Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubiony klub pilkarski

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Z naszej rodzinnej ligi kibicuje Arce Gdyni,a z zagranicznych lig najbardziej lubie Everton.

Pozdro evertonian.

:piwo:

129287286446c8a666924a3.jpg

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• evertonian

15

• John Cena

9

• Urban

7

• mistico

7

Top użytkownicy w tym temacie

Forza Ac Milan! Drugi najbardziej utytułowany zespół w Europie. Bardzo polecam strone www.acmilan.com.pl

8363302634890420816486.jpg

• 2 tygodnie później...

A ja kibicuje kilku zespołom Barcelonie w Hiszpanii, Bremie w Niemczech, Alkmaarowi w Holandii, Romie we Włoszech i Le Mans we Francji. W Polsce ciżki mam wybór ale chyba Wiśle najbardziej :)
  • 6 miesięcy temu...

REAL Madryt,a w polse Zagłębie Lubin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Reputacja:   1

Polska - Legia

Włochy - Inter & ew. Roma

Hiszpania - Barcelona, Atletico Madryt, Betis, daaaawno temu Celta Vigo (z Karpinem w składzie)

Niemcy - Leverkusen ew. Stuttgart

Anglia - Boro, Newcastle

Francja - PSG, Bordeaux, Nantes

No, i z sentymentu Ajax & Benfica.

Natomiast kluby których nie trawię: Milan, Man Utd., Bayern, Hertha, Schalke, Lyon, Porto.

46204812740b7d45acaa48.gif

Jak juz odgrzano ten temat to i ja cos dorzuce :)

Real Madryt

Zagłębie Lubin

i Arsenal Londyn

Edytowane przez rocket

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Borussia Dortmund, West Ham, Boca Juniors.

117380471846b21e8779201.gif

Polska-Lech Poznań

Włochy-Żadnego nie lubie:p

Hiszpania-Atletico Madryt

Niemcy-Schalke04 Alemania Aachen

Anglia-mój ukochany klub Liverpool oraz Dagenham&Redbridge:D

Francja-Marsylia

Anglia-Liverpool

Niemcy-Borussia Dortmund

Polska-GKS Bełchtów i łks łomża(Patriotyzm)

Francja-Paris-St-Germanin(czy jakoś tak się pisze to)

Portugalia-Fc Porto

Włochy-Inter Mediolan

[*] 1967-2005 Eddie Guerrero [*]

manchester united od slynnego finalu z bayernem do dzis jest moja ulubiona druzyna

poza tym barcelona tez jeszcze zanim pojawil sie roanldinho i reszta

w polsce oczywiscie pogon i legia

pierwsza druzyna ktorej kibiciowalem to ajax ale po latach jakos mi przeszlo

jeszcze deportivo la coruna kiedys lubilem i fenerbachce :)

O sory chciałbym dodać też Feyenord ponieważ grał tam kiedyś DUDEK:):) Edytowane przez Rey619

O sory chciałbym dodać też Ajax ponieważ grał tam kiedyś DUDEK:):)

Na razie lepiej nic nie dodawaj i poogladaj google.. Dudek gral w Feyenord'dzie ;)

Luk, na szybkiego pisałem bo musiałem iśc na obiad i mi się pomyliło.A zapomniałem dodać do poprzedniego posta ten zespół.

Tylko ManUtd. Kibicuje od dawna, staram oglądać się ich wszystkie mecze. Po prostu miłość od pierwszego wejrzenia ;)

164305289646824b56733d3.gif

Oczywiście jedyna na świecie - FC Barcelona

P.S. Szkoda mi troszkę tego 2 miejsca w tabeli... Liczyłem na I

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Giero
      Organizacja New Japan Pro Wrestling potwierdziła w ten weekend, że Hiroshi Tanahashi zawalczy na gali AEW x NJPW Forbidden Door 2025. Japoński weteran pojawił się na Double or Nothing po pojedynku Paragon z Don Callis Familly. Okazuje się, iż to nie było przypadkowe i zobaczymy Tanahashiego w ringu w Londynie już 24 sierpnia. Póki co nie znamy jego rywala. Będzie to jednocześnie ostatni występ 48-latka w Wielkiej Brytanii, bowiem na początku 2026 roku zakończy karierę.
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 2 Data: 31.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Fukuoka, Japan Arena: Acros Fukuoka Publiczność: 503 Format: Taped Data emisji: 02.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 1 Data: 30.05.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Center Plaza Hall Publiczność: 310 Format: Taped Data emisji: 01.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 13 Data: 01.06.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Grishan
      Hmm... więc tak się za to zabrałeś. Nie jest źle, chociaż z punktu widzenia nowego czytelnika cały ten natłok informacji jest pewnie dosyć przytłaczający. Z mojej perspektywy (zarówno ta gala, jak i około czterdzieści kolejnych to będzie "powtórka z rozrywki") najciekawsze będą Twoje komentarze i próby przedstawienia "nowym" całego tła, jakie narosło przez te wszystkie lata i jestem szczerze ciekawy, jak sobie z tym poradzisz (również w kontekście ewentualnego wylądowania FWC w tym dziale). Samo show - gala jak gala, wiem co będzie dalej, więc mnie niczym nie zaskoczysz; z drugiej strony sporą frajdę sprawia mi wyłapywanie różnych smaczków w kontekście tego, co wiem o przyszłości. Podsumowując: mam wrażenie, że "próg wejścia" jeśli chodzi o śledzenie gal LoF jest dosyć wysoki i od siebie mogę tylko zapewnić, że warto dać tej federacji szansę. Jeśli ktoś lubi długofalowe story i zaskakujące rozwiązania - zachęcam.  
  • Dodaj nową pozycję...