Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 21.09.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Na ring przy gwizdach publiki wchodzi pani GM Vickie Guerrero i jej "świta":Chavo,Rey,Khali i jego tłumacz.

Vickie zabiera głos:Witajcie moi drodzy! Wciąż żyjemy jeszcze emocjamizwiązanymi z ostatnim PPV ale czas już zacząć kolejną odsłone Smackdown!

Postanowiłam że dziś i na następnej gali odbędą się mecze eliminacyjne,a na SD! przed No Mercy wygrani zmierzą się walcząc o prawo meczu z William Regalem o US Championship.Dziś także dowiemy się co zdecydował Big Daddy V...

Chavo(nieśmiało przerywa):A co jeśli V wybierze US Championship?

Vickie(z wyraźną irytacją w głosie):To wtedy zrobimy triple threat,idioto!(spokojniej do publiki)Życzę Wam niezapomnianych wrażeń.Adios!

Cała ferajna schodzi z ringu żegnana równie mocnymi gwizdami co na początku.

Match#1 Paul Burchill vs Shannon Moore

Oto pierwszy mecz Burchilla,po dłuższej nieobecnośi na SD!Pirat który pojawia się zjeżdzając na linie i rozdaje swą biżuterie otrzymuje spory pop.

Końcówka:Szybki,dynamiczny match.Moore okłada pirata w narożniku,irish swip próba chlothesline ale Burchill unika i wykonuje springboard moonsault wprost na przeciwnika.Zaraz potem wstaj i dokłada standing shooting star press,pin 1..2...kick out.Paul podnosi Shannona i robi overhead belly to belly suplex po czym wchodzi na top rope i szykuje się do skoku.Nadciąga corkscrew senton!....ale książe punku w ostatniej chwili się odsuwa i Burchill boleśnie uderza o ring.Moore od razy próbuje pinu 1...2..nic z tego.Teraz to Shannon pakuje sie na top rope i rusza z diving leg drop....jednak historia się powtarza! Burchill unika uderzenia,pomaga Moorowi wstać częstuje backbreakerem i czeka aż ten się podniesie...Shannon wstaje Burchill szybko do niego podbiega i wykonuje swój finisher walking the plank!! Pin 1...2...3!Burchill zalicza bardzo udany powrót do WWE! Wchodzi na top rope i pozdrawia kibiców.

Winner:Paul Burchill.

Backstage:Korytarzem idą Elijah Burke i Marcus Cor Von.

Burke:Spoko,stary za chwile znajdziemy naszego starego kompana.Trzeba mu się przypomnieć i spytać czy nie znudził mu się ten cały Smackshit i czy nie chce wrócić do nas.

Marcus:Ta.

Elijah:Tylko gdzie on może mieć szatnie?(drogą przechadza się Funaki)Hej skośnooki,gdzie tu można kupić sushi?

Funaki(niepewnie):Panowie o co chodzi?

Elijah:Spoko,spoko nasz żółty przyjacielu.Nie wiesz może gdzie szatnie ma Kevin Thorn?

Funaki:Tu prosto a potem w lewo.Poznacie napewno drzwi są czerwone.

Elijah:Wielkie dzięki Jackie Chan!

Odchodzą rechocząc głośno,trafiają do czerwonych drzwi.Chcą zapukać,ale w tym momencie wychodzi Thorn.Chwile mierzą się wzrokie.

Elijah(uściskuje prawice wampira):What's up dude?

Thorn(ściskając teraz dłoń Marcusa):Dzięki wszystko w porządku.

Elijah:Tak ostatnio pomyśleliśmy.Czy nie chcesz może wrócić do ECW.No wiesz New Breed znowu w akcji.Tak sobie myśleliśmy,co nie Marcus?

Thorn(z bezczelnym uśmiechem):Wiecie chłopaki(obok niego pojawia się Torrie)myśle że mam tu wszystko czego mi trzeba.

Miny chłopaków z ECW troche rzedną,wtem za Thornem "wyrasta"Kane.

Thorn:A po za tym.Teraz jest Born to Be Big Bad Bastards.Wybaczcie.

Cała trójka zostawia Elijaha i Marcusa i rusza w swoją strone.

Match#2 Sonny Marella vs Chuck Palumbo(with Nunzio)

Pierwszy,witany gwizdami,na ring wchodzi Sonny z mikrofonem.

Sonny:Taaa cześć drodzy kibice.Ja też mam was w dupie.Jeśli myślicie że przejmuje się waszymi gwizdami i kretyńskimi krzykami,to musze was rozczarować.Sonny Marella nie interesuje się kibicami.Sonny Marella interesuje się walką.(słychać donośne krzyki "you suck!")Haha,to właśnie wy ssiecie. Wszyscy razem i każdy z osobna.Dobra,dość o was barany.Czas na moich drogich hmmm przyjaciół?Od początku byli bardzo mili bo jak to określił ten mały chudy"W końcu jesteśmy Włochami!"Więc wytłumacze Ci to.. Nunzio? oh jakoś tak.Pierdol się.Ja jestem prawdziwym Włochem a Ty i Twój gorylopodobny kumpel jesteście fuckin' americano.Dlatego chodźcie tu i przyjmijcie oferte Sonny'ego Marelli!(rozbrzmiewa muzyka Chucka)

Końcówka:Sonny właśnie przyjął swinging side slam i leży na ringu.Wstaje....Chuck próbuje superkick,ale Włoch unika.Chuck atakuje go pięścią,tym razem Marella wykonuje wspaniały ruch i obraca uderzenie w flying armlock.Palumbo upada,więc Marella błyskawicznie zmienia dźwignie na half boston crab.Chuck z trudem doczołguje się do lin.Sędzie przerywa walke.Sonny spokojnie stoi w swoim narożniku,czekając aż przeciwnik się pozbiera,gdy tak się dzieje od razu atakuje:hook on the face,knee strike i powalający running front kick.W czasie gdy Chuck leży bezwładnie Marella częstuje Nunzio knee strike i wchodzi na top rope....Palumbo wstaje i od razy przyjmuje Sicilian message!Marella całkowice zdominował przebieg spotkania!Zmęczony Palumbo kolejny raz się podnosi....i zostaje zabrany w Sicilian special tour!Marella drażni się z publiką,w tym czasie powoli,powoli drugi z Włochów znów staje na nogi.Sonny głośno krzyczy"Chuckie,this offer you can't refuse" i częstuje przeciwnika tornado kick'iem.Pin 1...2...3!Sonny znów zwycięża! Na ring tymczasem wbiega Nunzio z krzesłem,ale Sonny błyskawicznie się obraca i wykonuje tornado kick wprost w krzesło Nunzia!Potem żegany gwizdami powoli udaje się do szatni.

Winner:Sonny Marella

Backstage:Do Kristal podchodzi Deuce.

Kristal:Tak?

Deuce:Przeprowadź ze mną wywiad!

Kristal:Hmm...niech Ci będzie.

Deuce:Domino!Mam w końcu swoją kobiete Ty zaś masz dziś kolejną wspaniałą walke! Dziś staniesz twarzą w twarz z wampirem Kevinem Thornem! Zapamiętaj sobie nikt nie zadziera z Deucem!I to ja jestem bardziej odlotowy niż Ty,zapamiętaj to!!

Kristal:Ahmm...no tak....a co powiesz o dzisiejszej walce kwalifikacyjnen?Zmierzysz się z Davem Taylorem.

Deuce:Tak..tak zmierze się z nim i wygram,a potem wygram całe kwalifikacje a jeszcze potem zostane US Champem a potem...a potem...

Kristal:Okay,myśle że czas skończyć wywiad.Dzięki Deuce.

Odchodzi,zostawiając Deuca,który dostał napadu furii.

Elijah Burke i Marcus Cor Von przechadzają się korytarzem.

Elijah:Powiem ci stary,że nie wiem co ten wampir widzi w tym pieprzonym Smackdown.Nudno tu i (mija ich Ric Flair)...a w około sami starzy ludzie.

Elijah:Z drugiej strony,ta jego panna całkiem niezła co?

Elijah:I jeszcze ten.....(milknie patrzy przed siebie na jego twarzy widać zdumienie)Co to jest??

Marcus:Kurwa...

Widzimy że przed nimi stoi Festus,na obu ramionach ma zawieszone pasy i się ślini.

Elijah:To żyje?(podchodzi do Festusa i macha mu ręka przed twarzą)Hej,heeej olbrzymie!!

Marcus:Słodki Jezu...

Elijah:Nie wiem co to za typ....ale przeraża mnie...

