Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Schłodzone przeznaczenie....

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

30 minut po zakończeniu EWF Wrestlepaloozy LXXXIX.....

Kamera znajduje się w jednej z licznym szatni w hali. W oddali widzimy nowego Evolution Championa siedzącego na ławce. Prawą ręką trzyma swój dopiero co wywalczony pas, zaś w lewej worek lodu przyłożony do skroni.

- Cholera ale boli. Ten cały Oskar i jego Knifer KO to jednak nie przelewki. No ale był warto, było warto... Tylko po co jadłem ten shit, co mi dali ?? Teraz mi jeszcze brzuch nawala...30 minut siedzieć w niemiłym zapachu... tego by nawet ten Shaman nie chciał...No ale ważny, że jest zwycięstwo i pas.

Apollo przypina pas na swoich biodrach i podchodzi do lustra.

- No czy to nie wygląda pięknie ?? Nowy Evolution Champion... w drugiej walce w federacji. To chyba o czymś świadczy. Mam tylko nadzieję, że ten ból głowy przejdzie, bo na razie ledwo się ruszyć mogę. Gdzie ta Leticia ?! Mam nadzieję, że załatwi co trzeba, bo trzeba się zbierać.

Pukanie do drzwi...

- Wchodź Leticia, co pukasz...

- Eee... Dobry wieczór panu - do szatni ostrożnie wchodzi młody pracownik federacji - Nie jestem Pana przyjaciółką.

- Serio ?? Dobrze, że mi powiedziałeś. Naprawdę myślisz, że możesz tutaj wchodzić, jak gdyby nigdy nic i gadac coś o Leticii ??

- Eee... tak... tzn nie...Tzn mam dla pana wiadomość. Proszę...Do widzienia - powiedział pracownik odkładając kopertę na pobliski stół i szybko oddalając się.

- Kretyn... Koperta ?? Pewnie ten cały Offten przysłał jakąs łapówkę, żeby pas oddać temu Kniferowi...

Szybko otwiera kopertę i znajduje tam małą ankietę to wypełnienia od zarządu. Przebiega tylko oczami po małej kartce, szybko wypełnia i wkłada ją z powrotem.

Kwestionariusz wypełnia : Apollo Black

Chciałbym walczyć : Panter

Co można zmienić w EWF : Papier toaletowy w WC (przydaję się podczas natarczywych bolów żołądka)

Czy smakowało Ci dzisiejsze danie dnia?: Pycha (patrz pkt 3)

- Kto układał tą ankietę ?? Co to jakiś koncert życzeń ?? No ale mniejsza. Czekam na Leticie i zmiatam stąd.

Po 5 minutach do szatni wchodzi Leticia z lekkim uśmiechem .

- Załatwiłaś ??

- Tak wszystko załatwione. Kazałam jakiemuś młodzikowi zanieść to do naszego wozu.

- OK, no to czas na nas. Trzeba przecież świętować zdobycie tego pasa.

- No jasne - odpowiedziała Leticia i mrugnęła prawym okiem.

Leticia i Apollo z pasem na ramieniu szybko wychodzą z szatni i poruszają się na parking.

- Przepraszam bardzo... - usłyszeli, gdy mieli zamiar wychodzić z budynku - Przepraszam bardzo ale mam dla Pana jeszcze jedna wiadomość.

- Znowu ty ?? Czego znowu ??

- Miałem Panu jeszcze przekazać wiadomość, że na następnej gali będzie Pan bronił swój pas przeciwko Oskarowi Kniferowi...

- A to niespodzianka - powiedział cicho - To już wszystko ??

- Nie - powiedział niepewnie chłopak - ta walka... to będzie...będzie miała stypulację... 2 out 3 falls...

- Co ??!! - Damn, pieprzony Offten - założe się, że to wszystko on wymyślił. DAMN !!!! Chodź Leticia, bo mnie szlak jasny tutaj trafi... 2 out 3 falls !!! Pięknie !!!

Na godzinę przed EWF Wrestlepalooza XC

Kamera znajduje się w hali, gdzie za godzinę rozpocznie się kolejna Wrestlepalooza. Sala powoli zapełnia się widzami, słychać pomruki oczekiwania. Przy stolikach komentatorskich do swojej pracy przygotowują się Jan Kowalski i nowy idol fanów mniejszości jamajskiej w Polsce - Shaman. Nagle po hali rozbrzmiewa "The Pharaon Sails To Orion" zespołu Nightwish. Komentatorzy jak i publika ze zdziwieniem patrzą na rampę. Kilku widzów z pierwszego rzędu od razu poznało tą muzykę i zaczęło buczeć. Reszta patrząc na nich dziwnie czeka, co dalej się wydarzy. Po chwili na rampie pojawia się Apollo Black wraz z Leticią. Teraz już ponad połowa widzów zgromadzonych w hali wyraża dezaprobatę widząc nowego EWF Evolution Championa. Apollo spokojnie idzie do ringu nie reagując niosąc na ramieniu pas i po chwili bierze mikrofon. Stoi spokojnie na środku ringu podając pas Leticii i czeka na ciszę w hali. Gdy publika stała się trochę bardziej cicha Apollo podnosi mikrofon.

- Panie i panowie, NOWY EWF Evolution Champion Apollo Black !!! - uśmiecha się z pogardą a Leticia podnosi pas do góry.

- Na ostatniej Wrestlepaloozie po raz pierwszy pokazałem wam, na ile mnie stać. Dzięki temu, co wy nazywacie szczęście a ja przeznaczeniem, wylosowałem walkę o pas Evolution Championship i skończyło się to w jedyny sposób, w jaki sie skończyć musiało. Poznaliście po raz pierwszy moją siłę i tak już zostanie do końca. Ten pas to dopiero początek do wielkiej kariery, jaka niewątpliwie na mnie czeka. Każdy myślał, że jestem bez szans w pojedynku z Kniferem i zapewne każdy z was bardzo się rozczarował. Kiedy stałem na środku ringu patrząc jak metalowa klatka zjeżdża w dół blokując mi ucieczkę z ringu, myślałem tylko o jednym... o pasie Evolution Championship, który wzniosę w górę i będę patrzył na wasze twarze pełne zawodu, goryczy i zdziwienia. Doskonale wiedziałem, że nie przyjmiecie tego z radością, bo geniuszy nigdy nie szanowano.Nigdy nie zrozumiecie, jak wielkim zapaśnikiem jestem. Nigdy nie zrozumiecie, bo zawsze będziecie chcieli naśladować inne osoby, które zwracają się do was z szacunkiem. Myślicie, że tacy ludzi sa godni szacunku ?? Bullshit !! Tylko tacy ludzie jak ja są godni tego, by zwracać się do nich z należytą powagą i świętością. Zdobywając ten pas i pokonując jednego z waszych ulubieńców udowodniłem, że taki szacunek należy mi się. Więc oczekuję teraz po was głupcy głośnych braw (publika reaguje buczeniem) No dalej ...bijcie brawa, głupcy. Nie rozumiecie normalnego polecenia czy trzeba wam pięć razy powtarzać, zanim zrozumiecie ?? (jeszcze większe buczenie i pojedyncze przekleństwa lecą z widowni)

Dobra a teraz cisza !! Nie umiecie oddać mi należnego szacunku, co mnie zresztą w ogóle nie obchodzi. Jeden z ludzi podobny do was po ostatniej gali podał mi wiadomość o mojej walce dzisiejszego wieczoru. Widzę, że albo Oskar Knifer ma jakieś tyły w zarządzie, albo jego stuknięty, bogaty kumpel sięgnął do kieszeni... w każdym bądź razie ta miernota stanie ponownie oko w oko w ringu ze mną chcąc odebrać mi mój ciężko wywalczony pas. Chyba nie myślicie, że was marny bohater zdoła się zrewanżować ?? Posłuchaj Knifer. Dzięki mojej Letici udowodniłem ci, jaka przepaść dzieli się między nami. Zapewne teraz mnie nie słyszysz, bo zajęty jesteś owijaniem sobie głowy bandażami po uderzeniach gaśnicą, ale jestem także pewien, że zdajesz sobie sprawę z tego co niedługo cię czeka. PO raz trzeci w ringu staniesz chcąc mnie pokonać i po raz drugi pokażę ci, jak wielkim jesteś głupcem chcąc równać się ze mną. Mam nadzieję, że nie wierzysz w ludzi otaczających ten ring, bo oni ci nie pomogą. Ich marny doping dla ciebie będzie mnie tylko wzmacniał, a twoim koleżką zajmie się moja Leticia. Chyba pamiętasz Leticie co Oskar ?? Chyba pamiętasz jak ugasiła twoją chęć zwycięstwa co tu dużo mówić...dosłownie. Ale nie martw się...razem z Leticią mamy mały prezent dla ciebie, żeby jakoś wspominał chwilę, kiedy po raz ostatni nosiłeś pas EWF Evolution Championship. Mamy nadzieję, że ci się spodoba, bo Leticia musiała użyć trochę swoich wyszukanych umiejętności perswazji, żeby to zdobyć. No gdzie on jest...no wreszcie...

Na rampie pojawia się ten sam chłopiec, który po ostatniej Wrestlepaloozie dostarczył ankietę i ogłosił nowinę o dzisiejszej walce. Wolno poruszał się w stronę ringu z wysiłkiem na twarzy niosąc pudło owinięte w papier ozdobny. Położył paczkę na ringu i szybko się oddalił.

- No wreszcie. Panie i panowie...Leticio, jeśli można...(Leticią wyciąga używaną gaśnicę na której widać w niektórych miejscach brak farby - publika po raz kolejny buczy na Apolla i Leticię). Oskar chyba poznajesz ?? To ta sama gaśnica, z którą mogłeś się bardzo blisko zapoznać. To ta sama gaśnica, która parę razy trafiła się w głowę, przez którą straciłeś przytomność i przez którą przegrałeś walkę. Wyglądałeś naprawdę żałośnie leżąc nieprzytomny na środku ringu nieświadomy o swojej druzgocącej porażce. Razem z Leticią uznaliśmy, że będzie dla ciebie świetnym okazem, który zastąpi pustkę po MOIM EWV Evolution Championship. Powieś ją sobie nad biurkiem i niech ci przypomina moje zwycięstwo, a być może będziesz mógł się czegoś nauczyć. Dzisiaj po raz kolejny przegrasz i razem z Leticią postaramy dostarczyć ci jeszcze inny prezent do twojej kolekcji. A teraz wybacz, ale muszę się przygotować na moje kolejne zwycięstwo i pierwszą obronę mojego pasa. Miłego dnia. Życzę ci szczęścia...będzie ci potrzebne. Chodź Leticia...

Apollo wraz z Leticią przy akompaniamencie swojego themu wejściowego i buczenia z widowni udaje się do szatni. Po chwili na widoku zostaje już tylko zużyta gaśnica stojąca na środku ringu.

910573292462b42a28a382.gif

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• bobek1906

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie