Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 25 09 2007

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 25 09 2007

Na ring wychodzi ECW Champ CM Punk

Punk – Jak wiecie tydzień temu poznaliśmy moich przeciwników na No Mercy będzie to Triple Treath Match oczywiście trzeba wybrać do niego stypulację. Jako iż ja jestem mistrzem pozwolę sobie ją wybrać, a więc na No Mercy o ECW Championship odbędzie się walk Triple Threat ...

Na ring wbiega Mick Foley uderza Punka z krzesła i bierze mikrofon

Mick – Mistrzem właśnie widze tego twojego mistrza leży na ziemi. Na Unforgiven przegrałem z tobą to prawda ale i tak uważam się za lepszego od ciebie i udowodnię to na No Mercy.

Punk wstaje

Punk – No dobra zobaczymy ale na pewno oberwie ci się za to co zrobiłeś przed chwilą.

CM punk rzuca się na Micka i biją się ze sobą. Na ringu pojawia się Shane McMahon i rozdziela ich.

Shane – Spokojnie panowie wy walczyliście już o pas nie raz więc może dacie szansę komuś innemu.

Na ring wchodzi Balls Mahoney

Balls – Dzięki Shane. Tak dostałem prawo do wybrania stypulacji tego meczu długo nad tym myślałem ale w końcu wymyśliłem chyba coś ciekawego...

Punk – Co jak to on ma wybierać stypulację.

Mick – No właśnie on

Na ring wchodzi T.Long

Long – Skoro nie umiecie tego normalnie rozstrzygnąć ja to zrobię. Dziś w Main Evencie odbędzie się Tag Team Match Balls Mahoney & Shane MacMahon vs Mick Foley & CM Punk zwycięzcy wybiorą stypulacje meczu. Jeszcze jedno Miz i Finlay zdecydowali, że dziś będą walczyć o pasy Tag Team w Ladder matchu. Dziś wszyscy zawodnicy z ECW będzie walczyć zaraz będziemy mieli okazję zobaczyć 2 on 6 Handicap match.

2on 6 Handicap Match

Mark Henry & Boogeyman vs Kenny Dykstra & Matt Striker & Mike Knox & Stevie Richards & Brett Major & Brian Major

Końcówka: Mark i Boogey są za ringiem, a cała szustka czeka na nich już parę razy udało im się ich wyrzucić. Mark wchodzi na ring i powala Matt cała reszta bierze się za niego wtedy wkracza Boogey zabiera każdego po kolei i wyrzuca na ring zostaje tylko Kenny, Boogey robi Irish Wip i Powerslam, Mark odbija się od lin i robi Splash pin 1..2..Przerywają to bracia Majors ale Mark szybko łapie Bretta i zakłada Bear Hug, a za Briana bierze się Boogey robi Bodyslam i uderza go w głowę. Na Ring wbiegają Matt, Mike i Stevie Mark z Boogeyem wyrzucają majorsów za ring i zabierają się za przybyłą trójkę ci jednak trzymają się na dystans. Stevie chce zrobić Superkicka ale Mark łapie go i wykonuje World Strongest Slam w tym czasie Boogey sprzedaje Double Clothesline łapie Matta Chokebomb pin 1..2..3

Zwycięzca: Mark Henry & Boogeyman

Backstage: Widzimy Regala który chodzi po korytarzach spotyka Elijaha i Marcusa.

Regal – I co jest czarnuchy myślicie, że to tak fajnie jak ktoś przychodzi na twoje show?

Marcus – Zamknij się Angolu.

Elijah – Te swoje gatki możesz sobie głęboko schować

Regal – Tak? Mmm... Ciekawe zobaczymy się jeszcze i zobaczymy kto będzie się śmiał ostatni

Marcus i Elijah wybuchają śmiechem

ECW Tag Team Championship

Ladder Match

Miz & Finlay vs Elijah Burke & Marcus Cor Von

Końcówka: Miz i Finlay łapią Elijaha i robią Suplex. Wbiega Marcus Matt powala go Drokickiem i kładzie drabinę na nogę Marcus i skacze po niej Finlay łapie Shillelagh i uderza nią w nogę Marcusa ten chwyta się za nogę i spada z ringu Eljah wstaje i robi Elijah Express na Finlay ten spada za ring bierze się z Matta sprzedaje parę punchy i wbija w narożnik. Za ringiem Marcus mimo bolącej nogi kładzie się na finlaya i punchuje. Elijah robi Supersuplex i rozstawia drabinę Matt wstaje ale dostaje Elijah Experience, Burke wchodzi po drabinie i zabiera pasy.

Zwycięzcy: Elijah Burke i Marcus Cor Von obronili ECW Tag Team Championship

Po meczu na ring wbiega Wiliam Regal uderza krzesłem Burka ten pada nieprzytomny na ziemię to samo robi z Marcusem wkłada mu krzesło na nogę i wchodzi na narożnik skacze i Marcus wydaje z siebie okrzyk bólu. Regal śmieje się i idzie na Backstage.

Tag Team Match

Balls Mahoney & Shane McMahon vs CM Punk & Mick Foley

Końcówka: Mike łapie Shane i robi Neckbreaker, zmiana z Punkiem ten wbija Shane w narożnik atakuje kolanem ale nie trafia Shane sprzedaje punche i robi DDT zmiana z Ballsem ten wchodzi Clthesline na Punk i Head Lock, Punk wychodzi Balls robi Piledriver bez zastanowienia uderza Micka który spada z narożnika idzie zmienić się z Shanem ten robi Moonsault jednak nie trafia wchodzi Mick robi Bodyslam i Double Arm DDT pin 1..2..Balls przerywa na ring wbiega Punk wymiana ciosów Mick zakłada Mandible Claw na Ballsiem, a Punk zakłada Anaconda Vise. Balls wychodzi i uderza Punka sprzedaje Superkicka Mikowi ten wylatuje za ring Shane robi Irish Wip, a Balls Ballbreaker wchodzą na narożniki Balls robi LegDrop, a Shane Leap of Faith pin 1...2..3

Zwycięzca: Balls Mahoney & Shane McMahon

Shane – Więc stypulacją na No Mercy będzie po raz pierwszy w historii Hardcore Triple Treath Match Must pinout all oponent. Czyli muszisz odliczyć wszystkich swoich przeciwników bez eliminacji.

Na rampie pojawia się Regal

Regal – Dobrze, dobrze mam ważną wiadomość Marcus Cor Von już nigdy nie wystąpi na ringu z powodu urazu nogi hahahahahahhaha.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

1

• Undertaker_4don

1

• JPP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Bardzo ciekawe i trochę zaskakujące (Balls Mahoney & Shane McMahon vs CM Punk & Mick Foley ) Bardzo mi się podoba ! I czekam z niecierpliwością na dalszy rozwój zdarzeń! :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Zwolnienie Marcusa to wielka strata, znów dobrze to zakamuflowałeś. Kłótnia o title shota zaczyna nabierać tępa, respekt dla Ciebie, że z takiego rosteru jakim dysponuje ECW potrafisz zrobić ciekawe show :)