Wtem widzimy że obok znajduje się łazienka,słyszymy spłukiwaną wode a potem wyłania się Jesse.

Jesse nic nie mówiąc podaje ręke Elijahowi.

Elijah:Nie słyszałem żebyś mył ręce.

Jesse:Hehehe,prawdziwy dżentelman myje ręce przed a nie po,co nie Festus?(ten stoi i ślini się)

Elijah(chwile milczy w zadumie):Sorry,czy mnie wzrok myli czy jesteście nowymi mistrzami teamów?

Jesse:Się zgadza.

Elijah i Marcus chwile milczą,po czym wybuchają głośnym śmiechem.Nie przestając się śmiać odchodzą.

Jesse:Ehh,nigdy nie zrozumim tych kolorowych.Chodź stary na panny idziem.

Chwyta Festusa za ręke i również odchodzą.

Match#3Kevin Thorn(with Torrie) vs Domino

Końcówka:Domino chwyta Thorna w bearhug i mocno zaciska.Fanged Freak wyrywa się na różne sposoby,ale nie może dać rady się wyrwać.

Powoli opada z sił tymczasem wściekły Domino chwyta jeszcze mocniej!Czyżby sensacja?Nagle widzimy jak Torrie wyciąga spod ringu złoty krucyfiks, brón jej ukochanego!Z trudnością wchodzi z nią na ring i chce uderzyć nią Domino...jednak ten orientuje się,puszcza Thorna na ziemie i obraca się do Torrie!Z okropnym uśmiechem zapędza ją w narożnik,Torrie próbuje się usprawiedliwić...Domino powoli wznosi dive w góre po czym rzuca ją na liny, kobieta odbija się od nich i dostaje okrutny chlothesline!Znów ja podnosi,ale zanim zdąży cokolwiek zrobić powala go running big boot od Kevina Thorna! Domino wypada za ring,wampir pomaga wstać swojej divie...po czym spada na wstającego przeciwnika z crossbody!Niesamowita akcja!Zaraz potem, oczyszcza sobie stół komentatorski i wchodzi na niego wraz z Domino....wykonuje side slam spinebuster,stół rozlatuje się a publika nagradza to sporymi brawami.Thorn wraz z przeciwnikiem wchodzi na ring,tam rzuca Domino na liny i aplikuje mu original sin! Pin1...2...3!Wampir wygrywa kolejny raz! Torrie cieszy się wraz z nim ale widać po niej że oberwała.Thorn zawiesza więc Domino na linach i potężnie uderza złotym krucyfiksem!Chłopak spada z lin, cały zalewa się krwią a wampir ze swoją kobietą schodzą z ringu.

Winner:Kevin Thorn

Backstage:Korytarzem znów idą chłopaki z ECW.

Elijah:Tak jak Ci mówiłem,nic tu ciekawego.

Mijają Regala.

Elijah(widząc jego pas):Hej,facet ty też jesteś tutejszym mistrzem?

Regal(patrzy na obu z odrazą i wyższością):Jestem mistrzem Stanów Zjednoczonych.Jest więc też waszym mistrzem, chłopcy.

Elijah:Hamuj się ze słowami,nikt nie jest moim mistrzem,rozumiesz?

Regal:Chyba nikt nie chciałby zostać mistrzem takich śmieci jak Wy.

Elijah:Co?!Kogo nazywasz śmieciem?

Regal:Ciebie i Twojego kolege.A teraz z drogi.

Regal spokojnie ich mija,Murzyni wymieniają się spojrzeniami.

Marcus:Skopiemy ci dupe ty durny Angolu!Pilnuj się!

Regal(odwraca się z aroganckim uśmiechem):Biedne dzieci.Nie zadziera się z William Regalem.To Wy się pilnujcie.

Match#4 Rey Mysterio vs Daivari vs Jimmy Wang Yang

Końcówka:Rey i Jimmy obijają arabskiego zapaśnika w narożniku.Rey robi standing dropkick a Jimmy suplexa.Daivari pada,Azjata wykonuje na nim moonsault,potem gestem zaprasza Reya by ten dołożył jakieś uderzenie.Latynos uśmiecha się i wykonuje...springboard hurricanrane na Jimmym!Cóż za perfidny ruch ze strony cruiserweight champa.Zaraz potem Rey podnosi Daivariego i wykonuje bronco buster.Pin 1..2..kick out.Jimmy Wang Yang próbuje wrócić na ring ale zostaje powalony baseball slide'm.Mysterio wychodzi za ring,obija rednecka o metalowe schodki po czym wraca na arene.Jednak Daivariego już tam nie ma!Zdziwiony Rey obraca się...i dostaje od Araba krzesłem w głowe.Sędzia przerywa mecz,Daivari zostaje zdyskwalifikowany.

Daivari tym czasem wypłaca z krzesłą i arbitrowi,po czym wchodzi na top rope i wykonuje magic carpet ride na Reya.Jak zawsze dziękuje Allachowi po czym schodzi z ringu.Jednak gdy jest w połowie drogi,z naprzeciwka wyłania się Chavo Guerrero i Great Khali.Daivari nie czekając na ich ruch ucieka w publike.Wielki Hindus podnosi Wang Yanga,uderza go big chopem po czym wrzuca na ring.Chavo kładzie dłoń Reya na Azjacie,po czym chwyta ręke sędziego i trzy razy uderza w mate.Publika gwiżdże niezadowolona,komentatorzy również wyrażają dezaprobate na zachowanie rodziny Guerrero. Chavito nie zrażony tym podnosi Reya i cała trójka kieruje się ku szatniom.

Winner:Rey Mysterio

Backstage:Pod hale podjeżdża samochów z którego wyskakuje Chris Masters,nadal w swoich spodenkach i nieogolony.Szybko wbiega do budynku.Na wstępie jednak "wita" go Vickie Guerrero.

Vickie:Pan Masters.No prosze...myślałam że się pan już nigdy nie raczy pokazać.

Masters:Pani GM,ja wszystko wyjaśnie ja.... to nie z mojej winy...

Vickie:Oh,oczywiście panie Masters.Oczywiście że to nie pana wina.

Masters:Hmmm tak...jak długo mnie nie było?

Vickie(oburzona):Do diabła,panie Masters!Jak długo?Cholernie długo!Może mi pan chociaż powie gdzie się podziewał?

Masters(zwiesza głowe):Nie wiem.

Vickie(ironicznie):No tak.Nie wiesz.Bo skąd masz wiedzieć biedny tępaku.A jak się nazywasz wiesz chociaż?(poważniejszym tonem)Panie Masters rozumiem że imprezował pan wyśmienicie,poniesie też pan wyśmienite konsekwencje.

Masters:Pani GM,to naprawdę nie moja wina!Ja nigdzie nie imprezowałem,przysięgam!

Vickie:Zamknij się.Pomyśle nad Twoją karą.A teraz(marszczy nos)wykąp się i ogarnij!

Match#5 Us Champion Qualification Match number one

Dave Taylor vs Deuce

Końcówka:Trwa zacięty brawl na ringu,Taylor próbuje chwycić przeciwnika do suplexa,ale ten skutecznie się wyrywa.Nagle Deuce odbija się od lin i powala Anglika chlotheslinem.Próbuje crack;em in da mouth,ale Taylor chwyta jego noge i zakłada half boston crab.Niesamowita akcja.Deuce szarpie się,w końcu udaje mu się dotknąć lin.Obaj wstają i ruszają na siebie,big boot Deuca...nie Dave chwyta jego noge...i dostaje enuzguri.Deuce szybko wchodzi na top rope i rzuca się z superfly twisterem,ale Anglik w ostatniej chwili odsuwa się i zawodnik uderza o ring.Taylor od razu do niego zaskakuje i zaciska sleeper hold.Zawodnicy chwile trwają w tej pozycji,Deuce próbuje się wyrwać jednak nie wychodzi mu to...nagle jednak jego oponent puszcza chwyt i wstaje,Deuce robi to samo i od razu zgarnia short-arm chlothesline.Przy kolejnej próbie zgarnia kolejny,a potem jeszcze trzeci.

Obity Deuce zostaje podniesiony prze Taylora i któy podnosi go do suplexa,jednak resztą sił Deuce wyzwala się,przewraca Anglika big bootem a potem częstuje crack'em in da mouth!Chce schodzić do pinu,ale wtem na ring niespodziewanie wbiega Domino,z bandażami na twarzy i przy pomocy żelaznego pręta ogłusza dawnego partnera.Potem wykonuje jeszcze vertical suplex piledriver i znika z ringu.Tymczasem Taylor przebudził się i wstał. Spojrzał na leżącego przeciwnika i uśmiechnął się.Nie schodzi jednak do piny,sadza Deuca na top rope i robi turnbucle powerbomb.Potem spokojnie opiera się o liny i czeka aż Deuc'owi uda się wstać.Gdy tylko to robi,Anglik z wściekłością zaciska abdominal stretch!Po chwili Deuce się poddaje a Dave Taylor awansuje do finałowego meczu o titleshot.

Winner:Dave Taylor

Backstage:New Breed snują się po korytarzach hali.

Elijah:Ehh,czas wracać Cor Von.Pobawiliśmy się ale czas kończyć.

Elijah:To chodźmy.Wyjście jest chyba niedaleko.

Idą,nagle przed nimi wyrasta Umaga.

Elijah:Ho,ho a cóż to za zabawny grubasek?

Marcus śmieje się.

Elijah:Jak Ci na imię?

Umaga krzyczy kilka razy po czym prezentuje jedną ze swoich min.

Elijah:No całkiem nieźle nasz pomalowany przyjacielu...

Marcus(przerywa mu):Elijah,nie wiem czy prowokowanie go to dobry pomysł.

Umaga unosi w góre kciuk i spogląda na niego,potem rzucza okiem na chłopaków z ECW i plugawie się uśmiecha.

Elijah:Hej,hej to były tylko takie głupie żarty...

Umaga zaczyna ryczeć,Elijah i Marcus uciekają.

Na ring wchodzi Big Daddy V i jego siostra Kristal.

Kristal:Na Unforgiven mój brat,wspaniały i niesamowity V pokonał 5 oponentów i wygrał title shot dzięki któremu może walczyć o wybrany tytuł! Znacie już morderczą siłe V,ale zobaczcie ją jeszcze raz.(Na telebimie kilka akcji Big Daddy'ego z gali PPV)O tak.Rozumiem że większość z Was domyśla się o jaki tytuł będzie walczył mój brat.(pauza dla wzbudzenia emocji)Big Daddy V chce walczyć o World Heavyweight Championship!

Uderza "This is Halloween" i pojawia się Kane,a wraz z nim Kevin Thorn,Torrie i Victoria.Całą czwórka wchodzi na ring.

Kane:Przyjmuje Twoje wyzwanie V.Ani przez chwile nie wątpiłem że to z Tobą zmierze się na No Mercy(wyciąga w jego kierunku dłoń,olbrzym odwzajemnia gest.)

Nagle rozbrzmiewa "I walk alone"!Nadciąga Leviathan i Ric Flair!Obaj zatrzymuja się troche przed ringiem,Ric bierze mikrofon.

Ric:Hej,hej zwolnijcie troche.Jest jeszcze ktoś kto chce walczyć o WHC.Leviathan.

Kane:Leviathan już miał szanse.I ją zaprzepaścił.

Ric:Nie spinowałeś go.

Kane:Jak dla mnie możemy walczyć w trójke.

Kristal:Mojemu bratu również nie robi to różnicy.

Kane:Świetnie.Może ktoś jeszcze ma jakieś obiekcje?(cisza)Nie?W takim razie(nagle gaśnie światło.....rozbrzmiewają dzwony)

Na rampe wjeżdża motor..na nim zaś siedzi...

Kane:Undertaker.Ciebie Tylko brakowało.Myślałem że odszedłeś na dobre...czego chcesz?

Undertaker nie zwracając na nikogo uwagi objeżdża ring dookoła,potem zatrzymuje się i pokazuje że chce pas.Następnie przy olbrzymim cheerze publiki odjeżdża z pięścią wzniesioną w góre...na ringu wszyscy bez słowa stoją....co dalej?

Smackdown! schodzi z anteny.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

2

• IIL

1

• AGNKP

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

Czyli Taker powrócił jak jako "Bad American Ass" :sad: ?
  • Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Świetne segmenty z New Breed, oraz fajna akcja z Mastersem, ciekawe jaka będzie czekać go kara :P powrót Undertakera jak najbardziej na plus, gimmick odpowiedni. Ogółem dobra gala, czekam na następną.

Taker powrócił jako Taker:P Nie jest to ani typowy Deadman ani typowy Bad Ass...a zreszta czytajcie następne gale :P
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Co do Takera to się zobaczy :P

Mi się bardzo podoba !! I czekam na więcej !

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg