Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hulk Hogan w Fakcie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Bardzo dobrze, niech przychodzi na każdy mecz!
Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RvR

7

• RaDzIo

4

• Hartfan

2

• Wee Man

2

Top użytkownicy w tym temacie

HeH.....HartFan To wolny kraj ja pisze jak uwazam i nie chcesz(chcecie)nie lubcie Hogana ale tak naprawde to on jest dla mnie SŁAWĄ, MISTRZEM, I HISTORIĄ WRESTLINGU AMERYKANSKIEGO !!
[shadow=red][glow=yellow]HulK[/glow][/shadow][shadow=yellow][glow=red]-A-[/glow][/shadow][shadow=red][glow=yellow]ManiaC[/glow][/shadow][shadow=yellow][glow=red]-Is BacK[/glow][/shadow]

Historią to on jest (prahistorią), sławą niestety też. Mistrzem? Buahahahahahahahah Hogan tak wypromował wrestling, że wstyd się przyznac, że się człowiek tym interesuje. Cyrk - tak wypromował wrestling Hogan, szkoda że nie padł na kogoś bardziej utalentowanego... ech. Ty Radzio weź jeszcze podrośnij (daj sobie jeszcze ze 3 lata).
"I'm not black I'm not white, what i am is the reaper of wayward souls."

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Nie rozumiem powyższego wpisu... Hogan był pierwszą gwiazdą na skalę globalną, gdyby nie on może w dalszym ciagu mielibysmy federacje stanowe... prawda jest taka, że WWE wybiło się na produkcie robionym "pod Hogana". Utalentowanego... hmmm... no dzisiaj mamy przykładowo utalentowanego Johna Cenę i czemu nigdy jeszcze nie zebrał takiego popu jak Hogan? Po prostu trzeba zrozumieć pewne fakty, Hogan to wrestler słaby (tutaj się nie będe kłócił, bo sam jestem tego zdania) z przeciętnymi mic skillsami, ale miał coś w sobie, że Hulkamania ogarnęła cały świat i to właśnie on wypromował wrestling i chyba nie przez Hogana wstydzicie się do tego przyznać tylko przez to, że wrestling ogólnie w Polsce jest odbierany jako cyrk, a ten cyrk tworzą wszyscy - utalentowani bardziej i mniej. Zresztą w latach 80-tcyh WWE wpajało fanom, że dobry wrestler to duży i silny wrestler, wtedy zapaśników typu Kurt Angle czy Chris Benoit by najnormalniej w świecie wyśmiano. Całkiem niedawno pisałem biografię Owena Harta... czemu się nie przebił w WWE pod koniec lat 80-tych? Z jednego prostego powodu, nie był ani duży, ani szczególnie silny, a na dodatek walczył tak (czyt. dobrze), że w ogóle się ludziom nie spodobał. Czasy się zmieniają, wreestling się zmienia i upodobania ludzi także, wtedy były takie i choćbyście zrobili kampanię anty-Hoganową nigdy nie zmienicie tego co było i nie zmusicie ludzi by znienawidzili Hogana. I tu już nie chodzi o talent, tylko o to co kupili i chcieli oglądać ludzie... a chcieli oglądać Ultimate Warriora, Hogana, Randy'ego Savage'a - czyli wrestlerow nieszczególnie utalentowanych. Zresztą przykładowo G0L0B lubił takich zapasników, bo w tamtym czasie oglądał wrestling i zna tamte realia, Wy lubicie Benoit i wyśmiewacie wszystko co gorsze... a ja jestem po środku i śmieszne wydaje mi się jak jedni mówią, że Hogan to nie wrestler, bo nie ma talentu, a inni, że Benoit to pośmiewisko. Dajcie sobie spokój i zrozumcie specyfikę tamtych czasów.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Six - jeżeli chodzi o Hogana, to mic skillsy miał wg. mnie naprawdę solidne. To właśnie mic skillsy & charyzma sprawiły, że Hogan stał się gwiazdą (no i gimmick).

A co do Randy'ego Savage'a to koleś był cholernie utalentowany. Gościu tworzył jedne z najlepszych walk w organizacji w latach 80'tych. To właśnie z nim, najlepsze walki w historii stoczył Warrior, bo Savage świetnie go poprowadził, i sprzedawał wszystko jak szalony. Uczestniczył też w niezłych main eventach na WM, jak walka z Hoganem na V (też jeden z lepszych main eventów WM w latach 80'tych) czy z Flairem na WM VIII. Problem w tym, że Randy w 1997 roku, po prostu zaczął odczuwać jak cholera skutki tych wszystkich kontuzji, a następnie jeszcze bardziej przypakował i był już przeciętny. Ale wrestlerem był naprawdę dobrym.

46204812740b7d45acaa48.gif

Chciałem właśnie napisac to co wyżej napisał Deliquent :)

Hogan miał jak na lata 80-te świetne mic skilsy i to one + gimmick uczyniły z niego taką gwiazdę. No, a Macho Man robił kiedyś naprawde dobre walki i też uważam, że main event WM V wypadł bardzo przyzwoicie. Do wrestlerów niezbyt utalentowanych nie zaliczam więc Macho Man'a :)

Pozatym kompletnie nie rozumiem co niby ma być dziwnego w tym, że Hogan był na meczu NHL...

• Urządzenie:  Android

OK, OK mój błąd :) no ja postawilem go obok ówczesnych gwiazd, które daleko odbiegają od dzisiejszych ideałów. A co do mic skillsów Hogana... napisałem tak żeby nikt się nie doczepił, że mówię tak, a nie inaczej, a Rock i Austin mają lepsze mic skillsy. Bądź co bądź dzięki za odzew panowie :).

1005187806541accfacb3d6.jpg

CHłopaki kibicowali byście lepiej naszym rodzinnym klubą hokejowym. A nie jakieś NHL. :wink:

HOGAN? who cares ??

1872433537428f0b46b98ce.gif

CHłopaki kibicowali byście lepiej naszym rodzinnym klubą hokejowym. A nie jakieś NHL. :wink:

HOGAN? who cares ??

Ja kibicuje...Orlikowi Opole!!! Orlik Forever :P

Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

Go Calgary Go!!!

Iginla na Prezydenta!!!

Co do Hogana - nie obchodzi mnie to, że pojawił się na meczu. Bardziej obchodzi mnie to, że pojawił się w jakimś talk show i wyszedł tam na kretyna. Szkoda, bo on nadal kształtuje opinię dużej części osób o wrestlingu.

Sixkiller - opinia, że gdyby nie Hogan, to WWF nie rozrosło by się na ogólnokrajową federację, wydaje mi się trochę przesadzona. Jeżeli nie Hogan, to Vince wynalazłby kogoś innego (Piper? Andre?). I Hogan był zdecydowanie głównym powodem dla którego wrestling w Polsce jest postrzegany tak a nie inaczej - niestety to nie komplement.

Właśnie.Wszyscy w Polsce kojarzą wrestling to Hoganem i tylko z nim jakby to kurde tylko on walczył tam a nikt nie zainteresuje sie głębiej tym show bo to według nich dla dzieci bo udawane i inne pieprzenie które mnie wkurza no ale cóż zrobić.

Go Calgary Go!!!

Iginla na Prezydenta!!!

Nie no bez przesady :P Ale zgodzę się z twierdzeniem, ze Iginla = Calgary :P

Ale i tak Tampa dzisiaj wygra :P

Niech zyje piata kolumna!!! Niech zyje Ville Nieminen!!!

:)

Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 045 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Bastian
      Zgadzam się z Tobą. Wolę nieco za krótki pobyt w NXT niż kiszenie się tam. Impet Perez w głównym rosterze i tak już nieco wyhamował. Była ostatnia wyeliminowaną w RR, weszła do EC, a potem cisza, ucięty feud z Bayley i jobbowanie w NXT. Teraz jakoś to odbudowują. Lepsze to niż walki o North American Title.
    • Giero
      Dawka najważniejszych informacji z najnowszego odcinka NXT. Skrót NXT Za tydzień zapowiedziano: – koncert Joe Hendry’ego i występ rapowy Tricka Williamsa – Shawn Spears vs. Josh Briggs – OTM vs. Kale Dixon & Uriah Connors – #1 Contender’s for NXT North American Championship: Sean Legacy vs. Je’Von Evans vs. Ashante Thee Adonis – Kelani Jordan vs. Zaria Aktualna karta Battleground 2025, które już 25 maja: Tony D’Angelo vs. Stacks NXT Women’s Championship Stephanie Vaquer vs. Jordynne Grace TNA World Championship Joe Hendry vs. Trick Williams NXT Championship Oba Femi vs. Myles Borne
    • Jeffrey Nero
      No właśnie tak sobie czytam na zagranicznych stronach, że ludzie są średnio zadowoleni jak są one prezentowane bo większość walk mimo, że z gwiazdami, ale udupiają. Ja bardzo na nie liczę w głównym rosterze. Nie wiem jak wy, ale ja osobiście wolę jak ktoś awansuje do głównego rosteru a nie tak sami nie wiedzą czy już je awansować czy potrzymać jeszcze w NXT. Walizka jak dla mnie w tym orku dla Perez.
    • MattDevitto
      Ale to były czasy Tamten Orton był takim kocurem, że aż będę musiał to łyknąć w całości w wolnej chwili...
    • Bastian
      RAW spod znaku całkiem niezłych walk i przynudzania przy mikrofonie. Ględził Punk, ględził Seth, a że nieszczęścia chodzą parami, ględziła też i Becky pod koniec gali.  Penta i Gable to gwarant niezłego wrestlingu, ale obie te postaci zmierzają donikąd. Luchador to kolorowa błyskotka ringowa, nic więcej. Fruity Pebbles, że pozwolę przytoczyć sobie klasyka mikrofonowego od The Rocka. A Chada opluto na tym RAW w momencie, gdy on dostał jobber entrance, zaś ten błazen Pat McAfee wjechał na arenę z wejściówką i aplauzem godnym SCSA. Btw. gdzie są amerykańskiego barwy u Gable 'a? Czyżby naprawdę wsiąkał w postać Grande Americano? Niestety, w przypadku Chada nie pomoże Grande Americano ani Matcha Latte. Dla WWE zawsze będzie tylko mini wersją Kurta Angle. Za każdym razem, jak widzę American Made, kojarzą oni mi się z postaciami z filmów typu "Wykidajło" lub tych ze Stathamem, gdzie główny bohater kładzie ich jednym strzałem w pierwszej scenie.  Balor kontra Styles, kiedyś materiał na klasyk, dziś walka podstarzałej już gwiazdy TNA i WWE kontra 2-20 w ostatnich telewizyjnych meczach. Gdyby Irlandczyk był polskim politykiem, byłby Korwinem Mikke.  Do Yeeta ustawia się kolejka chętnych. Paul, Gunther, Rollins... Austriak chce rewanżu na MITB. Czyli jakby McAfee ograł Gunthera na Backlash, byłby pretendentem?  Oczami wyobraźni już widzę ten mecz z gimmickiem, kto pierwszy zmęczy się yeetowaniem, ten przegrywa...  Iron Yeet Match, czy coś... Giulia i Perez w pierwszym main evencie głównej tygodniówki. Wiadomo było, że z Ripley i Sky szans nie mają, ale milutko, że je promują.
  • Dodaj nową pozycję...