka:icon_wink:

• Dzięki 2

• Reputacja:   106
  • Urządzenie:  iPhone

33 minuty temu, MattDevitto napisał(a):

Logan by mi nie przeszkadzał, gdyby to nie była jedna z ostatnich, a może i ostatnia singlowa walka Stylesa na WMce. Widzimy jak jest z jego zdrowiem na przestrzeni ostatnich lat. Styles to jeden z moich ulubionych zawodników i chciałbym go widzieć po prostu z kimś innym. Logan to dla mnie dalej celebryta, youtuber czy kim on tam jest - i ok w ringu prezentuje się całkiem dobrze...

Natomiast nie zmienia to faktu, że takich osób nie chcę widzieć tak wysoko w karcie czy to z głównym pasem. Zasięgi to nie wszystko. Nie interesuje mnie ilość obserwujących, sponsorów, kiedy chcę zobaczyć dobry wrs. Idąc takim tokiem myślenia to na jednej z kolejnych WM np. w Arabii w ME o złoto powinien znaleźć się Logan ze Speedem - to byłby dopiero skok pod względem liczby widzów. Akceptuję, że tacy goście są potrzebni by budować markę, ale jednak potrzebne jest tu znalezienie złotego środka:icon_wink:

Nie chcesz widzieć takich osób wysoko w karcie ze względu na ich background? Bo czym się różni taki Logan Paul od np. Fina Balora czy Romana Reignsa? Logan daje rozrywkę i jest gwarancją poziomu dokładnie tak samo jak Reigns czy Balor. Okej kumam, że dużo fanów oburza się dlaczego Logan dostaje push itp, ze względu na jego przeszłość/to kim jest - influencerem. Ale patrząc pod względem prezentowanego poziomu, to nie odstaje on w żadnym stopniu od takiego Balora czy Reignsa. Ze speedem to co innego. On miał tam wystąpić by podbić jeszcze zasięgi. Dostał speara żeby zadowolić fanów i spierdalaj. Z Loganem to zupełnie inna sprawa - podpisał pełnoprawny kontrakt. Pojawia się często. Jest gwarantem dobrej rozrywki. Sprzedaje swoją postać. Dowozi w ringu. W skrócie ma wszystko co WWE Superstar powinien mieć i jest według mnie odpowiednim kandydatem na ostatniego rywala Stylesa na WM’ce. Lepszy taki Logan niż kolejny „Dream Match” z bezjajecznym i fatalnym Nakamura czy innym wrestlerem który ma background sceny niezależnej czy innych federacji. 

• Dzięki 2

10 minut temu, RomanRZYMEK napisał(a):

Ale patrząc pod względem prezentowanego poziomu, to nie odstaje on w żadnym stopniu od takiego Balora czy Reignsa.

Nie przesadzaj. To, że jest sprawniejszy i lepiej skacze od 90%, nie oznacza jednocześnie że nie odstaje w innych kluczowych rejonach.

• Lubię to 1

1 godzinę temu, RomanRZYMEK napisał(a):

Ze speedem to co innego. On miał tam wystąpić by podbić jeszcze zasięgi. Dostał speara żeby zadowolić fanów i spierdalaj. Z Loganem to zupełnie inna sprawa - podpisał pełnoprawny kontrakt.

Co do Logana nie dojdziemy raczej do konsensusu, ale w przypadku Speeda jestem niemalże pewien, że w WWE jeszcze nieraz się pojawi. Kto wie czy z czasem nie dostanie też czegoś większego, ale na dziś to są jedynie moje domysły.

• Reputacja:   13
  • Urządzenie:  Android

1 godzinę temu, RomanRZYMEK napisał(a):

Nie chcesz widzieć takich osób wysoko w karcie ze względu na ich background? Bo czym się różni taki Logan Paul od np. Fina Balora czy Romana Reignsa? Logan daje rozrywkę i jest gwarancją poziomu dokładnie tak samo jak Reigns czy Balor. Okej kumam, że dużo fanów oburza się dlaczego Logan dostaje push itp, ze względu na jego przeszłość/to kim jest - influencerem. Ale patrząc pod względem prezentowanego poziomu, to nie odstaje on w żadnym stopniu od takiego Balora czy Reignsa. Ze speedem to co innego. On miał tam wystąpić by podbić jeszcze zasięgi. Dostał speara żeby zadowolić fanów i spierdalaj. Z Loganem to zupełnie inna sprawa - podpisał pełnoprawny kontrakt. Pojawia się często. Jest gwarantem dobrej rozrywki. Sprzedaje swoją postać. Dowozi w ringu. W skrócie ma wszystko co WWE Superstar powinien mieć i jest według mnie odpowiednim kandydatem na ostatniego rywala Stylesa na WM’ce. Lepszy taki Logan niż kolejny „Dream Match” z bezjajecznym i fatalnym Nakamura czy innym wrestlerem który ma background sceny niezależnej czy innych federacji. 

Po prostu to nie wrestler i gdyby nie "sława" (dla mnie YT to żaden celebryta tylko jakaś parodia ale ok) to nigdy by się do WWE nie dostał i proste. Tak samo Bad Bunny, nie chciałem i nie chcę go widzieć. Gościnnie ktoś znany się pojawia to ok ale od czasu do czasu i w nie ważnych walkach a nie w głównych.

• Lubię to 1

• Reputacja:   326

Godzinę temu, GGGGG9707 napisał(a):

Po prostu to nie wrestler i gdyby nie "sława" (dla mnie YT to żaden celebryta tylko jakaś parodia ale ok) to nigdy by się do WWE nie dostał i proste. Tak samo Bad Bunny, nie chciałem i nie chcę go widzieć. Gościnnie ktoś znany się pojawia to ok ale od czasu do czasu i w nie ważnych walkach a nie w głównych.

Popieram, ja też już mam dość wszelkiej maści sprzedajnych celebrytów co dla sławy i kasy są wstanie zjeść własne gówno, jak zobaczyłem tego skaczącego murzyna na Royal Rumble to aż mi się ciśnienie podniosło, od razu zdałem sobie sprawę że ludzi na świecie popierdoliło aby spuszczać się nad jednym murzynem który w sumie zabłysnął tylko z tego że jest mega fanem Ronaldo i na jego punkcie miał/ma obsesję, sam Ronaldo jakiś czas temu już był zirytowany tym kretynem i go olał aby dał mu święty spokój bo nie chciał się odczepić xD W zjebanych czasach żyjemy jeśli chodzi o bycie rozpoznawalnym i propsowanym

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg