Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

AEW All Out 2024

Dyskusje, wrażenia, recenzje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   592
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

image.png

Data: 7 wrzesień 2024

Arena: NOW Arena

Miejsce: Hoffman Estates, Illinois

Karta:

AEW American Championship

MJF lub Will Ospreay (c) -vs- PAC

WWW.F4WONLINE.COM

Image: AEW Robbed of his “Wembley moment,” PAC will cash in on his AEW International/American title shot at September’s All Out, taking on the winner of the MJF vs. Will Ospreay rematch at this month’…

CMLL World Women's Championship

Willow Nightingale (c) -vs- Kris Statlander

Stypulacja tej walki zostanie potwierdzona w pre-show All In

WWW.FIGHTFUL.COM

Kris Statlander and Willow Nightingale will collide at AEW All Out. 

AEW wraca do NOW Arena (dawniej Sears Centre). To tam odbyła się pierwsza gala All In (2018), a także edycje All Out z 2019, 2021 i 2022 roku i kilka tapingów Dynamite/Collision. Tym razem AEW ma dwa tygodnie do rozpisania karty na to wydarzenie od odbywającego się w Londynie All In 2024. To o tydzień dłużej niż rok temu, gdzie był to zaledwie tydzień czasu. 

Dyskusja AEW All Out 2023:

Dyskusja AEW All In 2024:

https://forum.wrestling.pl/topic/78622-aew-all-out-2024/

Po All In wygląda na to, że karta zostanie rozpisana w taki sposób:

• Swerve vs Hangman
  • Bryan vs Christian
  • Ospreay vs PAC
  • Okada vs Claudio II
  • MJF vs Garcia
  • Statlander vs Willow
  • Hayter vs Saraya
  • Bucks vs Grizzled Young Vets
https://forum.wrestling.pl/topic/78622-aew-all-out-2024/#findComment-627118

• Reputacja:   631

GWBkDxQW0AAkMjC?format=jpg&name=900x900

Mega waleczka się zapowiada. William na All In dał świetny pojedynek i ta passa powinna tutaj zostać podtrzymana. 

Zobaczymy co z innymi pojedynkami na tej gali. Mam nadzieję, że sugerowana wyżej walka Jamie się odbędzie i zgarnie ona wygraną, a jakoś później ruszy we wiadomym kierunku.

AEW zasłużyło na mocną pochwałę po ich ostatniej gali PPV, więc liczę, że tutaj też będzie co chwalić.

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/78622-aew-all-out-2024/#findComment-627171

Will Ospreay i PAC stoczyli jak dotąd tylko jedną singlową walkę na RevPro High Stakes 2019:

image.png

https://forum.wrestling.pl/topic/78622-aew-all-out-2024/#findComment-627173

Dwie walki dodane już oficjalnie:

MJF vs Daniel Garcia

GWHnSY-XYAASV9A?format=jpg&name=900x900

Steel Cage Match: Hangman Page vs Swerve Strickland

GWHnHg-WoAAJKxp?format=jpg&name=900x900

https://forum.wrestling.pl/topic/78622-aew-all-out-2024/#findComment-627195

• Reputacja:   258
  • Urządzenie:  Android

Już 3

FB_IMG_1724966253981.jpg

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/78622-aew-all-out-2024/#findComment-627197

• Reputacja:   211

Zapowiada się kolejne mocne PPV.

Ospreay vs PAC i Swerve vs Hangman będą niszczyć ringowo. W pierwszej walce raczej pewny jestem wygranej Willa (chociaż mogą zaskoczyć), natomiast w drugiej może to pójść w każdą że stron. Obaj Swerve i Hangman potrzebują teraz wygranej. 

Garcia vs MJF to fajnie podbudowany grudge match. Biorąc pod uwagę to, co pokazali na Dynamite i tego tombstone z narożnika można spodziewać się czegoś dobrego. MJF powinien wygrać. Ciekawe czy Garcia podpisał nowy kontrakt? Chyba tak. Mogą też mu dać wygrać.

Bryan Danielson vs Jack Perry będzie walką pełną heatu i heelowych chantów w kierunku Jacka. Powinno wyjść całkiem zabawnie.

Chicago street fight kobiet wyjdzie pewnie dobrze. Ciekawie czy będzie też coś dla Toni Storm, Mariah May,l Baker i Mone. 

Jon Moxley mógłby też wystąpić przeciwko lub wraz z Darby Allinem... Mogłoby ogłosić też czy mają nowy deal z Warner i będą na HBO Max.

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/78622-aew-all-out-2024/#findComment-627208

Nowe waleczki:

AEW World Championship: Bryan Danielson vs Jack Perry

GWW34qdaYAAYD9n?format=jpg&name=900x900

TBS Championship – Mercedes Moné (c) vs. Hikaru Shida

tablet133191-shida-mone.jpeg

https://forum.wrestling.pl/topic/78622-aew-all-out-2024/#findComment-627260

AEW All Out 2024:

GW4GfoAX0AE0baq?format=jpg&name=900x900

Dwa pojedynki kobiet. Fajnie. Oczywiście szkoda, że akurat te, które chciałem zobaczyć tutaj najbardziej, czyli May i Hayter się nie załapały, ale może następnym razem.

Ospreay/Okada/MJF w akcji. Dodatkowo walka o główny pas i bardzo fajnie zapowiadający się Steel Cage Match. Generalnie dla osoby, dla której w takim wypadku liczy się poziom ringowy powinno wyjść bardzo fajnie. W sumie nie widzę walki wartej przewinięcia, więc to będzie druga gala PPV od AEW z rzędu do obejrzenia w całości.

Dobrej gali dla oglądających i pozytywnych wyników w typerku.

• Dzięki 1
https://forum.wrestling.pl/topic/78622-aew-all-out-2024/#findComment-627400

Countdown:

Zero Hour:

https://forum.wrestling.pl/topic/78622-aew-all-out-2024/#findComment-627411

AEW All Out 2024

• Fajny segment Mariah May z Sky Blue w Zero Hour.
  • Mortos wypadł dobrze w tej wieloosobowej walce z pre show. Dante Martin natomiast nie wiem w ogóle co tam robi. Gościu nic sobą nie reprezentuje poza skokami jak małpka.
  • MJF vs Garcia bardzo dobre. Ringowo dali radę od samego początku, gdzie Garcia zaatakował z zaskoczenia Maxa podczas jego entrance aż do końca. Również booking na plus - MJF wygrywa walkę, ale po niej zostaje zniszczony przez Daniela. Ten piledriver z narożnika był srogi. Garcia i ta jego mimika twarzy, wczucie się w rolę, emocjonujący comeback. Gościu plusuje za każdym razem gdy go oglądam.
  • Bucks vs Claudio & Yuta niestety bez większych emocji. Liczyłem na więcej. Claudio znów zaprezentował się świetnie. 
  • Ospreay vs PAC wedle oczekiwań, a te były niebotycznie wysokie. Will po raz kolejny zostawia po sobie owacje na stojąco. Końcówka tej walki to jakiś kosmos. Jak dodadzą do tego Ricocheta, to nas chyba też wywali.na orbitę. :P Nie można zapominać też o PACu. Gościu nigdy nie chybia.
  • Willow vs Statlander to mógłby równie dobrze być star making performance dla obu kobiet. Mocne spoty, kreatywne wykorzystanie szpilek i fajna końcówka. Jedna z lepszych walk kobiet jakie ostatnio widziałem. 
  • 4WAY o Continental title do obejrzenia, ale bez niczego spektakularnego. Okada i Takeshita zrobili grunty pod jakiś single match w przyszłości.
  • Mone vs Shida o wiele lepsze niż ich walka z Dynamite czy Moje/Baker z All Im (o co nie trudno). Wynik nie mógł być inny niestety, a szkoda bo Shida to zdaje się najlepszy oponent dla Mone w AEW.
  • Danielson vs Perry wyszło ok, ale bez większych fajerwerków. Znów puścili Final Countdown i mogliby to w sumie zostawić do końca trwania reignu Bryana. 
  • Wejście Christiana i drużyny, a także, a także heel turn BCC świetny. Od jakiegoś czasu widać było, że budują Claudio na coś grubszego. Cieszy fakt, że to on wykonał pierwszy cios. Scena z workiem na twarzy Bryana bezbłędna i ten komentarz Excalibura - "Teraz kończymy sankcjonowaną część show by zacząć lights out match"... Tak jakby duszenie i próba morderstwa nadawała się spokojnie do sankcjonowanej przez AEW części wydarzenia... :D
  • Hangman i Swerve zniszczyli się po raz kolejny. Spodziewałem się masakry, ale przeszli samo siebie z tym powerbombem na pustaki, strzykawki w policzku czy z tym mocarnym  chairshotem na zakończenie. 

Ogółem bardzo równe show z wysokim poziomem ringowym. Zabrakło mi jednak niespodzianek. Poza heel turnem BCC nie było niczego zaskakującego. Liczyłem na potwierdzenie kontraktu z WBD i/lub ewentualne wejście Bobby Lashleya z MVP. W każdym razie wyszło pysznie. :tony:

Media Scrum:

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/78622-aew-all-out-2024/#findComment-627416

• Reputacja:   228

1. MJF vs. Daniel Garcia - dobra, logicznie rozpisana walka. Stary lis, chcący wygrać vs. młody, wkurwiony wilk, chcący zniszczyć przeciwnika. To zaślepienie i zafiksowanie się na demolce Daniela, musiało się na nim zemścić i tak też się stało. MJF kradnie kantem wygraną (szkoda tylko, że po "zwykłym" low blowie. Powinien pierścień pójść w ruch), a Garcia dostaje swoją demolkę, fundując rywalowi rozpierdol po walce. Dobrze się to oglądało i ładnie zrobiło podbudowę pod rewanż.

2. The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) (c) vs. Blackpool Combat Club (Claudio Castagnoli and Wheeler Yuta) - trochę nie pochylili się nad tą walką, wychodząc z założenia, że obroni się ringowo i... nie pomylili się. Jasne, że z takim składem, przy lepszym bookingu mogłoby to urwać jaja, ale i bez tego oglądało się to bardzo dobrze. Jacksony nigdy nie schodzą poniżej pewnego poziomu (także rozrywkowego), a Klaudiusz i Yuta umio ringowo, tak więc było przyjemnie dla oka. Wynik do przewidzenia, ale i tak bawiłem się dobrze.

3. Will Ospreay (c) vs. Pac - walka dobra, a momentami bardzo dobra, ale skłamałbym gdybym napisał, że nie spodziewałem się więcej. Sam nie potrafię do końca powiedzieć czego tu zabrakło, ale wydaje mi się, że chyba szybszego tempa, bo pomiędzy akcjami często były spore przestoje, co w połączeniu z brakiem jakiejś większej psychologii rungowej - studziło emocje. Żeby było jasne, to była mocna walka i tak czy siak - podobała mi się, ale po takim składzie spodziewałem się 5 stara, gdzie bałbym się mrugać, że coś przegapię, ale tego jednak nie dostałem.
Plus za to, że nie było Tiger Drivera i trzymają tą akcję "na specjalne okazje". Zajebiście wypromuje to kogoś, kto kiedyś odkopie po tym finiszerze.

4. Willow Nightingale vs. Kris Statlander (with Stokely Hathaway) - Jarzeniówki w main streamie??? Szanuję! Swoją drogą chyba jestem ostatnio wyposzczony, bo grubcia dzisiaj całkiem fajnie wyglądała :icon_wink:
Sama walka spokojnie mogła się podobać, bo dziewczyny wiarygodnie sprzedawały tą swoją nienawiść i demolowały się iście "po męsku". Sporo fajnych spotów, kilka niezłych near falli, brak interwencji Stokleya (a w tego typu gimmick matchach to rzadkość) i finisz ładnie promujący Kryśkę (Willow w subie klepała jak szalona, zamiast klasycznie dla face'a "odpłynąć"). Kolejna dobra walka na tym PPV. Ja tam się dobrze bawiłem.

5. Kazuchika Okada (c) vs. Mark Briscoe vs. Orange Cassidy vs. Konosuke Takeshita - sporo akcji i szybkie tempo, tak więc trudno było się tu nudzić. Jedyne co mi tu nie konweniowało, to WWE's style - czyli rzadko kiedy cała czwórka walczyła w ringu, a wtedy było właśnie najciekawiej. Szkoda też, że tak mało było napierdalanki na linii Gówniak vs. Okadzony. Mimo tego wszystkiego oraz przewidywalności zwycięzcy - dobrze mi się to oglądało. Przyjemna jednorazówka.

6. Mercedes Moné (c) vs. Hikaru Shida - jak ja nie trawię tej Samochodówki. Nie dość, że wiadome było, że Skosinka musi tu jobnąć, to jeszcze rozpisali Moneciarze dominację przez 80% walki, co położyło to starcie w moich oczach. Teatr jednej aktorki, jestem na "nie".

7. Bryan Danielson (c) vs. Jack Perry - ni chuja mi się to nie podobało. Było wolno, mało płynnie i każdy tylko odwalał swoje sekwencje, bez żadnej ringowej chemii. Chujowo się to oglądało, a jak na taki skład to wręcz rozczarowująco. Umęczyło mnie to starcie. Nie dziwię się, że nie chcieli czegoś takiego wrzucić do main eventu.
Najciekawsze było po walce, czyli turn Klubowiczów i odwrócenie się ich od Danielsona. Chyba wszystko zmierza ku walce Dragona z Moxem i pewnie to na niego zrzuci pas Bryan. Szkoda, Moxleyowi pas do niczego nie jest potrzebny. Wolałbym ze Złotem Ospreaya albo Hangmana (po feudzie ze Stricklandem).

8. Swerve Strickland (with Prince Nana) vs. "Hangman" Adam Page - mocny, pełny pojebanych akcji, main event. Świetna chemia między zawodnikami, sprzedawanie emocji i mocno odjechane spoty, zwłaszcza jak na main stream (chociażby ten ze strzykawką). Może to nie była najlepsza walka tej dwójki jaką widzieliśmy w AEW, ale i tak obaj świetnie "opowiedzieli" tą historię oraz poświęcili od chuja zdrowia żeby zrobić taki show dla fanów. Szanuję, podobało mi się i czekam na rewanż (walkę tej dwójki zawsze chętnie obejrzę, w każdej konfiguracji).

Reasumując - konkretne PPV, zwłaszcza jak na tak krótki odstęp od "All In". Dużo dobrych i bardzo dobrych walk. Tak naprawdę poza Moneciarą i walką Koziołków, cała reszta zapewniła mi bardzo dobrą rozrywkę i 4h spyliło mi bardzo szybko. Moja ocena: 4,5/6.

• Lubię to 3
  • Dzięki 1
https://forum.wrestling.pl/topic/78622-aew-all-out-2024/#findComment-627423

• Reputacja:   303

Mam wrażenie że Jon Moxley chce nie co powrócić do swojej dawnej postaci z CZW, ten podobny klimat i ten sam styl, nie wiem czy to wypali, jak Heel jest świetny ale nie ukrywam do tej stajni brakuje tylko Sami'ego Callihana, na prawdę jako team mogliby siać rozpierdol w AEW a tak to Khan który lubi zbierać odpady z WWE, nie zaproponował godnego kontraktu Callihanowi który mógłby stać się tam główną gwiazd bo dobrze wiemy że Callihan to gotowy produkt na Main Eventera, gość jest o wiele wyżej niż Mox przypominam gość miał jeden z najlepszych storyline'ów w świecie wrestlingu z Eddie Edwardsem totalny sztos... W końcu odświeżona postać Moxa bo ostatnio to niezły hejt się na niego wylał w internecie, nawet nie wiem czemu. 

