Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw 01.10.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

WWE Raw 01.10.2007

Rozpoczynamy Raw!

Na ringu pojawia się asystent GM: Johnathan Coachman.

Coach: (buczenie publiki jeszcze przed pierwszym słowem) Jak wiecie dziś ogłosze wraz ze Stevem Austinem kto będzie rywalem Mr. Kennedy'ego na No Mercy! (buczenie) Niestety, wybór nie jest zbyt duży tym razem. Triple H i Randy Orton mają już zaplanowaną walkę na No Mercy, więc pozostają nam tylko dwaj kandydaci, a są to: Booker T! Oraz John Cena! (mega cheer) Aby wybór był łatwiejszy, dziś dojdzie do walki pomiędzy tymi wrestlerami! Ale dodam, że nie gwarantuje, że zwycięzca dostanie miano pretendenta, wybór i tak będzie należał do mnie i Steve'a!

Nagle rozbrzmiewa theme Kennedy'ego i WWE Champion kieruje się na ring! Bierze mikrofon i spogląda na Coachmana.

Kennedy: Znacie mnie... jestem waszym WWE Championem... jestem Miiiiisteeer Keeenneeedy..... Kennedy! (publika krzyczy razem z mistrzem) Wiesz co, Coach? Nie wiem dlaczego robisz takie wielkie wydarzenie z tego ogłoszenia mojego rywala. Kennedy nie ma godnego siebie rywala na Raw! Udowodnił to już kilkakrotnie! Dlatego, nie obchodzi mnie kogo wybierzesz, gdyż obaj ci wrestlerzy nie mają takiej klasy jak Kennedy! Moge pokonać ich gładko 1,2,3!

Coach: Widzisz Kennedy, jesteś zbyt pewny siebie.

Kennedy: Ja? Oczywiście, że jestem, w końcu jestem twoim mistrzem!

Coach: W takim razie nie będzie dla ciebie problemem pokonanie Randy'ego Ortona w walce wieczoru?

Kennedy: (z lekkim zaskoczeniem na twarzy) Oczywiście, że nie!

Kennedy rzuca mikrofon i opuszcza ring!

SINGLE MATCH

Val Venis vs Carlito

końcówka: Val rozpędza rywala rywala, a następnie robi spin-out spinebuster! Carlito jednak szybko wstaje, bardzo poddenerwowany! Obaj wymieniają punche, ale Venis znów rozpędza Carlito, ten jednak wybija się z top-rope i robi backflip, ląduje za Venisem i robi Backstabber! Pin... 1...2... ale Val dotyka liny! Carlito jest wściekły, kłoci się z sędzią. Val wykorzystuje brak koncentracji Carlito i atakuje z DDT! Val wchodzi na narożnik ale szybko doskakuje do niego Carlito, wymiana kilku punchy przez obu ale w końcu Val zrzuca rywala na ring, a sam egzekwuję Money Shot (diving splash)! Pin... 1...2...3! Co za niespodzianka! Pretendent do Intercontinental Title przegrywa na tydzień przed No Mercy!

Zwycięzca: Val Venis

Gdy Carlito, jest jeszcze w ringu, na rampie pojawia się Intercontinental Champion: Shelton Benjamin, śmiejący się z Carlito!

Shelton: To jest zabawne, przegrywasz z Valem Venisem, a chcesz pokonać mistrza interkontynentalnego? Nie bądź śmieszny przyjacielu!

Carlito: Nie jestem twoim przyjacielem!

Shelton: Ok, po No Mercy nadal nim nie będziesz, bo wybije ci z głowy zdobycie tytułu!

Jesteśmy na backstage. Cody Rhodes idzie do szatni Londona i Kendricka, z którymi dziś będzie w zespole. Po drodze spotyka Charliego Haasa! Obaj wymieniają spojrzenia.

Haas: Mam nadzieje, że przygotowujesz się na porażkę na No Mercy. Mam też nadzieje, że zdajesz sobie sprawe, że z zasad pojedynku wynika, że przegrany traci prawo do wykonywania Figure For Leglock! Nie będe to ja, więc lepiej zacznij już ćwiczyć nowy submission!

6-MAN TAG TEAM MATCH

Paul London & Brian Kendrick & Cody Rhodes vs Charlie Haas & Trevor Murdoch & Lance Cade

końcówka: London robi hurricanrane na Murdochu, potem na Haasie, ale nadziewa się na Sitdown Side Slam w wykonaniu Cade'a! Pin... 1...2.. przerywa Kendrick! Podbiega do niego Haas i powala na ziemię, zakłada Haas of Pain! Na ratunek Kendrickowi przychodzi London, który robi Standing Shooting Star Press na Haasie! Sędzia nie panuje nad tym co się dzieje! W tym czasie Cody Rhodes czyści ring, wyrzucając z niego Murdocha i Cade'a! Cody wraz z Londonem podnoszą Haasa, rozpędzają go (London następnie sam rozpędza się od liny), Cody łapie rozpędzonego Haasa i podnosi go w góre i rozpędzony London aplikuje mu dropkick! Cody szybko zakłada Figure Four Leglock na Haasie... przez chwile Charlie próbuje się uwolnić, ale w końcu tapuje! Koniec walki! Cody Rhodes wysyła tym sposobem wiadomość do Haasa, że jest w stanie go pokonać na No Mercy!

