Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pieprzony idiota

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mieliście kiedyś wrażenie, że Wasze życie to koło, w środku którego obecnie się znajdujecie, a gdy ktoś pokręci mocniej za jakiś czas powrócicie dokładnie w to samo miejsce? Nie jest to przyjemne uczucie, dlatego wielu z nas odrzuca tą myśl. Bo wszystko co prawdziwe... jest nieprzyjemne.

Półmrok ogarniał mały pokój w którym jedyne światło dawała mała, znana już świeczka znajdująca się na starym, drewnianym stole, który swoim wyglądem nakazywał i oczekiwał szacunku należnego z powodu wieku. Po chwili w drzwiach domu, które stanowiły drzwi do innego świata – świata brudnego, zakłamanego, fałszywego – pojawiła się czarna sylwetka. Tool chwycił ręką futrynę i z trudem rzucił w róg pomieszczenia pustą puszkę, która w tym małym, niezbyt zadbanym pokoju, uderzając o ścianę zrobiła niesamowity wręcz huk. Toolowi z trudem udało się zrobić niezbyt duży krok do przodu. Średnio inteligentny osobnik mógłby się domyśleć, że puszka, którą wyrzucił przed chwilą nie była pierwszą, którą dziś opróżnił. Twarz jednak dziwnie, nie zdradzała żadnego objawu wprowadzenia się w stan obniżonej czujności psychicznej.

Phantom ciężkim krokiem ruszył w stronę stołu. Nawet on wydawał mu się dziś jakoś dziwnie obcy, wrogi.

Tool(bełkocząc): no dalej wredny skurwysynu! Chciałbyś se złamać nogę i jebnąć mnie nią, co?

Po pewnym czasie jednak Phantom odzyskał równowagę tzw „umysłu”. Po osiągnięciu celu – upragnionego, wygodnego krzesła były World Champ sięgnął po długopis leżący po prawej stronie stołu. Po chwili do leżącego długopisu dołączyła śnieżnobiała kartka. Phantom trzęsąsą się ręką chwycił długopis i zaczął notować :

Do Rottweilera

Zastanawiasz się pewnie dlaczego piszę? Twoja pozycja ... wielkiego, wiecznego buntownika ... niezgadzającego się „dla zasady”. Świat jest popierdolony, szary, zły ... ale różne są odcienie tej szarości. Ty widzisz tę szarość jako wskaźnik życiowej drogi, guru , twój światopogląd to : „zajeb mnie, albo ja zajebie ciebie”. Człowiek jest najgorszym ze stworzeń na tym świecie - jest pieprzonym zwierzęciem, a tylko nasz pseudo intelekt uświadamia nam, że musimy żyć w stadzie i dlatego nie wykańczamy się jeszcze wzajemnie. Ale Ty Rottweiler próbujesz obejść ewolucję. Pokazujesz te najczarniejsze strony człowieczeństwa... nie wiem czy jest to w sumie jeszcze człowieczeństwo.

Nie jestem, ani Twoim wrogiem, ani przyjacielem. Gdy stanąłem z tobą kiedyś twarzą w twarz widziałem tą agresję, tę złość ... i to było piękne. W pewny momencie jednak coś pękło. Podczas, gdy ja zdobywałem World Champa, Rott przestał błyszczeć. Dlaczego? Wyczerpałeś się? Twoja maniakalna chęć „walki ze złem i dla zła” jednak straciła na sile? A może okazało się, że jest jednak ktoś, kto nie boi się twojej siły , nie boi się Twojego obłędu i chorej ambicji ... a może jest ktoś bardziej popierdolony.

Opluwałeś, ignorowałeś, rozbijałeś wszystkich i wszystko co stanęło na Twojej drodze ...w imię czego? Teraz w imię rozgrzeszenia zostaniesz opluty i rozbity. Doznasz tego świętego „oczyszczenia” za sprawą Toola, a wierz mi ... miłosierny nie będę. Pokutą będzie ból... dużo bólu.

Bo to właśnie lubisz prawda? To kochasz i tym się kierujesz. Więc niech wyznacznikiem naszego spotkania będzie ból.

Powiedz Rottweiler, czy wiesz jak to jest, gdy widzisz swoją krew bezlitośnie spływającą po macie, podczas, gdy sędzie spokojnie Cie wylicza ... i wierz mi – ta chwila trwa całą wieczność! Czy wiesz jak to jest, gdy krew zasłania Twoje oczy, gdy jedyne co widzisz, to czerwone plamy. Powiedz mi Rott ... czy wiesz jak smakuje własna krew ? Ja to poznałem – i to o kilka razy za dużo. Ukażę Ci Rottweiler tę prawdziwą drogę. A jedyną prawdziwą drogą jest droga przez mękę. Poprowadzę Cie wręcz za rączkę.

Do tej pory twoim największym atutem i sojusznikiem była siła. Ale nie ma nic bardziej złudnego. Jest to tylko pozytywny dodatek do czegoś, co tacy jak ja nazywają talentem. Siła jest złudna bo mija .. jest zdradziecka, przewrotna i w chwili, gdy będziesz jej najbardziej potrzebował – odejdzie. Kim wtedy będziesz? A widzę Rott i widze to dokładnie, że ta chwila zbliża się nieubłaganie. Bez wiary, siły ... bojaźni w oczach patrzących na Ciebie jesteś nikim.

W tym momencie na kartkę spada wosk z palącej się obok czerwonej świeczki.

Czas Rottweiler abyś zaczął słuchać głosu rozsądku, głosu sumienia, nie głosu twojej chorej osobowości bo, gdy tam na ringu będziesz leżał w kałuży krwi to nie duma będzie Twym doradcą, to nie ona będzie wskazywała Ci drogę ... tam będzie liczyła się tylko chwila ... nie będzie czasu by słuchać ... będzie czas by działać.

Kończąc mój gówno warty bełkot życzę Ci powodzenia ... szczerze. Jesteś jedynym wyrazistym zawodnikiem w tej federacji. Odnajdź swoją rację, swój cel , swój żywot ... odnajdź siebie. Ale po Paloozie ... jeśli dasz rade. Nie pomoże Ci w tym nowy kontrakt z TV federacji – jebać telewizje, nie pomogą Ci ludzie wydzierający się z zachwytu, podczas, gdy Ty cierpisz. Zastanów się bo, gdy będziesz przegrywał swą kolejną walkę jedyne co będziesz mógł wydusić to ... „jeszcze będzie lepiej”

Po ostatnim słowie Tool zawija kartkę, wkłada ją do koperty i dokładnie adresuje.

Tool: Jesteś pieprzonym idiotą mistrzuniu!

Phantom po tych słowach przerywa kopertę na pół i wrzuca do kosza wraz z listem ...

Po chwili jednak jego oczom ukazuje się doręczony wczoraj list. Nie było czasu go otworzyć , nie było czasu na nic. I tak, czego by się nie zrobiło, będzie to czas stracony. Tę kopertę jednak Tool zdecydował się otworzyć. Jego oczom ukazał się mały formularz ... Phantom ponownie wziął długopis w dłoń i zaczął dokładnie wypełniać ...

Kwestionariusz wypełnia : T00L

Chciałbym walczyć z : Game,Szakal,Kraven ( kolejność, wedle, kurwa życzenia) [ X ] (zaznacz jeśli walka może być non-title gdy zawodnik ten posiada któryś z pasów)

Co można zmienić w EWF : World Champa (długie pole)

Czy smakowało Ci dzisiejsze danie dnia? : TAK / NIE (podkreśl odpowiednią pozycję)

T00L w ostatniej rubryce zdecydowanym ruchem piszę „nie dotyczy” .

Tool: Jesteś jednak naprawdę idiotą!

Phantom drze formularz i także umieszcza go energicznym ruchem w koszu.

Świeczka gaśnie ... nic się nie dzieje...

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Camp

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie