Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

GABRIEL QUEEN VS GUSTAV GRYFFIN, O MISTRZOWSKIE ZŁOTO NA GRUBEJ PRZESADZIE ??

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   8
  • Status:  Offline

GABRIEL QUEEN VS GUSTAV GRYFFIN, O MISTRZOWSKIE ZŁOTO NA GRUBEJ PRZESADZIE ??

Fanatycy, oto pierwsza zapowiedź na pierwszy Ewenement w 2025, i to jaka ?

Na Barszczu z Krzesłami, Gabryś wygrał Fatal 4-Way Match o Tajemniczy Prezent, od samego Świętego Bieśka ?

Prezentem okazał się być kontrakt o walkę o tytuł mistrzowski PpW na Grubej Przesadzie, a na tej samej gali doszło do konfrontacji, w której to nasz Złoty Chłopiec no... fizycznie podważył cnotę Gustava G ?

Czy rok 2025 PpW rozpocznie z nowym mistrzem? WBIJAJ NA GRUBĄ PRZESADĘ TO SIĘ DOWIESZ ???

2 PULA BILETÓW NA PpW: GRUBA PRZESADA RUSZA JUŻ JUTRO (BO 1 JAK COŚ TO JUŻ POSZŁA) ?

469449085_1112271364236588_1815809265786513511_n.jpg?stp=dst-jpg_s720x720_tt6&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=fvkJt3hRuLkQ7kNvgH-BRKc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&edm=AJdBtusEAAAA&_nc_gid=Ao5Q8q7b6jMO1TYBnlvWZ5W&oh=00_AYBC4q-fjpf4AerxkzJ3W1k-d9Y8YPfKRDYO-vFtmWJ1OQ&oe=675A8E5D

Przeczytaj na fanpage.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PpW

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• PpW

PpW 1 odpowiedź

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• -Raven-
      Night 2 1. Oba Femi vs. Brock Lesnar - ładnie wypromowali Obamę. Obstawiałem, że WWE da jednak tu dupy i jobnie Feministę, ale skoro finalnie się okazało, że Brokuł zjeżdża już do bazy, to taki wynik i booking (Lechu ładnie sprzedawał jeszcze po walce, "nie mogąc się podnieść") są zrozumiałe. Od dawna wiadomo, że Laser nie lubi się przemęczać i nie przepada za długo walczyć (bo bez względu na długość starcia - kasa jest ta sama), ale tutaj - po tym co czasowo odjebali w dniu pierwszym - mog
    • Grins
      Spokojnie nasz też będzie kiedyś władczy " kurwa mać i do przodu " Polski język trudna język z tego co czytałem to Ai kocha nasz język to już dużo mówi że jednak Polski nie wyszedł spod byle ogona i nie na damo tylu Chińczyków w ostatnim czasie się tu zjeżdża aby się uczyć Polskiego. 
    • Grins
      RAW ogólnie okej jak zwykle w ostatnim czasie, ale ten pack video mnie rozjebał jakby ktoś mnie przeniósł do totalnej nostalgii i old school do tego ten song! Na prawdę Lesnar odchodzi na emeryturę  WrestleMania wymiera zawodnicy którzy zrobili najwięcej roboty odchodzą JBL, HBK, Batista, Triple H, Undertaker, Kane, John Cena teraz Lesnar i został tylko  Mysterio, Punk, Orton i wtedy lampka zgaśnie tak zwana Ruthless Aggression era  Nie wiem chłopy ale poczułem się stary jak to obejrzałem, ta Wr
    • Grok
      Autor: Ian McCord Wraz z nadchodzącą galą Pro Wrestling NOAH SPRING MAYHEM RYOGOKU 2026, gdzie OZAWA i Yoshiki Inamura podzielili się już swoimi opiniami na temat tego, kto powinien headlinować galę, głos w sprawie zabrał Tetsuya Naito. W wywiadzie dla Pro Wrestling NOAH zapytano Tetsuya Naito, czy zamierza przyćmić obronę pasa GHC Heavyweight przez Yoshiki Inamura z Shane'em Haste'em. Naito odparł, że cieszy się z hype'u wokół swojej rywalizacji z OZAWA, ale liczy, że Inamura da show, które
    • Grok
      Ostatni odcinek WWE Raw przed WrestleManią zanotował 2,9 miliona globalnych odsłon — tyle samo co w dwóch poprzednich miesiącach. Netflix podał we wtorek, że odcinek z 13 kwietnia zebrał 5,6 miliona godzin oglądania — wynik zgodny z trzema poprzednimi tygodniami. Czas trwania show wyniósł 1:53, co jest wyższe niż w poprzednim tygodniu. Odcinek zajął piąte miejsce na świecie i wszedł do Top 10 w dziesięciu krajach, w tym w USA, gdzie również był piąty. Jak łatwo przewidzieć, epizod kipiał od gw
  • Dodaj nową pozycję...