Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hulk Hogan w Fakcie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Bardzo dobrze, niech przychodzi na każdy mecz!
Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RvR

7

• RaDzIo

4

• Hartfan

2

• Deliquent

2

Top użytkownicy w tym temacie

HeH.....HartFan To wolny kraj ja pisze jak uwazam i nie chcesz(chcecie)nie lubcie Hogana ale tak naprawde to on jest dla mnie SŁAWĄ, MISTRZEM, I HISTORIĄ WRESTLINGU AMERYKANSKIEGO !!
[shadow=red][glow=yellow]HulK[/glow][/shadow][shadow=yellow][glow=red]-A-[/glow][/shadow][shadow=red][glow=yellow]ManiaC[/glow][/shadow][shadow=yellow][glow=red]-Is BacK[/glow][/shadow]

Historią to on jest (prahistorią), sławą niestety też. Mistrzem? Buahahahahahahahah Hogan tak wypromował wrestling, że wstyd się przyznac, że się człowiek tym interesuje. Cyrk - tak wypromował wrestling Hogan, szkoda że nie padł na kogoś bardziej utalentowanego... ech. Ty Radzio weź jeszcze podrośnij (daj sobie jeszcze ze 3 lata).
"I'm not black I'm not white, what i am is the reaper of wayward souls."

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Nie rozumiem powyższego wpisu... Hogan był pierwszą gwiazdą na skalę globalną, gdyby nie on może w dalszym ciagu mielibysmy federacje stanowe... prawda jest taka, że WWE wybiło się na produkcie robionym "pod Hogana". Utalentowanego... hmmm... no dzisiaj mamy przykładowo utalentowanego Johna Cenę i czemu nigdy jeszcze nie zebrał takiego popu jak Hogan? Po prostu trzeba zrozumieć pewne fakty, Hogan to wrestler słaby (tutaj się nie będe kłócił, bo sam jestem tego zdania) z przeciętnymi mic skillsami, ale miał coś w sobie, że Hulkamania ogarnęła cały świat i to właśnie on wypromował wrestling i chyba nie przez Hogana wstydzicie się do tego przyznać tylko przez to, że wrestling ogólnie w Polsce jest odbierany jako cyrk, a ten cyrk tworzą wszyscy - utalentowani bardziej i mniej. Zresztą w latach 80-tcyh WWE wpajało fanom, że dobry wrestler to duży i silny wrestler, wtedy zapaśników typu Kurt Angle czy Chris Benoit by najnormalniej w świecie wyśmiano. Całkiem niedawno pisałem biografię Owena Harta... czemu się nie przebił w WWE pod koniec lat 80-tych? Z jednego prostego powodu, nie był ani duży, ani szczególnie silny, a na dodatek walczył tak (czyt. dobrze), że w ogóle się ludziom nie spodobał. Czasy się zmieniają, wreestling się zmienia i upodobania ludzi także, wtedy były takie i choćbyście zrobili kampanię anty-Hoganową nigdy nie zmienicie tego co było i nie zmusicie ludzi by znienawidzili Hogana. I tu już nie chodzi o talent, tylko o to co kupili i chcieli oglądać ludzie... a chcieli oglądać Ultimate Warriora, Hogana, Randy'ego Savage'a - czyli wrestlerow nieszczególnie utalentowanych. Zresztą przykładowo G0L0B lubił takich zapasników, bo w tamtym czasie oglądał wrestling i zna tamte realia, Wy lubicie Benoit i wyśmiewacie wszystko co gorsze... a ja jestem po środku i śmieszne wydaje mi się jak jedni mówią, że Hogan to nie wrestler, bo nie ma talentu, a inni, że Benoit to pośmiewisko. Dajcie sobie spokój i zrozumcie specyfikę tamtych czasów.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Six - jeżeli chodzi o Hogana, to mic skillsy miał wg. mnie naprawdę solidne. To właśnie mic skillsy & charyzma sprawiły, że Hogan stał się gwiazdą (no i gimmick).

A co do Randy'ego Savage'a to koleś był cholernie utalentowany. Gościu tworzył jedne z najlepszych walk w organizacji w latach 80'tych. To właśnie z nim, najlepsze walki w historii stoczył Warrior, bo Savage świetnie go poprowadził, i sprzedawał wszystko jak szalony. Uczestniczył też w niezłych main eventach na WM, jak walka z Hoganem na V (też jeden z lepszych main eventów WM w latach 80'tych) czy z Flairem na WM VIII. Problem w tym, że Randy w 1997 roku, po prostu zaczął odczuwać jak cholera skutki tych wszystkich kontuzji, a następnie jeszcze bardziej przypakował i był już przeciętny. Ale wrestlerem był naprawdę dobrym.

46204812740b7d45acaa48.gif

Chciałem właśnie napisac to co wyżej napisał Deliquent :)

Hogan miał jak na lata 80-te świetne mic skilsy i to one + gimmick uczyniły z niego taką gwiazdę. No, a Macho Man robił kiedyś naprawde dobre walki i też uważam, że main event WM V wypadł bardzo przyzwoicie. Do wrestlerów niezbyt utalentowanych nie zaliczam więc Macho Man'a :)

Pozatym kompletnie nie rozumiem co niby ma być dziwnego w tym, że Hogan był na meczu NHL...

• Urządzenie:  Android

OK, OK mój błąd :) no ja postawilem go obok ówczesnych gwiazd, które daleko odbiegają od dzisiejszych ideałów. A co do mic skillsów Hogana... napisałem tak żeby nikt się nie doczepił, że mówię tak, a nie inaczej, a Rock i Austin mają lepsze mic skillsy. Bądź co bądź dzięki za odzew panowie :).

1005187806541accfacb3d6.jpg

CHłopaki kibicowali byście lepiej naszym rodzinnym klubą hokejowym. A nie jakieś NHL. :wink:

HOGAN? who cares ??

1872433537428f0b46b98ce.gif

CHłopaki kibicowali byście lepiej naszym rodzinnym klubą hokejowym. A nie jakieś NHL. :wink:

HOGAN? who cares ??

Ja kibicuje...Orlikowi Opole!!! Orlik Forever :P

Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

Go Calgary Go!!!

Iginla na Prezydenta!!!

Co do Hogana - nie obchodzi mnie to, że pojawił się na meczu. Bardziej obchodzi mnie to, że pojawił się w jakimś talk show i wyszedł tam na kretyna. Szkoda, bo on nadal kształtuje opinię dużej części osób o wrestlingu.

Sixkiller - opinia, że gdyby nie Hogan, to WWF nie rozrosło by się na ogólnokrajową federację, wydaje mi się trochę przesadzona. Jeżeli nie Hogan, to Vince wynalazłby kogoś innego (Piper? Andre?). I Hogan był zdecydowanie głównym powodem dla którego wrestling w Polsce jest postrzegany tak a nie inaczej - niestety to nie komplement.

Właśnie.Wszyscy w Polsce kojarzą wrestling to Hoganem i tylko z nim jakby to kurde tylko on walczył tam a nikt nie zainteresuje sie głębiej tym show bo to według nich dla dzieci bo udawane i inne pieprzenie które mnie wkurza no ale cóż zrobić.

Go Calgary Go!!!

Iginla na Prezydenta!!!

Nie no bez przesady :P Ale zgodzę się z twierdzeniem, ze Iginla = Calgary :P

Ale i tak Tampa dzisiaj wygra :P

Niech zyje piata kolumna!!! Niech zyje Ville Nieminen!!!

:)

Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 895 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      @ Bastian  nie wiem co tam gotują na backu w NXT, ale o tych wszystkich romansach, związkach powinni nakręcić jakieś show. Tam co chwilę jest jakaś nowa para. Z tego co mnie pamięć nie myli sama Cora Jade miała 3 facetów w NXT
    • Giero
      Za nami kolejny epizod AEW Dynamite w drodze do Double or Nothing 2025. Mina Shirakawa wyszła zwycięsko z Fatal 4-Way Matchu, który był eliminatorem o title shota do AEW Women’s World Championship. W pojedynku brały udział jeszcze Toni Storm, AZM i powracająca Skye Blue. Wydaje się, że MJF wreszcie zyskał poparcie całego Hurt Syndicate, bowiem Bobby Lashley zaakceptował dołączenie Maxwella do grupy. Walką wieczoru było starcie o AEW World Championship. Jon Moxley pokonał Samoa Joe w Steel Cage Matchu. Jak można było się spodziewać, nie zabrakło wielu interwencji i zamieszania. A kluczowa była ta Gabe’a Kidda, który pomógł mistrzowi zachować tytuł. Po pojedynku trwała bójka, w którą włączyli się The Elite i Kenny Omega. Swerve Strickland pomógł face’om, wchodząc na szczyt klatki i atakując zarówno Elite, jak i Death Riders. Na koniec były mistrz AEW zażądał walki Anarchy in the Arena. Prawdopodobnie dojdzie do niej na Double or Nothing, choć tego jeszcze nie potwierdzono. Skrót AEW Dynamite 14.05.2025 Aktualna karta Double or Nothing 2025, które odbędzie się 25 maja * AEW Women’s Championship Match: Toni Storm vs. Mina Shirakawa * Men’s Owen Hart Foundation Tournament Finals: Will Ospreay vs. Hangman Page * Women’s Owen Hart Foundation Tournament Finals: Mercedes Mone vs. Jamie Hayter * AEW World Tag Team Championship Match: The Hurt Syndicate vs. CRU or The Sons of Texas Fot. allelitewrestling.com
    • Bastian
      Myles Borne jeńców nie bierze. Tydzień temu wygrał Battle Royal, teraz wygrana z Pagem. A jeszcze wieść gminna niesie, że dobrał się do tyłka mistrza NXT, i nie chodzi o Oba Femiego.  Na niego przyjdzie czas na Battleground.  Borne chwycił nawet za mikrofon, ale z tą wadą wymowy Randy' ego Ortona nie przyćmi, choćby nie wiem jak był do niego podobny. Ale bycie w parze z Vaquer może mu na dłuższą metę korzyści. Jego szef coś wie o tym, że warto obracać się w towarzystwie wpływowych kobiet.  Co do Vaquer... W Main Evencie zabrakło tego, na co wszyscy czekali... 
    • Nialler
      I świetnie. Na początku dość jej nie znosiłem, ale im dłużej się ją oglądało tym bardziej można się zsympatyzować. Mogłaby ponosić chociaż ze 100 dni główne mistrzostwo kobiet.
    • Kaczy316
      I ta zasada powinna się tyczyć ogólnie zawodników w NXT, ja od początku istnienia tej rozwojówki nie widziałem sensu w dawaniu głównych tytułów kilkukrotnie jednej osobie i zgadzam się, że wszystko przerobione w NXT, nagle wbijamy do MR i brak pomysłów, ale to jest połączone z tym, że wielu zawodników jak przechodzi z NXT do MR jest traktowane totalnie od 0, jakby w NXT nic nie osiągnęli totalnie i nie mieli żadnego star poweru dlatego jedynie obijają jobberów, a wystarczy pójść za przykładem Brona, który fakt na początku obijał jobberów, ale potem pociągnęli za sznurek, poleciał na IC Title, teraz Heyman Guy i dobrze jest, albo teraz Roxanne i Giulia, które w NXT to top topów i w MR też grubo idą z nimi, może nie wygrywają, ale kręcą się mega wysoko jak na dopiero co wejście do MR, Ilja tak samo był traktowany do czasu kontuzji w miarę dobrze, w sensie nie miał większych feudów, ale jak dostawał walki to sztos totalny, do tej pory pamiętam jego walki z Breakkerem w okolicach lata zeszłego roku, świetne starcia i z Ricochetem też chyba miał, a Melo? Dostał chyba na początku starcie z Codym potem z Ortonem, niby coś chcieli, ale nie do końca i tak sami nie wiedzą co robić, a moim zdaniem zasługuję co najmniej na solidny mid card-upper mid card, ale po co, lepiej robić z niego kolejnego cipo heela, bo przecież mało takich mamy w rosterze, ale no jest jak jest.
  • Dodaj nową pozycję...