Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 14.09.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Backstage:Chris Masters budzi się w jakiejś szopie....dookołą leżą różne graty.

Chris:Gdzie ja jestem...(nagle z przerażeniem zauważa że jego ręką jest spięta kajdankami z kaloryferem)O Boże!!Ratunkuuu!!

(krzyczy tak przez chwile,nagle słychać głos)

Głos:Cześć Chris.

Chris:Ohh...kim jesteś?Pomoż mi,prosze!!

Głos:Nie poznajesz mnie?Od dziś będe Twoim najgorszym sennym koszmarem!

Chris:Kim Ty jesteś?

Głoś:Cóż póki co możesz nazywać mnie Edgie Krueger!(śmiech,z cienia wychodzi Edge o kulach.)

Chris:Edge,sukinsynu odwiąż mnie bo będziesz miał kłopoty!

Edge:Serio napompowany palancie?To podejdź tu.

Chris:Rozerwe to!(napina mięśnie)

Edge:Nie,nie,nie zupełnie nie tak.Im bardziej napinasz tym kajdanki bardziej się zaciskają.Musisz więc pomyśleć.A to nie jest Twoją mocną stroną.

Narazie,dupku.(wychodzi i gasi światło,zostawiająć Mastersa w ciemnościach)

Chris(krzyczy):Edge?Edge?!! Dorwe Cię,zobaczysz dorwe Cię ale teraz(ścisza głos).....teraz niech mi ktoś pomoże.

Match#1 Highlanders vs Jimmy Wang Yang & Funaki

Końcówka:Robbie i Rory na zmiane okładają Funakiego.Azjata leży bezwładnie na ringu,a Rory wciąż podnosi go i bezlitośnie sprzedaje mu

chlothesliny.Potem zmienia się z kuzynem,który na wstępie robi na Funakim baterin ram a potem suplex.Funaki próbuje zmienić się z Jimmym,

ale Robbie rzuca się na niego z kilkoma elbow dropami a potem zakłada headlock.Azjata resztką sił chwyta line.Robbie wstaje woła Roryego

i obaj Szkoci chwytają przeciwnika do Scot drop,jednak Funaki wyrywa się cudem u klepie ręke Wang Yanga.Redneck wpada na ring

powala obu kuzynów dropkickami,potem wstający Robbie dostaje chlothesline a Rory superkick.Jimmy krzyczy i udaje kręcenie lassem,po czym

wchodzi na top rope...i Rory dostaje corkscrew 450° splash !!Publika szaleje,pin 1...2....pin przerywa Robbie! Zaraz potem chlothesline na Jimmym i headbutt dla stojącego za linami Funakiego!Redneck podnosi się i od razu zgarnia double underhook powerbomb! Robbie zdominował przeciwników!Jimmy szybko rzuca się w kierunku swojego narożnika,zmienia się z Funakim który unika double chlothesline,

skacze na springboard ale nie udaje mu się wykonać żadnego ciosu gdyż kuzyni robią na nim Scot drop!Robbie pinuje 1...2...3! Zwycięstwo szkockiego teamu!Przegrani schodzą z ringu,zaczyna grać wiejska muzyka zakłócając radość Mc'Allisterów.W ich strone zmierzają dwie osoby

kto to taki?Cała czwórka stoi na ringu i mierzy się spojrzeniami...Jeden z intruzów,olbrzym patrzy bezmyślnie w jedno miejsce z kolei drugi, niższy blondyn chwyta mikrofon.

Jesse:Witajcie Highlanders.Zgadnijta kto my są?Jesteśmy bracia Dalton!Jesse i(wskazuje wielkiego) Festus.

Robbie:Ohhh,świetnie!Po co wchodzicie na ring kiedy ja i mój kuzyn świętujemy kolejne zwycięstwo?Jesteś szalony?

Jesse:Ja jestem nowa gwiazda Smackdown,ja i mój brat Festus jesteśmy tu by powiedzieć jasno my-wy na Unforgiven o wasze pinkne pasy.

Robbie i Rory wybuchają głośnym śmiechem.

Jesse:Odpowiedzta,pókim dobry!

Szkoci śmieją się coraz głośniej.

Jesse:Samiśta tego chcieli!(rzuca się z pięściami na kuzynów)

Rozpoczyna się brawl na ringu,nagle nieruchawy Festus ogłusza Robbiego big bootem a na Rorym robi piledriver!

Jesse(podnosi pasy):Tak więc już naprawde niedługo,bracia Dalton bedo nowymi miszczami teamów!

Znów leci ich muzyka i Daltonowie schodzą z ringu.