I bardzo dobrze że ostatnim przeciwnikiem Danielsona może być Mox :) chyba nie ma w AEW lepszego kandydata na zakończenie kariery Danielsona. 

I bardzo dobrze że Yuta pozostał Face'm, chłopak zajebiście się rozwinął przy Moxie i Bryanie, na prawdę życzę mu jak najlepiej i mam nadzieje że będą go solidnie budować, może kiedyś zobaczymy go WWE jako mid-cardera. 

Edytowane przez Grins
https://forum.wrestling.pl/topic/78622-aew-all-out-2024/#findComment-627427

• Reputacja:   51

25 jest AEW Grand Slamm i premiera McMahona na Netflixie. Fajny moment na debiut tego gościa.  

shane-mc-mahon-entrance.gif

• Lubię to 1
https://forum.wrestling.pl/topic/78622-aew-all-out-2024/#findComment-627428

• Reputacja:   303

Obejrzałem na spokojnie, cały weekend miałem zawalone muszę przyznać że ta gala wypadła o wiele lepiej niż All In, nie wiem czemu nie dali takich akcji w Londynie, czyżby Khan zaczął celować we widownie powyżej +18? Z jednej strony dobrze że taki wrestling powoli stopniowo wchodzi do Main Streamu, fani ostrzejszego wrestlingu potrzebują alternatywy a AEW można to dostać, przyznam że jestem bardzo mocno zaskoczony tym co się działo w Main Evencie, czy we walce Statlander-Willow, no przy takiej rozpisce to WWE wygląda jak bajka dla dzieci, chociaż WWE no prowadzi pod względem storyline'ów w ostatnim czasie, ale nie powiem AEW też się stara ale jest wiele jeszcze do roboty jak będą celować w takie historię jak Garcia/MJF, Strickland/Hangman i rozpisywać to w tak brutalny sposób to będzie dobrze bo to w końcu coś innego niż słodko pierdzący wrestling z kijem kendo na RAW i to nie jest żaden hejt na WWE bo i tak jest spory progres w ich produkcie odkąd Vince wybrał się na zasłużoną emeryturę :D 

Steel Cage, Lights Out Match

• Swerve Strickland vs. Hangman Page: Takie Steel Cage to ja mogę oglądać, muszę przyznać że ten pojedynek był w chuj mocny a zarazem bardzo niebezpieczny dla obu zawodników, ten power bomb na pustaka no Hardcore już jeden taki był co na EVOLVE w 2010 roku prawie stał się kaleką po takim spocie, cały ten match mam wrażenie jakby był Tribute w kierunku jego postaci a jest to legenda CZW Tournament of Death Match'y THUMBTACK JACK! To właśnie w jego walkach były spoty na pustaki, czy słynna akcja ze strzykawką, chłop był tak popierdolony że jednego dnia wygrał turniej Tournament of Death cały pokaleczony, po spotach na świetlówki, szyby, po dwóch strzykawkach w pysku, w stopie, po jednym podpaleniu typ doczłapał się do finału ale incydent z Nick Gage'm który przeciął sobie pachwinę zmienił losy tego turnieju bo Gage prawie zeszedł z tego świata po tej akcji, przez co dostaliśmy drugą cześć turnieju pod nazwą Tournament of Death 8.5 w 2009 roku, przypominam że Thumbtack Jacka kontuzjował nie jaki drewniak Masada :) I właśnie ja oglądając wczoraj to starcie Swerve i Hangmana miałem totalny flashback do 2010 roku gdzie właśnie oglądałem tego typu walki, bardzo lubiłem CZW w tamtejszym okresie i ogólnie jestem w szoku że odwaliła się ta akcja ze strzykawką bo nawet w GCW chyba tego nie widziałem, jestem ogólnie też srogo zaskoczony że to właśnie ta dwójka dała jeden z najmocniejszych pojedynków pod względem Hardcore'u w AEW, przecież mają Moxa on ani razu chyba nie dostał zielonego światła na takie spoty, więc jestem na prawdę srogo zaskoczony... Końcowy chair shot w łeb bardzo mocarny to byłoby pojebane jakby Strickland po tym wstał, jednakże w czystej walce to dalej Swerve prowadzi, Hangman jako Heel na prawdę się spisuje i mam wrażenie że nie wpadną na jakiś pojebany pomysł aby go turnować, Strickland to ogólnie ma udany rok za sobą i stał się już topową gwiazdą że za parę lat Triple H będzie się starał aby go ściągnąć do WWE fani go uwielbiają a AEW już jest jednym z głównych filarów. 

