Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 28.09.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Gabinet GM.Vickie rozmawia z Chavito.

Vickie:Czasem wręcz żałuje że objełam posade menagera tego brandu.Tu nic nie idzie tak jak powinno.Każdy zawodnik robi co chce.Mam racje Chavo?

Chavo:Chyba tak...

Vickie:Chyba?!Z pewnością mam racje!Big Daddy V wygrywa title shot do walki o WHC,ale jak zawsze pojawiają się goście którzy też chcą walczyć, ale żadnemu nie przyjdzie spytać mnie o zdanie.A chyba powinni,prawda?

Chavo:Z pewnością!

Vickie:No właśnie.A nie można zapominać o tym co wyprawiaj Kane i Kevin Thorn!Co to za pomysł z jakąś nową stajnią,stajnią która ma mnie zrzucić ze stołka!Do tego angażują w to jakiegoś łysego psychola z RAW!Jak ja mam tu nie oszaleć.Rozumiesz w ogóle co ja mówie Chavito?

Chavo:Si.

Vickie:Ehh...ja wypruwam sobie żyły żeby uczynić ich gale ciekawszymi niż były ale im nic nie pasuje.Taki Masters,na przykład...ooo panem Mastersem się dzisiaj zajmiemy.Jak można być tak nieodpowiedzialnym jak on!Mam przecież racje,traktując jego wybryki poważnie,tak czy nie?

Chavo:Z pewnością tak.

Vickie:No właśnie!Wszyscy oni zachowuja się nieodpowiedzialnie,głupio i zasługują na kare.Wyjdź już Chavo.

Chavo wychodzi,Vickie rozsiada się wygodnie,naraz słychać pukanie do drzwi.

Vickie:Czego Chavo?

Nikt,nie odpowiada za to pukanie rozlega się ponownie.Vickie wzdycha i podchodzi do drzwi,otwiera...w nich stoi Undertaker.

Vickie(wrzeszczy):Dobry Boże!!!(zamyka drzwi,przekręca klucz,chowa się za biurko i zaczyna się cicho modlić)

Znów słychać pukanie.

Vickie:Madre Dios,błagam odejdź stąd!

Undertaker(za drzwi):Mrs.Guerrero?

Vickie:Santo Francisco,Santa Catalina,czuwajcie nade mną!!

Undertaker(słychać jego grobowy śmiech)

Vickie:Odejdź potworze!Nie wiem czego chcesz ale odejdź!

Undertaker:Chce wejść.

Vickie:Nie,nie,nie nie ma mowy!

Udertaker wyważa drzwi kopniakiem,wchodzi do śródka.

Undertaker:Chciałem tylko powiedzieć..(patrzy przerażonej Vickie w oczy)Undertaker wrócił.Pas też do niego wróci.Na No Mercy JA też walcze o World Heavyweight Championship.A moi przeciwnicy będą....spoczywać w pokoju.

Wychodzi,Vickie leży oddychając ciężko.

Na ring wchodzą nowi mistrzowie tag teamów-The Daltons.

Jesse:Witam serdecznie wszystkich,którzy przyszli podziwiać i oddawać pokłony swoim nowym półbogom(publika"What?!")mnie i jemu czyli Jess'yemu i Festusowi.Jest nam niezmiernie miło,że możem reprezentować barwy Suckdown!("what?!") nie? to znaczySoupdown!("what?!") wiem wiem Smackdown! Jesteśmy bardzo dumni i chcemy żeby nasze panowanie trwało jak najdłużej.Wy też tego chceta? Jeśli tak dajcie mi pieprzone "Oh,yeeee babeeee!!"

(publika chwile milczy w konsternacji,w końcu jednak krzyczą)I ja to lubie! Dobra Smackdown,czas tera na nasz mały performans!Jesteś gotowy Festus?

Festuś(stoi i ślinie się):....eee.....

