Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

8-men Gountlet War for the PPV World Championship [promo]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na nastepnym PPV dojdzie do arcyciekawej potyczki pomiedzy osmioma gosciami ktorzy w mniejszym lub wiekszym stopniu (lub jak ja - w minimalnym ;P) przyczyniali sie do promocji tego "sportu" w naszym kraju.Cala walka opiera sie na zasadach normalnego gountlet matchu czyli: 8 gosci - 7 walk 1 on 1 - kazda walka 9 pytan (po 3 z WCW/WWF/ECW) - przegrany odpada,wygrany zostaje na "ringu" i "walczy" z kolejnym zawodnikiem - zawodnicy wchodza w ustalonej kolejnosci - sedziuje FH - stawka PPV World Title !

A oto lista wybrancow ktorzy wezma udzial w tej walce:

1) Deliquent aka Zwiechu - undeafited,rozstawiony z numerem 1 na wlasna prosbe,znawca wrestlingu i mma,moim zdaniem przyszly mistrz

2) DDP - zabookowalem sie sam do tej walki :P juz w 1 walce moge odpasc ale jest takie powiedzenie, to be the man you have to beat the man...chce udowodnic ze mark WCW ktory interesuje sie Japonia rowniez ma szanse byc mistrzem, jestem DDP goddamn it i zrobie wszystko by zakonczyc ta walke z pasem w reku (lol) na ekranie ;)

3) Y2J - pomyslodawca tej zabawy,mlody,walczny i zadny sukcesow,szybko pisze na klawiaturze:P ...za szybko;) z WWF powinien dac czadu a i tematyka ECW nie jest mu obca...wg mnie czarny kon tej walki

4) Koper - wlasciciel sklepu z cd, pokonujac FH udowodnil ze nalezy mu sie shot o pas

5) J-Ro - koneksje,koneksje i jeszcze raz koneksje :P heel turn pozowlil mu dostac sie do tej walki;)

6) Six-Pac - sam sprowadzilem sobie takiego trudnego rywala,prowadzi newslatter,WCW zna jak wlasnego brata (ktorego nie ma:P) a i WWF kmini,dostal prawo walki po pokonaniu J-Ro

7) Rabol aka Shape - tego pana nie musze przedstawiac,piss him of and you're gone :P WWF/WCW to dla niego jak bulka z maslem - codziennosc,jeden z faworytow

8 ) Spop - byly felietonista na wcwfans Boryssa,ile mu zostalo w pamieci przekonamy sie na PPV

Wszelkie opinie i typy sa mile widziane...Do zobaczenia na PPV and Feel the BANG! <>

Edytowane przez DDP
Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DDP

2

• Przemk0

1

• Deliquent

1

• alternativ

1

Top użytkownicy w tym temacie

1) Y2J - pomyslodawca tej zabawy,mlody,walczny i zadny sukcesow,szybko pisze na klawiaturze:P ...za szybko;) z WWF powinien dac czadu a i tematyka ECW nie jest mu obca...wg mnie czarny kon tej walki

nie, Yej nie pisze szybko, tylko szybko kopiuje z notatnika wcześniej przygotowane odpowiedzi :P 'Le prezesowi wolno :P

A tak serio, Yajek byłby jednym z moich faworytów, gdyby nie był pierwszy na liście, ale i tak daleko zajdzie :)

2) Koper - wlasciciel sklepu z cd, pokonujac FH udowodnil ze nalezy mu sie shot o pas

nic dodać nic ująć... już pierwszy pojedynek zapowiada się pasjonująco

3) J-Ro - koneksje,koneksje i jeszcze raz koneksje :P heel turn pozowlil mu dostac sie do tej walki;)

Jak J-Ro nie zgłodnieje i nie pójdzie na 15 min coś zjeść to będzie oka i walka odbędzie się bez żadnych opóźnień

4) DDP - zabookowalem sie sam do tej walki mysle ze mam szanse jakies do momentu walki z Shapem:P

co Ty robisz tak wysoko?? Jobbery na pierwszy ogień powinny iść :P Bądźmy szczerzy, DDP nie znasz się na wrestlingu tak dobrze, jak na robieniu drinków :P

Just kiddn', 3mam kciuki ziomuś :P

5) Six-Pac - sam sprowadzilem sobie takiego trudnego rywala,prowadzi newslatter,WCW zna jak wlasnego brata (ktorego nie ma:P) a i WWF kmini

LOL Didi najpierw wygraj pierwszą walke później panikuj :P

Napisze tylko GO SIX :P 3mam kciuki

6) Rabol aka Shape - tego pana nie musze przedstawiac,piss him of and you're gone WWF/WCW to dla niego jak bulka z maslem - codziennosc,jeden z faworytow

nic dodać nic ująć... jeżeli przegramy w pojedynku z new bloodem to Six i Rab porachują się między sobą właśnie w main evencie :P kolejna osoba za która 3mam kciuki :P Qrwa mam tylko dwa :P

7) Spop - byly felietonista na wcwfans Boryssa,ile mu zostalo w pamieci przekonamy sie na PPV

jak to były?? :P

8 ) Deliquent aka Zwiechu - undeafited,rozstawiony z ostatnim numerem nie bez powodu,znawca wrestlingu i mma,moim zdaniem przyszly mistrz

hehe zapewne zwycięzca tej walki i nowy (pierwszy, historyczny) champ... nie dlatego, że jest rozstawiony z ostatnim numerem

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

wygląda fajnie,ale gdzie jestem ja??

zabrakło miejsca dla czarnego konia....

czyżbyście tchórzyli przede mną? :D

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Urządzenie:  Android

1) Y2J - pomyslodawca tej zabawy,mlody,walczny i zadny sukcesow,szybko pisze na klawiaturze:P ...za szybko;) z WWF powinien dac czadu a i tematyka ECW nie jest mu obca...::::wg mnie czarny kon:::: tej walki

jest juz czarny kon :twisted:

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Hmmm przez moment chcialem się zareklamować sam, bo jeszcze conajmniej tysiąca moich pozytywów DDP nie wymienił, ale pomyślałem "nie zrobie tego kurwa... będe skromny" ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

o kurde. skromny człowiek. prawdziwy face
"I'm not black I'm not white, what i am is the reaper of wayward souls."

• Reputacja:   1

Jeżeli to możliwe, to chciałbym wystartować z pierwszej pozycji.

Nie chce mi się wygrywać od tak, a jak mam przegrać, to też lepiej na początku, niż na końcu, bo będę miał przynajmniej czas aby gdzieś z panną wyskoczyć :)

To mój warunek jeżeli chodzi o tą walkę :P

46204812740b7d45acaa48.gif

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Zaczyna się gwiazdy stawiają warunki.. :D

Zwiechu..cicho.. nie rob z siebie drugiego Hogana :P a z razormedia drugiego wCw :lol: :twisted: ;)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Zapowiada się ciekawie...

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

Mala zmiana w kolejnosci wychodzenia na ring...Na pierwszy ogien pojedynek long time friends...Czy Deliquent z ktorym prowadzilem wspolnie e-fed WCF zniszczy najwiekszego fana DDP w Polsce ? Czy Didi zrobi niespodzianke i wyeliminuje faworyta tej zabaway...Check this out on next PPV!
Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...