Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Global Wrestling Corporation - Friday Bash

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wrzucam w końcu galę którą trzymałem w wordzie od początku lipca i nie miałem kiedy wrzucić

;) JBL: Witam was z Philadelphi, na cotygodniowym Friday Bash. Dziś razem ze mną walki komentował będzie Ric Flair.

Ric Flair: Czas zacząć show - Wooooooo!

3-ma match:

Zumbido vs T.J Wilson vs Shaw Spears

Końcówka walki:

T.J umawia się ze Spears-em że będą bić Zumbido, i tak właśnie robią, T.J popycha Zumbido na Spears-a, lecz ten się uchyla, zachodzi go od tylu i wykonuje Dragon Suplex 1…2…3 zwycięża, poczym szybko zbiega z ringu.

Pokazany jest parking Hawaiian Lion idzie w strone wejściowych drzwi, a Petey Williams z nich wychodzi zderzają się barkami.

- Uważaj jak chodzisz – Hawaiian Lion

Petey w milczeniu idzie dolej gdy Hawaiian Lion wszedł do budynku, ten pokazał w jego stronę fuck you.

Kamera przenosi się do pokoju Sting-a, on siedzi na krześle i nic nie mówi…potem ukazuje się moment z ostatniego ppv, w którym Flair ściąga za nogę Sting-a, i moment, w którym Luger trzyma nad głową zwycięski pas.

Hardcore match:

Hawaiian Lion vs Ron Zombie

Końcówka walki:

Lion trzyma w rękach krzesło, rzuca je w Zombie, ten je łapie trzyma je na wysokości glowy, a Hawaiian Lion wykonuje dropkick, Zombie upada na sędziego a ten wypada za ring, wtedy na ring wbiega Petey Williams odbija od lin Hawaiian Lion-a, i wykonuje dropkick, poczym bierze krzeslo kładzie na nim głowę Lion-a, sam ulatnia się z ringu, a Zombie wchodzi na narożnik i skacze na Lion-a !

- To musiało boleć mówi Flair.

Sędzia wchodzi na ring i Zombie zakłada pin i zwycięża.

Pokazywany jest mój pokój, siedzę w fotelu i rozmawiam z Kevinem Nash-em.

Mówie że to nie może ujść na sucho Lashley-owi i Jericho. Nash odpowiada że wyzwiemy ich na pojedynek Tag team.

Match:

Matt Hardy vs Rhino

Końcówka walki:

Hardy wykonuje Twist Of Fate i zakłada pinfail 1…2…3 wygrywa walkę!

Hardy cieczy się ze zwycięstwa, lecz na ring wbiega Skull Ganz, i wymienia się ciosami z Hardy-m, poczym odpycha go do narożnika, a Rhino wykonuje Gore. Hardy mocno uderza plecami o narożnik i zczołguje się z ringu. Sędzia prowadzi go do szatni.

Reklama koszulki z wizerunkiem Sting-a trzymającego kij baseballowy.

Match:

Scott Steiner vs Booker T

6 minuta walki: Steiner wykonuje Belly to Belly Suplex.

Wtedy na ring wbiega Mark Henry z krzesłem, którym uderza Steiner-a, sędzia uznaje wygraną Steiner-a przez DQ, Mark Henry i Booker T kopią leżącego Big Poppa Pump.

Gra them Chemical Family. W hali pojawia się dym, i na ring wbiegają RVD i Pudzian. Odbijają od lin Booker-a T i wykonują Double Clotesline, poczym łapią Henre-go, który próbował zejść z ringu i wykonują Double Suplex.

Publiczność szaleje. Pudzian i RVD pomagają wstać Steiner-owi, ktoś podaje im mikrofon.

RVD: Od dziś Scott Steiner należy do naszego team-u. – I Pudzian podnosi jego rękę do góry. Poczym tauntują publiczności i schodzą z ringu.

JBL: Żegnam was i zapraszam już za tydzień na kolejny Friday Bash.

Ric Flair: Woooooo !

Komenty mile widziane

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

2

• Presley

2

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

No no podoba mi się :P Czekam na więcej :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

zakłada pinfail

Bardzo dziwne stwierdzenie... w sumie sie czepiam ale to poważny błąd

zakłada pinfail

Bardzo dziwne stwierdzenie... w sumie sie czepiam ale to poważny błąd

Jakoś mi się tak pisze zakłada pin-a. Czemu uważasz że to błąd przecież można tak stwierdzić że pin-a się zakłada :neutral:

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

po 1 dlatego, że sformułowanie "zakłada" bym zostawił jedynie dla submissions

po 2 chodzi mi bardziej o słowo "pinfail", jak już to "zakłada pin" (jeśli już chcesz użyć słowa "zakłada")

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Walka słaba, ale theme song do którego wychodził przeciwnik Mondo to chyba theme El Generico.
    • KyRenLo
      Oho. Gunther już gotowy do akcji 
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW World Tag League 2025 - Dzień 7 Data: 29.11.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Mutsu, Aomori, Japan Arena: Mutsu Maeda Arena Publiczność: 1.208 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Komentarz: Haruo Murata & Milano Collection AT Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • MattDevitto
      Z racji tego, że streamują to też na kanałach WWE ciężko o jakieś większe oszacowanie. Ja osobiście czasem spojrzę, ale obecnie zdecydowanie bliżej mi do CMLL - produkt jest po prostu lepszy. W AAA brakuje mi w tym wszystkim ciągłości, chyba, że w końcu będą regularnie transmitować kolejne gale.
    • Mankind89
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
  • Dodaj nową pozycję...