Jesse:To świetnie!(wyskakuje po za ring i wraca ze swoim banjo)Słuchajta,każdy wie że jesteśmy z Południa i że kochamy Południe jak Romeo swego Tristana! Więc zagramy Wam taki kawałek"Sweet home Alabama!"Kto zna niech jedzie z nami!

Jesse,fałszując często,śpiewa i gra.Festus nadal stoi i ślini się od czasu do czasu przytupuje zupełnie nie w rytm.Spora część publiki śpiewa refren.

Nagle wieśniaki przestają grać gdyż w kierunku ringu kierują się Robbie i Rory McAllister grający na kobzach!

Robbie:Czy możesz mi wyjaśnić bo co całą ta zabawa?Czy naprawdę myślisz że ten pas długo pozostanie w Waszych rękach?

Jesse:Tak,psze pana.

Robbie:Więc mylisz się.Ten pas należy do mnie-Robbiego McAllistera z tych McAllisterów!I do jego kuzyna Roryego McAllistera!

Rory:Również z tych McAllisterów!

Robbie:Dokładnie tak!Jesteście gotowi za tydzień na Smackdown! stoczyć z nami walke o pasy?

Jesse:Jasne!My som zawsze zwarci i gotowi!Za tydzień będziem bronić pasów,Festus!

Robbie:Pomyśleliśmy jednak że by było ciekawiej.Dlatego będzie to McAllisters Rules Match!

Jesse:Że niby co?

Robbie:Dowiecie się w swoim czasie.

Jesse:Okay,psze pana!Mnie tam wszystko jedno!

Szkoci odchodzą.

Jesse(patrząc na Festusa):Stary,za tydzień niezła bitka nas czeka.Chodź idziemy do bufetu!

Backstage:Vickie Guerrero podchodzi do szatni Mastersa i puka do drzwi.

Masters:Tak?

Vickie:To ja.Gotowy na walke?

Masters:Zostaw mnie Vickie!Nie ide na żadną walke!

Vickie:Owszem idziesz!Albo....albo nie będzie już Chrisa Mastersa w WWE!

Masters:Pieprze to!

Vickie:Jasne,jasne.Czekam na Ciebie....na ringu.Zapowiem Cię nawet,słonko.(śmieje się)

Masters:Dziwka!

Match#1 Chris Masters vs Jamie Noble

Jamie jest już na ringu wchodzi Vickie.

Vickie:Panie i panowie mam zaszczyt przedstawić Wam całkiem nowego Chrisa Mastersa!Pan Chris był bardzo niegrzeczny i trzeba było dać mu nauczke.Oh,zapewniam Was że nie ostatnią.Póki co,pan Chris Masters nie będzie używał przydomka Masterpiece.Póki co,pan Chris Masters będzie używał przydomka(rozbrzmiewa muzyka Mastersa)Smackdown's Sexbomb!

Pojawia się Chris Masters....w sukience!Publika zaczyna się głośno śmiać, Chris powolnym krokiem zmierza na ring.Jego przeciwnik płacze ze śmiechu.

Vickie zasiada koło stolika komentatorów,Chris wchodzi na ring podchodzi do Noble'a.

Noble:Jak leci,maleńka?(mega cheer)

Chris zaczyna okładać Jamiego,sędzia każe uderzyć w gong.

Końcówka:Chris robi na Jamiem wheelbarrow suplex,potem tauntuje "Masterlock",cruiser wstaje Chris próbuje założyć swój chwyt,ale Noble się wykręca i częstuje Mastersa kilkoma low kickami.Chris chwyta się za noge obraca się ale Noble wskakuje na liny i robi moonsault.Chris leży na ziemi,a Noble dopada do niego i zakłada trailer hitch.Masterpiece wije się z bólu,udaje mu się jednak chwycić dolnej liny.Obaj wstają Żywy Posąg od razu zasypuje Pitbulla gradem uderzeń,podnosi go i robi tortute rack neckbreaker.Pin 1..2...kick out.Masters wstaje,poprawia sukienke co powoduje śmiech na widowni. Masters odwdzięcza się im pokazując środkowy palec.W tym czasie Noble robie roll-up 1...2....Masters zrzuca z siebie przeciwnika wściekły podbiega do niego i okopuje w narożniku.Po kolejnym kopnięciu sędzia odciąga Masterpieca.Wściekły zawodnik czeka aż Noble się podniesie...i zakłada Masterlock. Spokojnie czeka,aż przeciwnik będzie tapował,gdy nagle pod ring,o kuli podchodzi Edge.Gładzi się po łysej głowie i bezczelnie uśmiecha. Masters dostaje furii,puszcza przeciwnika,zaciska dłonie na linach i zaczyna obrażać Edga.Edge tymczasem bierze mikrofon.

Edge:Cześć,słonko.Musze przyznać że ślicznie wyglądasz.(śmiech)Nie,wrzuć na luz laleczko ja tylko żartowałem,rozumiesz.Ale wiesz co...wpadłem na świetny pomysł.No,wiesz masz ten nowy pseudonim i w ogóle.(wskazuje na telebim,rozlega się piosenka "sexbomb" i widzimy sceny jak Chris zakłada sukienke,jak siedzie sam w szatni i załamuje się wreszcze jego wejście.)Okay,niezłe widowisko co stary?

Chris(wrzeszczy):Zabije Cię!Słyszysz?

Edge:Oh,daj spokój nie musisz dziękować.I'm your private nightmare.(odchodzi)

Wściekły Chris obraca się i zgarnia dropkick od Jamiego,jednak zanim cruiser wykona następny ruch Masters łapie go,odbija się od lin o robi Master Answers!Pin 1...2....3!Masters od razu z wściekłością schodzi z ringu,publiczność skanduje "Sexbomb!"

Winner:Chris Masters.

Backstage:Kane i Kevin Thorn przechadzają się korytarzem.

Kane:Zgodnie z założeniami,zwerbowałem nowego członka do Big Bad Bastards.

Thorn:To świetnie.Wiedziałem że to łyse bydle z chęcią przystąpi do naszej stajni.

Kane:I wzmocni ją.Czas gdy pozbędziemy się Vickie jest coraz bliższy.

Thorn:O tak.Czy on jest dziś na Smackdown?

Kane:Tak,idź się z nim zobaczyć.

Thorn:Dobrze.Do zobaczenia.

Rozstają się,Thorn idąc napotyka Snitskyego zajętego demolowaniem korytarza.

Thorn:No proszę kogo ja widze.

Snitsky przestaje niszczyć otoczenie i spogląda na wampira.

Thorn:Dawniej między nami nie było zbyt pięknie ale teraz przystałeś do nas.

Snitsky:Ja lubie ból.....Wy też....dlatego jestem z Wami.

Thorn(śmiech):Lepiej trafić nie mogłeś.Mam dla Ciebie propozycje,łysy psycholu.

Snitsky czeka na wyjaśnienia.

Thorn:Na No Mercy,ty i ja przeciw hmmm może przeciw Mastersowi i taak i Mattowi Hardyemu.

Snitsky:Hardy!Zniszcze go i odbiore pas!

Thorn:Rozumiem że przystajesz na moją propozycje.A co powiesz na zdemolowanie teraz jakichś zapaśników?

Snitsky(wyszczerza zęby w okropnym uśmiechu):Dawaj ich tu.

Match#2 Kevin Thorn(with Torrie) i Snitsky vs Shannon Moore i Funaki

Przebieg:Snitsky zaczyna okładać Funakiego,robi na nim scoop slam a potem irish swip i big boot.Następnie wciąga na ring Shannona Moora i na nim z kolei wykonuje swinging side slam po czym kilka leg dropów.Wściekły Snitsky podnosi Mooora odbija od lin i powala potężnym chlotheslinem.Potem zmienia się z Thornem.Wampir wskakuje na ring podnosi w góre Shannona i wyrzuca po za ring.Potem zawiesza Funakiego na linach,original sin, 1...2..3! Big Bad Bastards zwyciężają i wspólnie opuszczają ring,Snitsky na odchodne robi jeszcze pumphandle slam na Moorze.

