Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 18 09 2007

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 18 09 2007

Na ring wchodzi Tommy Dreamer

Tommy – Mam dla was złą wiadomość dotyczącą stanu zdrowia Sandmana. Po wielu zabiegach i operacjach udało się przywrócić Sandmanowi pełną sprawność ale już nigdy nie będzie mógł stanąć na deskach ringu. Wiem to straszne sam nie mogę się z tym pogodzić ale musimy żyć dalej jednak nie mogę tak tego zostawić chcę zmierzyć się z tym co to wyrządził. Tu i teraz...

Gaśnie światło na ekranie pokazuje się spot zapowiadający walkę tommego z zamaskowanym zawodnikiem na No Mercy w Hardcore Match.

Tommy – Dobrze w tym momencie wydałeś na siebie wyrok.

Światło znowu gaśnie słychać, że coś się na ringu dzieje kiedy światło zapala się widać krwawiącego Tommego i stojącego nad nim zamaskowanego zawodnika rozkłada ręce w geście zwycięstwa i schodzi z ringu.

Tornado Tag Team Match

ECW Tag Team Championship

The Miz & Finlay vs Elijah Burke & Marcus Cor Von ©

Końcówka: The Miz i Finlay pracują nad Elijahem, Marcus leży w narożniku po ciosie z Shillelagh. Finlay robi Bodyslam, a Miz Crossbody z narożnika robią Irish Wip i HipToss po kolei wykonują Leg Drop, Marcus bierze do ręki krzesło i sprzedaje dwa Chair Shoty łapie Finlaya i wyrzuca za ring na Mizie robi Clothesline i Bodyslam, Elijah wstaje idzie do Finlaya sprzedaje parę punchy i robi Spinebuster wchodzi na ring Marcus pcha Miza na liny i robią Pounce Express pin 1..2.Finley przerywa biegnie do Elijaha chce zrobić Clothesline ale ten unika go i robi Elijah Experience, Marcus podnosi go AlphaBomb pin 1..2..3

Zwycięzcy: Elijah Burke & Marcus Cor Von obronili pasy

Backstage: Mick Foley idzie korytarzem i spotka Punka.

Punk – Co jest Mike? Pozbierałeś się po meczu?

Mick – Nie bądź taki pewny siebie niedługo pozbędziesz się tego pasa.

Punk – Tak bardzo ciekawe kto mi go odbierze.

Mick – Jak to kto oczywiście, że ja!

Punk – Hahaha! Tak może jeszcze chcesz title shota?

Mick – No pewnie!

Punk – Nie tym razem musisz udowodnić, że jesteś godzien walczyć o pas.

Mick – Podołam każdemu zadaniu.

Punk – Pomyślmy ostatnio często wygrywał Balls stoczysz z nim pojedynek o prawo walki ze mną.

Mick – To wszystko?

Punk – Nie oczywiście stypulacja jak przystało na ikonę hardcoru to może First Blood Match.

Mick skina głową i obaj rozchodzą się w korytarzach.

No title match

CM Punk vs Kenny Dykstra

Końcówka: Kenny odbija się od lin i robi Clothesline czeka na Punka i DDT zadowolony wchodzi na narożnik

Punk jednak wstaje, Kenny robi Crossbody pin 1..2..Shoulder up Dykstra robi Irish Wip ale Punk kontruje Ken

Wpada w narożnik Punk atakuje kolanem i Bulldog wchodzi za liny i Clothesline z lin pin 1..2..Kick out Punk

Łapie Kenna do GTS ale ten ucieka sprzedaje Punche i Neckbreaker wchodzi na narożnik Guilotine Leg Drop

Ale nie trafia Punk robi GTS pin 1..2.sędzia zostaje ściągnięty z ringu przez Micka Foleya, Kenny wykorzystuje

Sytuację robi roll up 1...2.Shoulder up Punk wstaje punchuje Kennego jeszcze jedno GTS ale zamiast pinu

Anaconda Vise Kenny tapuje

Zwycięzca: CM Punk

Backstage: Tommy siedzi w szatni z Steviem

Stevie – Już dobrze się czujesz?

Tommy - Nie i nie będę dopóki nie pomszczę Sandmana.

Stevie - Rozumiem ale ten koleś naprawdę jest ...

Tommy – Co teraz będziesz mi morały prawił rozwalę go na No Mercy.

Stevie – No dobra masz moje wsparcie ale jednak...

Tommy – Nie ma żadnego ale rozwalę go i tyle! Nara wychodzę

Stevie – gdzie ahh...

#1 Contender ECW Championship

First Blood Match

Mick Foley vs Balls Mahoney

Końcówka: Mick roi Irish wip i sprzedaje Clothesline, łapie Ballsa robi Piledriver schodzi z ringu i wrzuca na

Niego dwa krzesła podchodzi do Ballsa ale ten robi LowBlow, Mick pada Balls wchodzi na narożnik i robi

Legdrop sprzedaje punche, sędzia jednak przerywa Mick wstaje Balls podbiega i robi Superkick ale Foley unika

Ciosu, a dostaje go sędzia który wypada za ring. Mick kopie Ballsa w brzuch i robi neckbreaker rozkłada krzesło

Łapie Ballsa i Double arm DDT w krzesło Balls krwawi jednak na ringu nie ma sędziego ale za to na ring

wbiega Punk wbija Micka w narożnik atak kolanem i Bulldog, Mick wstaje i GTS, Punk zadowolony podnosi

krzesło i uderza nim Micka ten również krwawi Punk ucieka z ringu. Sędzia wchodzi na ring i widząc co się

dzieje ogłasza remis

Zwycięzca: remis

Punk jest już przy wyjściu zatrzymuje go GM Long

Long – Punk nie myśl sobie, że nie masz przeciwnika na No Mercy masz nawet dwóch co do stypulacji jeszcze

to otwarta kwestia na dziś to tyle.

Koniec ECW

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

1

• Undertaker_4don

1

• JPP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Nie źle zakamuflowaliście kontuzję Sandmana, ciekawy storyline z tego wychodzi :)

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Spoko to wszystko wygląda :P przyjemnie się czyta itp :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg