Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 07.09.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Backstage:Biuro Vickie.Siedzi Vickie i Chavito.

Vickie:Może ty Chavo wyjaśnisz mi co wydarzyło się na poprzednim Smackdown!

Chavo:Sama widziałaś...

Vickie:Wiem co widziałam! Chociaż Ty nie zachowuj się jak idiota,okay??Skąd Leviathan wziął się pod ringiem?I co ma do cholery znaczyć

występ Kane i Thorna.

Chavo:Z tego co słyszałem....z tego co słyszałem stworzyli grupe która ma zdominować Smackdown....i pozbawić Cię szefostwa.

Vickie(uderza pięścią w stół):Ohhh....niech ich dorwe,dorwe ich wszystkich po kolei!!

(niespodziewanie bez pukania wchodzi Kristal)

Vickie:A Ty co?? Myślałam że nauczyłam Cię manier dziewczyno!(Kristal rzuca jej jakąs kartke na stół.)

Vickie:Co to niby jest??

Kristal:Wypowiedzenie pracy,suko!(wychodzi trzaskając drzwiami.)

Vickie:Ją ukarzemy pierwszą.(krzyczy)Chavito!

Chavo:Taak?

Vickie:Idziemy.

(wychodzą.)

Match#1 First Blood Match Robbie McAllister(with Rory) vs Deuce(with Domini & Cherry)

Końcówka:Deuce rzuca Robbiego na liny,chce zrobić big boot,ale Szkot chwyta się lin.Deuce biegnie na niego ale ten odsuwa się.

Deuce ląduje za ringiem i zaraz dostaje baseball slide.Szkot spokojnie schodzi z rinu przybija piątki kibicom,a potem przy aplauzie pokazuje

Deucowi co ma pod kiltem.Potem jednak przeciwnik wstaje i atakuje go z wściekłością.Szkot ląduje na metalowych schodkach a potem

uderza w słupek.Deuce wrzuca go na ring i aplikuje corkscrew splash. Pin 1..2...kick out. Deuce szarpie liny z wściekłością i zaczyna kopać

Robbiego.Sędzia musi go odciągać od przeciwnika.Tymczasem jego kuzyn Rory wyciąga spod ringu drewnianą maczuge i ogłusza nią Domino!

Za chwile woła Deuca! Ten odwraca się i widzi jak Szkota dobiera się do Cherry! Zaczyna wściekle wrzeszczeć a tymczasem Robbie wyciąga spod kiltu żyletke,i tnie nią w plecy Deuca i wyrzuca!Sędzia zauważa krew i kończy mecz!Szkoci wygrywają a D&D zostają pozbawieni szansy walki o tytuły!! Rory wpada na ring uspokaja Deuca maczugą,a potem zgodnie z tradycją robią na Cherry Scot Drop i przy cheerze publiki schodzą z ringu.

Winners:Robbie McAllister

Backstage:Deuce,Domino i Cherry idą korytarzem.Mężczyźni kłócą się zaciekle.

Deuce:Co ty zrobiłeś ślepy jesteś?

Domino:To Ty przegrałeś walke!Jak w ogóle możliwe że jesteś członkiem najbardziej odlotowego teamu na świecie?

Deuce:Może dlatego że ja jestem sto razy bardziej odlotowy niż Ty!

Domino:Co?! Zaraz przesadzisz!

Deuce:Nawet,kurwa,nie potrafisz przypilnować mojej kobiety!

Domino:Ona przede wszystkim jest moją siostrą!

Deuce:Ale to ja z nią sypiam.

Domino:Ty pojebie!(chwyta go w bearhug,Cherry zaczyna krzyczeć i próbuje ich rozdzielić.Deuce szarpie się,w końcu wyrywa się chwyta leżący obok

pręt i uderza nim Domino.Cherry próbuje z nim porozmawiać ale on ją odpycha i odchodzi.Cherry siedzi na ziemi i płacze.)

Ron Simmons(jak zawsze niespodziewanie):DAMN!!!

Promo Jesse i Festus

Na ring wchodzi Vickie Guerrero,chwile po niej Chavito trzymający Kristal.

Vickie:Tak kochana Kristal nie wiem co dzisiaj chciałaś zademonstrować.Widzisz dziś zaczynam oczyszczanie moje królestwa i Ty będziesz

bardzo dobrym przykładem co się dzieje z niekompetentnymi ludźmi.

Kristal(wyrywa się Chavo):Daj mi mikrofon!(Vickie się cofa)Co boisz się mnie?

Vickie(z podłym uśmiechem):Ciebie?Okay,mów sobie(podaje jej mikrofon).

Kristal:Nie ukrywajmy Vickie,że jesteś najgorszym general menagerem jakiego można sobie wyobrazić.Myślisz że masz nad nami władze absolutną.

A powinnaś mieć szacunek dla pracowników.Bo nie ma nic gorszego niż ich zemsta.

Vickie:Kończ już.

Kristal:Jak chcesz.Przedstawiam mam mojego wybawiciela,dzięki któremu nie muszę dla Ciebie pracować wiedźmo.Przedstawiam Wam...mojego brata!

(uderza muzyka i powolnym krokiek nadciąga....)

Kristal:Oto Big Daddy V!!

(przerażona Vickie krzyczy i ucieka z ringu.V wchodzi na ring i chwyta Chavo za kołnierz garnituru.)

Kristal:No to panie Chavo za grzechy Vickie!(Chavo dostaje forehand chop)

Za Teddyego!(chop)Za mnie!(chop)Za jej fatalne pomysły!(chop)i za to że jest GM Smackdown!(chop)

Okay bracie kończ z nim!

Big Daddy V podnosi Latynosa jak dziecko i aplikuje mu spinning side slam potem podnosi go i wyrzuca po za ring.

Kristal:To właśnie Big Daddy V!!

Backstage:Korytarzem idzie Sonny Marella.Nagle na jego drodze wyrastają Chuck Palumbo i Nunzio.

Sonny:Cześć.Przynieśliście haracz czy co??

Chuck:Zamknij się.Co Ty sobie myślisz,że jesteś jakimś bossem?

Sonny:Myśle czy czasem nie skopać Ci dupy.Co ty na to,huh?

Chuck(do Nunzio):Zobacz ten gość myśli że nas wystraszy.

Sonny:Albo pójdziecie stąd TERAZ,albo załatwimy to jak tydzień temu.

Nunzio:Ja mam lepszy pomysł.Zaraz pójdziemy na ring.I stoczymy prawdziwą walke.

Sonny:Aż tak prędko ci umierać,huh?

Nunzio:Okay.Bądź gotów.

Sonny:Jasne.(z pogardą)Mały.

Match#2 Sonny Marella vs Nunzio(with Chuck Palumbo)

Końcówka:Marella rzuca Nunzio w narożnik i aplikuje mu running front kick.Mały Włoch nie zdążył nawet upaść gdyż Sonny robi na nim german

suplex.Potem Marella wchodzi na top rope i czeka.Nunzio wstaje i otrzymuje sicilian message!Po dropkicku Nunzio leży bezwładnie a Sonny

prowokuje Chucka.Palumbo zaciska dłonie na linach ale sędzia zatrzymuje go przed wejściem.Tymczasem Nunzio wstaje....Marella z uśmiechem

mówi"Nunzio,this offer you can't refuse" po czym powala go tornado kick.Pin 1...2...3! Sonny Marella wygrywa swój pierwszy mecz na SD!.

Chuck chce zaskoczyć go superkickiem,ale nic z tego!Sonny omija uderzenie a potem zabiera go w specjalną sycylijską podróż,czyli

dostarcza mu cztery german suplex'y.Potem pokazuje niezadowolonej widowni środkowy palec i z bezczelnym uśmiechem odchodzi.

Winner:Sonny Marella.

Promo Born to Be Big Bad Bastards.

Match#3 William Regal vs Umaga(with Armando Alejandro Estrada)

Końcówka:Umaga robi na Regalu samoan drop potem podnosi go i próbuje samoan spike,ale Anglik wyrywa się i pcha go w narożnik

po czym wykonuje high knee strike.Chce zrobić Regal bomb ale Umaga jest dla niego za ciężki i Samoańczyk upada na ziemie.

Zaraz jednak wstaje i zasypuje Williama punchami.Anglik upada i teraz Umaga układa go w narożniku po czym rozpędza się i....Samoan wrecking

ball!Pin 1..2..kick out! Anglik wstaje i niespodziewanie częstue Umage palcem w oko a potem zakłada Regal stretch!Samoańczyk próbuje

zerwać uchwy,jednak szybciej chwyta line.Wstają,Anglik chce zrobić irish swip ale Buldozer kontruje Regal odbija się i dostaje swinging sidewalk

slam!Umaga wchodzi na top rope,ale w skoku przeszkadza mu Dave Taylor! Anglik chce działać dalej ale dostaje od Estrady krzesłem w plecy!

Umaga podchodzi do Regala robi samoan drop i ponownie staje na top rope z której wykonuje wild samoan splash...ale Regal się odsuwa!

Wściekły Umaga schodzi z ringu i wraca z krzesłem którym zaczyna okładać przeciwnika! Sędzia dyskwalifikuje zawodnika!Wściekły Umaga

aplikuje mu samoan spike.Estrada uspokaja swojego podopiecznego,kopie Regala w głowe i w dwójke odchodzą.

Winner:William Regal by dq

Backstage:Ric Flair wchodzi do szatni Kane.

Kane:Czego chcesz Ric?

Ric:Hej,spokojnie potworze.Wiem że ostatnio są między nami jakieś...

Kane(przerywa mu):Do rzeczy.

Ric:Dziś jako main event...

Kane(znów mu przerywa):Odbywa się mecz Thorn vs Masters.

Ric:Tak,tak wiem ,ale....może dzisiaj co?Non title match Kane vs Leviathan?[wielki cheer publiki]

Kane(zaczyna się śmiać):Szykuj swojego pupila Ric.

Match#4 Kevin Thorn(with Torrie) vs Chris Masters

Dziś pierwszy raz Torrie dała przedstawienie takie jak dawniej Ariel.

Końcówka:Trwa ostra wymiana punchy.Masters sprzedaje wampirowi kilka polish hammerów,potem robi wheelbarrow suplex.Pin 1..kick out.

Wampir wstaje popycha Mastersa na liny po czym atakuje go big bootem,który wyrzuca go za ring.Thorn od razu robi na niego crossbody.

Obaj leżą na ziemi,Torrie podbiega do Kevina i daje mu coś do picia...co to może być?Zaraz potem zajmuje uwagę sędziego,obaj wrestlerzy

wstają...Thorn pluje czerwonym płynem wprost w twarz Masterpieca po czym robi mu spinebuster i wrzuca na ring.

W międzyczasie pojawia się Ashley...czyżby ona również szykowała jakiś podstęp?

Thorn pinuje 1..2...kick out.Wampir szczerzy wściekle kły podnosi Mastersa,wsadza go na top rope...crucifixion!Pin 1..2..!Ashley kładzie noge

Chrisa na linie i sędzia przerywa liczenie!Thorn wymownie patrzy na Torrie ta podbiega do przeciwnej divy i robi jej chokebomb!!Tymczasem Masters robi roll-up

1...2...kick out!Obaj szybko wstają,Masters chce założyć Masterlock,ale nie udaje mu się to i dostaje samoan drop a gdy wstaje big boot.

Lord Wampirów rzucza Masterpieca na liny,original sin...1...2...3!Torrie wbiega na ring i w dwójke cieszą się ze zwycięstwa.

Winner:Kevin Thorn

Backstage:Vickie siedzi u siebie w biurze.Widać że jest w fatalnym humorze.Wchodzi Chavo.

Vickie:Uff....dobrze że ten Smackdown już się skończył....kolejna porażka...dobrze że to koniec na dziś.

Chavo:Eeee....hmmm...ta....

Vickie:Możesz mówić wyraźniej?Czy może płuca Cię bolą po uderzeniu tego grubasa?

Chavo:Taa....eeee to znaczy nie....znaczy...

Vickie(wściekła):Możesz mówić składniej idioto?

Chavo:Jest dziś jeszcze jedna walka...

Vickie:CO?!

Chavo:Kane....Kane vs Leviathan....

Vickie:Świetnie....muszę coś zrobić....muszę

Chavo:Może ją jakoś odwołać?

Vickie:Nieee....niech walczą...już niebawem....już niebawem dostaną coś specjalnego!

Match#5 Non title match

Kane(with Victoria) vs Leviathan(with Ric Flair)

Końcówka:Leviathan szykuje się do spear,Kane jednak zatrzymuje uderzenie big bootem.Czeka aż przeciwnik wstanie i chwyta go za gardło

jednak Leviathan wyrywa się,pcha na liny i powala chlotheslinem.Pin 1...kick out. BRM wstaje zasypuje przeciwnika gradem ciosów potem

sidewalk slam i leg drop.Kane wchodzi na top rope chce skoczyć na Leviathana ale Flair częstuje go low blow.Kane siada na linie,Demon dobiega

do niego i wykonuje superplex! Pin 1..2..kick out.Leviathan podchodzi do lin i zaczyna je szarpać...potem spuszcza kciuki w dół...demon bomb

nadchodzi!Leviathan trzyma już Kane ale BRM zaczyna się szarpać i wywraca przeciwnika.Zaraz potem obaj wstają,Leviathan pcha Kane na liny

i obaj powalają się chlotheslinami.Sędzia liczy do 7,nagle Kane wstaje i czeka....chokeslam! Pin 1..2..Ric Flair wpadł na ring i przerwał liczenie!

Big Red Machine dostaje napadu wśiekłości,ale Flair mu ucieka! Kane chce go gonić ale sędzia zagradza mu drogę...i dostaje chokeslam!

Dyskwalifikacja! Mistrz wagi ciężkiej zostaje zdyskwalifikowany!Tymczasem Flair podaje wstającemu Leviathanowi jego łańcuch,którym powala

BRM!Leviathan pręży się z dumą,Flair zakłada figure four leglock na mistrzu w tym czasie Demon okłada go łańcuchem.

Potem schodzą z ringu,Leviathan obraca się z zadowoleniem...ale Kane już stoi na nogach!Wściekły dawny mistrz wbiega i powala go spearem!

I szykuje się do demon bomb!Jednak...światło gaśnie uderza "This is Halloween"!!! Słyszymy krzyk Rica Flaira,a gdy światło się zapala,na ringu

Kevin Thorn bije Leviathana wielkim złotym krzyżem! Flair z kolei leży na ziemi,całą twarz ma w krwi!Tymczasem Thorn pluje czerwonym płynem w twarz

Leviathana!Kane wstaje i dziękuje wampirowi za pomoc.Znów gaśnie światło i przy ogłuszającej muzyce Big Bad Bastards schodzą z ringu!

Winner:Leviathan(by dq)

Smackdown!schodzi z anteny.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

1

• JPP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

O kurczę :shock: Sony wymiata :D

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg