Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nie ma to jak brat czyli: Jak pokonać Freddiego Krugera

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zachodnio- południowa część Polski. Gdzieś koło południa…

Znajdujemy się na przedmieściach Wrocławia.

Martin: James wstawaj, telefon do Ciebie

Drzwi otwierają się i widać nie za duży pokój , cały obklejony plakatami ( Nagich panienek , znanych Wrestlerów itp.)

Z kołdry wyłania się James Jack Johnson , a obok niego widać dwie panienki.

Immortal wkurzony wstaje i bierze słuchawkę

James: Taaaak?

Telefon: Czy pan Johnson?

James : Taaa a z kim mam przyjemność?

Telefon: Dzwonie z EWF. I mam za zadanie pana poinformować , że zostaje Pan przyjęty do naszej federacji.

James: O kur**… znaczy się eee…(zaczyna się jąkać) jak to p-przecież myślałem , że nie byłem z b-byt dobry… Na ostatnim turnieju nie poszło mi najlepiej i w ogóle!

Telefon: Wiem o tym. To nie moja decyzja , ja bym Cię nigdy nie przyjął! Ja tylko przekazuje

Chwila ciszy

James: Do widzenia(rozłącza się)

Immortal odwraca się do brata z otworzoną paszczą.

Martin(patrzy zdziwiony) Co jest?

James: Pamiętasz jak wziąłem udział w tym turnieju… w tym co pisali , że będą przedstawiciele EWF… no więc … jakiś typek zadzwonił no i zostałem przyjęty( te ostatnie słowa prawie krzykną , ze szczęścia)

Z łóżka wstała laska.

Panienka: To co idziemy się zabawić?

James: Nie mam teraz czasu… muszę iść się przygotować … fuck off!

Laska(patrzy urażona): Bez łaski! Jest wiele takich którzy będą mnie chcieli ….a pieniądze i tak wezmę!

Wzięła ciuchy i już jej nie ma

Martin(patrzy za nią) Apropos… Ile płacisz za noc?

James: 600 zł ,a co chcesz skorzystać z usług?

Martin: Nie , ale zastanawiam się z kąt bierzesz kase… przecież nie zarabiasz!

Immortal podchodzi do szuflady i wyciąga kartę kredytową.

James: Zaj**ałem staremu.

Killer patrzy się z politowaniem na brata, po czym siada przy komputerze i wchodzi na stronę EWF, a tam … wyskakuje reklama na której widzimy Kraven’a z uśmiechem na twarzy , trzymającego nic innego jak zdrową żywność.

Martin(z podirytowaniem) Ten koleś to przesrał...zdrowa żywnośc… a kiedyś go darzyłem go lubiłem oglądać.

James(zamyślony) Taaa…

Patrzą się na terminarz walk

James: Patrz! Bije się pierwszy! Haa z jakimś dziadem! (klepie Killera po ręce) Weź pokarz jego zdjęcie.

Jeden KLICK i pokazuje nam się….

James: Och MY GOD!

Pokazuje nam się facet po trzydziestce , cały w bliznach i ranach no i bez kawałka ucha.

Martin: Mnie to bardziej przypomina Frankensteina.

J.J.J. odchodzi od komputera w stanie szoku emocjonalnego.

James(sam do siebie): What the fuck. Ale ja mam zasrane szczęście, nie mogłem kur*a w trafić na jakiegoś Kubusia Puchatka? Nie ,nie ja musiałem w trafić na Freddiego Krugera !

Immortal chodzi w kółko mamrocąc do siebie.

Martin(złość z politowaniem): Przestań się mazać! Gdyby każdy Wrestler się mazał to byśmy mięli główno nie Wrestling! Popatrz na swojego kochanego HBK! Czy on kiedyś zrezygnował tylko dla tego , że jego przeciwnik był…. brzydki i … straszny ? On nie boi się niczego i nikogo!

Immortal przemyślał słowa Killera wpatrując się tępo w podłoge.

James: Masz rację! Nie będę się bał jakiegoś nienormalnego mordercy- masochisty! A co on mi może zrobić ? Nic ! Zabije mnie …?(Martin spojrzał wymownie w sufit) Już nie mogę się doczekać ! Na pewno się przestraszy!

Martin(sam do siebie): Chyba jak zobaczy maniaka z siekierą.

James: Coś mówiłeś?

Martin( śmiejąc się) Mówiłem , że będę na tym meczu z tobą, a przynajmniej postaram się być.

James(z nadzieją w głosie) Jako mój manager?

Martin: (wymijająco) Może….

James(pewnym siebie tonem) W takim razie … Jedyne co może mi zrobić to possać!

Martin(wzdycha): a jak będziesz przegrywał to wejdę z krzesłem.

W tym momencie słychać jak listonosz wkłada w drzwi list.

Martin podszedł do drzwi i wziął list.

Martin: To do Ciebie.

James otworzył list:

10 minut później

Kwestionariusz wypełnia : James Jack Johnson

Chciałbym walczyć z : Każdym po kolei

Co można zmienić w EWF : Jeszcze nie wiem.

Czy smakowało Ci dzisiejsze danie dnia?: A ktoś mnie poczęstował?

Martin : No dawaj szybko ! Musimy zdążyć na siłownie i poćwiczyć w hali.

James(wciąga Koszulkę): Idę , idę. Jeszcze podjedziemy do sklepu z ciuchami, chcę sobie sprawić nowe ubranie. Bo Im Sexy Man!

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• JPP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• JPP

JPP 1 odpowiedź