Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AEW Dynamite #230

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   16
  • Status:  Offline

Nazwa gali:AEW Dynamite #230
Data:28.02.2024
Federacja:All Elite Wrestling
Typ:TV-Show
Arena:Propst Arena At Von Braun Center
Format:Live
Data emisji:28.02.2024
Platforma:TBS
Komentarz:Excalibur, Taz & Tony Schiavone

Dark Match:

Powerhouse Hobbs (w/Don Callis) def. Serpentico

Six Man Tag Team Match:

Blackpool Combat Club (Bryan Danielson, Claudio Castagnoli & Jon Moxley) def. Eddie Kingston & FTR (Cash Wheeler & Dax Harwood) przez decyzję sędziego (21:53)

AEW International Title Match:

Orange Cassidy (c) def. Nick Wayne (w/Christian Cage, Killswitch & Shayna Wayne) (11:00)

Singles Match:

Skye Blue (w/Julia Hart) def. Kris Statlander (w/Stokely Hathaway & Willow Nightingale) (9:40)

Singles Match:

Chris Jericho def. Atlantis Jr. (w/Atlantis) (12:05)

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Attitude

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 96 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 006 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 694 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 570 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 881 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Pewnie. Walka Jade. Walka New Day to w sumie śmiech, że dywizja tagowa Smackdown nie dostała swojego miejsca w karcie. Walkę Drew ratuje w moich oczach sama stypulacja. Gdybym nie kochał dywizji kobiet, to bym olał walkę o pasy tag team, gdzie jeden zespół to zlepek na szybko, byle wrzucić je do karty. Jesteś na tyle młody, na ile się czujesz. Ja tam gustuje w innych aktorkach po prostu. Wychodzi na to, że wynik będzie mocno jednostronny.
    • Kaczy316
      Jest w porządku pod względem samej karty nie licząc drogi, która była mocno przeciętna, sama karta jest naprawdę spoko, ringowo jak to dobrze rozpiszą to uważam, że to może być jedna z tych lepszych WM'ek, zadam nawet pytanie takie ogólne dla osób tutaj, "czy jakiejkolwiek z tych walk byś nie obejrzał?" Tak nie patrząc na program, ja osobiście mam tylko dwie takie walki, ewentualnie trzy, ale to też kwestia rozpisania, Jade vs Naomi, Knight vs Fatu, nie wiem czemu, ale ringowo mam obawy o te pojedynki, ale nie jest to tak że je skreślam, po prostu mam obawy, a ewentualna 3 walka to Cena vs Rhodes, bo no ogólnie pojedynek bym obejrzał przez wzgląd na star power, ale dla samej akcji w ringu to tak niezbyt xD, więc uważam, że karta jeśli chodzi o ring skill to prezentuję się mocarnie i co najlepsze mamy tylko dwóch part timerów w tej karcie, Romana i Cenę, da się? Oczywiście że się da, wystarczy chcieć, Vince nie chciał xD, Punka nie liczę jako part timera, bo imo więcej jest niż go nie ma, nawet jak miał kontuzję, ale jak najbardziej rozumiem, że powinno się oczekiwać czegoś więcej po największym wydarzeniu w roku, tutaj się zgadzam, karta pod względem walk mogłaby lepiej się prezentować tak czysto logicznie i storyline'owo, bo sporo jest tutaj wrzucone tak od czapy albo aby coś było pokroju Styles vs Logan, Rey vs Gigachad, The New Day vs War Raiders, nawet Knight vs Fatu to nie jest jakiś super feud, po prostu Jacobik wygrał sobie pretendenta i tyle jakby takie coś to na Backlash można robić, a nie na WM jak dla mnie, także ogólnie uważam, że powinno się oczekiwać więcej, ale też uważam, że karta nie prezentuję się źle ani nawet przeciętnie, bo prezentuję się solidnie bądź dobrze i jakieś oczekiwania po tej karcie mam.   I właśnie dlatego w tej ankiecie dałbym jeszcze jakąś trzecią opcję tak pomiędzy, bo Hot to to nie jest, ale Not też bym nie powiedział, po prostu solidnie szału nie ma, ale obejrzeć jak najbardziej można, jeśli mówimy oczywiście o samej karcie, bo jeśli chodzi o Rtwm to zdecydowanie NOT xD, ja się boję co by było gdyby w ogóle Rock nie zaingerował, wtedy totalnie nic by się nie działo poza feudem Romana, Setha i Punka, także Rockowi znowu prawie udało się uratować Road To WM xD, ale no tym razem nie wyszło przez pewnie jego brak czasu i pomysłów u CT.
    • MattDevitto
      Obyś miał rację, bo jak nie to trzeba będzie sądzić, że trzymają wszystko na Summerslam
    • MattDevitto
      Dobra, czekaj, odstawmy wszystko na bok: jak można nie znać Pameli Anderson? Czy już jestem tak stary?
    • Grins
      A moim zdaniem dobrze że ta RTWM jest taką średniawką, jeśli RTWM jest średnia to sama gala będzie dobra a może i bardzo dobra jak się postarają, moim zdaniem większość fajnych wydarzeń/momentów zostawią na samą WrestleManie Najbardziej to obawiam się jakiegoś kiczu we walce wieczoru drugiego dnia, że dostaniemy coś z czego nie będziemy zadowoleni a cały ten run Ceny będzie uznawany za totalnie nie wykorzystany potencjał, tak jak pisałem w poprzednim poście odnośnie WM tylko obecność Ortona na samym końcu gdy John będzie świętował może wzbudzić euforię na całej arenie, a jak jeszcze zajebie kopniaka na przykład The Rockowi to już wgl bo mam wrażenie że Rocky będzie się pastwił nad Cody'm po walce na co zareaguje właśnie Orton, będę szczery chciałbym zobaczyć walkę The Rock/Orton  To jest taki jebany dream match że aż się korci aby to z organizować, ale wiem wiem nie ma na to największych szans. 
  • Dodaj nową pozycję...