Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubiony klub pilkarski

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Moim ulubionym klubem jest JUVENTUS TURYN. Najlepsza drużyna świata, a w szczególnośći the best goalkeeper of the world GIANLUIGI BUFFON. ( Nie śmiać się z nazwiska ). :roll:
Człowiek przede wszystkim.
  • Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• evertonian

15

• John Cena

9

• Urban

7

• mistico

7

Top użytkownicy w tym temacie

FC Barcelona...od 1990 roku, mniej więcej...już jako gnój świętowałem z tym klubem zwycięstwo w Lidze Mistrzów w 1992:)

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

Tylko Radomiak!!! :smile:

Ja kibicuje MU i Juventusowi. Oprócz tego to Wiśle i mojej kochanej Chełmiance.
Everything is posible when you 'RoB' 'VaN' 'DaM'

11873709540c4bc9cd1fc5.jpg

MKS Pogoń Szczecin !!! A jak gra LM to MU
Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

Tylko FC Barcelona (od czasów pucharowych meczów z Lechem Poznan zakończonych rzutami karnymi - nieźle brzmi taki wynik patrząc na obecną przepaść). Oprócz tego lubię Valencie, Deportivo i angielską ligę.

Reszta jest mi obojętna za wyjątkiem... Serie A. Jebać Serie A i włoski futbol!! Nawet gdyby Włosi grali z FC Al-Kaida, to i tak będę za Al-Kaidą :). Nie pamiętam meczu, w którym bym dopingował włoski zespół. I nie widzę szans, żeby coś takiego wystąpiło w najbliższych kilkudziesięciu latach.

Stinger,nie lubisz Włochów czy tylko chodzi Ci o to że grają antyfutbol i murują bramkę i ich mecze są nudne??Bo włoska piłka jest jedną z najlepszych,ale najnudniejszych na świecie.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Stinger,nie lubisz Włochów czy tylko chodzi Ci o to że grają antyfutbol i murują bramkę i ich mecze są nudne??Bo włoska piłka jest jedną z najlepszych,ale najnudniejszych na świecie.

Ciężko powiedzieć. Ale moja nienawiść dla włoskiej piłki przelewa się na innych sportowców - lekkoatletów, kajakarzy, koszykarzy a nawet bobsleistów. Kiedyś lubiłem włoską reprezentację w siatkówkę (męską), ale od momentu gdy karierę zakończył Andrea "Zorro" Zorzi też już ich nie lubię... Została mi tylko pizza :).

Najbardziej we włoskim futbolu - oprócz całego pozerstwa i niesłychanego chamstwa - wkurza mnie ich głupota, polegająca na wydawaniu milionów dolarów na ofensywnych graczy (albo posiadaniu takowych w kadrze) i... grze z kontrataku. Kretyni!!!

[ Dodano: 2004-06-08, 13:05 ]

Chodzi mi oto, że grają antyfutbol, poza Bałkanami są największymi pozerami i chamami na boisku i są kompletnymi kretynami. Bo jak wytłumaczyć zespoły, które wydają wiele milionów dolarów na graczy ofensywnych, a potem grają z kontrataku!!! To samo z kadrą - mają Vieriego, Cassano, Tottiego, Del Piero, Inzaghiego, itd..., a gra zwykle dwóch z nich, w porywach trzech. I do tego tez grają z kontrataku - kretyni!!!!!

Kiedyś lubiłem włoskich siatkarzy, ale skończyło się to gdy karierę zakończył Andrea "Zorro" Zorzi. Po tym fakcie włoscy siatkarze dołączyli do piłkarzy, koszykarzy, kajakarzy, curlingistów, itd... A mi została tylko pizza :).

Izolator Bogusawa i Tęcza Pniewy

Moim ulubionym klubem jest FC Liverpool... i to jest jedyny klub jakiemu kiedykolwiek kibicowałem

Moja "miłość" do tej drużyny narodziła się już we wczesnych latach dziecinnych, kiedy to miałem ograniczoną świadomość, nie orientując się jeszcze w piłce nożnej...

pamiętam, że grywałem ze starszym, obeznanym już w tym sporcie, kolegą w piłkarzyki (no te plastikowe gówna na sprężynach :P )... ów kolega przygotował pwnego dnia na kartkach składy zespołów Premiership. Każdy z uczestników miał wybrać sobie zespół. Mój wybór padł na LFC, ponieważ... spodobała mi się nazwa :P Te intrygujące double-O !! :twisted:

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

Ja od zawsze kibicowałem AC Milanowi nawet jak był na 11 miejscu w serie A i tak kochałem ten klub. Pamiętam jak kupiłem sobie koszulkę Bagio jak jeszcze grał w Milanie i chodziłem w niej dumy po osiedlu :) a jak zdobyli ostatnio puchar europy to dla mnie było to święto
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

stinger jesli non stop by grali z kontry to chyba nie osiagneli by tylu sukcesow :? no raczej we 2-3 nie atakuja bo jednak w tylu to ciezko jakąkolwiek akcje zawiązac ,

nie mozna miec do nich pretensji o antyfutbol bo pilka nozna to nie wrestling:P tu chodzi o wynik a nie o to jak dany zespol sie zaprezentuje . widze ze twoja nienawisc do wlochow jest duuuuuza :D

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

• Reputacja:   1

FC Barcelona - od zawsze chyba mój ulubiony klub, może dlatego, że markowałem Romario :)

Celta Vigo - według mnie jeden z najładniej grających zespołów na świecie, przynajmniej kiedyś za czasów Karpina & Mostowoja, szkoda, że już w 2 lidze :(

Inter Mediolan - bardzo lubię ten klub, w sumie nie wiem czemu, ostatnio grają beznadziejnie, ale i tak im kibicuję. Kiedyś podobała mi się ich gra, za czasów Maurizio Ganza, nie mieli wielkich gwiazd (hmm, może Paul Ince) ale mieli przyzwoite rezultaty (gdyby to był wrestling, gimmick odpowiedni dla tej drużyny to "underdog":)), i tak już zostało. Teraz będzie niestety gorzej, bo głupi Moratti zwolnił Cupera, czego "efekty" już widać

Legia Warszawa - wszyscy moi bracia kibiciowali i kibicują Legii, tak jest i w moim przypadku. Pierwszy mecz Legii na jakim byłem, to 95 rok i ich "pojedynek" z Blackburn. Od tamtej pory z rodzimych zespołów, lubię tylko tą ekpię. No może jeszcze trochę Zagłębie Sosnowiec, Lechię Gdańsk, Wisłę Płock i Świt Nowy Dwór.

Bayer Leverkusen - jedna z ładniej grających ekip bundesligi. Szkoda, że oddali Ze Roberto & Ballacka, tak już mieliby mistrza :(

Paris-SG - z francuskich ekip to moja ulubiona. To chyba przez Rai'a & Weah :) Ostatnio grają lepiej, mam nadzieję na mistrzostwo w niedalekiej przyszłości (czyt. 2 lata:))

Ajax - za zwycięstwo nad Milanem w 1995 r. :) Od tamtej pory, dla mnie nr. 1 w Holandii

46204812740b7d45acaa48.gif

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Lechie Gdańsk ?? no nie... no co ty :]

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Inter Mediolan - bardzo lubię ten klub, w sumie nie wiem czemu, ostatnio grają beznadziejnie, ale i tak im kibicuję. Kiedyś podobała mi się ich gra, za czasów Maurizio Ganza, nie mieli wielkich gwiazd (hmm, może Paul Ince) ale mieli przyzwoite rezultaty (gdyby to był wrestling, gimmick odpowiedni dla tej drużyny to "underdog":)), i tak już zostało. Teraz będzie niestety gorzej, bo głupi Moratti zwolnił Cupera, czego "efekty" już widać

Hmmm o ile się nie myle Paul nie grał za długo w Interze a w tym czasie w tym klubie grali: Yuri Djorkaeff (czy jak to się do qrway nędzy pisze... nigdy nie wiem :() - ówcześnie uważanay za najlepszego gracza francuskiego (obok Cantony, swoją drogą uwielbiałem tego gościa, ale nie nawidziłem klubu, w którym grał :) ); Ivan Zamorano, Javier Zanetti (no chociaż ten swoją slawe dobiero zaczynał budować) no i ŻanLukaPalijuka :P

W okresie, w ktorym do Interu przyszedł Ince z klubem tym żegnali się: Roberto Carlos (no też jeszcze nie gwiazda), Jurgen Kohler, Andreass Moller (hmm chyba) i Dennis Bergkamp.

Więc myśle, że na brak gwiazd w przypadku Interu nie można narzekać, zwłaszcza dziś :)

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 044 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      No właśnie tak sobie czytam na zagranicznych stronach, że ludzie są średnio zadowoleni jak są one prezentowane bo większość walk mimo, że z gwiazdami, ale udupiają. Ja bardzo na nie liczę w głównym rosterze. Nie wiem jak wy, ale ja osobiście wolę jak ktoś awansuje do głównego rosteru a nie tak sami nie wiedzą czy już je awansować czy potrzymać jeszcze w NXT. Walizka jak dla mnie w tym orku dla Perez.
    • MattDevitto
      Ale to były czasy Tamten Orton był takim kocurem, że aż będę musiał to łyknąć w całości w wolnej chwili...
    • Bastian
      RAW spod znaku całkiem niezłych walk i przynudzania przy mikrofonie. Ględził Punk, ględził Seth, a że nieszczęścia chodzą parami, ględziła też i Becky pod koniec gali.  Penta i Gable to gwarant niezłego wrestlingu, ale obie te postaci zmierzają donikąd. Luchador to kolorowa błyskotka ringowa, nic więcej. Fruity Pebbles, że pozwolę przytoczyć sobie klasyka mikrofonowego od The Rocka. A Chada opluto na tym RAW w momencie, gdy on dostał jobber entrance, zaś ten błazen Pat McAfee wjechał na arenę z wejściówką i aplauzem godnym SCSA. Btw. gdzie są amerykańskiego barwy u Gable 'a? Czyżby naprawdę wsiąkał w postać Grande Americano? Niestety, w przypadku Chada nie pomoże Grande Americano ani Matcha Latte. Dla WWE zawsze będzie tylko mini wersją Kurta Angle. Za każdym razem, jak widzę American Made, kojarzą oni mi się z postaciami z filmów typu "Wykidajło" lub tych ze Stathamem, gdzie główny bohater kładzie ich jednym strzałem w pierwszej scenie.  Balor kontra Styles, kiedyś materiał na klasyk, dziś walka podstarzałej już gwiazdy TNA i WWE kontra 2-20 w ostatnich telewizyjnych meczach. Gdyby Irlandczyk był polskim politykiem, byłby Korwinem Mikke.  Do Yeeta ustawia się kolejka chętnych. Paul, Gunther, Rollins... Austriak chce rewanżu na MITB. Czyli jakby McAfee ograł Gunthera na Backlash, byłby pretendentem?  Oczami wyobraźni już widzę ten mecz z gimmickiem, kto pierwszy zmęczy się yeetowaniem, ten przegrywa...  Iron Yeet Match, czy coś... Giulia i Perez w pierwszym main evencie głównej tygodniówki. Wiadomo było, że z Ripley i Sky szans nie mają, ale milutko, że je promują.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 3 Data: 14.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.470 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #785 Data: 13.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...