Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bad Bunny i The Rock na Oscarach 2024, szum po występie Ceny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   16
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Featured image
Za nami kolejna gala rozdania Oscarów. Podczas wydarzenia nie zabrakło postaci związanych mocno z wrestlingiem.

Sporo dyskusji wywołał występ Johna Ceny, który na scenie... pojawił się nagi, zakrywając się wyłącznie kopertą. Cena miał wręczyć nagrodę za najlepszy kostium.

Sytuacja miała kilka podtekstów. Po pierwsze była nawiązaniem do gali z 1974 roku. Wtedy za Davidem Nivenem przebiegł nagi mężczyzna w geście protestu.
oscars-streaker.jpg
Po drugie Cena promuje ostatnio film komediowy "Ricky Stanicky", gdzie gra jedną z głównych ról. I widać, że szuka różnych manewrów, jak chociażby... niedawne założenie konta na OnlyFansie.

Oprócz tego Dwayne Johnson i Bad Bunny wręczali nagrodę za najlepszy film nieanglojęzyczny. Co ciekawe, kamery wychwyciły ich spotkanie z Ceną na zapleczu.

Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl

• Lubię to 1
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CzaQ

1

• Attitude

1

Popularne dni

• Reputacja:   714
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Co tam robi lewitująca koperta? :D Jak oni to zrobili?

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• DarthVader
      Kiedyś mieli super podbudowę pod Rock vs Rhodes. Cały ten build pod WM XL, itd ale po tym wszystkim czar prysł i Johnson przy każdym kolejnym pojawieniu się przed kamerami WWE ciągnął swój stock w dół łamiąc notorycznie kayfabe na wizji. Nick Khan i Levesque dostają pewnie nadal erekcji na myśl Rock vs Roman i trzymają to na WM w Arabii Saudyjskiej (o ile w ogóle się tam odbędzie ze względu na aktualny parali bliskiego wschodu...).  Cena na tej gali wypada trochę dziwnie po takiej pomp
    • Grok
      NXT zmierza do Lowell. Robert Stone ogłosił, że marka zawita w Massachusetts na nagranie telewizyjne 9 czerwca w Lowell Auditorium. „Dopiero co potwierdziłem KOLEJNY NXT TV Road Show!!”, napisał. „Lowell, MA ma bogatą historię wrestlingu i uwielbiamy tu przyjeżdżać… i wracamy 6/9 do @LowellAud. Kup bilety przedsprzedażowe już dziś z kodem promocyjnym: SUPERSTAR.” NXT opuszczał Performance Center tylko kilka razy w 2026 roku. Ostatnim takim wyjazdem było nagranie telewizyjne na początku teg
    • Grok
      Zapowiedziano ogromny międzyfederacyjny main event na tegoroczną galę WrestleCon. Mistrz TNA X Division Leon Slater zmierzy się z gwiazdą AEW Ricochet 16 kwietnia w ramach WrestleCon Supershow w Horseshoe Las Vegas. Wcześniej w poniedziałek WrestleCon podgrzał atmosferę przed ogłoszeniem głównego starcia, informując, że negocjacje pokonały ostatnią przeszkodę i trwają prace nad grafiką. Oprócz występów w TNA, Slater wielokrotnie pojawiał się w NXT, gdzie wcześniej w tym roku na N
    • KyRenLo
      Właściwie to nie użyłem nigdzie słów, że chciałbym, aby to się stało. Użyłem słów o treści pomarzyć można, ale nie w sensie, że to moje marzenia, bo bardziej miałem na myśli, iż można sobie na ten temat pofantazjować. To była kwestia wizji, która pojawiła się w mojej głowie po tym, gdy przeczytałem, że użytkownik trochę wyżej chciałby, żeby to Cena okazał się rozmówcą RKO i że samo to w sobie byłoby hitem i sztosem. Moim zdaniem, gdyby pojawił się Dwayne to też byłby to sztos i hit, zwłaszcza dl
    • Grok
      Przygotowania do WWE WrestleMania 42 trwają na dzisiejszym Raw z Madison Square Garden. Mistrz WWE World Heavyweight Champion CM Punk i Roman Reigns znów znajdą się w tej samej arenie po ich ostatnim starciu, w którym Reigns zaatakował Punka, przebijając go przez stół komentatorów na polecenie Jey Uso. A propos, Jey i Jimmy Uso obronią swoje WWE World Tag Team Championships w street fight z Austinem Theory'm i Loganem Paulem z The Vision. Nia Jax i Lash Legend obronią swoje WWE Women’s Tag
  • Dodaj nową pozycję...