Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Tu w tym topicu tego roczni maturzyści (chociaż by ja 8) ) będą mogli się pochwalić lub odreagować.Wiem że sporo userów teg oforum w tym roku zdaje maturę.

Więc ja zdawałem Gegre i Polski i co ?? 8) Ha...jestem poprostu prze chuj i tyle 8) :!: :!: :!: :!: :!: 5 z Polskiego ustnego 4 z Poslkeigo pisemnego !!!!!!! 3 z Gegry pisanej i 5 z Gegry ustnej :!: :!: :!: :!: :!: Muszę powiedzieć jedno średnia z tych 4rech przedmiotów jest większa niż z wszystkich lat nauki razem wzięta. :!: :!: :!: nikomu do dupy wazeliny nie lałem przez wszystkie lata olewałem nauczycieli i byłem Outsiderem.

I teraz mogę im wszystkim (co nie wierzyli że zdam) powiedzieć jedo PIERDOLCIE SIĘ!!!!!! 8) 8-) ulzyło :wink: ha jestem kawałem pieprzonego S.O.B'a 8)

A do wszystkich co matura jest dopiero przed nimi.

Matura to jest to pic na wodę i jest jednym z najłatwiejszych egzaminów (nie mówię tu o ściąganiu).

Olać naukę z książek nie warto się z nich uczyć lepiej oglądać Tv i wiadomości oraz z prawdziwego zycia się nauczycie więcej. Theats fucking all ........ 8)

ps.Od jutra zaczyanm ostre picie moje postanowienie na teraz pić do tąd aż będę sztywny i siwy od alkoholou 8-)

PEACE! 8)

1872433537428f0b46b98ce.gif

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

3

• Koper

3

• DX-Pac

2

• Lukki

2

Top użytkownicy w tym temacie

Brawo stary :spoko: .Gratulacje. Inni mam nadzieje ze też sie pochwalą jak im poszło.

Ja zdawalem tak :

Polski pisemny - 4

Angielski pisemny - 5

Polski ustny - 4

Geografia ustna - 4

Mi takie wyniki pasuja, chociaz i z gorszych bym sie cieszyl :P Moge sie jeszcze pochwalic, ze zaden z przedmiotow (na pisemnej) nie uzyskal wiekszej sredniej niz 4 (debile :P), a poniewaz bylem jedynym piszacym angola, angol jako jedyny przedmiot mial srednia 5 :P

W sumie najgorszy w tym wszystkim byl stres :P

4302049614329261d90190.jpg

a ja qrwa zjebalem....moze nie tyle co ja ale po mnie pojechali w tym roq jak po zdechlym psie...polak pisemny i ustny-4 , matma pisemna i ustna-4,angol-4...z polskiego nie dostalem 5 poniewaz jak sie dowiedzialem moja wspaniala wychowawczyni(jebana dziwka) byla wielce oburzona poniewaz podczas odpowiedzi patshylem roowniez na innych czlokow komisji...czego pod zadnym pozorem nie moglem zrobic jako ze moja kochana wychowawczyni jest osoba(za taka sie uwaza bynajmniej)wyjatkowa i jedynia ona powinna byc niejako odbiorca mojej wypowiedzi(what?)...dzisiaj zdawalem matme ustna...zrobilem wszsytkie zadania dobrze..ba..nawet na kazdym korq komentowalem...nie dali mi nawet skonczyc ostatniego zadania i powiedzieli ze moge wyjsc...pshychodze na wyniki..i dowiaduje sie ze 4...no cooz ..jak widac pshez 4 lata jeshcze sie nie dowiedzialem ze 5 sa jush od poczatq psheznaczone dla wybranych osoob(czyzbym nie mial odpowiedniego nazwiska?)...ale ja zrobi chale na zakonczeniu..oni po mnie pojechali...ja pojade po nich bo obecnie na niczym jush mi nie zalezy...nawet na tym zjebanym miescie w ktoorym mi pshyszlo(niestety zyc) :lol:

[EVERYTHING ARROUNDS US CAN BE REPRESENTED AND UNDERSTOOD TROUGHT THE NUMBERS]

Roman The Barbarian Giertych toosh po urodzeniu karmiony byl ambrozja i mlekiem od wsieklych kroof a po glowie bity patykiem

27355234741037e1a50926.jpg

No to widzę że nie źle wszystkim maturka idzie ;) :piwo: chłopaki za kawałek tego pieprzonego papierka 8-)

1872433537428f0b46b98ce.gif

ja póki co mam tak:

pisemny polak 5 - zwolniony z ustnego... w moim przypadku to żadne osiągnięcie, gdyż posiadam papiery na dyslekcje, na mocy których byłem oceniany tylko za wiedzę

pisemna matma 5 - z jednej strony czuję niedosyt, gdyż wiem, że napisałem pracę bezbłędnie (zadania u nas były naprawdę łatwe)... ale jak to z matmą bywa ocena celująca jest uznaniowa... a że nigdy nie byłem orłem jeśli chodzi o estetykę i opis...

z drugiej strony, wiem, że odkąd poszedłem do liceum wogóle się nie uczyłem majcy... więc ocena wręcz zajebista

w piątek czeka mnie ustny, gdyż nie chciało mi się uczyć i na świadectwie mam jebane 3 (qrwa a mogłem mieć tylko jedną 3jke z bioli... teraz mam dwie :( )

ustny angol 4 - hmmm co by tu powiedzieć... u nas angol składa się z : gramatyka (easy shit - 10 zdań różnego rodzju), czytanie ze zrozumieniem (dostajesz tekst, czytasz, odpowiadasz na zadane pytania mając tekst ciągle przy sobie - easy shit), sytuacje/reakcje (wielki ukłon w strone Rabola za pomoc z tej dziedziny ;) ) no i topic (dłuższa wypowiedź na jakiś temat - i tu zjebałem, było zbyt krótko, trza było jak inni na pamięć się nauczyć :P )

z angola stem bardzo happy, gdyż mój poziom jest raczej mizerny :P

w ten piątek czeka mnie ustan matma, ide kuć by plamy nie dać :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Reputacja:   24
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

Gratulacje.. chłopaki.. nie ma co ukrywać.. macie lepsze nish ja wyniki.. niektory nawet o wiele lepsze :D ... wiec uczelnie stoja przed wami otworem.. nie martwcie sie.. ja mialem gorsze wyniki i za rok bede magistrem inzynierem Informatyki (tfu tfu odpukac!!).. wiec wiec.. wiec wnioski naleza do was.. powodzenia w egzaminach na studia.. :!:

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

skoro sie chwalicie to i ja sie pochwalę ;-)

Polski pisemny : 5... i to by było tyle mojej matury...

Angol pisemnie : FCE (na B)

Niemiecki ustny : ZD ( na 5)

Więc się nie napociłem na samej matuce przyznać muszę (choć część jej zdawałem już w grudniu a drugą w lutym)

Teraz "tylko" dwa egzaminy : na biotechnologię i ochronę środowiska i pójdę w ślady DX-Paca ...znaczy się będę celebrate'ował zasłużone wakacje :smile:

Wałęsa!!! Dawaj moje Twenty Kwacha!!!

15533278844b52edf8fda5.jpg

gratulacje dla wszystkich ktorzy zdali :D

Gratuluje wszystkim,a ty El Koyote nie udawaj ze nie widzisz tematu "Wyzwanie",wied z łąski swojej wejdz tam i napisz czy przyjmujesz wyzwanie czy nie!!

576009130413fce83f1b12.jpg

• Urządzenie:  Macintosh

Patrząc na wasze oceny, nie będę wymieniał moich :) . Powien tylko że zdałem :D .

• Reputacja:   24
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

Patrząc na wasze oceny, nie będę wymieniał moich :) . Powien tylko że zdałem :D .

podaj :D moze przynajmnie Ty bedziesz mial gorsze od moich ;-) ;)

Ja swego czasu.. 4lata temu.. mialem :

3,3 z Polaka

3,5 z Matmy

4 z Angola

i sie tego nie wstydze.. oceny jak oceny.. moglobyc lepiej tylko baba z Polaka mnie nie lubila.. z na Matmie pisemnej sie zgrzalem :P

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Urządzenie:  Macintosh

No dobra, to sie troche pośmiejecie :grin:

Polski pisemny - 3

Matma pisemna (rozszerzona :grin: ) - 3

Polski ustny - 2

Matma ustna (rozszerzona :grin: ) - 3

Angielski - 5

hehe patrzac na te oceny myslalem ze tylko ja mialem slabe :P

polski 3,3

historia 3,3

angielski 4

576009130413fce83f1b12.jpg

polski 2,2

matma 3,3

ang 2

i co wy na to :)

78269406145f2cb280ea01.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 30 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...