Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubiony klub pilkarski

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

pierdolenie. spojrz na balkany czy chociazby afryke. tam chlopaki ganiaja za malolata po "piachu" i jakos robia kariery.

Masz całkowitą racje robią kariere dzięki bardzo cięzkiej pracy poświęcają całe swoje życie piłce i dzięki temu są swietnymi pilkarzami.

problem polega na tym, ze u nas pilkarzyk ktory gra niezle w drugiej lidze uwaza sie za wielkiego gwiazdora

Dokladnie każdy kopnie dwa razy dobrze pilke i już myśli że jest jakiś niesamowity leci zagranice zagra dwa mecze i koniec jego kariery .Frankowski , Karwan czy inni . A teraz każdy chce wracać do Polski .Jeśli chodzi o wyjazdy zagranice to uważam że największą kariere będą robić bramkarze prawie każdy który wyjechał z Polski się sprawdza.

nie powiesz, ze Błaszczykowski po wyjeździe do Niemiec stracił renome z Polski? Nie, gra od razu w pierwszym składzie

No jeśli chodzi o Kube to chyba sobie zbyt długo nie pogra poniważ Michael Zorc (dyrektor sportowy Dortumundu )obwinił go za porażke w pierwszej kolejce (O:3 ).Obejrzałem calutki ten mecz i tam cała Borussia zagrała fatalnie a Kuba w ogole nie mógł znalezc porozummienia z Degenem zweodnikiem który gra ne tej samej stronie prawie kazda wymiana piłek miedzy nimi konczyła się stratą .Także Kuba może sobie dużo nie pograć.

I jeszcze słowo o Matusiaku od przyszłego tygodnia przestaje być zawodnikiem Palermo.

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• evertonian

15

• John Cena

9

• Urban

7

• mistico

7

Top użytkownicy w tym temacie

Linie obrony? - co to kurwa wojna?

Byłem 3 lata w klubie sportowym i byłem 2 tygodnie na obozie we Francji więc nie pierdol że polacy mają takie same warunki rozwoju jak np francuzi czy niemcy.

Jak ktoś chce osiągnąć coś to i tak to zrobi ale na starcie ma gorzej od zachodnich sąsiadów i tylko o to chodzi.

Ciesze się że znasz bardzo wielu afrykańskich piłkarzy!......naprawdę się ciesze

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

Dyskusja. Ale widze ze z Toba dyskutowac za bardzo nie mozna bo masz problemy nawet z czytaniem ze zrozumieniem. nie napisalem nigdzie ze Polacy maja takie same warunki jak zachodni sasiedzi, bo maja gorsze. ale podalem Ci przyklad krajow gdzie warunki sa jeszcze gorsze, a wywodzi sie stamtad wiele gwiazd, ktore maja bardzo duzy wplyw na obraz dzisiejszej pilki.

jeszcze male sportowanko odnosnie tego co pisalem o "renomie" polskiej ligii. mialem na mysli to, ze dobra gra w naszej lidze dla zachodnich kllubow/menadzerow/skautow nie jest duzym wymiernikiem umiejetnosci pilkarza. zwroccie uwage, ze generalnie na zachod to trzeba sie wybic przez dobra gre w reprezentacji, badz pokazanie sie w europejskich pucharach.

129287286446c8a666924a3.jpg

podalem Ci przyklad krajow gdzie warunki sa jeszcze gorsze, a wywodzi sie stamtad wiele gwiazd,

No rzeczywiscie kraje - Bałkany, Afryka

Gwiazdy - uff aż mi palców brakuje na policzenie wszystkich

Jak nie chcesz ze mną dyskutować to nie odpowiadaj na moje posty a nie na siłę narzucasz nam swoje zdanie.

Tak jak mówiłem polacy mają trudniej a jak już znajdzie się jakiś diament to działacze chcą wycisnąć z niego jak najwięcej kasy od sponsorów czy przy transferze i błędne koło się zamyka.

Może przy zachodnich trenerach się coś zmieni na lepsze bo widać różnice mentalne między Benhakkerem, Lozano a polskimi trenerami

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

Jak nie chcesz ze mną dyskutować to nie odpowiadaj na moje posty a nie na siłę narzucasz nam swoje zdanie.

ok, zastosuje sie do Twojego smiesznego podpisiuku i nie bede odpowiadal na Twoje posty, bo chyba rownie dobrze moglbym sobie pogadac z moim psem :roll: :twisted:

biedni Polacy :( jakze oni maja ciezko :(

129287286446c8a666924a3.jpg

No rzeczywiscie kraje - Bałkany, Afryka

Gwiazdy - uff aż mi palców brakuje na policzenie wszystkich

Czy uważasz że znasz się na piłce??Jeśli tak to jak możesz powiedzieć że z Afryki nie ma wielu gwiazd co??

Tak jak mówiłem polacy mają trudniej a jak już znajdzie się jakiś diament to działacze chcą wycisnąć z niego jak najwięcej kasy od sponsorów czy przy transferze i błędne koło się zamyka.

Czyli uważasz że Polscy menadzerzy powinni oddawać zawodnikow za darmo tak??

Jak będziesz tak obrażał ludzi to niedługo będzie ban......

.....menadżerowie może nie powinni oddawać za darmo, lecz wiedzieć do jest dla zawodnika najlepsze a nie jak najbardziej się obłowić ( przykład - Matusiak )

Obaj się uspokójcie i nie ciągnijcie już tej dyskusji... To temat o ulubionych klubach, to, co teraz robicie, nazywa się offtop i mam nadzieję, że Admini wykasują kilkanaście ostatnich postów... Z warnami poczekamy jeszcze, a Ty, Urban, zamiast na grożeniu innym, skup się na sobie ;-)

To co pisze Urban to śmiech na sali :lol: Człowieku z Afryki wychodziły i dalej wychodzą gwiazdy podam tu dwa "diamenty" jednym z nich jest laureat złotej piłki i autor jednego z najlepszych golów wszech czasów WEAH a drugi obecnie szaleje w Premiership i nazywa się Dider Drogba. Jeśli chcesz mogę tobie wyszukać wszystkie gwiazdy :P

8363302634890420816486.jpg

Drogba i inni to raczej są złe przykłady bo większość urodziała się tylko w afryce a np Drogba od 5 roku życia mieszkał we Francji

Weah - z tym się zgodze, nawet miałem jego koszulkę jak grał w milanie

ale nie chodzi o wymiane nazwisk bo gdyby Smolarek nie trenował w Holandii to pewnie dziś nikt by o nim nie słyszał, jego ojciec wiedział co jest dla niego najlepsze więc wolał nie posyłać go do żadnego polskiego klubu

moje ulubione kluby to:

Włochy - od 18lat kibicuje Juventusowi. Fooooooorrrrrzzzzzaaaaa Juuuuvvvvvveeeee.

Polska - Zagłębie S., Legia, BKS B-B i Olimpia.

Niemcy - Werder.

:twisted:

Moj ulubiony klub to FC Barcelona. Dzis nawet nabylem koszulke w Nike Factory Store za symboliczne $30:) Chyba tylko dlatego, ze w usa nikt, poza Meksykanami, nie interesuje sie pilka.

Znienawidzony klub: AC Milan.

Poza tym lubie druzyny grajace atrakcyjny dla oka futbol.

Ulubiony klub: od 1995 roku bezsprzecznie holenderski Ajax Amsterdam. Cenię ten zespół za wzorcową pracę z młodzieżą, efektowny styl gry, no i tradycję... W końcu bez takich piłkarzy jak: Cruyf, van Basten, Bergkamp, czy Kluivert, kibice reprezentacji Holandii nie mogliby wspominać udanych występów Oranje w turniejach mistrzowskich, gdyż po prostu takowych by nie było...

Ulubiony zespół narodowy: Holandia i jeszcze raz Holandia. Kiedy na mistrzowstach Europy w 1992 roku zobaczyłem grę Oranje prowadzoną przez tercet: Rijkaard - Gullit - van Basten, od razu zacząłem kibicować 'Tulipanom'. Lata lecą, w kadrze pojawiają się nowi piłkarze - starzy kończą kariery, a ja ciągle nie potrafię spokojnie wysiedzieć podczas meczów Holandii... Pamiętam, jak w 2004 roku Holandia grała ćwierćfinał mistrzostw Europy, a ja musiałem jechać na weselę do kuzyna mojej dziewczyny :? Na szczęście mam wyrozumiałą pannę, bo po 20:00 wyskoczyliśmy do okolicznej knajpki na meczyk (Holandia wygrała ze Szwecją po karnych), a potem wróciliśmy w sama porę na 'oczepiny'... :lol:

'Every hero becames a bore at last' - Bret Hart

11680308446d0694b030ba.jpg

Jeśli w tym okresie kibicowałeś Pomarańczowym powinieneś być kibicem Milanu :) W końcu tam grało wielkie trio i zdobywało Złote Piłki :smile: Jako ciekawostkę dodam że Milan z tamtego okresu został uznany klubem wszech czasów(wyprzedziły go tylko trzy reprezentacje narodowe) Forza Rossoneri;)

8363302634890420816486.jpg

Jeśli w tym okresie kibicowałeś Pomarańczowym powinieneś być kibicem Milanu W końcu tam grało wielkie trio i zdobywało Złote Piłki

Największe sukcesy holenderskiego tercetu w Milanie, to chyba jednak koniec lat 80-tych i wygrane w Pucharze Mistrzów 1988 i 1989, a wtedy jeszcze nie bardzo pasjonowałem się piłką (miałem 6 lat :grin: ). Potem van Basten miał problemy ze zdrowiem, Gullita w małoelegencki sposób pożegnano, a Rijkaard wrócił do Holandii. Rywalizacja Milan - Ajax w rozgrywkach Ligi Mistrzów 1995 (Ajax wygrał wtedy trzykrotnie z Milanem) ostatecznie sprawiła, że fanem rosso-nerich nigdy nie zostałem. Tym badziej, że w kolejnych latach 'podkradali' z Ajaxu czołowych piłkarzy (Reiziger, Davids, Kluivert...).

Ale fakt faktem - zdjęcie tercetu: Gullit - Rijkaard - van Bastem w koszulkach Milanu ( z napisem Mediolanum), do dzisiaj mam przed oczami :)

'Every hero becames a bore at last' - Bret Hart

11680308446d0694b030ba.jpg