Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Lucha Libre - dyskusje ogólne

AAA, CMLL, IWRG i wszystko to, co ma związek z pro wrestlingiem z Meksyku

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1 423
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

3 minuty temu, HeymanGuy napisał(a):

Nino Hamburguesa wyleciał za ten łokieć w fana który miał go wcześniej prowokowac. No niestety teraz zawodnicy AAA które jest pod patronatem WWE muszą się teraz bardziej pilnować. Myślę że wcześniej by za to nie poleciał, ale PR musi być zachowany żeby wujek Hunter nie grzmiał

To czarny dzień dla całego lucha libre kiedy luchador nie może przyłożyć komuś z publiki:damn:

• Dzięki 1

...

• Reputacja:   1 306
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Konfrontacja CM Punka z Romanem Reignsem na WWE Raw, choć pełna napięcia, nie była pierwotnie planowanym zakończeniem segmentu. Według BodySlam+: Larry był psem adopcyjnym CM Punka i AJ Lee z Paws Chicago, adoptowanym w 2015 roku. Po śmierci Larry'ego para wzięła udział w zbiórce funduszy na rzecz Paws. Gdy Punk wspomniał o rodzinie Reignsa, media społecznościowe zalała fala spekulacji o ripoście z Larrym w roli głównej. Wygląda na to, że bookerzy mocno to rozważali podczas ostatniego
    • Kaczy316
      Kolejne Raw w drodze do WM i zapowiada się ono bardzo dobrze, mam nadzieję, że dowiezie!   Raw zaczynamy od Rollinsa! Który wychodzi na ring i dookoła są jego Masked Mani! Mówi o tym, że jest jednym z tych, którzy zabiją The Vision, mówi o tym jak 2 tygodnie temu wbił metalowe krzesło w plecy Heymana, a potem jeszcze wykonał na nim Curb Stompa, wszystko przerwał Paul, który wyszedł na stage, widać, że poobijany, ale nic nie mówi tylko idzie w stronę ringu, a Seth cały czas do niego mów
    • Grins
      Oni go tak prowadzą odkąd zdobył pas WHC ja od razu wiedziałem że z tego nic nie będzie, bookują go na szybko a później nie wiedzą co z nim zrobić, wgl po tym jak odklepał we walce z Jey'em stracił wiarygodność że ciężko uwierzyć że to jakiś carrer killer, szkoda tylko AJ'a i Cena że musieli mu się akurat podłożyć. 
    • Mr_Hardy
      Kolejne świetnie PPV od AEW. Dziwna walka o pasy TT pań. Nie wiem czy tak miało być czy coś się stało. Zadebiutowała jakaś Ronda. Nie znam typiary poza tym, że chyba w mma walczyła. Totalnie po mnie spływa jej obecność. Bardzo się ucieszyłem z powrotu Willa. Skakałem z radości jak małe dziecko. Will ma w sobie to coś. Brody King to nigdy nie powinien trafić tak wysoko w AEW. Wepchanie polityki do wrestlingu = dno.Nigdy nie kibicowałem Stricklandowi tak jak na Revolution.Pomoc Omegi szczekaczow
    • Grok
      Niezależny zawodnik Vin Parker wziął udział w otwierającym segmencie WWE Raw wczoraj wieczorem. Edycja Raw z 16 marca wystartowała chaotycznym segmentem, w którym Seth Rollins starł się z Paulem Heymanem. Brock Lesnar szybko wkroczył do akcji. Zamaskowani mężczyźni towarzyszący Rollinsowi otoczyli Lesnara, gdy ten próbował wedrzeć się do ringu — jednego z nich wyeliminował rzutem na stalowe schodki. Odpowiadając na klip z tego incydentu w mediach społecznościowych, Parker potwierdził, że to
  • Dodaj nową pozycję...