Winners:Kevin Thorn i Snitsky.

Backstage:William Regal idzie korytarzem,nagle dobiega do niego Elijah Burke.

Burke:Co zapewne jesteś z siebie dumny,co?

Regal:Mówiłem wam chłopcy,nie powinno się ze mną zadzierać.

Burke:Ty palancie.Ty nadęty palancie.Przez Ciebie Marcus już nigdy nie będzie walczył.

Regal:Ohhh jak mi przykro.Ale tak między nami,wrestler to z niego był żaden.

Burke(chwyta Regala za kołnierz i rzuca na ściane):Chociaż troche szacunku,co?Pieprzony Angolu co Ty sobie myślisz!

Niespodziewanie pojawia się Paul Burchill przystawiając do gardła Murzyna szpade.

Burchill:Niecnoto!Puszczaj go albo stary kapitan Burchill porachuje się z Tobą,jak z Jednookim Joe na Tortudze!

Burke(puszczając i powoli się oddalając):To jeszcze nie koniec,słyszysz?Zobaczysz będziesz jeszcze żałował!

Regal:Dzięki.

Burchill(z przesadnym ukłonem):Zawsze do usług.

Match#3 Paul Burchill vs Daivari

Końcówka:Daivari odbija Burchilla od lin,chce powalić go chlotheslinem,ten jednak unika uderzenia.Od razu wymierza Arabowi kilka kopniaków po czym wykonuje backbreaker.Pin 1..kick out.Paul podnosi przeciwnika chce robić walking the plank ale Daivari kontruje to w hammerlock ddt!Arab wskakuje na top rope i skacze diving leg drop,ale Burchill odsuwa się.Zaraz potem moonsault na leżącego przeciwnika i pin 1...2...kick out.Obaj zawodnicy wstają i przez chwile trwa zacięta wymiana ciosów,w końcu Paul robi rollings firemans carry slam.Pin 1...2..kick out.Pirat podnosi swojego oponenta i chlotheslinem wyrzuca za ring,potem spada na niego z crossbody.Po chwili Paul Burchill wrzuca Daivariego na ring sam wchodzi na top rope.Zanim jednak wykona jakikolwiek skok,Arab podbiega do niego i aplikuje superplex!Po tym rzucie obaj długo leżą na ringu.Pierwszy do przeciwnika dobiera się Arab który zakłada camel clutch.Burchillowie udaje się chwycić liny.Daivari od razu chce dobić przeciwnika,ale Burchill blokuje jego uderzenie robi belly to belly suplex a potem walking the plank.Pin 1..2...3!Burchill odnosi kolejne zwycięstwo.

Winner:Paul Burchill

Backstage:Sonny Marella podchodzi do Nunzia i Chucka Palumbo.

Sonny:Cześć panienki jak leci?

Chuck:Spieprzaj Sonny.

Nunzio:Chuck będzie dziś walczył z Umagą o title shot.Pewnie mu zazdrościsz bo Ty takich szans nie dostajesz.

Sonny(śmieje się):Jasne.Wprost nie mogę się doczekać aż zobacze okrawionego Chucka Palanto z kciukiem Umagi w gardle.Jesteście żałośni.

Chuck:Zamknij się Sonny albo zaraz przywitasz się z moją pięścią!

Sonny(odpala papierosa):Tak jak ostatnio(zaciąga się mocno)Chuck?(dmucha w twarz Palumbo)

Chuck:Będziemy mieli jeszcze rewanż,wiesz o tym.

Sonny:Wiecie panienki na walke z Wami jestem zawsze gotowy.Prawda mały?(klepie Nunzio w policzek)

Nunzio:Zostaw mnie.

Sonny(śmiej się):Okay,bastardos trzymajcie się.(odchodzi,odwraca się jednak)Oh,i oczywiście powodzenia Chuckie.Uważaj żeby Umaga nie zjadł Cię żywcem.

Odchodzi.

Chuck:Skurwysyn....

Match#4 Us Champion Qualification Match number two

Umaga(with Armando Estrada) vs Chuck Palumbo(with Nunzio)

Na samym początku okazuje się że specjalnym sędzią będzie Sonny Marella!

Końcówka:Chuck chwyta Umage do overhead belly to belly suplex,ale nie unosi go Samoańczyk wyrywa się i częstuje Włocha superkick'iem. Wchodzi na top rope i wykonuje diving headbutt!Pin 1.2.kick out,Sonny liczył bardzo szybko.Umaga podnosi go i krzycząc coś po swojemu robi Samoan spike...nie Chuck wyrywa się,pcha przeciwnika na liny po czym wyrzuca po za ring running big bootem.Sam schodzi po za ring i okłada Umage,uderza jego głową i słupek przy ringu potem rzuca o schody!Chce jeszcze cisnąć nim o stół komentatorski,ale wściekły Umaga wstaje i wykonuje na Palumbo reverse STO, potem giant swing!Chuck uderza o bandy,ewidentnie nie wie co się dzieje.Umaga kopie go jeszcze chwile po za ringiem,po czym razem wracają.

Nunzio wbiega na ring z krzesłem,a Sonny zamiast zdyskwalifikować Chucka,zatrzymuje małego Włocha runnign front kickiem i wyrzuca po za ring.

W tymczasie Umaga zdążył powalić Palumbo Samoan dropem i kilka razy zaaplikować Samoan wrecking ball.Palumbo jest kompletnie bezsilny, powoli traci przytomność.Umaga wchodzi na top rope,w tym czasie "sędzia"Marella przytrzymuje Chucka na ziemi.Wild Samoan Splash! Potem Sonny podnosi Chucka a Umaga robi Samoan spike!Następnie role się odwracają,Buldozer przytrzymuje wielkiego Włocha a Sonny kopie go tornado kick'iem. Umaga pinuje 1.2.3! W finałowym pojedynku o US Championship title shot zmierzy się Dave Taylor z Umagą. Sonny wznosi ręke Umagi w geście zwycięstwa, a Estrada dziękuje Włochowi za pomoc.Sonny odpalając papierosa,odpowiada że nie ma za co.

Winner:Umaga.

Backstage:Jbl przeprowadza wywiad z Kristal i Big Daddym V.

Jbl:Witam,witam.Ah,dawno nie przeprowadzałem wywiadów.Na pewno wszyscy się cieszą że to robie.No,ale niestety nie jesteśmy tu dla mnie.V jest jednym z pretendentów do WHC ale nawet nie wie z kim dokładnie stoczy walke.

Kristal:Dokładnie.Przez Vickie nic obecnie jasne.Czy oprócz mojego brata w walce znajdą się Leviathan i Undertaker?Nie mam pojęcia ale to nie jest waże.

Jbl:W takim razie co jest ważne?

Kristal:To że Big Daddy V po No Mercy będzie mistrzem wagi ciężkiej.

Jbl:Skąd ta pewność?

Kristal:Spójrz na niego.

Jbl(mierzy wzrokiem olbrzyma):Tak i co?

Kristal:Oto 220 kilogramów żywej wagi.Nikt nie będzie w stanie go powstrzymać.

V uderza się w piersi potem pokazuje na palcach swój znak i wraz z siostrą odchodzą.

Match#5 Kane(with Victoria) vs Leviathan(with Ric Flair)

Końcówka:Leviathan okłada pięściami Kane,potem wykonuje demonbuster.Pin 1..2..kick out.Kane wstaje blokuje uderzenie Demona i sam częstuje go big bootem.Potem wchodzi na top rope i czeka.Levy wstaje i przyjmuje flying chlothesline!BRM pinuje 1..2...shoulder up.Obaj heavyweightci wstają i rozpoczynają wymiane ciosów.Leviathan próbuje powalić Kane chlotheslinem,ale ten unika uderzenia i dostarcza przeciwnikowi powerslam a potem elbow drop.Podnosi Leviathan i wykonuje sidewalk slam.Pin 1..2...kick out.Kane podnosi Leviathana,lecz ten wsadza mu palec w oko,odbija od lin i częstuje spearem!Podchodzi do lin i zaczyna nimi trząść potem opuszcza kciuki w dół:demonbomb nadchodzi!Podnosi Kane,ten jednak przeważa i obaj upadają.Po chwili znów są na nogach,Kane przy użyciu chlothesline wyrzuca Leviathana za ring i sam wychodzi do niego.Jednak gdy sędzia nie patrzy Ric Flair robi low blow na Kane!Wykorzystuje to Levy który robi demonbuster na metalowe schody!Nagle Flair upada;Victoria poczęstowała go chairshotem! Demon from Deep dostrzega to,podchodzi do Victori i robi na niej demonbomb!W tym czasie Kane pozbierał się,czeka aż Leviathan się obróci i aplikuje mu chokeslam!W tym czasie sędzia doliczył do 10 i ogłasza double count out!Na rampie pojawia się Vickie z Chavo.

Vickie:Okay,okay dość tej farsy.Zapraszam tu Big Daddy'ego V.

Pojawia się olbrzym ze swoją siostrą.

Vickie:Mam więc przyjemność zapowiedzieć że na No Mercy w Triple Threat Matchu zmierzą się Kane,Big Daddy V i Leviathan.To wszystko na dziś.

Nagle gaśnie światło,zapala się po chwili.Za Vickie stoi Undertaker,ale ona o tym nie wiem.

Vickie:Hmmm...coś nie tak z tym światłem.Chavo,zadzwoń do jakiegoś elektryka.

Chavo:Vickie....Vickie...za Tobą...

Vickie:Co?

Chavo:Za Tobą....

Vickie:Ohh idioto,czy Ty zawsze musisz się jąkać.Nie chcesz przecież powiedzieć,że za mną stoi....(obraca się,z przerażeniem w głosie)Undertaker...

Vickie zaczyna krzyczeć po czym ucieka na w publike.

Undertaker(podchodzi do Chavo):Możesz mi powiedzieć kto walczy na No Mercy?

Z ringu schodzi Kane podchodzi do nich;

Kane:Słyszałeś.

Taker ucisza go gestem ręki;

Chavo:Ohh....to jasne.Będzie Four Way Dance.Kane vs Big Daddy V vs Leviathan vs Undertaker.

Koło Chavo stoją już wszyscy pretendenci.

Chavo:I jest coś jeszcze...

Kane:Nie pogrążaj się latino.

Chavo:Za tydzień...w specjalnem main evencie zmierzą się Big Daddy V & Leviathan(wymieniona dwójka patrzy na siebie) i..

Kane:Powiedziałem nie pogrążaj się!

Chavo: I Kane & Undertaker.

Obaj bracia mierzą się spojrzeniami,uderza "Rollin" i Taker znika.Po nim ochodzą V(z Kristal) i Leviathan(z Flairem).

Chavo:Kane...to będzie wspaniały main event.

Kane:Jasne Chavo.Nie mam do Ciebie żalu.

Chavo:Nnnie?

Kane:Żartowałem.(dostarcza Chavo chokeslam i przy ogłuszającym "This is Halloween znika wraz z Victorią.)

Smackdown! schodzi z anteny.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kejrol

1

• Undertaker_4don

1

• Biggmac

1

• JPP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

No no.

Brothers Of Destruction vs Big Daddy V & Leviathan będzie ciekawie.

Oczywiście Gala jaknajbardziej Zaje*ista

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wszystko fajnie, tylko denerwujacy jest lekko nadmiar tych wszystkich "mrocznych" gimnickow :P

Ale to jest właśnie SD hell factory

Heel Factory-Smackdown! booker.

Więc o to tu chodzi