AEW World Championship Match

• Bryan Danielson vs. Jack Perry: No ogólnie wczoraj tylko sprawdziłem to co się działo po walce, dziś sprawdziłem walkę, będę szczery Jack Perry nie zdał testu samym charakterem i tym że miał jakąś bójkę z Punkiem na zapleczu niczego nie nadrobi, gość jest po prostu chujowy w ringu i gdyby nie Danielson to ta walka byłaby kupą gówna i w sumie dobrze że odbębnił walkę o pas bo to znaczy że się nie będzie przy nim kręcił, wynik tego starcia był z góry wiadomy, to co się stało po walce opisałem powyżej, uważam że to zajebista decyzja co jak co Moxley to dalej duże nazwisko i chyba nikt nie myślał że od tak z niego zrezygnują ta federacja od jego debiutu była na nim budowana a teraz widać że rzeczywiście celuje bardziej w swoją psychopatyczną postać, ta stajnia nawet spoko wygląda na papierze, Shafira może zdominować damską dywizję :) Tak jak pisałem największy błąd Khana to, to że nie sprowadził Callihana do siebie jego team z Moxem byłby czymś zajebistym, panowie mają zajebistą historię za sobą i chciałbym ich zobaczyć jeszcze razem w ringu... Zanosi się na to że ostatnim przeciwnikiem Danielsona będzie Moxley, uważam że tutaj powinno również być duże story zwieńczone dużą walką, w realnym życiu Mox i Danielson to dobrzy przyjaciele więc taka walka ma sens, bardzo możliwe że to właśnie Bryan wybrał sobie ostatniego przeciwnika i jest nim właśnie Mox, mimo w ostatnim czasie straszny hejt na niego spadł i nawet nie wiadomo z jakiego powodu :/ No ogólnie jest jeszcze Christian w zasięgu ale on szybko nie wykorzysta tego kontraktu, bardzo możliwe że Cage dostanie run z pasem jako nagrode za dobrą robotę jak wykonują, na prawdę facet ma 50 lat na karku a tak się dobrze trzyma, Cage zdobywa pas i dostajemy powrót Edge'a w 2025 roku i rywalizacja o główny pas taki scenariusz jest całkiem możliwy... A no i na sam koniec muszę przyznać że zaś było tutaj nawiązanie do ostrzejszego produktu, plastikowy worek na głowę? No wyglądało to dość creepy, no i publiczność chantująca " Murder " nie powiem miało to swój klimat.

• MJF vs. Daniel Garcia: MJF wygrał kantem, no ogólnie rywalizacja tej dwójki trochę potrwa oczywiście Garcia wyjdzie z niej zwycięsko aby go zachęcić do zostania we federacji, Max na tym nic nie straci cały czas jest na dobrej pozycji, ma mistrzostwo ma z kim toczyć walki, więc nie ma na co narzekać, liczyłem że tutaj dostaniemy coś mocniejszego ale dostaliśmy tylko Piledriver z drugiej liny, licze na to że dostaniemy mocniejsze zwroty akcji pomiędzy tą dwójką. 

Chicago Street Fight

• Willow Nightingale vs. Kris Statlander: Muszę przyznać że to kolejna walka która mnie srogo zaskoczyła, nie spodziewałem się czegoś takiego jak świetlówki we walkach u babek, nie powiem Khan srogo zaskoczył i ogólnie szkoda że u mężczyzn tego typu przedmioty nie są wykorzystywane, Statlander musiała to wygrać jej ta wygrana była potrzebna aby budować dalej jej heelową postać, ta walka to kolejny taki smaczek że produkt jest kierowany w kierunku starszej publiczności i cieszę się że AEW na prawdę celuje w tym kierunku bo prócz Impact, GCW nie ma fedek gdzie można sobie po oglądać tego typu wrestling, oczywiście fanboy'e od WWE są spłakani że jak tak można że tego typu wrestling to gówno... Tak jasne, kij do kendo to dopiero świetny przedmiot bardzo hardcore'owy :D 

AEW Tag Team Championship

• Young Bucks vs. Claudio Castagnoli & Wheeler Yuta: Najnudniejszy tag team obecnie w całym pro-wrestlingu broni mistrzostw, no proszę kto by się spodziewał, słyszałem gdzieś że niby oni teraz odpowiadają za swój booking więc szybko z pasami się nie rozstaną, co prawda są niesamowici w ringu ale w życiu prywatnym mają zajebiście wybujałe ego co mnie strasznie w nich irytuje, dlatego nie lubię ich oglądać możecie mnie za to nawet zhejtować :D 

AEW TBS Championship

• Mercedes Mone vs. Hikaru Shida: Skośnooka musiała grzecznie jobnąć, koń odpowiada za swoją postać i booking i szybko pasa nie straci, nie znam drugiej tak irytującej zawodniczki jak Mone ona ma tak wybujałe ego jak Bucksi, to aż bije przez ekrany od niej, te jej końskie miny, ta postawa... Na prawdę wkurwiająca postać, ale niech trzyma ten tytuł ja tylko czekam aż go straci. 

AEW International Championship

• Will Ospreay vs. PAC: Walka na prawdę solidna, ale czego można innego spodziewać się po tej dwójce :D Obaj posiadają talent, walka na prawdę godna uwagi i sprawdzenia, oczywiście PAC tutaj miał zerowe szanse a Will szybko pasa nie straci a jak straci to na rzecz kogoś większego, z jednej strony cieszę się że pas International jest drugim najważniejszym pasem w AEW a nie to coś TNT brzydkie. 

AEW Continental Championship

• Kazuchika Okada vs. Orange Cassidy vs. Mark Briscoe vs. Konosuke Takeshita: Walka o pas dla skośnookich :D teraz to mistrzostwo kojarzy mi się z Azjatami, Okada jako zawodnik jest na prawdę świetny ale jako postać... Ja pierdole jaki on jest nudny, szczerze to Takeshita jako postać jest chyba o wiele ciekawszy, nawet Mark Briscoe, Okadę na prawdę broni to że jest świetny w ringu, bo tak to by chłopa ciężko by się oglądało. 

6 godzin temu, falas2005 napisał(a):

25 jest AEW Grand Slamm i premiera McMahona na Netflixie. Fajny moment na debiut tego gościa.  

Szczerze nie zdziwiłbym się, w tym wszystkim jestem ciekawy jaka byłaby reakcja WWE i Huntera, nie wiem jakie on ma teraz relacje ze swoim szwagrem ale za ciekawiłaby mnie to wojna a z drugiej strony też tego nie chce bo to zaś wracanie do punktu wyjścia i jakieś wojenki między AEW a WWE, a Shane to nie jakaś byle płotka odbiłoby się to szerokim echem że syn McMahona debiutuje u konkurencji, światowe media by na pewno o tym trąbiły. 

• Lubię to 2
  • Dzięki 1
https://forum.wrestling.pl/topic/78622-aew-all-out-2024/#findComment-627434