Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Lucha Libre - dyskusje ogólne

AAA, CMLL, IWRG i wszystko to, co ma związek z pro wrestlingiem z Meksyku

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 598
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Cytat

CMLL Viernes Espectacular tonight at Arena Mexico has Sold Out; It's the 55th Sellout for CMLL in 2026; They are now just 10 Sellouts short of breaking their total (64) from 2025

Mundial może im tylko pomóc - będzie pełno turystów chcących z ciekawości zobaczyć jakieś show.

• Lubię to 1

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg

Ostatni raz w Meksyku

HLJkM8dXsAAWAl-?format=jpg&name=large

• Lubię to 2

Z wczoraj:

Cytat

CMLL Arena Puebla is SOLD OUT, that is the 61st SOLD OUT show of 2026 so far, Mistico & Mascara Dorada vs Sanada & Dick Togo main event

• Lubię to 1

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Z wczoraj:
    • VictorV2
      Po pierwsze - witam serdecznie. Serce zawsze się cieszy, kiedy więcej osób próbuje przedstawić swoją wizję, swoją kreatywność i pasję. Jak najbardziej będę śledził i czekał na ciąg dalszy. Nie chce jeszcze za bardzo rozpisywać się o tym co się dzieje, bo z doświadczenia wiem że zajmuje nieco czasu pokazanie swojej wizji i przedstawienie planu i zawodników biorących w nich udział. Na to (mam nadzieję) przyjdzie czas  Oby tak dalej!  Mam jednak kilka pytań, bardziej logistycznych: 1. Jak
    • VictorV2
      Informacyjnie. Mimo że pisanie show nie jest problemem, bo cały czas nadrabiam dodawnie tego co już istnieje, to jednak pewien projekt zajmuje mi ostatnio dużo czasu. Na szczęście jesteśmy na ostatniej prostej (mam nadzieję) i będę miał więcej czasu wolnego na inne rzeczy --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   ECCW #9 Show rozpoczęło się od obecności Paul’a Heyman’a w ringu, jak zwykle przyw
    • PercAngle
      Z mojej strony wielki props za zajawkę. Będę regularnie zaglądać. Podoba mi się złączenie czołówki WWE i AEW w jednym rosterze – zestawienia takie jak Drew/Hangman czy Charlotte/Toni to w zasadzie samograje i na pewno uda Ci się z nich wyszponcić coś dobrego. Największy props daję chyba za segment z Graysonem Wallerem – promo na tle zwijającego się z bólu Kevina Knighta to była bardzo charakterna rzecz, oby takich więcej. Jeśli chodzi o uwagi, to najbardziej uderzyła mnie chyba nadmier
    • MissApril
  • Dodaj nową pozycję...