Kristal przeprowadza wywiad z Domino.

Kristal:Domino,zechciałbyś opowiedzieć o ostatnich zajściach w...

Domino(wyrywa jej mikrofon):Nic nie będe opowiadał!Postawie sprawe jasno!Tak jasno żeby ten idiota Deuce wszystko zrozumiał! Byłeś członkiem najbardziej odlotowego teamu na świecie ale od teraz....od teraz jesteś wrogiem najbardziej odlotowego zawodnika na świecie! Dopadne Cię Deuce,choćbyś się ukrył na Samoa,dopadne Cię i zniszcze,rozumiesz?I jest jeszcze jedna sprawa!Najważniejsza!Nie próbuj zbliżać się do Cherry!Nawet o niej nie myśl!(nagle wbiega przerażona Cherry)Siostra,co jest?

Cherry:Deuce...rozmawiałem z Deucem(Domino dostaje ataku furii,bije pięściami w ściane)I on...on zakontraktował Ci walke z Big Daddym V!

Domino:Co?

Cherry:Za kilka minut musisz wchodzić na ring!

(Deuce i Cherry wybiegają)

Kristal:W takim razie zapraszam na walke mojego brata z bratem Cherry!

Promo Undertakera.Deadman wraca...kiedy?Wszyscy się niebawem dowiedzą.

Match#2 Domino(with Cherry) vs Big Daddy V(with Kristal)

Przebieg:Domino stoi na ringu,rozbrzmiewa muzyka V,gdy olbrzym zbliża się Domino zeskakuje i zaczyna okładać go pięsciami. Big Daddy przyjmuje spokojnie ciosy,po czym sam wymierza kilka forehand chopsów,podnosi przeciwnika i rzuca nim w żelaze schody.

V spokojnie wchodzi na ring i czeka aż Domino się pozbiera.W końcu mężczyźnie udaje się wstać,ponownie wchodzi na arene walki...i od razu

robi big boot!Jednak olbrzym chwyta jego noge...i przyjmuje enzuguri!V zatacza się na liny,Domino chce zrzucić go z ringu ale nie daje rady!

Big Daddy V rzuca nim w narożnik i tam częstuje go kilkoma forehand chopsami!Uderzenia są tak mocne że koszulka Domino pęka!

Zaraz potem olbrzym robi na przeciwniku V Driver(sitout powerbomb)i pinuje 1...2...3!Kristal bije brawo swemu bratu,ten zaś wchodzi na top rope i miażdży Domino frog splashem!Na ring wbiega Cherry....i przyjmuje chokebomb! V i Kristal schodzą,z ringu a po chwili wjeżdża samochód z

którego wysiada Deuce z kijem do golfa!Podnoszący się dawny partner zgarnia crackem in da mouth a potem na dokładke kilka uderzeń z kija! Deuce z uśmiechem zarzuca sobie nieprzytomną Cherry na plecy,zanosi ją do samochodu i odjeżdża!

Winner:Big Daddy V

Backstage: Chris Masters wyrywa kaloryfer ze ściany i podchodzi do drzwi,otwiera spadają na niego różne rzeczy:kartony,drabiny itd.

Chris przeklina głośno,udaje mu się cudem wydostać.Wychodzi rozgląda się,dookoła las gdzieś w tle widać droge.Masters załamuje ręce, i zaczyna maszerować ciągnąć za sobą kaloryfer.

Match#3 Umaga(with Armando Estrada) vs Shannon Moore

Końcówka:Shannon starał się unikać ataków Umagi sam szybko kontrował,jednak nie zawsze mu się to udawało.

Moore wskakuje na springboard,próbuje robić chlothesline,ale nadziewa się na superkick.Umaga podnosi przeciwnkia do samoan spike,ale ten wyrywa się wchodzi na top rope i robi halo,to był jednak zły pomysł gdyż samoańczyk chwycił go i wykonał samoan slam!Zaraz potem to Umaga znalazł się na top rope i Shannon przyjął samoan splash.Umaga kolejny raz podnosi punka do samoan spike,nagle jednak słychać krzyk Estrady!

Menadżer dostał krzesłem od Dave Taylora! Umaga rusza na pomoc,ale od tyłu William Regal uderza go kastetem w głowe! Sędzia przerywa walke,jednak zaraz sam pada uderzony przez US Champa.Taylor zakłada Estradzie abdominal stretch po czym wykonuje britain-plex w schody.

Regal w tym czasie okopuje leżącego Umage.Potem Taylor spod ringu wyciąga flage Wielkiej Brytanii i podaje Williamowi który okrywa nią Umage.Przy wielkim heel heacie dwaj Anglicy schodzą z ringu.

Winner:No contest.

Promo Paul Burchill.

Promo Leviathan.

Backstage:Nunzio rozmawia z Chuckiem Palumbo.

Nunzio:Chuck,musimy coś zrobić z Marellą,nie możemy pozwalać ośmieszać się cały czas.

Chuck:Spokojnie przyjacielu...na następnym Smackdown! wyzwe go do walki i skopie dupe.

Nunzio:Hmm....na pewno dasz rade?

Chuck:Ja nie dam rady?Ja?

Nunzio:Tak tylko pytam,wiesz żeby potem nie było....

Chuck:Czego?Nunzio,Sonny Marella....

(pojawia się Sonny)

Sonny:...to ja.Jak leci chłopcy?

(na twarzach obu Włochów przerażenie)

Nunzio:Dobrze.

Sonny:A który z was chce "skopać mi dupe"?

Nunzio:Żaden!

Chuck(wściekle):Do diabła Nunzio!Ja chce panie Morella!

Sonny(z bezczelnym uśmiechem):Serio?Jestem gotów choćby teraz,panie Palanto.

Chuck:Tak?(chce rzucić się na Sonny'ego,powstrzymuje go Nunzio)

Sonny(śmieje się):To widzimy się za tydzień!

Biuro Vickie Guerrero.Vickie siedzi za biurkiem,obecny jest też Chavo i ochroniarz Khali.

Vickie:Hmm....na Unforgiven zobaczymy mecz Kane z Leviathanem....i Highlanders zmierzą się z tymi...jak im tam?

Chavo:Jesse i Festus Daltonowie.

Vickie:Właśnie z Daltonami.Chavito,zobacz ile osób chce jeszcze walczyć na Unforgiven:Thorn,Masters,Umaga...to tylko częśc listy....

Chavo:Może wylosujemy tych którzy mają walczyć?

Vickie(chwile milczy):Mam lepszy pomysł!Mamy kilka pretendentów do każdego tytułu więc...zrobimy choose your title shot match!

Chavo:A możesz jaśniej Vick??

Vickie:Zrobimy 6 man battle,ten kto wygra może walczyć z wybranym mistrzem.

Chavo:Genialne!A kto będzie występował?

Vickie:Thorn,Masters,Taylor,Umaga,Wang Yang i Daivari.

Chavo:Pójde ich wszystkich powiadomić.

Vickie:Okay,idź.

Match#4 Non title match Rey Mysterio vs Daivari

Końcówka:Obaj zawodnicy leżą po tym jak Rey wykonał hurricanrane ze springboard.Pierwszy wstaje Arab i od razu zakłada camel clutch.Rey jednak szybko wyrywa się z uchwytu,chce kopnąć przeciwnika,ten jednak chwyte jego noge....i nadziewa się na enzuguri!Latynos od razy potem robi springboard moonsault i próbuje pinu.1...2...kick out.Rey podnosi Daivariego,chce nim zakręcić ale Arab kontruje,chwyta Reya i robi na nim suplex.Pin 1..2.. kick out.

Teraz Arab przejmuje inicjatywe,rzuca Latynosa w narożnik i tam go solidnie obija pięściami i nogami.Potem chwyta go do death valley driver,ale Mysterio uwalnia się,sprzedaje przeciwnikowi dropkick'a w plecy,ten zawiesza się na linach!Nadchodzi....619!A na dokładke springboard splash! Pin 1..2..3!Mistrz w końcu czysto pokonuje Daivariego.

Winner:Rey Mysterio

Backstage:Kane podchodzi do Kevina Thorna,przechadzającego się z Torrie.

Kane:Mam do Ciebie prośbe Thorn.

Thorn:Więc mów.

Kane:Już niebawem czeka mnie walka z Leviathanem.W całym rosterze Smackdown! nie znalazłem żadnego wystarczająco silnego sparingpartnera..

(Thorn patrzy na niego z niecierpliwością)

Kane:Oprócz ciebie.

Thorn:Proponujesz walke?

Kane:Tak.Sprawdzenie naszych umiejętności.

Thorn:A więc dobrze.Chodźmy.

Match#5 Kane(with Victoria) vs Kevin Thorn(with Torrie)

Zawodnicy weszli na ring razem,przy theme swojego teamu "This is Halloween".

Końcówka:Obaj zawodnicy powalają się big bootem.Równocześnie wstają i zaczynają brawl na środku ringu.Thorn robi chlothesline,czeka aż mistrz wstanie i robi na nim spinebuster.1...2...kick out.Znów wymiana ciosów,Thorn znów próbuje chlothesline ale tym razem BRM omija uderzenie i aplikuje wampirowie sidewalk slam.Pin 1..2..kick out.Kane wchodzi na top rope,szykuje się do flying chlothesline,ale Thorn podbiega do niego,popycha po czym robi superplex!Big Bad Bastards dłuższy czas leżą bezsilnie na ring,w końcu wstają...Kane wykonuje big boot,Thorn jednak chwyta jego kończyne... enzuguri!Niesamowite,już dawno nie widzieliśmy tego uderzenia w wykonaniu mistrza wagi ciężkiej!Zdziwiony wampir wstaje i z uznaniem kiwa głową, jednak zaraz potem omija uderzenie przeciwnika,chwyta go w firemans carry i robi backbreaker.Pin 1..2...kick out.Thorn podnosi Kane,irish whip... i obaj powalają się chlotheslinami!Powoli wstają...niespodziewanie Kane chwyta Thorna jak do chokeslam,a ten jego jak do chokebomb! Stoją tak chwile, gdy nagle ring zaczyna się trząśc....w ringu powstaja dziura a z niej wyskakuje Leviathan,który uderza obu Big Bad Bastards swoim łańcuchem!Ci upadają i dostają jeszcze kilka piekielnie boleśnych razów.Tymczasem Leviathan,wyrywa Lilian Garcii mikrofon i podchodzi do dziury w ringu...

Leviathan:Kane!Chcesz inferno matchu?Czujesz się dobrze w płomieniach?To dam ci posmak tego co Cię czeka!

Wyjmuje z dziury butelke,oblewa potwora i wampira,potem nie zważając na krzyki div,wyjmuje zapałki i...podpala przeciwników!Kane i Thorn zrywają się na nogi i uciekają z ringu, chcąc jak najszybciej ugasić płomienie!Za nimi rusza Torrie i Victoria,a Leviathan zostaje sam na ringu i głośno się śmieje...

Winner:No contest

Backstage:Chavo wchodzi do biura Vickie.

Vickie:Przekazałeś wszsytkim wiadomości?

Chavo:Tak...to znaczy Thorna nie znalazłem,ale wieści przekaże mu Torrie Wilson.Z kolei Chris Masters...hmmm nigdzie go nie ma i nikt go nie widział.

Vickie:To już jego problem.Miał dzisiaj walke z Noblem i się nie pojawił,jak nie pojawi się do Unforgiven to jego strata.

Chavo:Jak zawsze masz racje.

Widzimy Chrisa Mastersa.Zawodnik jest zmęczony i ledwo idzie z kaloryferem uczepionym do ręki.Nalge zauważa domek.Resztą sił dobiega do niego i zaczyna walić w drzwi.Otwiera mu stary farmer,który zdziwionym wzrokiem obserwuje potężnego faceta w krótkich gatkach i z uwieszonym kaloryferem.

Farmer:Ta?

Chris:Dobry człowieku gdzie jesteśmy?

Farmer:Jakieś 15 mil od Silver City,25 od Georgetown i 30 od....

Chris(przerywa mu):Jaki to stan?

Farmer:Jak to jaki?Jesteśmy w Yukon.

Chris:CO?To Kanada?

Farmer:A jakżeby inaczej.

Chris:Dobry Boże!

Farmer(chwile milczy):Chodź mięśniaku.Za domem mam siekiere zdejme Ci to żelazo.

(odchodzą)

Smackdown!schodzi z anteny.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

2

• Elliott

1

• Undertaker_4don

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Masters na ojczyźnie Edga :D Ciekawy pomysł ciekawe jak wróci do USA

Bardzo fajny ten pomysł z Mastersem... troszkę mi przypomina film Piła, a że go lubie to i to mi się podoba :)

Mam tylko jedno ale... chodzi o "wygląd" tekstu. Niektóre walki na Twoim Smackdownie (w tym tygogniu są to walki 1 i 2) dziwnie są poskładane. Tzn. linijka tekstu, następna linijka trzy słowa i znów od nowego wiersza kolejne zdanie. Nie wiem czy masz taki zamiar, żeby to tak wyglądało, ale gdy czytam to mi to troszkę przeszkadza. To tyle na nie, reszta na tak :)

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

Oo to widze że skojarzenia z Piłą udało mi się wzbudzić:D

A co do tekstu rzecz jasna nie powinno tak być,błędy w kompozycji spowodowane są tym że teksty pisze w notatniku i kiedy wklejam(a jest to najczęściej rano) nie mam czasu sprawdzić czy to poprawnie wygląda:)

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg