Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

He's back! (The man behind the mask)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

<kamera jest ustawiona w ciemnym pomieszczeniu. W tle narasta wycie wiatru, bicie dzwonu i odgłos odległej ulewy. Do pomieszczenia wchodzi jakaś ciemna postać. Nie widzimy dokładnie jej rysów twarzy. Postać zaczyna się ubierać i widzimy na zasadzie kolejnych zbliżeń jak w „Batmanie”, zapinaną klamrę od pasa, zapinanie mankietów, sznurowanie butów, poprawianie spinki do krawata sznurkowego w kształcie czaszki, przygładzenie włosów, założenie okularów, umieszczenie w zębach wykałaczki. Widzimy zza pleców, jak już ubrana postać prostuje się i powoli wychodzi. Kamera powoli gaśnie, na ekranie z wolna pojawia się biały napis: GUESS WHO’S BACK…>

<9.09.2007 – Radom, parking przed halą godz.10:30 >

Przed halę zajeżdża czarny mustang. Wysiada z niego Doomtrooper, bierze na ramię torbę i bez słowa uśmiecha się paskudnie. Powoli zmierza w stronę wejścia…

Kilku ochroniarzy i gości z obsługi technicznej stoi na korytarzu. Z całym okrucieństwem ignorując tabliczkę „zakaz palenia” rozkoszują się jedną z ostatnich chwil relaksu przed właściwą pracą przy pomocy wyrobów tytoniowych. Kiedy się zacznie, wszystko ma być perfekt, w końcu dzisiejszy wieczór znowu będzie transmitowany przez TV, co nie zdarzało się ostatnio często…. Dyskutują sobie, palą, podśmiewają się, kiedy mija ich Doom… Wszyscy nagle milkną, ale nie w nabożnym podziwie. Nagle wszyscy zaczynają się zastanawiać, co u ciężkiej cholery robi tu ta lama i czy znowu przed galą będzie robił sztuczkę z kurczakiem. Doom bez słowa wchodzi do swojej szatni.

Kamera pokazuje nam Mariusza Maxa Kolanko, stojącego przed szatnią Doomtroopera…

Mariusz – Witam państwa sprzed szatni, gdzie właśnie siedzi powracający dziś na ring słynny Rzeźnik, Doomtrooper. Jak wszyscy wiemy, zawodnik ten był człowiekiem o skłonnościach do okaleczania drobiu i bieganiu z tasakiem, w dodatku jego największym sukcesem było zdobycie i utrzymanie przez chwilę tytułu Evolution Championa. Dziś właśnie Rzeźnik zmierzy się w walce o Evolution Title shot z młodym narybkiem EWF, Mexicano, Black Ice’em i Panterem.

Kolanko puka do szatni. Nic. Puka jeszcze raz, tylko głośniej. Nic. Pchnięty desperacją łupie piąchą z całej siły. Zza drzwi dobiega ponure głębokie,

Głos – Wlazł. Drzwi są otwarte.

Max wchodzi, kamera za nim. W środku, na wygodnym rozkładanym foteliku siedzi Doomtrooper, ale jakiś inny. Zamiast munduru ochlapanego krwią ma na sobie czarny, luźny lniany garniak, w ogóle jest ubrany jak staroświecki przedsiębiorca pogrzebowy z południa USA. Zauważalny jest również brak jego długich włosów. Zamiast nich na głowie Dooma można zobaczyć elvisowatą zaczeskę do tyłu. Właściwie tylko wzrost i paciajki na twarzy pokazują że człowiek, z który za chwile będzie gadał Kolanko, to ten sam facet, który kilka lat temu biegał po hali z tasakiem….

Max – Witam cię! Wow, co za zmiana…

Doom -

Max – Hmmmm… Taaak… No więc, Rzeźniku…

Doom – Już-Nie-Rzeźniku.

Max – Nie? A kto teraz?

Doom - Who cares? W każdym razie Nie-Rzeżniku…

Max – Dzisiaj zmierzysz się aż z trzema młodymi talentami EWF w walce o Evo Title shot. Jest to twoja walka powrotna. Jak się z tym czujesz?

Doom – Dobrze.

Max - Acha. Może cos więcej?

Doom – Nie.

Max – Dobrze. Zatem, Jak oceniasz swoje szanse w dzisiejszym pojedynku?

Doom – A zabiję ich wszystkich…

Max – Mocne słowa.

Doom - < w milczeniu pali papierosa>

Max – No dobrze, jak widzę nie jesteś dziś zbyt rozmowny. Czy chciałbyś coś dodać od siebie na koniec?

Doom – Tak. Słuchajcie no, dzieci. Wróciłem i naprawdę nie mam ochoty się z wami patyczkować, więc ta walka skończy się szybko. Wynikiem 3:0 dla mnie. Kim wy w ogóle jesteście, żeby ze mną w ringu stawać i mi grozić? Mexicano, Jakiś Latynos i prydupas Starrcade’a. Skacze, biega, lata i nic z tego nie wynika, vide ostatnia walka z Psycho. Śmieszne. Żałosne. Jak ty, kurduplu w ogóle śmiesz stawać mi na drodze? Nawet twoja dziwka Starrcade ci nie pomoże. Niech tylko spróbuje, to zaplotę mu z rąk warkoczyki, comprendez?

Black Ice? Synku. Ksywka „Cold Blooded Killer” pasuje ci jak świni siodło. Dużo gadasz, mało robisz, strasznie wkurwiasz. Szans nie masz, bo „doświadczenie” jeszcze jest ci obcym terminem. Maleńki, ja mordowałem ludzi w ringu wtedy, kiedy ty na chleb mówiłeś „bep”, a na much „tapty”. Jeśli chcesz zobaczyć prawdziwego zimnokrwistego zabójcę, to wierz mi, nie mogłeś lepiej trafić. Szkoda tylko, że to ostatnia rzecz jaką w życiu zobaczysz…

Panter. Hmmmm…. Już to że chciał się nazwać „Pantera”, a wyszło mu „Gaciak” [pants – ang. gacie] już nienajlepiej o typie świadczy. Także słuchaj, Gaciak: mówiłeś, że chcesz mnie nauczyć bólu? Proszę uprzejmie. Naucz. Równie dobrze możesz uczyć ojca dzieci robić. Dzisiejszego wieczoru wierz mi, dowiesz się, co to jest ból. Taki prawdziwy, nie te pieszczoty, co dotychczas. I przestań się w końcu mazać, lebiego, bo nawet głupio mi tłuc taką płaczącą babę jaki ty. Skończ się wreszcie użalać nad sobą i przynajmniej umrzyj jak mężczyzna.

To tyle, drogie dzieciaczki. Do zobaczenia na macie. Zdychajcie…

Max - He… Noooo… Tak. To dziękuję za wywiad Doomtrooperze, powodzenia w ringu…

Doom – Dobra. Idź już sobie.

Max – Do widzenia.

Doom sidzi przy stoliku i spokojnie przeżuwa kurczaka, boć to proteinki a i masa spaść nie podoła. Nagle zauważa obok talerza karteczkę. To kwestionariusz. Rockabilly Werewolf czyta go z zainteresowaniem. Kończy obiad, prosi pannę Zosię o długopis, siedzi chwileczkę wypełniając, po czym zostawia kartkę na bufecie i wybywa, żując wykałaczkę.

Kamera robi zbliżenie i pokazuje co następuje:

Kwestionariusz wypełnia : Rockabilly Wrewolf King Of The Nighttime The Doomtrooper

Chciałbym walczyć z : Każdym.

Co można zmienić w EWF : Więcej krwi. Mniej zasad. Zakaz zrzynania z gimmicku Ravena ;-)

Czy smakowało Ci dzisiejsze danie dnia? : NIE

<koniec transmisji>

Hey! Ho! Let's go!

122047459246d1e19ea3170.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Doomtrooper

2

• estevez

1