Zwycięzcy: Paul London & Brian Kendrick & Cody Rhodes

Snitsky i Kevin Thorn przechadzają się po hali. Mijają Super Crazy'ego.

Thorn: Nie uważasz, że ten mały koleżka się na ciebie krzywo spojrzał?

Snitsky: Tak? Mam mu pokazać co to ból?

Kevin Thorn tylko kiwa głową, Snitsky obraca się, podchodzi do Meksykanina, spogląda na niego groźnie i wrzuca go w stojący obok kosz z praniem, następnie rozpędza kosz gdzieś przed siebie korytarzem. Po chwili otwierają się drzwi na korytarzu i wychodzi z nich Steve Austin!

Austin: Co to za hałasy? (widzi jak przewraca się kosz i wypada z niego Super Crazy) A więc panowie przydupasy Kane'a, chcą siać postrach? Może pokażecie co potraficie na ringu? Szykujcie się, bo za kilkanaście minut walczycie z braćmi Hardy!

SINGLE MATCH

Booker T vs John Cena

końcówka: Cena ma przewagę, powala Booker kilkoma clothesline'ami i shoulderblockiem! Następnie robi Throwback! Podchodzi do Bookera, tauntuje i robi Five Knuckle Shuffle! Pin... 1...2.. i kickout! Cena czeka aż Booker wstanie i podnosi go (cheer publiki) i robi F-U!... ale Booker spada na nogi! Cena odwraca się i dostaje Superkick! Pin.... 1...2....3! Cena przegrywa mimo, że przeważał przez całą walkę!

Zwycięzca: Booker T

Booker bierze mikrofon i mówi: Coachman, Austin! Mam nadzieje, że już nie macie wątpliwości kto powinien zostać pretendentem do WWE Title! (pop od publiki) Zamknijcie się! Patrzycie na swojego przyszłego mistrza! Can you dig it, suckas?

Todd Grisham przeprowadza wywiad z JBL'em, komentatorem Smackdown!

Grisham: John, co sprowadza cię dziś do No.1 Show in sports enterntainment?

JBL: Gówno prawda! Wszyscy wiedzą, że Smackdown jest numerem jeden, więc skończ gadać te bzdury, bo nie moge cie słuchać człowieku! Wogóle jakby to ode mnie zależało to nie pracowałbyś już w WWE!

Grisham: To twoja opinia, ale odpowiedz na pytanie

JBL: Jestem tu dziś by wraz z moim przyjacielem Ronem Simmonsem pokazać trochę starego dobrego wrestlingu, waszym mistrzom Most Valuable Tag Team! Zobaczymy jak zaprezentują się przeciwko legendom wrestlinu!

Grisham: A jak wasza forma? Dawno nie było was na ringu.

Todd: Jak śmiesz wątpić w formę Boga Wrestlingu? Jestem jak zawsze w świetnej formie i przekonają się o tym, ci dwaj młokosi!

TAG TEAM MATCH

Snitsky & Kevin Thorn vs The Hardys

końcówka: Jeff próbuje szybkimi akcjami powalić Snitsky'ego, ale nie udaje się to, aż w końcu Snitsky serwuje Big Boota! Pin.... 1.... 2... shoulder up! Zmiana z Thornem, obaj jeszcze okładają Jeffa w narożniku, Thorn chce ustawić sobie rywala do Original Sin, ale przerywa Matt Hardy i rozpędza Thorna, ten po odbiciu od lin próbuje clothesline ale Matt się szybko usuwa, uderzenie przyjmuje sędzia i pada! W tym momencie Matt robi Twist of Fate! Matt chce robić pin ale orientuje się, że sędzia leży i w tym momencie powala go Snitsky! Bierze także Jeffa i robi Pumphandle Slam na leżącego Matta! Dominacja potwora! Snitsky zaczyna szczerzyć zęby w swoim chorym uśmiechu, gdy nagle na ring kieruje się... Chris Masters! Kolejny zawodnik Smackdown pojawia się dziś na Raw! Masters wbiega na ring i wykonuje Master Answer na Snitsky'm! Powtarza manewr również na Thornie, następnie wraz z Mattem Hardym wyrzucają Snitksy'ego z ringu, "budzą" sędziego, ten zauważa, żę Jeff już pinuje Thorna.... 1......2......3! Hardys wygrywają!

Zwycięzcy: The Hardys

Na backstage Maria przeprowadza wywiad z MVP i Sheltonem Benjaminem, mistrzami tag team!

Maria: Chłopcy, jak czujecie się przed dzisiejszą walką przeciwko APA?

MVP: Doceniam ich wkład w historię wrestlingu, ale oni są przeszłością a ja i Shelton jesteśmy przyszłością wrestlingu.

Shelton: Dokładnie! Mam wiele szacunku do Rona i JBL'a, ale to jest nasz czas, a walki z takimi zespołami dodadzą nam prestiżu!

MVP: Jesteśmy przecież najwartościowszym tag teamem w dzisiejszym wrestlingu, chyba w to nie wątpisz Maria?

Maria: (lekko zagubiona) Nie znam się tak dobrze na wrestlingu.

MVP: To spójrz kto ma pasy mistrzowskie i wszystko jest jasne!

TAG TEAM MATCH

A.P.A vs Most Valuable Tag Team (WTT Champs)

końcówka: JBL robi Swinging Neckbreaker na Sheltonie, pin... 1...2.. i kickout! John zmienia się z Simmonsem, rozpędzają Sheltona i robią double spinebuster! Ron stoi i dostaje dropkick z narożnika w wykonaniu MVP! Sędzia wygania Montela z ringu, a ten moment wykorzystuje JBL i robi Clothesline From Hell na Sheltonie! Ron robi pin... ale sędzia wciąż tego nie widzi, gdyż dyskutuje z MVP. Simmons zostawia rywala i podchodzi do sędziego, w tym czasie MVP kieruje się już w stronę JBL'a, wyrzuca go za ring a Shelton niespodziewanie robi rollup na Ronie... 1....2....3!

Zwycięzcy: Most Valuable Tag Team

Po walce Shelton i MVP podchodzą do rywali i wyciągają dłonie w ich kierunku! Ron i JBL po chwili uściskują je. Młodsi zawodnicy okazali szacunek starszym kolegom!

Po przerwie na ringu jest już Randy Orton.

Orton: W niedziele czeka mnie ostry i brutalny pojedynek przeciwko Triple H'owi. Przeciwko temu Triple H'owi, który jeszcze kilka lat temu był moim mentorem, który wprowadzał mnie w świat wielkiego wrestlingu. Dziś jednak stoimy po dwóch stronach barykady i skaczemy sobie do gardeł! Czy to jest potrzebne? Najwyraźniej tak, obaj mamy sobie coś do udowodnienia...

... "Kennedy!"... Rozbrzmiewa theme mistrza WWE i Kennedy pojawia się na ringu z mikrofonem!

Kennedy: Wystarczy, wystarczy! Nie zamierzam słuchać tych śmiesznych wywodów. Walcz!

MAIN EVENT

SINGLE MATCH

Randy Orton vs Mr. Kennedy (WWE Champ)

końcówka: zawodnicy wymieniają punche w ringu, Randy powala Kena i zakłada body scissors. Trzyma przez chwile w uścisku, ale w końcu Kennedy dotyka liny. Sędzia dolicza do 4 i Randy puszcza chwyt! Kennedy wstaje i znów brawl, snapmare w wykonaniu Kena, Orton siedzi na macie, a champ wykonuje Snap DDT na siedzącym rywalu! Kennedy wchodzi na narożnik, szykując się do finishera, ale niespodziewanie na ring kieruje się Booker T! Zrzuca nic nie spodziewającego się Kennedy'ego na matę! Sędzia przerywa pojedynek! Booker zaczyna okładać mistrza WWE, Orton w tym czasie schodzi z ringu i patrzy jak Kennedy dostaje lanie od Bookera i w tym czasie atakuje go Triple H! Uderza nim o schodki, zagląda pod ring i wyciąga spod niego Sledgehammer! Szykuje się do ataku na Ortona, ale nagle rozbrzmiewa theme Stone Colda!

General Manager wraz ze swoim asystentem pojawiają się na rampie! Zawodnicy przerywają walkę.

Austin: Wystarczy koguciki, moim celem jest abyście zdrowi dotarli na niedzielne No Mercy! Kennedy, już pewnie się domyślasz z kim będziesz walczył na PPV, więc możesz zacząć się przygotowywać. Natomiast Orton i Triple H, wy już wiecie nie od dziś jaka walka czeka was na No Mercy.

Coach: Tak jest, stoczycie walkę No-DQ, ale postanowiliśmy ją lekko urozmaicić! Zwycięzca tej walki wygra titleshota o WWE Title czyli zostanie pretendentem numer jeden!

Austin: Będziemy mieć cholernie dobre PPV i to jest sedno sprawy, bo Stone Cold tak powiedział!

Raw schodzi z anteny!

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Szykuje się ciekawe No Mercy :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg