Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Unforgiven 2007 - dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Co wy z tym HITC ?? :P Ja bym z chęcią zobaczył Elimination Chamber, bo ta walka naprawdę przykuwa uwagę, jeśli ma oczywiście dobra obsadę... patrz D2D :D

PPV może być ciekawe, ale może być także kompletnie nieudane. Liczę, że Beth zdobędzie pas Women's Championship a Rady JAKIMŚ CUDEM WWE Championship. Oby powiadam wam...OBY D:

910573292462b42a28a382.gif

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rura

4

• nathan

3

• estevez

3

• Undertaker_4don

2

Top użytkownicy w tym temacie

Nie rozumiem tego dlaczego WWE nie daje jakichs special matchy :mad:

Caly czas singiel, singiel i kur... singiel. Wkurza mnie to bo HIAC nie bylo juz ponad rok jak nie wiecej... :(

do HIAC to musi byc przyzwoita obsada, bo jak wpakuja tam khaliego to bedzie po prostu zmarnowana stypulacja. ale fakt ze wwe mogloby sie postarac o jakies ciekawe stypulacje bo ostatnio jest ich jak na lekarstwo...nie liczac one night stand ;)

129287286446c8a666924a3.jpg

Co do WWE Championship to Janek nie przegra przecierz ta walka to bedzie zemsta na ortonie za ojca i dlatego pewnie orton sie nabawi kontuzji :) , co do World Title to myśle ze khali ponosi jeszcze pas, walka Trypla z karłem hmmm sledgehammer razcej nie bedzie w uzyciu takze krzeslo tak jak mowil na ostatnim raw coach czyli walka bedzie szybka i bez zadnych dodatkowych efektów krwawych tak jak to zrobil dla umagi chociarz HHH moglby pofeudowac z umaga ale coz chcial pare kilo zrzucic i go zawiesili ;) , taker z markiem to moze byc ciekawe taker dostanie pop`a jak nigdy pewnie i wygra i sie na tym skonczy, WTT stawiam na kendrick`a i london`a naspepnie mvp i hardy no raczej tu zmiana nie nastapi szczerze mowiac no i women`s chiampionship lepiej candice wyglada w playboy`u niz na ringu tyle.
"Behold to the creator of the new world"

Jeśli wierzyć w to co się piszę tu i ówdzie to Randy Orton nie jest zawieszony. Ja chcę w to wierzyć tak jak w jego zwycięstwo na Unforgiven. Poza tym miałoby to sens,bo ci którzy są zawieszeni to ich wszystkich nie ma - Booker T, Kennedy, Umaga, Regal, Haas, Masters, Morrison itd.

Jedyne czego mi brakuje na Unforgiven to walki Kane'a. Znowu zapychanie czasu walką o pas kobiet... jak ja tej dywizji za to nie cierpię! :/

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

Nieskromnie przypomne ze jeszcze jest walka o ECW title:

CM Punk vs Elajha(jak to sie pisze?) Burke

Co do samej karty to jak dla mnie wyglada o niebo lepiej niz karty z PPV TNA:P aczkolwiek watpie by poziomem dorownalo No Surrender. Cieszy juz napomniamy fakt powrotu obrony pasow tag team na ppv i to x 2. Przestalem ogladac WWE na biezaco wiec nie wiem jak tam sie feud Ortona z Cena toczy ale patrzac na to ze Triple H nie ma rywala do walki (odszedl Booker T z ktorym mial feudowac dluzej a Carlito jest na szybkiego do sqiashu wcisniety, chyba ze na PPV wygra mr Cool przy pomocy interwencji kogos i feud sie rozwinie) to wynika z tego ze Triple bedzie uderzal do walki o pasek. W chwili obecnej niby lepszym rywalem bylby Orton ale Cena po przejsciu heel turna pasowalby jeszcze bardziej (tyle ze walka Triple H vs Cena to na WManie pewnie zarezerwowana). Po tej aferze sterydowej zrobilo sie w rosterze ciasno. Nie wiem czy Kennedy i Umaga juz odpadli z tv czy co sie dzieje. Tak czy siak Raw potrzebuje jakiegos silnego heela bo stracilo 3 (Booker T,Kenedy, Umaga)...

Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

No PPV zaliczone nawet nie zasnąłem może to przez tą wczesną porę ale mniejsza z tym. Jak dla mnie gala udana, a przede wszystkim JOHN CEAN LOOSE :D Nie stracił pasa ale liczy się, że przegrał :P Taker wrócił szczytów się nie spodziewałem ale przypomniał mi się pewien pan „The Wrestler” mówi, że Taker nie będzie robił Tombstone na Unforgiven nie mieliśmy okazji zobaczenia tego finishera w zamian Last Ride ale zobaczymy co czas pokaże. Na koniec walki Taker pokazał, że chce pas to było raczej wiadome.

Mecz o WHC nie wiem co myśleć Taker wraca, a pas łapie Batista jeszcze przez pin na Kalim druga osoba w historii :P Rey za wiele nie pokazał oprócz 2 x 619

Triple H vs Carito Na mnie nie zrobiło wrażenia co prawda chociaż jakieś urozmaicenie gali parę koszy i krzesełek :D

CM Punk vs Elijah Burke walka nawet nawet ale głupi koniec.

Reszta walk ujdzie w tłoku można powiedzieć, że WWE się postarało zadziwiająco mało segmentów i jedno spostrzeżenie na koniec

John Cena ma chyba zaburzenie psychiczne, tatuś pomaga mu rozprawić się z Ortonem chyba niedługo straci pas i przejdzie hell turn

Na No Mercy Last Man Standing WWE Championship John Cena vs Randy Orton

• Urządzenie:  Android

I słowo na "niedzielę":

Szczerze mówiąc to ta karta nie jest powalająca... Liczę tylko, że John straci pas :/ Walka o WHC to jest Drzewo vs Drewno vs bożyszcze dwunastolatków... a wynik wiadomy.

O co wam chodzi ciagle z Reyem? Dobry cruiser ^^. Przynajmniej kiedys byl dobry....

No myslalem ze unforgivem bedzie gorsze ale po 1 cena vs. RO wynik grunt to rodzinka ;) cena przegral ale przez dq i tytulu nie stracil po 2 batista zasluzyl moim zdaniem na World Heavy Weight Championship straśnie sie staral i sie mu udalo no i po 3 najlepsiejsza z UNFORGIVEN 07 byla wejsciowka ktorej dawno taker niemial i walka piekny chokelsam i ofcoz last ride na mark`u henrym nie jeden wrestler by sie posral trzymajac ta grubego world strongest man`a ;), btw reszta to jakos bokiem przeszla.
"Behold to the creator of the new world"

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Gala mi się podobała. Oczywiście totalnie zabił mnie booking walki Cena vs Orton, który bardziej fatalny nie mógł być. zapowiada się Last Man Standing Match, ale skoro Cena nie może być odliczony do 3 to czy jest szansa żeby został odliczony do 10 ? Jeszcze jedna uwaga, dwie walki o pasy zakończone przez roll up, nie dobrze ;) Dobrze, że Khali stracił pas, nie ma rewelacji, bo pas ma Batista, ale po powrocie Takera może być już tylko lepiej.

O co wam chodzi ciagle z Reyem? Dobry cruiser ^^. Przynajmniej kiedys byl dobry....

To ciągle bardzo dobry wrestler tylko przyjęło się, że nie można go lubić, bo lubią go dzieci i trochę mnie to irytuje, no, ale cóż nastała moda, że na Rey'a patrzy się jak na człowieka z komiksu, a nie na dobrego zapaśnika, szkoda.

15974308365193fac7b7921.jpg

• Styl:  Ciemny

Na jednym z forum przeczytałem że Taker był wkurzony reakcją, a raczej brakiem reakcji na jego walkę z Henrym. Trudno sie jednak temu dziwić bo:

1. Mecz był wyjątkowo marny, no ale inaczej być nie mogło skoro Henry w ogóle już się nie rusza i śmiem twierdzić że jest gorszym klocem niż Khali (tamten przynajmniej ma rozmiar).

2. Henry jest fatalnym heelem, nie wywołuje w publiczności żadnych emocji, co było widać już w jego speechach na Smackdown budujących ten fełd, publika kompletnie go nie kupuje i ignoruje. Zresztą było to widać też przy wejściu na Unforgiven - cisza na sali.

3. Wiadomo było kto wygra, więc bez emocji przy liczeniach.

4. Jestem fanem Takera i powinienm się cieszyć że jest w Main Evencie ale w obecnych czasach dawanie kogokolwiek po Cenie, to skazywanie tych osób na chłód na sali. Publiczność była martwa długimi okresami i potraktowała pojedynek jako "relax" po emocjach walki Orton-Cena

Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

• Reputacja:   24
  • Styl:  Ciemny

Ja narazie obejrzałem do walki o WHC i muszę przyznać że ta walka pozytywnie mnie zaskoczyła przede wszystkim dlatego że miała emocje, reakcje publiki (a to buduje emocje) no i sam wynik czyli porażka Khaliego. A wcześniejsze walki? Raczej wiało nuda. Większą recenzje napisze jak obejrze do końca

Jak dla mnie gala była kijowa jak nieszczęście. Roll-upy, wolne walki, znowu DQ w meczu mistrzowskim, mecz o WHC jako czwarty od końca, Mark Henry w main evencie. Jeden z nielicznych plusów, to przegrana Khaliego. Ciekawe, co teraz z nim zrobią? Dowiem się, ale z raportów na stronach, bo szkoda mi już dłużej tracić 4 godziny tygodniowo na takie WWE. Poświęcę je na... oglądanie starszych gal ;P.

117380471846b21e8779201.gif

• Reputacja:   1

Takie sobie było Unforgiven. Raczej gorsze niż lepsze. Pozytywnie zaskoczyła mnie walka o World Heavyweight Title. Ciekawie zabookowana końcówka i zmarginalizowanie roli Khaliego wyszły jej na dobre. Z braku laku i Batista jako mistrz dobry. Inny mecz, który dzięki bookingowi mi się spodobał, to Hardy/MVP vs. Deuce & Domino. Triple H vs. Carlito też było do obejrzenia. Zawiodłem się natomiast na Cade/Murdoch vs. Kendrick/London. Poza efektownym stompem Londona nie było w tym pojedynku niczego ciekawego. Gwoździem do trumny były jednak dwie ostatnie walki. W pierwszej Cena zmiótł Ortona z powierzchni ziemi, a potem wyciągnął nieśmiertelniki aby pokazać jaki z niego universal soldier. Jakby tego było mało rzucił się na Coacha, co zapewne wzbudziło euforię wśród ziomów na widowni. W drugiej zaś Undertaker i Henry stworzyli widowisko, o którym chcę jak najszybciej zapomnieć. Jestem miłościwy i dam Unforgiven 2+. Jak ta nauczycielka za "Dalsze losy Pinokia".

1005187806541accfacb3d6.jpg

Pierwsze PPV po 3 latach. Zawiodlem sie bardzo. Pamietam kiedy w 2004 wszyscy krzyczeli, ze WWE strasznie ssie, ale brakuje mi tamtych gal :P Jak nie bylo wrestlingu, bylo chociaz widowisko, a teraz nie ma ani tego ani tego.

Dlaczego Mark Henry byl w main evencie? Nie ogarniam tego.

Legend Killer vs. John Cena to byla jedna z bardzo nudnych walk, Cena tylko punchowal.

MVP + Hardy mi sie nawet podobalo i nie ze wzgledu na sama walke, to na booking.

Beth ~~~ vs. Cindia(?), imo Beth powinna wygrac, wyglada na rozwojowa ;P

HHH vs. Carlito, mila walka.

Co najbardziej mnie smuci, najlepszy byl opener, ciesze sie, ze CM Punk wygral.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Co najbardziej mnie smuci, najlepszy byl opener, ciesze sie, ze CM Punk wygral.

Polemizowałbym ...ten opener był czystym pokazem CM Punk'a , który w pojedynku jedyne co pokazał to zęby kiedy szczerzył je do publilki ....zajebiście natomiast zaprezentował się elijah Burke ....

915802072594e34bce782c.jpg